stelios_p Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 stelios_p θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis_4 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Γειας σας μάγκες. Προμηθέυτικα το αino πριν κανα μήνα. Αλλα έχω μερικές αποροίες.... 1. με κολλάει συχνα η οθόνη αφης με αποτέλεσμα να αναγκαζομαι να το κανω επανεκίνηση.... (συμβαίνει κ σε κανεναν σας???) 2.γίνεται να απαλλαγω απο το μενου της cosmote καθώς δεν μου επιτρέπει να κάνω ορισμό μενού απο το θέμα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Γειας σας μάγκες. Προμηθέυτικα το αino πριν κανα μήνα. Αλλα έχω μερικές αποροίες.... 1. με κολλάει συχνα η οθόνη αφης με αποτέλεσμα να αναγκαζομαι να το κανω επανεκίνηση.... (συμβαίνει κ σε κανεναν σας???) 2.γίνεται να απαλλαγω απο το μενου της cosmote καθώς δεν μου επιτρέπει να κάνω ορισμό μενού απο το θέμα ευχαριστώ Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κόλλημα με την οθόνη αφής. Δοκίμασε αν δεν το έχεις ήδη κάνει να εγκαταστήσεις την νεότερη έκδοση λογισμικού και αν συνεχίζει τότε ίσως πρέπει να το πας στο σέρβις. Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσεις το generic λογισμικό και να ξεφορτωθείς το πειραγμένο λογισμικό της Cosmote αλλά ο τρόπος διαφέρει από αυτόν που χρησιμοποιείται για τα άλλα κινητά της SE. Κοίτα στις προηγούμενες σελίδες όπου αναφέρεται ο τρόπος που γίνεται.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Τελικα μπηκα σημερα κομπλε εκτος απο το youtube, στην εφαρμογη που εχει το κινητο μου ελεγε συνεχεια οτι το video εχει διακοπη και απο τον opera που εμπαινα απλα δεν ανοιγε, εδειχνε να το φορτωνη αλλα τπτ Καποιος να ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginibili Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Παιδιά,τι λογισμικό έχει το aino? Τι λειτουργικό σύστημα έχει δηλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Παιδιά,τι λογισμικό έχει το aino? Τι λειτουργικό σύστημα έχει δηλ... Σαν ολα τα κινητα της sony ericsson.(δεν ειναι symbian,αλλα ουτε και windows mobile) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_28 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 καλυσπερα σε ολους!θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν εφαρμογες gps χωρις χρεωσεις internet για το aino!αν ναι πως γινεται η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Παιδιά,τι λογισμικό έχει το aino? Τι λειτουργικό σύστημα έχει δηλ... Δε φέρει κάποιο "έξυπνο" λειτουργικό,όπως WM,SYMBIAN κλπ,αλλά το λειτουργικό της Ericsson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_28 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 σιγουρα?απ'οτι ξερω πρεπει να εχει symbian... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 σιγουρα?απ'οτι ξερω πρεπει να εχει symbian... λαθος κανεις! το sony ericsson Satio ειναι Symbian ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Απορώ πώς δεν έχει γίνει κουβέντα ακόμα, για το απαράδεκτο video του, το γεμάτο πιξελιάσματα και σπασίματα, και την τρισάθλια νυχτερινή του φωτογραφία. Συν το άλλο που είχε χρόνια να μου συμβεί. Άρχισε να σβήνει μόνο του.:!: Εντάξει η επανεκίνηση σε ένα κινητό. Αλλά να σβήνει? Μου θύμησε εποχές 1999 και πριν. Τελικά η s.e. βγάζει μόνη της τα ματάκια της. Πρώτα το γκραν σουξέ των σέρβις το C905, και τώρα το aino των ......8 megapixel και των 450 ευρώ....:X Άντε και σε άλλες επιτυχίες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Δεν έχουν αναφερθεί αυτά τα προβλήματα.. Ίσως να σου έτυχε!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Συμφωνω με το kotsianis και προτεινω στο φιλο να δοκιμασει να του ξαναπερασει τη τελευταια αναβαθμιση! Παντως και στο προηγουμενο μαυρο που ειχα αλλα και στο ασπρο που χω τωρα δεν εχω αντιμετωπιση ΚΑΝΕΝΑ τετοιο προβλημα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 παιδια παω να εγκαταστησω το opera και κολλαει η εγκατασταση στην αρχη :( τι μπορει να συμβαινει? κατεβαζω το .jar γιατι το .jad δεν το δεχεται ??? οταν ειμαι συνδεδεμενος με wi-fi με καποιο δικτυο και μπαινω στο εικονιδιο Ιnternet συνδεεται με wi-fi ή με Gprs???? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 παιδια καλησπερα. ειμαι και γω χρηστης του aino αλλα εχω μια απορια. εχω απενεργοποιησει τις ρυθμησεις ιντερνετ για να μη χρεωνομαι οταν μπαινει καταλαθος.προσπαθω να χρησιμοποιησω το wifi αλλα ενω βρισκει δυκτιο και συνδεεται πως μπορω να μπω μετα σε καποια σελιδα ιντερνετ που θελω?(μεσω wifi εννοειται) παρακαλω οποιος ξερει να μου πει ακριβως και οχι να παω να ψαξω ολες τις σελιδες.. σας ευχαριστω πολυ αναμενω....:worry: Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Το θέμα είναι πως πρέπει να υπάρχει ένα προφίλ ρυθμίσεων, έστω και λάθος ρυθμίσεων, για να συνδέεται μέσω wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Το θέμα είναι πως πρέπει να υπάρχει ένα προφίλ ρυθμίσεων, έστω και λάθος ρυθμίσεων, για να συνδέεται μέσω wi-fi. μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης σε παρακαλω? τι ακριβως πρεπει να κανω? βημα βημα αν ειναι ευκολο... Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 πως απενεργοποιησες στο να μπαινει ιντερνετ μεσω gprs? εμενα εχει 3 επιλογες και δεν εχει απενεργοποιηση! cosmote internet cosmote MMS cosmote wap Δεν εχει πουθενα απενεργοποιηση! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis99 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Καλησπερα σε ολους; Χθες εχασα το Bluetooth του Aino [μου επεσε απο την μηχανη δεν το ειχα στο αυτι και δεν το καταλαβα] ξερει κανεις αν το πουλανε και που;ποσο κανει; Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ειναι ξεκλιδωτο, vodafone. χρεωνομαι αν μπαινω μεσω wlan;βρισκει το ασυρματο δικτυο.μετα πως συνεχιζω την πλοηγηση;σορυ ειχα παντα νοκια συμπιαν κ εμπενε κατευθειαν...ευχαριστω για οποια απαντηση:) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Το θέμα είναι πως πρέπει να υπάρχει ένα προφίλ ρυθμίσεων, έστω και λάθος ρυθμίσεων, για να συνδέεται μέσω wi-fi. μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης σε παρακαλω? τι ακριβως πρεπει να κανω? βημα βημα αν ειναι ευκολο... πως απενεργοποιησες στο να μπαινει ιντερνετ μεσω gprs? εμενα εχει 3 επιλογες και δεν εχει απενεργοποιηση! cosmote internet cosmote MMS cosmote wap Δεν εχει πουθενα απενεργοποιηση! Αυτό που λεει ο kotsianis7 είναι ότι θα πρέπει να φτιάξετε ένα ακόμη προφίλ με λανθασμένες ρυμθίσεις (ας το ονομασουμε fake profile - Μενού-> Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα -> Ρυθμίσεις internet) το οποίο και θα έχετε ως επιλεγμένο. Έχοντάς το επιλεγμένο μπορείτε να μπείτε στο internet μέσω wifi. aesop εσύ που έχεις ήδη αυτά τα τρια profile όταν θα μπαίνεις στο δικτυο μέσω wifi θα επιλέγεις το fake profile που έχεις φτιάξει και αφού τελειώνεις το σερφάρισμα θα γυρνάς πάλι στο cosmote MMS (λογικά αυτό θα είναι το προεπιλεγμένο σου αυτή τη στιγμή) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Eχω το εξης προβλημα: Στο μενου-Ρυθμισεις-Οθονη-Διαταξη Κυριου Μενου, δεν μου δινει την επιλογη "Απο το θεμα" ενω σε AINO φιλου το εχει... Κανω update και παλι τα ιδια.... Ξερει κανενας τι μπορει να παιζει???? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Eχω το εξης προβλημα: Στο μενου-Ρυθμισεις-Οθονη-Διαταξη Κυριου Μενου, δεν μου δινει την επιλογη "Απο το θεμα" ενω σε AINO φιλου το εχει... Κανω update και παλι τα ιδια.... Ξερει κανενας τι μπορει να παιζει???? μηπως το κινητο σου ειναι "κλειδωμενο" σε παροχο κινητης τηλεφωνιας :blink: ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Eχω το εξης προβλημα: Στο μενου-Ρυθμισεις-Οθονη-Διαταξη Κυριου Μενου, δεν μου δινει την επιλογη "Απο το θεμα" ενω σε AINO φιλου το εχει... Κανω update και παλι τα ιδια.... Ξερει κανενας τι μπορει να παιζει???? Πρπει να ειναι flash τα θεματα για να σου δινει τετοια επιλογη!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts