Jump to content

KyleKatarn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

KyleKatarn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απενεργοποίησα το Firewall των Windows, απεγκατέστησα την ελληνική 3.1.1 και έβαλα την Αγγλική του CD, ξαναέβαλα την 3.1.1, τίποτα... Μήπως φταίει που ο δίσκος μου είναι G: αντί για C:...;;;;;;
  2. Βοήθεια έχω δοκιμάσει τα πάντα... Δεν μου συγχρονίζει τις επαφές με τίποτα!!! 'Εχω κατεβάσει και την τελευταία έκδοση (στα Ελληνικά του PC Suite 3.1.1) αλλά και πάλι τίποτα... Θέλω να τις βγάλω, να τις τυπώσω για να μπορέσω να το καθαρίσω και να το παραμετροποιήσω όπως θέλω και δεν μπορώ *#@#__#(*(*_.... Καμμιά ιδέα ρε παιδιά... Έχει τίποτα προβλήματα το τελευταίο firmware; Αν έχετε καμμιά ιδέα ρίξτε τη... Υπάρχει ίσως άλλο πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να κάνω συγχρονισμό;
  3. Μου χάρισαν ένα Ρ910 και μάλιστα από ότι μου είπαν το έχουν αναβαθμίσει... Το θέμα είναι ότι προσπαθώ να σώσω στο PC μου τις Επαφές από το Ρ910 και ενώ όλα τα άλλα συγχρονίζονται (notes, κλπ) στις Επαφές μένει στο Προετοιμασία και δεν προχωράει ούτε στις επόμενες δύο ώρες... Το έχω δοκιμάσει σε σταθερό και σε φορητό, και στο Address book των Windows, και στου Office (XP και 2003). Έχω εγκαταστήσει το PC Suite του CD στα Ελληνικά (δεν έχω δοκιμάσει το Αγγλικό). Σημειωτέον ότι το αρχείο των Επαφών είναι πάνω από 5 ΜΒ. Έχει συναντήσει κανείς αυτό το πρόβλημα; Δεν έχω προλάβει να ψάξω όλο το topic... Θα κοιτάξω και αλλού, αλλά αν μπορείτε να βοηθήσετε θα ήταν τέλεια... Ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ φίλε μου. Το έβαλα το tcmp και είναι πολύ καλό... Όσο για το ActiveSync 4.0 το πέρασα και αυτό, αλλά και πάλι δεν μου δίνει πουθενά επιλογή να κάνω sync μέσω του bluetooth...
  5. Παιδιά έχω αγοράσει ένα USB Bluetooth adapter για να κάνω sync του κινητού με το ActiveSync. Δεν βρίσκω όμως καμμία επιλογή στο Microsoft ActiveSync για χρήση με bluetooth (έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση 3.8). Το έχει κάνει κανείς; Ξέρετε πώς δουλεύει; Επίσης ξέρετε πώς μπορώ να παίξω ήχους .amr; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Βρε παιδιά αν έχει κανείς την καλοσύνη επειδή δεν έχω το χρόνο να ψάξω όλο το thread, υπάρχει κανένας καλός (δωρεάν) excel viewer για το Qtek μας; Συγκεκριμένα, έχω βγάλει σε αρχείο ASCII τα υπόλοιπα των ειδών της αποθήκης από το Market, και θέλω για έναν συγγενή μου να του βρω κάτι που να αντικαταστήσει το φορητό του, π.χ Qtek S100... Εγώ έχω το 8080, αλλά πιστεύω ότι θα πάρω μια ιδέα για το κατά πόσο θα μπορεί να τον βολέψει κάτι τέτοιο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  7. Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει βρει ανταλλακτικό το πλαστικό της οθόνης... Το έχω από τον Οκτώβρη και μέσα σε τσέπες, τσαντάκια κλπ. έχει φτάσει η οθόνη να μην βλέπεται από τις χαραξιές... Ξέρετε αν και που μπορώ να βρω ανταλλακτικό; Ευχαριστώ.
  8. Παιδιά μια ερώτηση, ελπίζω να μην θεωρηθεί off-topic. Πώς κάνετε μετατροπή από .wav σε .wma εσείς; Ξέρω ότι ο media player κάνει rip τα audio cds σε αυτό το φορμά αλλά δεν έχω βρει πώς μπορώ να το κάνω σε μεμονωμένα αρχεία... Νομίζω είναι αρκετά σημαντικό μιας και τα .wav είναι σημαντικά μεγαλύτερα σε μέγεθος.... Ευχαριστώ.
  9. Tonicar ευχαριστώ για την απάντηση αλλά νομίζω την μπλοκάρισε ο explorer μου... Μπορείς να μου στείλεις mail στο d@sl@n1d1s@freem@il.grrrr ; Ευχαριστώ.
  10. Φίλε tonicar δεν έχω δει κάποιον χάρτη παρά μόνο για την Αθήνα... Να σε ρωτήσω κάτι όμως κι αν θέλεις απαντάς. Το MS Pocket Steets το ψάχνω εδώ και βδομάδες γιατί το χρειάζομαι για το μηχανάκι που τρέχω στην Αθήνα... Είναι βολικό; Το έχεις δουλέψει καθόλου; Το έχω βρει από ιντερνετ γύρω στα 20 ευρώ. Ευχαριστώ.
  11. Μήπως φίλε harryall εννοείς wav και wma; (wmv είναι αρχείο βίντεο)
  12. Παιδιά ξέρετε άλλο PDA που να έχει 1.3 Megapixel φωτογραφική; Εγώ πάντως δεν ξέρω... Για μένα, αν η ποιότητα κατασκευής είναι καλή, το μόνο που θα του έλειπε θα ήταν το WiFi, αλλά προστίθεται με κάρτα SDIO. Ας το δούμε πρώτα από κοντά και βλέπουμε... Μην ξεχνάτε ότι και μεγάλες τώρα εταιρείες κινητής τηλ. έχουν βγάλει αρκετά αποτυχημένα και με κακή ποιότητα μοντέλα. Επίσης να λάβουμε υπ' όψη ότι η ΗΡ για παράδειγμα ήταν ήδη μια μεγάλη εταιρεία στον χώρο των Η/Υ και είχε όλα τα φόντα να βγάλει κάτι καλό εξ' αρχής. Αυτό όμως νομίζω ότι είναι το πιό ολοκληρωμένο PDA που έχω δει (εκτός πάντα του WiFi), γιατί, κακά τα ψέμματα, η VGA ανάλυση δεν τραβάει με τίποτα πλέον.
  13. Παιδιά μην ξεχνάτε όμως ότι έχει και 1.3 Megapixel φωτογραφική! Τέτοια ανάλυση συναντάς σε μερικά μόνο κινητά και σε τιμή αρκετά μεγαλύτερη... Το μόνο που του λείπει νομίζω είναι το WiFi, αλλά μπορεί ίσως να προστεθεί μετά με SDIO card. Βέβαια όπως προαναφέρθηκε τα πλούσια χαρακτηριστικά δεν εξασφαλίζουν ποιότητα, ευχρηστία, κλπ. Αν π.χ. δεν κρατάει η μπαταρία του κάποια στιγμή δεν θα βολέψει... Πάντως εμένα μου φαίνεται καταπληκτικό. Ίσως το μόνο που κάποια στιγμή θα με κάνει να αλλάξω το 8080 μου... (δύσκολο όμως) πιο πολύ λόγω οθόνης και φωτογραφικής.
  14. Είχα διαβάσει πάντως αυτό που λέτε για τις μνήμες Kingston ότι δεν παίζουν κι έτσι όταν το παρήγγειλα από Αγγλία πήρα και μια μνήμη που έλεγε ότι είναι μνήμη Expansys... Όταν μου ήρθε όμως το κινητό, ανοίγω και βλέπω μνήμη Kingston! Μετά φόβου την βάζω, αλλά από τον Οκτώβριο που την χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα... Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας λοιπόν ή η εξαίρεση ότι οι μνήμες αυτές δεν παίζουν... Επίσης παιδιά μια βοήθεια... Ψάχνω να βρω σε εχμ, demo το Microsoft Pocket Streets 2005 γιατί έχω κατεβάσει και τον χάρτη της Αθήνας και θα με βόλευε τρελλά γιατί κυκλοφορώ αρκετά με τη μηχανή. Δεν μπορώ όμως να το βρω πουθενά... Έχει κανείς καμμιά ιδέα; Το έχετε μήπως χρησιμοποιήσει; Αξίζει να το αγοράσει κανείς; Ευχαριστώ.
  15. Εμένα με την SD επάνω και αρκετή χρήση κάθε μέρα μου κρατάει πάνω από 30 ώρες, χωρίς να το έχω όμως μετρήσει ακριβώς. Σημειωτέον ότι το έχω αγοράσει από Αγγλία και έχω περάσει την τελευταία ROM της Ace που δεν κλείδωνε το κινητό, οπότε με ακόμα πιο καινούργια ίσως να έχει και καλύτερη αυτονομία... Πάντως το πιό ογκώδες Smartphone - είναι και ο περσινός νικητής - είναι το Sony-Ericsson P900 και όχι το 8080.
×
×
  • Create New...