panagiotispa Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 1,90>>>>108 mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 1.85 cm - 85 kg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 eimai 1,86 120 14 xronon kai thelo na kano diaita alla den..................:( :mad: Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 1.89 prepei na eimai 86-88 kila.kala einai?i na xaso kana kilo? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Και να έλεγα πως δεν τρώω...Τρώω τα πάντα σε ποσότητες που για τα κιλά μου θα έπρεπε να είμαι ντουλαπίτσα ...αλλά τζίφος..μήπως φταίει ότι είμαι υπερκινητική?!?ακόμα δεν το έχω βρει τι φταίει Μόνο μερικά?!?εγώ λέω χαλαρά καμιά 10αριά και βάλε...αλλά όπως προείπα..που τέτοια τύχη.. Έχω 10 που μου περισεύουνε, να σου τα στείλω;:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Έχω 10 που μου περισεύουνε, να σου τα στείλω;:p Κοίτα δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά θα το κάνω..Αν όλοι-όλες που έχετε κάποια κιλάκια παραπάνω μου τα στέλνατε στο τέλος θα χρειαζόμουν και εγώ η ίδια δίαιτα.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Κοίτα δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά θα το κάνω..Αν όλοι-όλες που έχετε κάποια κιλάκια παραπάνω μου τα στέλνατε στο τέλος θα χρειαζόμουν και εγώ η ίδια δίαιτα.. Γιατί ρε κορίτσι επιεμένεις να πάρεις κιλά? Εκμεταλλεύσου τον μεταβολισμό σου και απόλαυσε ότι θέλεις! :) "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Γιατί ρε κορίτσι επιεμένεις να πάρεις κιλά? Εκμεταλλεύσου τον μεταβολισμό σου και απόλαυσε ότι θέλεις! :) Αυτό κάνω..αλλά δεν θα με χάλαγε κανά κιλό παραπάνω..ίσα ίσα να ξεφύγω από το νούμερο 25 στα jeans. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 αγόρασα απο το φαρμακείο κάτι καραμελίτσες που πέρνεις μία 30 λεπτά πριν φάς και σου κόβει την όρεξη. ονομάζοντε Slim MINTS. δεν περιέχουν ζάχαρη. εγώ θέλω να χάσω για αρχή 3 με 4 κιλά.. ξέρει κανείς μετά απο πόσες μέρες δίαιτα αρχίζεις να χάνεις υγρά, να φενεται δηλαδή το αποτέλεσμα? Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Αυτό κάνω..αλλά δεν θα με χάλαγε κανά κιλό παραπάνω..ίσα ίσα να ξεφύγω από το νούμερο 25 στα jeans. Α, σε ρίχνω...εγώ ειμαι στο 26! :p Φιλική συμβουλή πάντως, είναι να μην σκας. Κι εμένα με είχαν πρήξει ότι και καλά είχα πρόβλημα υγείας που τρώω σαν γουρούνι και δεν παχαίνω....αλλά αποδείχθηκα σωστή, στο ότι τουλάχιστον μέχρι στιγμής ο μεταβολισμός μου λειτουργεί ρολόι :D Join the club! :) "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Α, σε ρίχνω...εγώ ειμαι στο 26! :p 28,30...:( :( :( Ρε που χωρατε σε 26αρια τζην;;;:worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 αγόρασα απο το φαρμακείο κάτι καραμελίτσες που πέρνεις μία 30 λεπτά πριν φάς και σου κόβει την όρεξη. ονομάζοντε Slim MINTS. δεν περιέχουν ζάχαρη. εγώ θέλω να χάσω για αρχή 3 με 4 κιλά.. ξέρει κανείς μετά απο πόσες μέρες δίαιτα αρχίζεις να χάνεις υγρά, να φενεται δηλαδή το αποτέλεσμα? Ενδιαφερον ακουγεται... Κρυβουν κανεναν κινδυνο ή ειναι εντελως ακινδυνα αραγε; :worry: Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Α, σε ρίχνω...εγώ ειμαι στο 26! :p Φιλική συμβουλή πάντως, είναι να μην σκας. Κι εμένα με είχαν πρήξει ότι και καλά είχα πρόβλημα υγείας που τρώω σαν γουρούνι και δεν παχαίνω....αλλά αποδείχθηκα σωστή, στο ότι τουλάχιστον μέχρι στιγμής ο μεταβολισμός μου λειτουργεί ρολόι :D Join the club! :) Και μένα λειτουργεί μια χαρά βάση όσων εξετάσεων έχω κάνει..Που θα πάει κάποια στιγμή θα πάρω κιλά...Προς το παρόν απολαμβάνω το γεγονός να τρώω όσο θέλω και να μην παίρνω κυριολεκτικά γραμμάριο... 28,30...:( :( :( Ρε που χωρατε σε 26αρια τζην;;;:worry: Κάπότε (στο γυμνάσιο δλδ) φόραγα 24 Levi's... στο 25 diesel έφτασα όταν πήγα να σπουδάσω...Και εκεί έχω μείνει.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 1.89 prepei na eimai 86-88 kila.kala einai?i na xaso kana kilo? αν κ ειναι καλα μου φαινεται οτι το ιδανικο βαρος ειναι 10 κιλα κατω απο το υψος σου.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 αν κ ειναι καλα μου φαινεται οτι το ιδανικο βαρος ειναι 10 κιλα κατω απο το υψος σου.:) Den isxyei. Einai poly genikos kanonas. Paizoun kai alles parametroi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Den isxyei. Einai poly genikos kanonas. Paizoun kai alles parametroi. Στανταρ. Μερικοι αν ειναι δεκα κιλα κατω απο το υψος τους θα ειναι σκελετοι. Παιζει ηλικια κ.τ.λ. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Nai. Το πόσο γυμνασμένος είσαι κλπ κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 αγόρασα απο το φαρμακείο κάτι καραμελίτσες που πέρνεις μία 30 λεπτά πριν φάς και σου κόβει την όρεξη. ονομάζοντε Slim MINTS. δεν περιέχουν ζάχαρη. εγώ θέλω να χάσω για αρχή 3 με 4 κιλά.. ξέρει κανείς μετά απο πόσες μέρες δίαιτα αρχίζεις να χάνεις υγρά, να φενεται δηλαδή το αποτέλεσμα? 10 μέρες μετά θα έχεις χάσει τα περιττά υγρά και θα έχεις ξεφουσκώσει. Αυτό είναι 1-2 κιλά το πολύ. Μετά, το θέμα είναι να βρείς ένα ρυθμό και να χάνεις τα κιλά σχετικά αργά ώστε να είσαι σίγουρος ότι χάνεις λίπος και όχι υγρά(το λίπος αργεί να διασπαστεί+ οτι είναι πανάλαφρο, άρα 1 κιλό λίπος αν χάσεις είναι τεράστια η διαφορά στο σώμα σου.) 1,5-2 κιλά το πολύ στις 2 εβδομάδες είναι πολύ καλός ρυθμός. Και θα αδυνατίζεις και δεν θα πεινάς.:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Παίζει ρόλο και η αναλογία μυών με λίπος..Δηλαδή κάποιος μπορεί να φαίνεται παχύς όντας 1.86 και 89 κιλά και κάποιος άλλος να μην φαίνεται γιατί μπορεί να υπάρχει καλύτερη κατανομή λίπους.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 εχω κλεισει τα 24 χρονια και ειμαι 1,75 υψος κ 60κιλα ξερω. ειμαι αδυνατος κ δειχνω.. μικρος! :) GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 10 μέρες μετά θα έχεις χάσει τα περιττά υγρά και θα έχεις ξεφουσκώσει. Αυτό είναι 1-2 κιλά το πολύ. Μετά, το θέμα είναι να βρείς ένα ρυθμό και να χάνεις τα κιλά σχετικά αργά ώστε να είσαι σίγουρος ότι χάνεις λίπος και όχι υγρά(το λίπος αργεί να διασπαστεί+ οτι είναι πανάλαφρο, άρα 1 κιλό λίπος αν χάσεις είναι τεράστια η διαφορά στο σώμα σου.) 1,5-2 κιλά το πολύ στις 2 εβδομάδες είναι πολύ καλός ρυθμός. Και θα αδυνατίζεις και δεν θα πεινάς.:)ναι αλλα τα χαπακια και τα μηλοξυδα και αυτες οι αηδιες ειναι λαθος τροπος. αν θελεις να χασεις κιλα απεκτησε σωστες διατροφικες συνηθειες και ξεκινα να αθλησαι. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ναι αλλα τα χαπακια και τα μηλοξυδα και αυτες οι αηδιες ειναι λαθος τροπος. αν θελεις να χασεις κιλα απεκτησε σωστες διατροφικες συνηθειες και ξεκινα να αθλησαι. οντως. αυτος ειναι ο μονος τροπος για να χασεις αρχικα τα περριτα κιλα κ μετα να σφιξει το σωμα.κ το σημαντικοτερο ειναι πως μετα δν παιρνεις ευκολα τα κιλα που εχασες. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 αμα δεν προλαβενεις να αθλησαι, να προτημησεις την σωστη διατροφη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodobielos Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 1.79 και 54 κιλα:wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Ειμαι 1,89 και 76 κιλα My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts