Jump to content

Sony Ericsson Aino

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι καλύτερα να κατεβάσουμε το opera mini 5 ή το opera mobile 10 for symbian s60 ???. και κάτι ακόμα πως αλλάζουμε τις γρήγορες σελίδες( έχω βάλει λάθος link σε μια καταχωρηση) από την πρώτη σελίδα εκεί που έχει τις 9 γρήγορες σελίδες?

το κινητο δεν ειναι symbian για να κανεβασεις τον opera mobile 10.

αναγκαστικα θα βαλεις java εφαρμογη και τον mini opera 5 ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο εχω κανει ηδη! απλα δεν ηξερα τι ακριβωσ ηταν το αλλο! να σε ρωτησω για το αλλο θεμα....πωσ αλαζουμε τισ γρηγορεσ σελιδεσ στην αρχικη σελιδα του opera? εχω βαλει σε μια λαθοσ link και δεν μπορω να την διωρθοσω.

Καλησπερα παιδια...Αυριο λεω να παω να το παρω το aIno.Ηθελα απλα δυο αποριες να μου λυσετε.1)Εχει εφαρμογη απο μονο του η εστω να κατεβασω για facebook?

2)Αντιστοιχα υπαρχει κατι για youtube?

Να δουλευουν ομως και τα δυο με wi fi δικτυα

Καλησπερα παιδια...Αυριο λεω να παω να το παρω το aIno.Ηθελα απλα δυο αποριες να μου λυσετε.1)Εχει εφαρμογη απο μονο του η εστω να κατεβασω για facebook?

2)Αντιστοιχα υπαρχει κατι για youtube?

Να δουλευουν ομως και τα δυο με wi fi δικτυα

και αν δεν εχει τις εφαρμογες,(ειμαι σιγουρος οτι την youtube την εχει) μπορεις να τις κατεβασεις και μονος σου δωρεαν.

επισης μπορεις να δεις κανονικα και βιντεο και να κανεις πλοηγηση μεσω wifi ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως μπορει να μου δωσει κανεις ενα λινκ για να κατεβασω το pc suite για το αινο; και το update installer? οταν τα κατεβαζω μου βγαζουν μυνημα error και δεν εγαταστιθονται.:blink:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Καλημέρα παιδιά, προσπαθώ να ρυθμίσω το Aino ενός φίλου για να βλέπει τα mail του αλλά απ' ότι κατάλαβα δε μπορεί να συνδεθεί μέσω wifi για να κάνει τον έλεγχο παρά μόνο μέσω δικτύου κινητής. Φαντάζομαι ότι είναι κάτι που απλά δεν το βρήκα γιατί αν ισχύει το κινητό θέλει φωτιά και πέταμα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg

μηπως μπορει να μου δωσει κανεις ενα λινκ για να κατεβασω το pc suite για το αινο; και το update installer? οταν τα κατεβαζω μου βγαζουν μυνημα error και δεν εγαταστιθονται.:blink:

Αυτό βοηθάει;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ευχαριστω για τη βοηθεια.....γιατι κολλαει ομως τοσο πολυ?δεν εχω περασει κ τοσες πολλες φωτογραφιες η βιντεο....αναλογικα με την τιμη του το περιμενα πολυ καλυτερο.... :( δεν ξερω αν κανω εγω κατι κ το κολλαω ομως ουτε καν στο ιντερνετ δεν μπαινω πολυ απο κει.....δεν ξερω απογοητευτηκα καπως...

...εγώ πάντως βρήκα τη χαρά μου με τον Opera!

Και βλέπω τα e-mail από το gmail κανονικά μέσω wi-fi!

Οσο για το facebook, σαν ξεχωριστή εφαρμογή -εγκατάσταση όπως ο Opera- το βρήκα εδώ

http://www.getjar.com/mobile/15801/facebook-mobile-for-sony-ericsson-u10-aino/

ακουστε τι επαθα.. σας ειχα γραψει που ειχε παθει κατι το τηλ μου, το παω λοιπον σε ενα οτεσοπ που το ειχα αγοραζει μετα απο 2 βδομαδες με παιρνουν τηλ ετοιμο ελα να το παρεις. Παω το παιρνω το βλεπω με τις μπλε ζελατινες, και επειδη δεν ειχα παρκαρει και καλα και βιαζομουν το παιρνω παω σπιτι και τιποτα δεν ανοιγε λες και δεν το πηραξαν καθολου.. ισα ισα μου βγαλαν το σκρινπροτεκτορ. Τελικα σημερα τους το ξαναπηγα αντε να δουμε!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΙΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΡΤΑ (ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM) ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΙΘΜΗΣΕΩΝ MMS, INTERNET ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE ΤΗΣ SONY ERICSSON. EΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΡΙΘΜΗΣΕΩΝ. ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΡΙΘΜΗΣΕΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΥΓ ΕΧΩ COSMOKAΡΤΑ

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr
Κεφαλαία
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Έχω δύο ερωτήσεις.

1η τι λογισμικό τρέχει?

2η ποια προγράμματα GPS μπορεί να δουλεψει?

Ευχαριστώ.

Έχω δύο ερωτήσεις.

1η τι λογισμικό τρέχει?

2η ποια προγράμματα GPS μπορεί να δουλεψει?

Ευχαριστώ.

το κινητο εχει κλειστο λειτουργικο.επισης δεν μπορεις να βαλεις προγραμματα στο κινητο οπως (destinator,garmin).αμα το θελεις για τετοιο σκοπο που ρωτας..καλυτερα να παρεις αλλο κινητο.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

παδια επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω απ την αρχη θελω να ρωτησω αν εχετε κολληματα με το τηλ,ποσο κρατα η μπαταρια και τι λεει απο αναπαραγωγη μουσικης απο ακουστικα (σαν το w995?) ευχαριστω
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Λοιπον επειδη ακομα ο εξω απο εδω δεν με εχει βαλει να πειραξω το κινητο, παιζει τίποτα patch με τον ηχο? γιατί απο το w850(αθανατο) που εχω ακομα δεν το φτανει ουτε με σφαιρες

Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr
Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Εχω παραγγειλει το Aimo Sony Ericsson 8.2 MP & το παραλαμβανω την ερχομενη εβδομαδα.Να ρωτησω:Ποτε πρωτοκυκλοφορησε? Ευχαριστω πολυ.

Εχω παραγγειλει το Aimo Sony Ericsson 8.2 MP & το παραλαμβανω την ερχομενη εβδομαδα.Να ρωτησω:Ποτε πρωτοκυκλοφορησε? Ευχαριστω πολυ.

Ιουνιο του 2009 κυκλοφορησε ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για σας,είμαι νεος στο forum και κατοχος του Aino εδώ και καμια βδομαδα.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το τηλέφωνο.Θα ήθελα να ρωτήσω οσον αφορα το wi-fi.Σε καποιά προηγούμενα post(δεν θυμαμαι που ακριβως)λει οτι πρεπει να διμιουργησουμε ενα fake λογαριασμο ιντερνετ για να συνδεομαστε με βεβαιοτητα χωρις χρεωση.Απο το Μενού->Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Ρυθμίσεις Internet εκει μετα πως θα βαλω λανθασμενες ρυθμισεις;Εχει 3 επιλογες στο μενου:συνδεση με α)cosmote internet b)cosmote mms c)cosmote wap

ακομα εχω το my view της cosmote και λογικα απο εκει θα μπαινω αφου συνδεθω με wi-fi;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Για σας,είμαι νεος στο forum και κατοχος του Aino εδώ και καμια βδομαδα.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το τηλέφωνο.Θα ήθελα να ρωτήσω οσον αφορα το wi-fi.Σε καποιά προηγούμενα post(δεν θυμαμαι που ακριβως)λει οτι πρεπει να διμιουργησουμε ενα fake λογαριασμο ιντερνετ για να συνδεομαστε με βεβαιοτητα χωρις χρεωση.Απο το Μενού->Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Ρυθμίσεις Internet εκει μετα πως θα βαλω λανθασμενες ρυθμισεις;Εχει 3 επιλογες στο μενου:συνδεση με α)cosmote internet b)cosmote mms c)cosmote wap

ακομα εχω το my view της cosmote και λογικα απο εκει θα μπαινω αφου συνδεθω με wi-fi;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Αντε να το μαθεις εσυ πρωτα που το εχεις, ωστε να το μαθω και εγω την αλλη εβδομαδα που θα το παρω.Πιστευω οτι τα παιδια εδω θα μας βοηθησουν.

Οοοπς.. Δικιο εχεις!:)

Μπερδεψα την καμερα του 995, με του c905, που σαφως ειναι καλυτερη του..:)

και το c905 εχει 8megapixel καμερα......:p

R7BA084.

-Προσθήκη νέου παιχνιδιού, με όνομα Bubble Town 2

-Προσθήκη 3 νέων θεμάτων

-Υποστήριξη νέου video codec(MIME-type MPEG4-generic)

-Βελτίωση των λειτουργιών WLAN και Bluetooth

-Βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας

-Γενικότερη βελτίωση στην απόδοση του τηλεφώνου

Καλή αναβάθμιση :)

• The title was changed to Sony Ericsson Aino