theodwroz Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 επισης το κινητο δεν μπορει να παιξει αρχεια avi. Φίλε RAVER δεν εννοώ να παίξει αρχεία avi, απλά τα avi που έχω στο Pc, σε τι να τα μετατρέψω, ποιά είναι η καλύτερη μορφή για το aino, σε ποιά ανάλυση και αν μπορεί κάποιος να προτίνει κάποιον καλό converter γι αυτή τη δουλειά. Έχω τον xilsoft 3 converter και τον xilsoft platinum DVD to 3gp converter αλλά ή δεν τον δουλεύω με σωστά settings ή δεν είναι καλός. Convertαρα την ταινία Pink_floyd the wall, την έχω μέσα αλλά σε αρκετά σημεία pixeliάζει, το blood diomond, καλή εικόνα αλλά από ένα σημείο και μετά δε συγχρονίζεται ο ήχος με την εικόνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Δοκίμασε με το Any Video Converter. Διατίθεται δωρεάν και είναι καλός converter. Βάλε για φορμά το .wmv ή το .mp4 ή το .3gp. Για ανάλυση δοκίμασε 432 * 240 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Δοκίμασε με το Any Video Converter. Διατίθεται δωρεάν και είναι καλός converter. Βάλε για φορμά το .wmv ή το .mp4 ή το .3gp. Για ανάλυση δοκίμασε 432 * 240 bit rate? και στον ήχο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Παιδια σημερα πηρα το AINO. Θελω να ρωτησω:Το εχω βαλει εδω και 2 ωρες για φορτιση.Ποσες ακομα πρεπει να το αφησω ωστε να ειναι ΟΚ? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Παιδια σημερα πηρα το AINO. Θελω να ρωτησω:Το εχω βαλει εδω και 2 ωρες για φορτιση.Ποσες ακομα πρεπει να το αφησω ωστε να ειναι ΟΚ? Ευχαριστω πολυ. Τα κινητα τα φορτιζουμε εως'οτου βγαλει ενδειξη στο κινητο οτι η μπαταρια φορτιστηκε πληρως. τωρα αυτος ο χρονος στις αρχικες φορτισεις δεν ειναι παραπανω απο 2 ωρες. επισης δεν χρειαζεται να το αφησεις να τελειωσει τελειως η μπαταρια για να το ξανα φορτισεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Σωστος.Σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Μια ματιά εδώ θα λύσει όλες σου τις απορίες! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouloxtos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Γεια! Εχω ενα AINO εδω και 1 εβδομαδα και εχω ενα προβλημα..χωρις να κανω ΤΙΠΟΤΑ η μπαταρια πεφτει! Χτες το απογευμα το φορτισα φουλ μιλισα στο τιλ 1 λεπτο και χωρις να κανω τιποτα αλλο σημερα το πρωι η μπαταρια ειναι στο 78%! Εχω μειωσει την φωτεινοτιτα στο 50% αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω! Πεζει να εχει προβλημα η μπαταρια απο τιν μανα του? Η τρεχει τιποτα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Γεια! Εχω ενα AINO εδω και 1 εβδομαδα και εχω ενα προβλημα..χωρις να κανω ΤΙΠΟΤΑ η μπαταρια πεφτει! Χτες το απογευμα το φορτισα φουλ μιλισα στο τιλ 1 λεπτο και χωρις να κανω τιποτα αλλο σημερα το πρωι η μπαταρια ειναι στο 78%! Εχω μειωσει την φωτεινοτιτα στο 50% αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω! Πεζει να εχει προβλημα η μπαταρια απο τιν μανα του? Η τρεχει τιποτα αλλο? Οι μπαταρίες αρχικά κάνουν διάφορα κουλά μέχρι να στρώσουν μετά από μερικές φορτίσεις. Όταν λες οτι δεν έκανες τίποτα εννοείς οτι το κινητό ήταν απλά σε αναμονή και ούτε μίλησες, ούτε το χρησιμοποίησες καθόλου? Αν το άφησες όλο το βράδυ ανοικτό τότε το 78% που σου δείχνει ίσως είναι σωστό καθότι η μπαταρίας είναι ακόμα καινούργια. Περίμενε λίγο και μετά από δυο-τρεις φορτίσεις αν συνεχίσει ίσως τότε να ελέγξεις την μπαταρία. Κάνε αν δεν έχεις κάνει και μια αναβάθμιση μέσω του update service της SE και πιθανόν να δεις βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soysamias Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Καλησπέρα σε όλους, έχω κι εγώ ένα aino εδώ και 3-4 μέρες και μου κάνει το εξής πρόβλημα: μόλις το καλώ κάνει μόνο του σίγαση με αποτέλεσμα να μην κουδουνίζει, ούτε να δονείται με αποτέλεσμα να χάνω την κλήση. ΔΕΝ έχω κάνει σκοπίμως σίγαση, και το πρόβλημα λύνεται μόνο μετά απο επανεκκίνηση. Έκανα και ένα software update, αλλά τζίφος...:mad: Τι να κάνω? έχει κανείς κάποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Καλησπέρα σε όλους, έχω κι εγώ ένα aino εδώ και 3-4 μέρες και μου κάνει το εξής πρόβλημα: μόλις το καλώ κάνει μόνο του σίγαση με αποτέλεσμα να μην κουδουνίζει, ούτε να δονείται με αποτέλεσμα να χάνω την κλήση. ΔΕΝ έχω κάνει σκοπίμως σίγαση, και το πρόβλημα λύνεται μόνο μετά απο επανεκκίνηση. Έκανα και ένα software update, αλλά τζίφος...:mad: Τι να κάνω? έχει κανείς κάποια ιδέα? Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα :( Είναι τελείως σπαστικό να χάνω κλήσεις έχοντας πληρώσει τόσα χρήματα για νεο κινητό... Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdaektzou Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 το παθαινω κ εγω τις τελευταιες μερες...και γενικα με κολλαει πολυ το κινητο..το εχω απο το μαρτη...αναβαθμιση που μπορω να παω να κανω?ειμαι τελειως ασχετη με τα κινητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 το παθαινω κ εγω τις τελευταιες μερες...και γενικα με κολλαει πολυ το κινητο..το εχω απο το μαρτη...αναβαθμιση που μπορω να παω να κανω?ειμαι τελειως ασχετη με τα κινητα... μπορεις κανεις κι απο το σπιτι σου. μπαινεις στο site της se και πας στο update service και το κατεβαζεις,και το pc suite,μετα κανεις εγκατασταση,συνδεεις το κινητο κι ακολουθεις τις ελληνικες οδηγιες,πανευκολο ειναι:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Το πρόβλημα του μη κουδουνίσματος ΔΕΝ λύνεται με την αναβάθμιση δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdaektzou Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 να υποθεσω πως με την αναβαθμιση θα χασω οτι εχω μεσα ε???πως μπορω να σωσω τις επαφες ??? εχω το pc companion αλλα δεν μπορω να τισ αποθηκευσω.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soysamias Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 να υποθεσω πως με την αναβαθμιση θα χασω οτι εχω μεσα ε???πως μπορω να σωσω τις επαφες ??? εχω το pc companion αλλα δεν μπορω να τισ αποθηκευσω.. :( Μπορείς να σώσεις τα πάντα με ένα αντίγραφο ασφαλείας απο τπ pc suite. Εγώ πάντως αύριο πάω να το δώσω για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridonas17 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Αγόρασα σήμερα το Aino! Φαίνεται πολύ καλό.. Αλλά 1ον) Γίνεται να χρησιμοποιώ τους χάρτες και το gps χωρίς ίντερνετ του κινητού ή με WiFi?? Αν γίνεται πείτε μου τον τρόπο... 2ον) Πήγα να κάνω αναβάθμιση λογισμικού και ήθελε ιντερνετ κινητού δεν μπορούσα με το WiFi... Πώς γίνεται? Ακόμα, συστήνετε αναβάθμιση λογισμικού μέσω Ιντερνετ ή οχι? Ευχαριστώ:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridonas17 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Τελικά το βρήκα! έβαλα τις ρυθμίσεις του MMS στις συθμίσεις του Ιντερνετ και ενεργοποίησα την τοπική Σύνδεση και τώα και στον Δορυφόρο και στο Google Maps Μπαίνει με wIfI... έκανα και αναβάθμιση over the air... όλα καλα:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Παιδιά μια βοήθεια...Οταν με πέρνουν τηλ το κινητό μπαίνει σε σίγαση από μόνο του και δεν ακούω τις κλήσεις πως το αλλάζω?:X:X Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Παιδιά μια βοήθεια...Οταν με πέρνουν τηλ το κινητό μπαίνει σε σίγαση από μόνο του και δεν ακούω τις κλήσεις πως το αλλάζω?:X:X Στο συγκεκριμένο πρόβλημα έχουμε αναφερθεί και στην προηγούμενη σελίδα, χωρίς να γράψει κανείς λύση μέχρι τώρα. Θα δούμε... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Κανείς ?:( Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Πως γινεται η οθονη του να μην ειναι πληρους αφης και στον Opera 5 να ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Είναι πλήρους αφής. Απλά, επειδή η Sony Ericsson δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την νέα κλειστή της πλατφόρμα, ενεργοποίησε την αφή σε συγκεκριμένες λειτουργίες :p Και φυσικά, προσπάθησε να το πλασάρει ως πρόταση που συνδυάζει την αφή με το πληκτρολόγιο, μπας και της πουλήσει :p Υ.Γ.: Η αλήθεια είναι ότι πάντα η αφή σε συνδυασμό με πλήκτρα βολεύει, αλλά δε σκέφτηκε έτσι εδώ η Sony Ericsson :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterbig79 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Γεια σας παιδια μολις πηρα και εγω το aino ,πριν μια εβδομαδα ημουν στη γαλλια και το βρηκα σε καλη τιμη , πολυ ωραιο κινητο αν και το s8000 jet θα μου λειψει... νομιζα οτι θα ηταν παιχνιδακι να του περασω ελληνικα οπως ειχα κανει και με το jet μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω? δοκιμασα να κανω software update με του update service στον υπολογιστη αλλα μου περασε την εκδοση 1223-3004 Ρ7ΒΑ084 100323 με δυνατοτητα γλωσσας η αγγλικα - γαλλικα μονο! σας παρακαλω καποιος αν μπορει να βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Γεια σας παιδια μολις πηρα και εγω το aino ,πριν μια εβδομαδα ημουν στη γαλλια και το βρηκα σε καλη τιμη , πολυ ωραιο κινητο αν και το s8000 jet θα μου λειψει... νομιζα οτι θα ηταν παιχνιδακι να του περασω ελληνικα οπως ειχα κανει και με το jet μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω? δοκιμασα να κανω software update με του update service στον υπολογιστη αλλα μου περασε την εκδοση 1223-3004 Ρ7ΒΑ084 100323 με δυνατοτητα γλωσσας η αγγλικα - γαλλικα μονο! σας παρακαλω καποιος αν μπορει να βοηθησει Για δες μήπως βοηθήσει αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει. Μετά όμως νομίζω δεν θα ισχύει η εγγύηση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts