kokalo Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ούτε το δικό μου είχε καλώδιο. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το καλώδιο από ένα άλλο samsung αλλά λόγω windows 7 δεν το έβλεπε το κινητό ο υπολογιστής. Με το bluetooth το σύνδεσα με τον υπολογιστή και δουλεύει μια χαρά. Για συγχρονισμό με outlook, για τις επαφές, πρέπει να κατεβάσεις το samsung pc suite από το site της samsung ;) Κι εγώ που δεν έχω καλώδιο, τι πρέπει να κάνω για να συνδεθώ με το PC? Έψαξα στη SAMSUNG και δεν βρήκα καλώδιο για το τηλέφωνο....... Μόνο με ΒΤ.....? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panstav Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Κι εγώ που δεν έχω καλώδιο, τι πρέπει να κάνω για να συνδεθώ με το PC? Έψαξα στη SAMSUNG και δεν βρήκα καλώδιο για το τηλέφωνο....... Μόνο με ΒΤ.....? Δες εδώ: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=32372 η http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=36454 . Δεν τα έχω δοκιμάσει, τώρα τα βρήκα. Edited November 23, 2010 by panstav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Δες εδώ: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=32372 η http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=36454 . Δεν τα έχω δοκιμάσει, τώρα τα βρήκα. Σε ευχαριστώ πολύ .... Νομίζω ότι θα μου κάνει.... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος αν το κινητό φορτίζεται από την USB υπολογιστή; Γενικώς γνωρίζει κανείς αν γίνεται κάτι τέτοιο; Ο φορτιστής ρεύματος του πόσα volt είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Βρε παιδιά καμιά βοήθεια στο παραπάνω ερώτημα κανείς; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Μια ερώτηση και απο μένα. Η ανοικτή ακρόαση του τηλεφώνου δουλεύει και για να ακούσεις μουσική εκτός από το όταν μιλάς στο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ναι μπορείς και να ακούς μουσική στην ανοιχτή ακρόαση. Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 καλησπέρα! μια ερωτηση: Θέλω να συνδέσω το Β2100 με καλωδιο jack 3.5 (αν λεγεται ετσι, αυτο που έχουν και τα ακουστικα εννοω) στο αυτοκήνητο μου για να το ακούω απο το στερεοφωνικό. Δεν εχει το αυτοκινητο usb ή bleutooth Γίνεται, υπάρχει τέτοιο καλωδιο? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 παιδια καλησπέρα. εχω κατεβασει κατι αρχεια σε μορφη .jar . τα περασα στο κινητο μεσω bluetooth και μου το βγαζει στη διαχειριση υλικου στα άλλα αρχεια . πως μπορω νατρέξω αυτες τις εφαρμογές ? ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batouska Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) Βρε παιδιά καμιά βοήθεια στο παραπάνω ερώτημα κανείς; :worry: φορτιζει κανονικά από usb. Εγώ το ανωτέρο κινητο το είχα παρει με επιδοτηση αλλά καθοτανε στην ακρη. Αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω (από cosmote) και παρατήρησα το εξής: σε κάθε τηλ. κλήση ο καλούντας ακουει την φώνη του πίσω. Αυτό συμβαίνει ειτε παρω εγώ ειτε καποιος αλλος πάρει εμένα. Έκανα μια δοκιμή και με αλλη sim ιδιου φορέα (cosmote) και κάνει το ιδιο. καμία ιδέα? Γνωρίζει κάποιος πως μπαίνει σε download mode το κινητό του θέματος? Edited August 31, 2011 by batouska Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batouska Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Εγώ το ανωτέρο κινητο το είχα παρει με επιδοτηση αλλά καθοτανε στην ακρη. Αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω (από cosmote) και παρατήρησα το εξής: σε κάθε τηλ. κλήση ο καλούντας ακουει την φώνη του πίσω. Αυτό συμβαίνει ειτε παρω εγώ ειτε καποιος αλλος πάρει εμένα. Έκανα μια δοκιμή και με αλλη sim ιδιου φορέα (cosmote) και κάνει το ιδιο. καμία ιδέα? Γνωρίζει κάποιος πως μπαίνει σε download mode το κινητό του θέματος? Χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο; Κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisFl Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλησπέρα, Πριν μια εβδομάδα αγόρασα κι εγώ το B2100, αλλά έχει ένα πρόβλημα. Αν και έχει ελληνικό μενού, όταν πάω να αποθηκεύσω μια επαφή ή να στείλω μήνυμα δεν μου έχει ελληνικά... Τί μπορεί να φταίει;; Είχε κανένας το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkokki Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Φίλος κάθησε, ενώ είχε το Β2100 στην πίσω τσέπη του παντελονιού του (κοινώς κ******πη ), με αποτέλεσμα ναι μεν να φωτίζεται η οθόνη αλλά να μην φαίνονται γράμματα. Θέλω να το συγχρονήσω με το pc, μέσω του pc suite, ώστε να του σώσω τον τηλ. κατάλογο αλλά, μιάς και δεν μπορώ να δω τίποτα στην οθόνη, θα χρειαστώ την βοήθεια κάποιου φίλου που θα με κατευθύνει με οδηγίες του τύπου "πατάμε 2 φορές το πάνω αριστερά κουμπί -> 3 φορές το πάνω δεξί κουμπί κτλ" ώστε να φτάσουμε στο σημείο που το pc suite θα δει το κινητό (η μήπως δεν χρειάζεται κανένα πάτημα κουμπιού και απλά με το που θα το συνδέσω στην usb θα το δει ?) Αν ξέρει κάποιος να με κατευθύνει ας μου το πει ώστε να πάω να αγοράσω ένα καλώδιο σύνδεσης και να το παλέψουμε. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλησπέρα :-) Προχτές πηρα στα χερια μου το b2100 μιας και μου χρειάζεται λογω δουλειάς... Θα ήθελα να ρωτησω σχετικά με την μπαταρία του... Μου κρατάει μια με δύο μέρες φουλ!! χρήσης... Δηλαδή ίντερνετ μουσική κ ομιλία... Λιγο από ολα... Μην ζητάω και πολλά αν δν το αφήνω και λιγο να κάτσει... Συμφωνώ... Αλλα ειναι εντάξει να πέφτει έτσι η μπαταρία του? Μήπως η μουσική και το ίντερνετ ειναι ενεργοβορα? Για μήπως η μπαταρία ειναι λιγακι σκαρτη? Μπαταρία υπάρχει μεγάλυτερη? Κάποιος που να έχει το κινητό περι αυτονομίας? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων :-) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digibill Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Πάνε 2 χρόνια από τότε που το είχα, αλλά θυμάμαι ότι το ραδιόφωνο του έριχνε πολύ σύντομα την μπαταρία. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μία με δύο μέρες είναι λίγο για το 2100. Χωρίς ραδιόφωνο και ιντερνετ μου κράταγε τουλάχιστον 6-7 ημέρες..... Παράθεση yiannakos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μια ερώτηση... Ενώ το ξυπνητήρι λειτουργει μια χαρά στο κανονικό προφίλ στο εκτός σύνδεσης έχω μονάχα δόνηση ότι ρυθμίσεις και να κανω... Θέλει αναβάθμιση ή κατι άλλο? Ευχαριστώ :-) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 καλημερα, ο πατερας μου εχει το Β2100. οταν εχει οποιαδηποτε αναπαντητη (απο μενα, απο φιλους του) στο τηλεφωνο δειχνει παντα ενα βουλγαρικο σαν αναπαντητη. σαν να εχει κουμπωσει αυτος ο αριθμος σε οποιαδηποτε αναπαντητη κληση !!! λιγο που κοιταξα ειναι αριθμος που σε υπερχρεωνει ! πως βγαινει ομως απο την λιστα αναπαντητων ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts