Jump to content

Qtek 8080

PanagiotaroS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή σκέφτομαι να πάρω το qtek 8080 θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει organizer και πόσο εύκολο μπορείς να βάλεις π.χ. γενέθλια με αυτόματη επανάληψη κάθε χρόνο (όπως στα nokia).

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ερωτηση..δεχεται παιχνιδια απο motorola mpx200 η/και qtek 2020 ?

Δεν μιλαω τοσο για το λειτουργικο αφου ειναι το ιδιο..αλλα για την αναλυση της οθονης..θα προσαρμόζεται ανάλογα ή οχι ?

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (27 Σεπ. 2004 , 11:36)

fisika kai exei ! :) to organizer toy einai poli eykolo , miazei para poli me to outlook poy exoyn ta windows sto pc soy.

ps. ante kaloriziko ;)

Ναι αλλά η επανάληψη π.χ. των γενεθλίων γίνεται αυτόματα ή πρέπει εσύ να τα μεταφέρεις από χρόνο σε χρόνο???

Τελικά το πρόβλημα ότι όταν γράφεις ελληνικά μπορείς να στείλεις μέχρι 70 χαρακτήρες/μήνυμα εξακολουθεί να υπάρχει???

Τέλος, μήπως ξέρει κανένας αν το κινητό προσφέρεται μέσω της COSMOTE?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (27 Σεπ. 2004 , 15:57)

apo motorola mpx200 dexete mias kai exoyn sxedon idio leitoyrgiko (windows smartphone)

apo qtek 2020 den dexete giati ekeino "foraei" allo leitoyrgiko (windows pocket pc)

Ενδιαφερον γιατι εχω φερει ενα πακετακι 250 ΜΒ για mpx200 με software & games ...εχω φερει και ενα 500 ΜΒ σχεδον για 2020 αλλα δε κανει οπως ειπες

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Μόλις βγήκε η αναβάθμιση της ACE-Hellas. Για τα θέματα αυτονομίας και προβλημάτων με κάρτες μνήμης δεν λέει λέξη, μόνο για τα SMS αναφέρει. Ας ελπίσουμε ότι έχουν διοθρωθεί τα προβλήματα. Ας αρχίσουμε τις δοκιμές.............

Η Ace-Hellas ανέβασε τη νέα ROM. Όπως θα δείτε απαιτεί πλέον εγγραφή με το IMEI, για να την κατεβάσετε. Έτσι προφανώς θέλει να αποθαρύνει να αγοράζει ο κόσμος συσκευές από το εξωτερικό και να βάζει την Ελληνική ROM.

Όσον αφορά την ACE-Hellas, ειλικρινά οι άνθρωποι δεν πρέπει να ξέρουν και πολλά από marketing. Περιορίζοντας την νέα ROM σε όσουν αγόρασαν QTEK από την Ελλάδα μικραίνει τον αριθμό των ανθρώπων που θα την αξιολογήσουν και θα βρουν πιθανά bugs κτλ., βοηθώντας έτσι να βελτιωθεί το προϊόν. Γενικά θα γίνεται λιγότερο "θόρυβος" γύρω από τη συσκευή και φυσικά γύρω από την εταιρεία. Σε καινούργια προϊόντα και εταιρείες που προσπαθούν καθιερωθούν σε ένα χώρο, η προβολή και μάλιστα εν προκειμένω, η φτηνή προβολή, είναι το παν. Η ACE-Hellas και η QTEK της οποίας τα προϊόντα εισάγει είναι παντελώς άγνωστοι στο ευρύ κοινό και ενώ υπάρχει η δυνατότητα να υπάρξει μία μεγάλη κοινότητα ανθρώπων που θα ασχοληθεί με ένα προϊόν της εταιρείας, ο αριθμός αυτός περιορίζεται. Και για ποιο λόγο?

Το μόνο που μπορεί κερδίσει είναι να διατηρήσει ψηλά την τιμή σε κάποιες λίγες συσκευές που θα πουλήσει ακόμα. Έτσι και αλλιώς το 8080 έχει πλέον πεθάνει σαν καινούργια συσκευή μιας και έχει βγει ήδη στο εξωτερικό και σε ίγο καιστην Ελλάδα ο αντικαταστάτης τους. Όταν υπάρχουν μεταχειρισμένα σε τιμές 200-250 Ευρώ κάτω από την τιμή καινούργιου ποιος θα αγοράσει από μαγαζί?

Από την άλλη σκεφτείτε πόσα λεφτά θα χρειαζόταν να ξοδέψει για να διαφημιστεί σε όλους αυτούς (Έλληνες και ξένους) στους οποίους τώρα απαγορεύει να κατεβάσουν τη νέα ROM.

Στο http://www.modaco.com πολλοί είναι αυτοί που είχαν κατεβάσει την Ελληνική ROM και υπάρχουν πολλά threads για αυτή. Σκεφτείτε τι διαφήμιση θα είχε η ACE-Hellas αν στο start-up είχει βάλει το λογότυπό της όπως η Orange, i-mate, smart κτλ. Πόσοι άνθρωποι παγκοσμίως θα έβλεπαν το λογότυπο της εταιρείας σε καθημερινή βάση.

Όμως αντί αυτού ζητάνε το IMEI σου και αν δεν το έχεις αγοράσει από αυτούς δεν μπορείς να το κατεβάσεις. Εγώ αυτό το καρακτηρίζω απλώς στενοκεφαλία.

Αν κάποιος από την ACE-Hellas διαβάσει αυτό το μήνυμα ειλικρινά θέλω να μου πει πιο είναι το κέρδος της εταιρείας από τον περιορισμό αυτό, γιατί εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η εταιρεία χάνει. Χάνει σε image, σε προβολή τα πιο σημαντικά πράγματα δηλαδή στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Όσοι έχουν SPV ή QTEK από το εξωτερικό έχουν άλλωστε ήδη κατεβάσει τη νέα ROM από ξένα sites (οι οποίοι ξέρουν από marketing και την έχουν ελεύθερα προσβάσιμη) και έχουν τις ίδιες λειτουργίες χωρίς τους ελληνικούς χαρακτήρες απλώς.

Για την πλάκα ας κάνουμε και ένα πρόχειρό γκάλοπ.

Υπάρχει κανένας που θα έδινε τα 550 Ευρώ που ζητάει η ACE-Hellas αντί των 300 Ευρώ που κοστίζει η συσκευή από το Expansys μόνο και μόνο για να έχει Ελληνικό μενού?

@murdof φιλε σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

επισης κατι αλλο για το ελληνικο μενου...

το interkey που εχει βγαλει η Paragon για windows smartphones δε λειτουργει με το 8080??? ξερει καποιος??

Τι νόημα έχει να βάλεις το interkey όταν έχεις ελληνικά με μέθοδο ABC και Τ9;

Χρήστης:

Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020

hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Το Windows Mobile στην Ελλάδα

Πάντως αυτή η ιστορία με το ΙΜΕΙ δεν έχει ξαναγίνει από καμμία άλλη εταιρεία με τα "αδελφάκια" του 8080. Θα στείλω ένα mail στην μαμά HTC να δω τι λένε και αυτοί. Πάντως σε καμμία περίπτωση δεν θεωρώ ασφαλές να δίνω το ΙΜΕΙ της συσκευής μου στο ιντερνετ. Εϊναι σαν να δίνεις τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας και μάλιστα σε όχι secure site.

Πάω να γράψω το e-mail. Και πάνω που είχα πιστεί ότι η ACE-Hellas είναι παράδειγμα προς μίμηση για τις ελληνικές αντιπροσωπείες. Κρίμα πολύ κρίμα. :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (27 Σεπ. 2004 , 22:35)

Πάντως αυτή η ιστορία με το ΙΜΕΙ δεν έχει ξαναγίνει από καμμία άλλη εταιρεία με τα "αδελφάκια" του 8080. Θα στείλω ένα mail στην μαμά HTC να δω τι λένε και αυτοί. Πάντως σε καμμία περίπτωση δεν θεωρώ ασφαλές να δίνω το ΙΜΕΙ της συσκευής μου στο ιντερνετ. Εϊναι σαν να δίνεις τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας και μάλιστα σε όχι secure site.

Πάω να γράψω το e-mail. Και πάνω που είχα πιστεί ότι η ACE-Hellas είναι παράδειγμα προς μίμηση για τις ελληνικές αντιπροσωπείες. Κρίμα πολύ κρίμα. :mad:

http://www.clubimate.com/index.asp?PageAction=CUSTREG

http://www.myxphone.com/Xphone/serviceandsupport/template/UserDeviceRegistration.vm/from/XphoneSoftwareUpgrade.vm

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

δηλαδη εγω που το εχω αγορασει απο καταστημα ΤΙΜ δεν μπορω να κατεβασω την νεα ROM?

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (27 Σεπ. 2004 , 23:30)

δηλαδη εγω που το εχω αγορασει απο καταστημα ΤΙΜ δεν μπορω να κατεβασω την νεα ROM?

Βεβαίως και μπορείς!

Χρήστης:

Παλαιότερα:

ακριβως... οπως σωστα ειπε και ο fotisbasm το τηλ. ερχεται απο το expansys και θα εχει την αγγλικη version πανω.

με συμβουλευετε να κανω κατι αλλο εκτος απο το interkey για να εχω ελληνικα και αν γινεται και με 160 χαραχτηρες για τα μηνυματα

ευχαριστω γενικοτερα για τις απαντησεις σας

Έχεις δίκιο γιαυτό την επόμενη φορά θα πάρω κάποιο IPAQ για να μην ασχολούμαι με τέτοια στενομυαλιά!

Φαντάζεσαι η toshiba και η Dell και η F-S να κλειδώναν τα PPC τους ανάλογα με το από που τα αγόραζες; Ευτυχώς δεν ακολοθούν τέτοιες μεθόδους.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (28 Σεπ. 2004 , 09:50)

alloste emeis eimaste edw kai paron na boithisoyme esas ! ;)

Perimenoyme aythn thn bohtheia :whistle:

Τί εννοείς θα είναι διαθέσιμο; Θα το ανεβάσεις πουθενά; Αν κανείς το κάνει και πετύχει κάντε ένα update για να ξέρουμε κι εμείς...

Πάντως στο Expansys το βρήκα και τελική μαζί με ΦΠΑ και μεταφορικά θα μου κοστίσει περίπου 320 ευρώ... Εδώ έχει πάνω από 450 νομίζω. Αξίζει όμως να μην έχεις εγγύηση και σέρβις;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KyleKatarn (28 Σεπ. 2004 , 13:40)

Τί εννοείς θα είναι διαθέσιμο; Θα το ανεβάσεις πουθενά; Αν κανείς το κάνει και πετύχει κάντε ένα update για να ξέρουμε κι εμείς...

Πάντως στο Expansys το βρήκα και τελική μαζί με ΦΠΑ και μεταφορικά θα μου κοστίσει περίπου 320 ευρώ... Εδώ έχει πάνω από 450 νομίζω. Αξίζει όμως να μην έχεις εγγύηση και σέρβις;

Δεν νομίζω να το ανεβάσει κανείς κάπου μιας και θα ήταν παράνομο. Αλλά πέρα από αυτό κάποιος φίλος που το έχει πάρει από expansys και είχε πρόβλημα με την USB θύρα του κάναν αντικατάσταση στον 10 μήνα της εγγύησης. Του στείλαν καινούργιο και με την ίδια courrier του ζήτησαν να στείλει το παλιό πίσω. Από εκεί και πέρα η έλλειψη των ελληνικών της ACE-Hellas σίγουρα αποτελεί μειονέκτημα τόσο στην χρήση (160 χαρακτήρες ελληνικά sms δεν μπορείς να στείλεις αλλιώς) όσο και στην αξία μεταπώλησης του κινητού.

Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι κατέβασαν την νέα έκδοση θα πρέπει να την ξανακατεβάσουν σύμφωνα με την Ace-Hellas:

"Αγαπητέ πελάτη,

Παρακαλούμε να επισκευθείτε και πάλι τη σελίδα αναβαθμίσεων για το Qtek 8080 και να ξανακατεβάσετε την αναβάθμιση για τη συσκευή σας.

Ένας χρήστης μας ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα με SMS μεγαλύτερα των 70 χαρακτήρων και μπορεί να χρεωθείτε 2 μηνύματα αντί για ένα.

Το όνομα του αρχείου αναβάθμισης είναι ακριβώς ίδιο αλλά η σελίδα μας έχει ενημερωθεί με τη νέα έκδοση του.

Σας ζητούμε συγγνώμη για τη ταλαιπωρία.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις και να είστε σίγουροι ότι προσπαθούμε πάντα για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας".

Ερώτηση κρίσεως προς αρμοδίους: έχουν λυθεί όλα τα bugs ή μήπως βιαστήκατε να βγάλετε την νέα έκδοση;

Δεύτερη ερώτηση προς λοιπούς χρήστες: Ξέρει κανείς κανένα δωρεάν πρόγραμμα για λήψη backup των περιεχομένων του Qtek, για να μην εγκαθιστούμε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που βγαίνει μια αναβάθμιση;

Διαφωνώ ότι είναι παράνομο.

Αφού διατίθεται δωρεάν και δεν είναι shareware δεν είναι καθόλου παράνομο.

Έτσι και αλλιώς ακόμα και στα shareware δεν είναι παράνομο να το ανεβάσεις κάπου, είναι παράνομο να το χρησιμοποιείς χωρίς να έχεις πληρώσει για αυτό, άντε να δώσεις το serial number.

Η παρανομία είναι στο χρήστη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος slk200c (28 Σεπ. 2004 , 14:47)

Διαφωνώ ότι είναι παράνομο.

Αφού διατίθεται δωρεάν και δεν είναι shareware δεν είναι καθόλου παράνομο.

Έτσι και αλλιώς ακόμα και στα shareware δεν είναι παράνομο να το ανεβάσεις κάπου, είναι παράνομο να το χρησιμοποιείς χωρίς να έχεις πληρώσει για αυτό, άντε να δώσεις το serial number.

Η παρανομία είναι στο χρήστη.

Φυσικά και είναι παράνομο. Το πρόγραμμα δεν διατίθεται δωρεάν παρά μόνο σε όσους έχουν αγοράσει το προϊόν. Εξάλλου το σημείωμα της Ace-Hellas στη σελίδα αναβάθμισης

"Τα παρακάτω είναι αρχεία είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση και απαγορεύεται κάθε είδους αντιγραφή και διανομή σε τρίτους!"

είναι ξεκάθαρο.

Έχει άραγε σκεφτεί η Ace-Hellas να πουλά την αναβάθμιση και σε όσους έχουν αγοράσει το Qtek από αλλού; (λέμε τώρα) :confused:

MURDOF ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ROM ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ; ΑΠΟ ΠΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;