Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μεχρι ποσο μνημη αντεχει γιατι θελει αρκετα GB

Προς το παρόν μπορείς να του βάλεις την 16GΒ και όταν κυκλοφορήσει και 32άρα, δε νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα.

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

edit:http://www.youtube.com/watch?v=cJhDhAam2u4&feature=related

Στο media menu εδώ έχει και μια ακόμα επιλογή (TV)....

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Θα μπορούσε να ανεβάσει κάποιος τις εικόνες που ανοίγει κ κλείνει η συσκευή?

Κοίτα αυτά που λες δεν τα βρίσκω αλλά βρήκα και δείγματα από την κάμερα εάν σε ενδιαφέρει....

Pictures made with SE Satio

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Παιδιά, το κινητό υποστηρίζει Flash videos, ok. Ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζει και java. Δηλαδή ανοίγει ιστοσελίδες που έχουν java όπως δηλαδή τα live στοιχήματα κτλ.;

Θα υποστηρίζει flash videos σαν το ipone?Δηλαδή θα βλέπουμε youtube χωρίς προβλήματα?Θα είναι το επόμενο μου κινητό!Όταν βέβαια πέσει σε μια λογική τιμούλα!Αυτό που μου κάνει εντύπωση,είναι πώς η SE αποφάσισε να αντικαταστήσει την m2 με micro sd...πιστεύα οτι οι πρώτες είναι καλύτερες...

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Για κοιτάξτε πως περίπου μπαίνει στο ίντερνετ..

Θα υποστηρίζει flash videos σαν το ipone?Δηλαδή θα βλέπουμε youtube χωρίς προβλήματα?

Τα symbian κινητα υποστηριζουν flash player οποτε νομιζω πως και το Satio θα εχει ενσωματωμενο.

Ασε που υπαρχουν για symbian εφαρμογη για το youtube..

Αυτό που μου κάνει εντύπωση,είναι πώς η SE αποφάσισε να αντικαταστήσει την m2 με micro sd...πιστεύα οτι οι πρώτες είναι καλύτερες...

Επιτελους εβαλαν micro sd. Φτανει πια με αυτη την m2 της SE.

ξερουμε περιπου τιμη??

παντως ειναι φοβερο.

Κανεις δεν ξερει με ακριβεια.

Λογικα στα 650 με 700 ευρω σαν πρωτη τιμη. Λογικα παντα..

παιδιά μετά που διάβασα και t review t "σατιο" (http://www.myphone.gr/devices/preview-407.html) έχω ενθουσιαστεί θα t πάρω σίγουρα δη υπάρχει αμφιβολία αλλα άντε να βγει 28 Οκτωμβρη είπαμε e?

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Είναι μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά, μην το θεωρείς και σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει την συγκεκριμένη ημερομηνία. Ας ελπίσουμε να λύσει η SE τα όποια προβλήματα λογιστικού αντιμετωπίζει και να διατεθεί κανονικά στην αγορά. Ήδη έχει καθυστερήσει.

θα συμφωνησω απολυτα οτι εχει αργησει κα8ως υπαρχει ηδη μια πολυ καλη εναλακτικη τ ομνια HD και δεν ειναι μια προταση που σε αφηνει αδιαφορο ειδικα εκεινη η μεγαληηηη οθονη που εχει :rolleyes: και ετσι οπως παμε θα βγει και τ πιξον με τα 12 και το σατιο δεν θα εχει βγει ακομα :mad: :X

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Ειδικα αν σκεφτεις το ποτε το παρουσιασαν και το ποτε θα κυκλοφορισει υπαρχει ενα μεγαααλο κενο!

Μην με πάρετε με τις ντομάτες αλλά.......

.........http://blog.se-lifestyle.com/news/satio-aino-delayed/:cry::X:mad:

καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση ασχετη. ο αδερφός μου, μου έδωσε ενα se c902, αλλά δεν έχει ελληνικό μενου. μπορ'ω να το βρώ πουθενά και να το εγκαταστήσω? ευχαριστώ.

Kαλησπερα. Εισαι σε λαθος θεμα..:)

Οτι θες για αυτην τη συσκευη ρωτα εδω.

Μην με πάρετε με τις ντομάτες αλλά.......

.........http://blog.se-lifestyle.com/news/satio-aino-delayed/:cry::X:mad:

Αυτος μιλαει για καθυστερηση και δινει νεα ημερομηνια 12 Οκτωβριου!:X:wacko:

Τι να σου πω και εγώ με την εταιρεία που πάμε να μπλέξουμε?

Δεν μπορώ και εγώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής.........

Διαβασα στο preview οτι το satio δεν θα μπορει να αναπαραγει αρχεια divX k Xvid.Υπαρχει τροπος να αναπαραχθουν τετοια αρχεια με εγκατασταση καποιου προγραμματος ή θα πρεπει να τα μετατρεψουμε σε μορφη που να υποστηριζεται απο το κινητο?

Υπάρχει η εφαρμογή smartmovie, που ήδη είναι συμβατή ενώ περιμένουμε και νεότερη έκδοση του πολύ καλού coreplayer.

http://blog.phoneslimited.co.uk/2009/08/04/sony-ericsson-satio-aka-sony-idou-confirmed-release-date/

Ουτοπική ημερομηνία , αλλά μακάρι!!:lol::worry:

Πολυ καλο ακουγεται αλλα κ πολυ ακριβο.Ασε που θα ειναι κ γεματο κολληματα.Θελει προσοχη η αγορα του.

Κάθε κινητό μπορεί να είναι γεμάτο κολλήματα αλλά οι εταιρίες αν δουν ότι είναι πολλά (ή και λίγα) βγάζουν συχνά updates όπως κάνει κάθε εταιρία που σέβεται τον πελάτη της. Σίγουρα από την SE δεν έχουμε (έχω) την καλύτερη εικόνα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Πολυ καλο ακουγεται αλλα κ πολυ ακριβο.Ασε που θα ειναι κ γεματο κολληματα.Θελει προσοχη η αγορα του.

Πώς μπορείς να γνωρίζεις ότι μια συσκευή θα είναι γεμάτη κολλήματα 3 μήνες πριν την κυκλοφορία της; :wacko: Τουλάχιστον,η SE βγάζει αναβαθμίσεις!Όχι σαν την Samsung που της κάνουμε τάμα να βγάλει ένα ρημαδο-update για το HD!Άλλωστε,στα τελευταία της μοντέλα(C905,W995,W715 κλπ.)η SE έδειξε πως πρόσεξε πολύ τον παράγοντα λογισμικό!

Υ.Γ.:Εγώ υποψιάζομαι ότι θα έχει τίποτα θεόχαζα κολλήματα,τουλάχιστον στην 1η έκδοση λογισμικού!Όχι σημαντικά,αλλά απλά χαζά!

Πώς μπορείς να γνωρίζεις ότι μια συσκευή θα είναι γεμάτη κολλήματα 3 μήνες πριν την κυκλοφορία της; :wacko: Τουλάχιστον,η SE βγάζει αναβαθμίσεις!Όχι σαν την Samsung που της κάνουμε τάμα να βγάλει ένα ρημαδο-update για το HD!Άλλωστε,στα τελευταία της μοντέλα(C905,W995,W715 κλπ.)η SE έδειξε πως πρόσεξε πολύ τον παράγοντα λογισμικό!

Υ.Γ.:Εγώ υποψιάζομαι ότι θα έχει τίποτα θεόχαζα κολλήματα,τουλάχιστον στην 1η έκδοση λογισμικού!Όχι σημαντικά,αλλά απλά χαζά!

Πες μου οτι πραγματικα δεν πας να κανεις συγκριση του τι αναβαθμισεις βγαζει η SE και τι η Samsung και το κατα ποσο σταθερα αξιοπιστα και χωρις ελλειψεις δουλευουν τα κινητα της καθε μιας απο την ημερα κυκλοφοριας τους .

Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά..Λέω πως κάνουμε τάμα να βγάλει η Samsung αναβάθμιση για κάποια ζητήματα που ενδεχομένως χρήζουν άμεσης βελτίωσης(βλ.browser στο HD)..Τουλάχιστον η SE δε βγάζει τις ενημερώσεις για κάθε region με χρονική διαφορά 1+ μήνα(και βλέπουμε..)!Τουλάχιστον στο Symbian η Samsung δεν είναι ΝΟΚΙΑ με την καμία στο θέμα υποστήριξης.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...