ant_kam12 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Όλα τα τηλέφωνα της σειράς Entertainment Unlimited που ανακοινώθηκαν υποστηρίζουν το Clear Audio. kotsianis7 Μηπως μπορεις να μας πεις που διαβασες οτι μεσα στα τεχνικα χαρακτηριστικα του Satio θα ειναι και το Clear Audio Experience???? Θα ηταν κατι διαφορετικο απο την SE...Ομως... http://www.sonyericsson.com/cws/prod...io?lc=el&cc=gr http://www.sonyericsson.com/cws/prod...no?lc=el&cc=gr Σ'ευχαριστω εκ των προτερων!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Τελικα το satio έχει την έγκριση του FCC.. http://phonereport.info/sony-ericsson-satio-approved-by-fcc/ Όσο για αυτά που σας είπα πριν , τι να πω? R.I.P και όλοι όσοι την δοκιμάσατε την συσκευή , δεν έχω την πρόθεση να απορρίψω τις απόψεις σας...:O Απλά μεταφέρω όσα βλέπω συχνά πυκνά στα διάφορα sites.....Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι, πως όσοι αναφέρονται σε ομαλή λειτουργία συσκευής , θα έχουν ένα πιο καινούριο πρωτότυπο(?), ή απλά θα είναι '' τσιράκια'' της SE (με όσα βέβαια μας έχετε πει για την συσκευή εδώ)... Το ότι λειτουργεί ομαλά η συσκευή δεν μαρτυρά απολύτως τίποτα για την συνολική της εικόνα. Υπάρχουν δύο πλευρές, αυτή που κάποιος βλέπει την συσκευή και κρατάει μόνο τα καλά της στοιχεία (αυτό έκανα στην πρώτη μου επαφή με την συσκευή) και αυτή που στέκεται στα αμέτρητα προβλήματα της. Αρκετα καλή κατασκευή (δεν ξέρω αν θα διαφέρει στα μοντέλα παραγωγής), πολύ γρήγορο το μενού πολυμέσων και άμεσα αποκρίσιμη οθόνη. Αλλά μέχρι εκεί. Αν κάποιος σταθεί σε αυτα, δίνει μια λάθος εικόνα της συσκευής. Η ένσταση μου βασίζεται στο γεγονός ότι υπάρχουν τόσο πολλά προβλήματα και τόσος λίγος χρονος μέχρι την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Το ότι λειτουργεί ομαλά η συσκευή δεν μαρτυρά απολύτως τίποτα για την συνολική της εικόνα. Υπάρχουν δύο πλευρές, αυτή που κάποιος βλέπει την συσκευή και κρατάει μόνο τα καλά της στοιχεία (αυτό έκανα στην πρώτη μου επαφή με την συσκευή) και αυτή που στέκεται στα αμέτρητα προβλήματα της. Αρκετα καλή κατασκευή (δεν ξέρω αν θα διαφέρει στα μοντέλα παραγωγής), πολύ γρήγορο το μενού πολυμέσων και άμεσα αποκρίσιμη οθόνη. Αλλά μέχρι εκεί. Αν κάποιος σταθεί σε αυτα, δίνει μια λάθος εικόνα της συσκευής. Η ένσταση μου βασίζεται στο γεγονός ότι υπάρχουν τόσο πολλά προβλήματα και τόσος λίγος χρονος μέχρι την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας. Σχετικά με την καλή ποιότητα κατασκευής, προσωπικά εμένα το καπάκι της κάμερας δεν μου πολυγέμισε το μάτι. Με το που το πιέζεις λίγο, ακούγονται τα κλασσικά «κρακ-κρακ» της SE... Κατά τ'άλλα, ναι, το multimedia menu είναι το μόνο πράγμα που είδα να δουλεύει απροβλημάτιστα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Σχετικά με την καλή ποιότητα κατασκευής, προσωπικά εμένα το καπάκι της κάμερας δεν μου πολυγέμισε το μάτι. Με το που το πιέζεις λίγο, ακούγονται τα κλασσικά «κρακ-κρακ» της SE... Κατά τ'άλλα, ναι, το multimedia menu είναι το μόνο πράγμα που είδα να δουλεύει απροβλημάτιστα. Θα τριξει δεν θα τριξει σε 1-2 μηνες το Ε52? Θα σου πω εγω μετα :X:lol::):p:happy::D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Εδώ εντυπωσιακές φωτογραφίες από την κάμερα.. http://www.pantip.com/cafe/mbk/topic/T8220664/T8220664.html Και εδώ κάποιες live του aino , του satio και του yari... http://www.pantip.com/cafe/mbk/topic/T8213669/T8213669.html Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 http://shop.vodafone.co.uk/shop/coming-soon/mobile-phones Τον Οκτώβρη στην Vodafone UK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=416808&fcc_id=%27PY7A3880020%27 Ειδικα το Internal photos ειναι ολα τα λεφτα :lol::lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Το ότι χρησιμοποιούσε hardware εν μέρει της Samsung ήταν γνωστό.Όπως και το ολοκληρωμένο της Ericsson στον RF τομέα. Το θετικό είναι πως η κεραία μπήκε επιτέλους στο πάνω μέρος.Σε όσα SE ήταν στο κάτω μέρος(C905,C902 και γενικά σχεδόν σε όλα της τα μοντέλα τον τελευταίο 1,5 χρόνο)η ποιότητα λήψης υποβαθμιζόταν σημαντικά,διότι καλυπτόταν το μέρος της κεραίας όταν άγγιζες το τηλέφωνο.Ευτυχώς αυτό το διόρθωσαν εδώ. Αυτό που δε μ'έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο ήταν ο πυκνωτής για το flash.Τόσο μικρουλη πυκνωτή έβαλαν;Εδώ το C905 και έχει 2 γκουμούτσες...Ελπίζω να μην είναι πιο ασθενικό το φλας,διότι εδώ το χαλάνε..Zoom στη χωρητικότητα του πυκνωτή δε γινόταν να κάνουν να δούμε τι έχει; :mad: SAR:1.11 W/kg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Γεια σου kotsianis7!! Μηπως βρηκες εκεινο το link? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Το ότι χρησιμοποιούσε hardware εν μέρει της Samsung ήταν γνωστό.Όπως και το ολοκληρωμένο της Ericsson στον RF τομέα. Το θετικό είναι πως η κεραία μπήκε επιτέλους στο πάνω μέρος.Σε όσα SE ήταν στο κάτω μέρος(C905,C902 και γενικά σχεδόν σε όλα της τα μοντέλα τον τελευταίο 1,5 χρόνο)η ποιότητα λήψης υποβαθμιζόταν σημαντικά,διότι καλυπτόταν το μέρος της κεραίας όταν άγγιζες το τηλέφωνο.Ευτυχώς αυτό το διόρθωσαν εδώ. Αυτό που δε μ'έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο ήταν ο πυκνωτής για το flash.Τόσο μικρουλη πυκνωτή έβαλαν;Εδώ το C905 και έχει 2 γκουμούτσες...Ελπίζω να μην είναι πιο ασθενικό το φλας,διότι εδώ το χαλάνε..Zoom στη χωρητικότητα του πυκνωτή δε γινόταν να κάνουν να δούμε τι έχει; :mad: SAR:1.11 W/kg Μηπως το ξενον,τραβαει λιγοτερο ρευμα απο ενα LED; Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Τελικα μπορει να μου πει καποιος τι τεχνολογεια ηχου θα εχει γιατι πιστευω πως εχει μεγαλη σημασια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Νομίζω ότι το Xenon τραβάει περισσότερη μπαταρία από LED ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Και ένα ακόμη βίντεο από την κάμερά του.. http://www.youtube.com/watch?v=MZCV4-saQTw Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα , αλλά πάντα υπάρχουν και οι περιορισμοί του youtube.....:( Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Αυτη τη φωτο,την ειδατε; Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 πολυ εντυπωσιακη φωτο για να πεις οτι ειναι τραβηγενη απο κινητο κ οχι απο καθεαυτη ψηφιακη φωτογραφικη... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Ένα πρόσφατο hands on.. http://www.youtube.com/watch?v=qKY_KtYINFk Μου έκανε εντύπωση , πως ο αισθητήρας κίνησης λειτουργεί εδώ πολύ καλύτερα από ότι σε παλιότερα βίντεο και η ταχύτητα στο multimedia menu...:D Στο ίντερνετ είδα ένα ψιλοκόλλημα.. Πάντως είναι ενθαρρυντικά (κατά τα φαινόμενα) τα πράγματα.. Έχω μια συγκρατημένη αισιοδοξία , πως το satio θα είναι αρκετά καλό όταν βγεί.. Βέβαια , μόνο στο main menu μπήκε , θα ήθελα να το δω να μπαίνει και σε άλλα υπομενού....:( Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Ένα πρόσφατο hands on.. http://www.youtube.com/watch?v=qKY_KtYINFk Μου έκανε εντύπωση , πως ο αισθητήρας κίνησης λειτουργεί εδώ πολύ καλύτερα από ότι σε παλιότερα βίντεο και η ταχύτητα στο multimedia menu...:D Στο ίντερνετ είδα ένα ψιλοκόλλημα.. Πάντως είναι ενθαρρυντικά (κατά τα φαινόμενα) τα πράγματα.. Έχω μια συγκρατημένη αισιοδοξία , πως το satio θα είναι αρκετά καλό όταν βγεί.. Βέβαια , μόνο στο main menu μπήκε , θα ήθελα να το δω να μπαίνει και σε άλλα υπομενού....:( Μακαρι,για να καταληξω καπου,να το παρω,να εχω να παιζω. Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Μήπως να αρχίζω να παίρνω πίσω αυτά που λέω...??:( http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_%28idou%29-reviews-2683.php Αυτό το τρίτο σχόλιο με προβληματίζει... Καλά για το κόλλημα , αυτό με την οθόνη?? Ας μας δώσει λίγο κάποιος τα φώτα του.......plz.... Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 [..] SAR:1.11 W/kg Για εμένα η υπόθεση Satio τελειώνει εδώ, κρίμα :( Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Για εμένα η υπόθεση Satio τελειώνει εδώ, κρίμα :( Καλα,το καταλαβαινω οτι ειναι μεγαλο το νουμερο,και κακως,αλλα με μια απο τις ειδικες θηκες με σιτα για την ακτινοβολια,και με ενα καλο handsfree,που ειναι το προβλημα; Ετσι κι αλλοιως,και με το S700,handsfree χρησιμοποιω. Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Σιγουρα το προβλημα λυνεται και με handfree αλλα θα πρεπε να το προσεξει αυτο στο high-end μοντελο της. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Και άλλο βίντεο από την κάμερά του..πάνω σε ένα αεροπλανάκι!!:D http://www.youtube.com/watch?v=LqRLbMBgcH4 Επίσης υπάρχει ως coming soon στο επίσημο site της se.. http://www.se-store.co.uk/index.cfm?objectid=27157A31-3005-BC7A-20179276E84F64AB&pid=7FE701F0-1372-3F50-723574D53036D005&campaign=wizemail&dm_i=7U9,1RYX,V3MT8,5OH5,1 Το βίντεο έχει υποστεί μετατροπή και όπως λέει αυτός που το τράβηξε , στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερο... Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Καλα,το καταλαβαινω οτι ειναι μεγαλο το νουμερο,και κακως,αλλα με μια απο τις ειδικες θηκες με σιτα για την ακτινοβολια,και με ενα καλο handsfree,που ειναι το προβλημα; Ετσι κι αλλοιως,και με το S700,handsfree χρησιμοποιω. Μπα φίλε μου, έχω ως αρχή (καλός ή κακός) να μην αγοράζω συσκευές με SAR πάνω από 0.70 άντε 0.80, όσον αφορά τις ειδικές θήκες κτλ. δεν παρέχουν καμία προστασία, συνήθως αναγκάζουν την συσκευή να λειτουργεί με το μαξ SAR της οπότε κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Για handsfree δεν το συζητώ αλλά όπως έχω γράψει και παλαιότερα μπορεί να τα χρησιμοποιώ συνεχώς και μια ή δυο φορές για διάφορους λόγους όχι -- anyway για εμένα και αυτή η συσκευή της SE τελείωσε και για τον ίδιο λόγο όπως και οι άλλες (υψηλό SAR) κρίμα μεν αλλά ... Όπως και να έχει, εύχομαι ολόψυχα καλές αγορές!! Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Κοιτάξτε κάτι cool.. http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=1 Μπορούμε να το συγκρίνουμε με κανονικές φωτογραφικές εδώ ή με άλλα κινητά , σε αντίστοιχες φωτογραφίες!:D edit: Εάν επιλέξετε αυτήν με την barbie και με φλάς,μαζί μετου c905 , θα δείτε ότι φαίνεται το φλάς του satio πιο δυνατό από του C905 Ωστόσο του C905 είναι πιο φυσική , αλλά γενικά σε όλες τις άλλες , νομίζω ότι υπερτερεί το satio... Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Πότε ακριβώς θα γίνει το launch σήμερα?? Ξέρει κανείς?:( Ελπίζω , να δούμε σήμερα , εάν έχει πραγματικά την λειτουργία clear audio και αν έχει βελτιωθεί το λογισμικό.....:D Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts