Jump to content

peterbig79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by peterbig79

  1. για οσους εχουν προβλημα με το touch screen τελευταια ειχα και εγω αυτο το προβλημα,δεν μπορουσα ουτε το pin να πληκτρολογησω,στην αρχη νομιζα οτι χαλασε το touch,τελικα ομως ειναι η υγρασια με τον καιρο που μπαινει αναμεσα στην οθονη και το touch . λυση : περνουμε το πιστολακι για τα μαλλια και το βαζουμε σε πολυ μικρη αποσταση σχεδον κολλητα με την οθονη για περιπου μισο λεπτο και το προβλημα εξαφανιζεται.
  2. φιλε spaul ευχαριστω για το λινκ αλλα νομιζω οτι αυτος ειναι τροπος για debranding το δικο μου ειναι ηδη debrand απλα δεν εχει ελληνικα,εχει μονο αγγλικα και γαλλικα,υπαρχει κατι αλλο να κανω ετσι ωστε να γλυτωσω τα 40 ευρω που μου ζητησε ο γερμανος σημερα? ευχαριστω πολυ ειμαι πολυ χαρουμενος μολις εβαλα ελληνικα και αλλες 10 γλωσσες μεσω του λινκ που εδωσε ο φιλος spaul! πολυ απλη διαδικασια και λειτουργει! ευτυχως γλυτωσα και τα 40 ευρουλακια που ηθελε ο γερμανος! ευχαριστω παρα πολυ παιδια οποιος θελει βοηθεια για firmware language ειμαι διαθεσημος!
  3. Γεια σας παιδια μολις πηρα και εγω το aino ,πριν μια εβδομαδα ημουν στη γαλλια και το βρηκα σε καλη τιμη , πολυ ωραιο κινητο αν και το s8000 jet θα μου λειψει... νομιζα οτι θα ηταν παιχνιδακι να του περασω ελληνικα οπως ειχα κανει και με το jet μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω? δοκιμασα να κανω software update με του update service στον υπολογιστη αλλα μου περασε την εκδοση 1223-3004 Ρ7ΒΑ084 100323 με δυνατοτητα γλωσσας η αγγλικα - γαλλικα μονο! σας παρακαλω καποιος αν μπορει να βοηθησει
×
×
  • Create New...