GEORGELYK Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Mηπως ξερει κανεις κανενα site οπου καποιος ασχετος να μπορει ευκολα κι απλα να κατεβασει κανενα παιχνιδι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 (edited) Λοιπόν... Το θέμα με την μπαταρία με ενημέρωσαν ότι ενδέχεται να οφείλεται στο λογισμικό της συσκευής... ΩΣΤΟΣΟ, το ίδιο και το θόλωμα του βίντεο σε νυχτερινή λήψη, πρόβλημα που δεν παρουσιάζει η συσκευή μου... Θα πρότεινα για να βγάλουμε μια άκρη εδώ μέσα να πούμε ποιά έκδοση έχει και αν έχει πρόβλημα Α) στην μπαταρία και Β) στο βίντεο, για να καταλήξουμε σε ένα χρήσιμο για όλους συμπέρασμα στο ποιά έκδοση είναι η απροβλημάτιστη... Την έκδοση του λογισμικού την βλέπουμε πληκτρολογώντας *#1234#. Έχω: <SW VER> M8910 XXIH2 <CSC VER> Μ8910 OXCIH2 Α)Πρόβλημα θολωμένου βίντεο : όχι Β) Γρήγορη αποφόρτιση μπαταρίας: ναι SW VER = SoftWare Version CSC VER = Client Server Communication Version Edited February 25, 2010 by SoKoFLiKo Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Λοιπόν... Το θέμα με την μπαταρία με ενημέρωσαν ότι ενδέχεται να οφείλεται στο λογισμικό της συσκευής... ΩΣΤΟΣΟ, το ίδιο και το θόλωμα του βίντεο σε νυχτερινή λήψη, πρόβλημα που δεν παρουσιάζει η συσκευή μου... Θα πρότεινα για να βγάλουμε μια άκρη εδώ μέσα να πούμε ποιά έκδοση έχει και αν έχει πρόβλημα Α) στην μπαταρία και Β) στο βίντεο, για να καταλήξουμε σε ένα χρήσιμο για όλους συμπέρασμα στο ποιά έκδοση είναι η απροβλημάτιστη... Την έκδοση του λογισμικού την βλέπουμε πληκτρολογώντας *#1234#. Έχω: <SW VER> M8910 XXIH2 <CSC VER> Μ8910 OXCIH2 Α)Πρόβλημα θολωμένου βίντεο : όχι Β) Γρήγορη αποφόρτιση μπαταρίας: ναι SW VER = SoftWare Version CSC VER = Client Server Communication Version τα ίδια έχω και εγώ και δεν έχω πρόβλημα ως γνωστό και στο βίντεο και στην μπαταρία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Αποκλειεται να μην εχεις προβλημα με το video το βραδι...Ολες oi Firmware εχουν προβλημα με το video δεν εχει βρεθει λυση ακομα φιλος.. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Αποκλειεται να μην εχεις προβλημα με το video το βραδι...Ολες oi Firmware εχουν προβλημα με το video δεν εχει βρεθει λυση ακομα φιλος.. ε τι να σου πω τώρα? Αφού δεν έχω, τι να πω ???? Θα αρχίσω μου φαίνεται να τραβάω κάθε βράδυ βίντεο μπας και βρώ πρόβλημα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 ε τι να σου πω τώρα? Αφού δεν έχω, τι να πω ???? Θα αρχίσω μου φαίνεται να τραβάω κάθε βράδυ βίντεο μπας και βρώ πρόβλημα :) Μπορει να εχει αλλα να μη το βλεπεις,δεν ειπαμε οτι θολωνει συνεχεια αλλα κατα διαστηματα για λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Μπορει να εχει αλλα να μη το βλεπεις,δεν ειπαμε οτι θολωνει συνεχεια αλλα κατα διαστηματα για λιγο τι τραβάω Χριστέ μου:blink::blink: ούτε για ΄΄ δεν μου θολώνει!!!!! Δεν αλλάζουμε κουβέντα? Εχει βγει καμιά αναβάθμιση? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 τραβα ενα videaki για 1μισι λεπτο στο ιδιο συμειο και βαλτο στο internet na δουμε πως εστυαζει ο φακος του για να σε πιστεψουμε:lol: Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 τραβα ενα videaki για 1μισι λεπτο στο ιδιο συμειο και βαλτο στο internet na δουμε πως εστυαζει ο φακος του για να σε πιστεψουμε:lol: μα την Παναγία θα τραβήξω και θα βάλω, αν όχι απόψε αύριο σίγουρα! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 τελικα εχει ακουστει τιποτα για καμια αναβαθμιση? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathanas1 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Τελικά το πρόβλημα που είχα παλαιότερα με τις επαννεκινήσεις ήτο θέμα πλακέτας. Το πήραν πίσω και μου την αλλάξανε. Μου βγάζει κι εμένα αρκετές φορές το "Ανεπαρκείς Πόροι"... Ειδικά όταν είμαι στις φωτός... Αλλά και σε άσχετες στιγμές... Ξέρει κανείς τι παίζει ? plz..... Το λογιμικό του είναι: <SW VER> M8910XXIH2 <CSC VER> M8910OXCIH2 Παράθεση LIVE TO DIVE , DIVE TO LIVE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Τελικά το πρόβλημα που είχα παλαιότερα με τις επαννεκινήσεις ήτο θέμα πλακέτας. Το πήραν πίσω και μου την αλλάξανε. Μου βγάζει κι εμένα αρκετές φορές το "Ανεπαρκείς Πόροι"... Ειδικά όταν είμαι στις φωτός... Αλλά και σε άσχετες στιγμές... Ξέρει κανείς τι παίζει ? plz..... Το λογιμικό του είναι: <SW VER> M8910XXIH2 <CSC VER> M8910OXCIH2 αυτό που συμπεραίνω είναι ότι όλοι μας μάλλον έχουμε την ίδια έκδοση λογισμικού, άρα δεν έχει βγάλει κάποια νέα :confused: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται.... με την απενεργοποίηση του δικτύου 3G η ζωή της μπαταρίας διπλασιάζεται... Κράταγε 1,5 μέρα και αισίως μετά την εν λόγω απενεργοποίηση οδεύω με 3 παύλες στο δείκτη μπαταρίας στην 3η... Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται.... με την απενεργοποίηση του δικτύου 3G η ζωή της μπαταρίας διπλασιάζεται... Κράταγε 1,5 μέρα και αισίως μετά την εν λόγω απενεργοποίηση οδεύω με 3 παύλες στο δείκτη μπαταρίας στην 3η... Ε καλα αυτο ειναι δεδομενο..σε ολα τα κινητα η λειτουργια GSM μονο παρατεινει τους χρονους αναμονης και ομιλιας της μπαταριας;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 pos kaneis apenergopoiisi tou 3g;;; Ρυθμισεις-->Ρυθμισεις δικτυου-->Λειτουργια δικτυου-->GSM 900/1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulisss Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Ρε παιδιά μια ερώτηση... Θέματα μπορώ να κατεβάσω απο το ιντερνετ και να τα ενεργοποιήσω ή έχει μόνο τα στανταρ εργοστασιακά? Παράθεση Ελληνικά Video Tutorials για το ποδήλατο!:dance: Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ Facebook Page: https://www.facebook.com/thebikeguruchannel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Όταν βρίσκω στο κινητό μηνύματα ή αναπάντητες έχω παρατηρήσει ότι ενώ η οθόνη "ακούει" όταν πατάω το σχετικό εικονικό κουμπί για να ανοίξουν, αυτά ανοίγουν με το 3ο ή 5ο κλπ πάτημα του κουμπιού... Συμβαίνει γενικά αυτό? Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Όταν βρίσκω στο κινητό μηνύματα ή αναπάντητες έχω παρατηρήσει ότι ενώ η οθόνη "ακούει" όταν πατάω το σχετικό εικονικό κουμπί για να ανοίξουν, αυτά ανοίγουν με το 3ο ή 5ο κλπ πάτημα του κουμπιού... Συμβαίνει γενικά αυτό? kai εμένα μου το είχε κανει στην αρχή αυτό κάποιες φορές αλλά εδώ και μηνες πλέον δεν το κάνει, τα ανοίγει με την μία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ρε παιδιά μια ερώτηση... Θέματα μπορώ να κατεβάσω απο το ιντερνετ και να τα ενεργοποιήσω ή έχει μόνο τα στανταρ εργοστασιακά? προς το πρόν δεν παίζουν θέματα στο διαδίκτυο , δηλ. δεν δέχεται το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGELYK Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος,αλλα μηπως ξερει κανεις καποιο site οπου μπορουμε να κατεβασουμε με ευκολο και σιγουρο τροπο παιχνιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος,αλλα μηπως ξερει κανεις καποιο site οπου μπορουμε να κατεβασουμε με ευκολο και σιγουρο τροπο παιχνιδια; Kάνε ένα search στις σελίδες εδώ , έχει απαντηθεί :D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 kai εμένα μου το είχε κανει στην αρχή αυτό κάποιες φορές αλλά εδώ και μηνες πλέον δεν το κάνει, τα ανοίγει με την μία Μάλλον θα θέλει το χρόνο του να μου τα ανοίγει κι εμένα αμέσως... :D Κανείς άλλος που πατάει πολλές φορές για να ανοίξουν τα μηνύματα ή οι αναπάντητες να μην τρέχουμε τσάμπα στα service? :O Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Μάλλον θα θέλει το χρόνο του να μου τα ανοίγει κι εμένα αμέσως... :D Κανείς άλλος που πατάει πολλές φορές για να ανοίξουν τα μηνύματα ή οι αναπάντητες να μην τρέχουμε τσάμπα στα service? :O θα σου προτείνω κάτι χαζό ίσως.....κάνε του επανεκίνηση βγάζοντας την μπαταρία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Τελικά το πρόβλημα που είχα παλαιότερα με τις επαννεκινήσεις ήτο θέμα πλακέτας. Το πήραν πίσω και μου την αλλάξανε... φιλε gathanas1 ποσο καιρο σου κρατησαν το κινητο στο σερβις?εχω στειλει το δικο μου στο σερβις (ειναι η δευτερη φορα που το στελνω απανωτα γιατι μου το επεστρεψαν πισω την πρωτη με την ιδια βλαβη να παραμενει)μεσω της wind και βρισκεται εκει πανω απο μηνα!!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulisss Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το gps για να πάει κάπου? Σου δείχνει την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις ή μόνο σου λέει το σημείο όπου βρίσκεσαι? Π.χ. αν είμαι σπίτι και βάλω μια οδό θα μου βγάλει διαδρομή αυτόματα ή πρέπει μόνος μου να την ορίσω? Σόρρυ αλλά είμαι πολύ άσχετος με τα gps.. Παράθεση Ελληνικά Video Tutorials για το ποδήλατο!:dance: Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ Facebook Page: https://www.facebook.com/thebikeguruchannel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts