Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

από πληκτρολόγια τι υπάρχει στο σατιο?

Προφανως εννοεις το virtual keybord.

Λογικα και αριθμιτικο και qwerty θα ειναι εκτος και αν κανω λαθος.

τρομερο,ανεπαναληπτο.παμε μωρη σονυ εριξον!!!!

apple store:ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

@xtrmsnpr: Απ' ότι είδα στο βίντεο σου στο youtube (κατα το startup της συσκευης) η Vodafone πάλι το 'βαλε το κωλόχερό της και πείραξε το κινητό ε?

Και λέγαν ότι δε θα επέμβουν καθόλου γιατί είναι με ανοιχτό λειτουργικό και να μην δημιουργήσουν διενέξεις κλπ. Αυτοί οι άνθρωποι αν δεν την κάνουν την "αμαρτία" τους πάνω σε κάθε συσκευή δε μπορούν.

Μεγειά πάντως! Σου εύχομαι να το χαρείς! Αναμένω Xperia x2 εγώ.

Ευχαριστώ.. Ναι εντάξει το έχει πειράξει ελαφρώς,μπορείς αν θέλεις να βάλει το original μενού και τα συναφή ,μπορείς να έχεις και της vodafone . xperia καλό κομάτι!

Παιδία αν είναι σας ετοιμάζω μια παρουσίαση του κινητού,που θα σας δείχνω πιο καλά το κινητό..

Η απόκριση εμένα μου φαίνεται αρκετά γρήγορη,σε σχέση με άλλες συσκευες που έχω δει!

- - - -

Για να δούμε λοιπόν... έχουμε:

1. φωτογραφίες πολύ κατώτερες από το pixon12 σε λεπτομέρεια, σε λήψη με φλας, σε εύρος φακού.

2. εξωφρενικό SAR πολύ πάνω από τον μέσο όρο

3. πιθανά προβλήματα στην απόκριση της οθόνης αφής

4. μνήμη memory stick που μόνο η SE χρησιμοποιεί, υποδοχή ακουστικών που μόνο η SE χρησιμοποιεί, κοινή με την υποδοχή για το φορτιστή (άρα αδύνταον ν ακούς μουσική και να φορτίζεις ταυτόχρονα)

5. μπαταρία όχι-και-τόσο αξιόπιστη

μόνο πλεονέκτημα (?), το symbian λειτουργικό

Ρε παιδιά, το περίμενα κι εγώ τόσον καιρό το κινητό, αλλά μήπως (λέω, μήηηηηπως) πρέπει να είναι κανείς παλαβός για να χρυσοπληρώσει ένα τέτοιο κινητό μόνο και μόνο για την εμφάνιση (???) ή για το όνομα Sony?????

Μήπως??????

:stupid:

1. φωτογραφίες πολύ κατώτερες από το pixon12 σε λεπτομέρεια, σε λήψη με φλας, σε εύρος φακού.

4. μνήμη memory stick που μόνο η SE χρησιμοποιεί, υποδοχή ακουστικών που μόνο η SE χρησιμοποιεί, κοινή με την υποδοχή για το φορτιστή (άρα αδύνταον ν ακούς μουσική και να φορτίζεις ταυτόχρονα)

Ρε παιδιά, το περίμενα κι εγώ τόσον καιρό το κινητό, αλλά μήπως (λέω, μήηηηηπως) πρέπει να είναι κανείς παλαβός για να χρυσοπληρώσει ένα τέτοιο κινητό μόνο και μόνο για την εμφάνιση (???) ή για το όνομα Sony?????

Μήπως??????

1.πρωτον απο που το συμπερανες οτι ειναι πολυ κατωτερες?και το ενα ειχα και το αλλο και μπορω να πω οτι σε καποια σημεια το satio υπερτερει,ισως μονο σε επιλογες για φωτογραφια να υπερτερει το pixon

2.στο sar μπορει στα χαρτια να λεει οτι ειναι "εξωφρενικο"αλλα με το n97 που εχω μετα απο 5 λεπτα τοτε κουδουνιζει το κεφαλι μου,με το satio oχι!τωρα αν σε καποια 20αρια χρονια εχω προβλημα λογω του satio,θα σου πω την αληθεια δε το ξερω!

3.μια χαρα ειναι η αποκριση της οθονης και το Kinetic scrolling απροβληματιστο

4.χρησιμοποιει microsd και ναι μπορει μεν να χρησιμοποιει εξαρτηματα της sony ericsson οπως ο φορτιστης και τα ακουστικα,αλλα μπορεις να ακουσεις μουσικη την ωρα που φορτιζεις!

5.η μπαταρια του μετα απο σχεδον 2 βδομαδες που το εχω στην κατοχη μου,μου κραταει περιπου 1μιση μερα,με 60λεπτα τουλαχιστον ομιλιας την ημερα,φωτογραφιες,wifi και μηνυματα.....και ναι το symbian ειναι ακομη ενα ατου!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Φίλε miltiadiss χωρίς παρεξήγηση μου φαίνεται ότι είσαι λίγο υπερβολικός.

Βασικα ολα υποθεσεις ειναι.πιαστε το πρωτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα ολα υποθεσεις ειναι.πιαστε το πρωτα..

Συμφωνω με εξαιρεση το fastport. Ενταξει με τον νεο φορτιστη μπορει να ακους ταυτοχρονα μουσικη αλλα επιβαλοταν να βαλουν mini-jack 3,5.

Κατα τ'αλλα ας μην βιαζομαστε να κρινουμε ενα μοντελο χωρις να το εχουμε καν δει.

Συμφωνώ. Απλά απο αυτούς που το έχουν ήδη πάρει κανένας δεν το

έχει βγάλει τόσο άχρηστο;)

Να το βγάλω εγω :lol::lol: ;;

ΕΕεεε αφού αυτό το παλιοκινητό,όταν πάω να κάνω handwriting δεν καταλαβένει ότι γράφω το ΑΛΦΑ,και μου τ βγάζει για Ο :p:p . Εγω φταίω που έχω μεγάλα δάχτυλα;;;:DΠαλιοσονυ!!!!

- - - -

Το Πλαίσιο επιβεβαιωμένα θα το έχει την Τρίτη. Τρίτη πρωί λοιπόν, 9 και 1' , άντε και 2' το πολύ, θα σας πω και εγώ πλεον την άποψή μου!!!!!

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

Το Πλαίσιο επιβεβαιωμένα θα το έχει την Τρίτη. Τρίτη πρωί λοιπόν, 9 και 1' , άντε και 2' το πολύ, θα σας πω και εγώ πλεον την άποψή μου!!!!!
μας εφτιαξες το βραδυ μεγαλε:lol:

Να το βγάλω εγω :lol::lol: ;;

ΕΕεεε αφού αυτό το παλιοκινητό,όταν πάω να κάνω handwriting δεν καταλαβένει ότι γράφω το ΑΛΦΑ,και μου τ βγάζει για Ο :p:p . Εγω φταίω που έχω μεγάλα δάχτυλα;;;:DΠαλιοσονυ!!!!

Μια λύση είναι να αφήσεις νύχια :lol::lol:

Αυτό με την δυσκολία στην αφή όταν βρίσκεσαι στο μενου της φωτογραφικής ισχύει?

και τα τρια χρωματα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Review από το symbian freak....
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

1.πρωτον απο που το συμπερανες οτι ειναι πολυ κατωτερες?και το ενα ειχα και το αλλο και μπορω να πω οτι σε καποια σημεια το satio υπερτερει,ισως μονο σε επιλογες για φωτογραφια να υπερτερει το pixon

2.στο sar μπορει στα χαρτια να λεει οτι ειναι "εξωφρενικο"αλλα με το n97 που εχω μετα απο 5 λεπτα τοτε κουδουνιζει το κεφαλι μου,με το satio oχι!τωρα αν σε καποια 20αρια χρονια εχω προβλημα λογω του satio,θα σου πω την αληθεια δε το ξερω!

3.μια χαρα ειναι η αποκριση της οθονης και το Kinetic scrolling απροβληματιστο

4.χρησιμοποιει microsd και ναι μπορει μεν να χρησιμοποιει εξαρτηματα της sony ericsson οπως ο φορτιστης και τα ακουστικα,αλλα μπορεις να ακουσεις μουσικη την ωρα που φορτιζεις!

5.η μπαταρια του μετα απο σχεδον 2 βδομαδες που το εχω στην κατοχη μου,μου κραταει περιπου 1μιση μερα,με 60λεπτα τουλαχιστον ομιλιας την ημερα,φωτογραφιες,wifi και μηνυματα.....και ναι το symbian ειναι ακομη ενα ατου!

Καλημέρα! μακάρι να είμαι υπερβολικός, γιατί όπως είπα το περίμενα κι εγώ πώς και πώς το κινητό.

1. τα περί φωτογραφίας είναι όλα από το τεστ του gsmarena αλλά και από ένα άλλο τεστ στα γερμανικά, που βγάζει ένα συντριπτικό σκορ κατά του Satio, 12:4, όσον αφορά τη λήψη φωτογραφιών.

http://www.chip.de/artikel/Handy-Duell-Pixon12-gegen-Satio-6_38526606.html

2. Το SAR είναι δυστυχώς ένας αντικειμενικός δείκτης, ενώ ο πονοκέφαλος φίλε μου δεν είναι...

Για τα υπόλοιπα, μακάρι να είναι έτσι (πώς κι έβαλαν SD??? το είχα δει κιαι νόμιζα πως ήταν τυπογραφικό λάθος), αλλά έτσι κι αλλιώς τα πιό σημαντικά είναι τα 1) και 2)...

Πέρσι είχα ενθουσιαστεί με το C905, ;έβγαζε - για κινητό - εξαιρετικές φωτογραφίες. Και ήταν και πολύ όμορφο. "Λεπτομέρειες" λοιπόν τα πολύ σκληρά πλήκτρα και τα προβλήματα με το Τ9. Σε μια βδομάδα (οχτώ μέρες για την ακρίβεια, πάνω που έληξε η εγγύηση αντικατάστασης από το Πλάισιο...) χάλασε το ακουστικό. Χρειάστηκαν τέσσερα (!!!) πήγαινε- έλα στη SE και ένας μήνας (!!!!!!!) για να το φτιάξουν. Και τελικά τί έκαναν; "Επανατοποθέτηση ανταλλάκτικού"!!!! Ε, μετά απ' όλα αυτά πέρασαν άλλες είκοσι μέρες και μού το έκλεψαν. Καταλαβαίνετες με πόση αγωνία περίμενα την επιδότηση για να πάρω ένα "ώριμο" C905... και μετά βγήκε το Satio...

Καλη μέρα ξανά

Μήπως??????

Όσο αναφορά το 4. Ο φορτιστείς έχει διπλή υποδοχή ώστε να μπορείς να κουμπώσεις και τα ακουστικά και να ακούς μουσική

Τελικα για το gps μονο μεσω ιντερνετ σου δινει τη δυνατοτητα να συνδεθεις?

Υπαρχει καποιο προγραμμα με φορτωμενους τους χαρτες ή ειναι πολυ νωρις ακομα?

Τελικα για το gps μονο μεσω ιντερνετ σου δινει τη δυνατοτητα να συνδεθεις?

Υπαρχει καποιο προγραμμα με φορτωμενους τους χαρτες ή ειναι πολυ νωρις ακομα?

Navigon είναι πολύ καλό

Μια λύση είναι να αφήσεις νύχια:lol::lol:

Αυτό με την δυσκολία στην αφή όταν βρίσκεσαι στο μενου της φωτογραφικής ισχύει?

Λες;;;

Όχι καλε!Ποιά δυσκολία,μια χαρά είναι..Πατάς την οθόνη φεύγουν τα εικονίδια..Πατάς στα εικονίδια,έχεις πρόσβαση στις ρυθμίσεις..

Το gps εμένα πάντως συνδέεται και από wifi..

- - - -

Αμα εισαι στο δρομο δε γινεται να εχεισ συνεχεια wi-fi γι'αυτο λεω....

Ε ρε παιδιά είστε σοβαροί;;; ΛΟΓΙΚΟ δεν είναι;; ή μήπως σε άλλα κινητά πιάνεις wifi όσο μακριά και αν πας από το σπίτι σου ;;:happy:

- - - -

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...