Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ευχαριστω για την βοηθεια acidburn.Πιστευετε οτι αξιζει ο ηρωας?Η να περιμενω μερικους μηνες για το Bravo? Δεν έχουμε επαρκείς και πλήρες πληροφορίες για το αν και πότε θα βγει το Bravo ή κάποια άλλη παρεμφερής συσκευή. Εάν διατίθεσαι να περιμένεις τόσο, τι να πω. Το hero παλντως είναι αναμφισβήτητα αξιόλογη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 εγω θα το αγορασω ομως να το δοκιμασω. απο UK μια χαρα ειναι και η τιμη του και ολα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ποσο το βρηκες φιλε pik?Στο expansys.gr εχει 440,αρκετα καλα θα ελεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 390E περιπου απο handtec σταλμενο. μου εχουν στειλει και αλλη φορα τηλ ενα HD2 και ηταν μια χαρα. απο εκει θα το αγορασω αυριο μαλλον. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Όντως πολύ καλή τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Παιδιά καλησπέρα είμαι στη πρώτη μέρα με τον Ήρωα . όλα καλά εκτός από κάποια προβλήματα που εχω προσέξει . καταρχάς πολύ συχνα ο ήρωασ δεν βλέπει το ασύρματο δίκτυο ενώ μου δειχνει οτι είμαι συνδεμενος . Είτε ειναι στο μαρκετ είτε στο ίντερνετ. Τέλος παρατηρώ πολύ συχνα να εχω χαμηλό σημα ενώ με το διαμάντι είχα φουλ μέσα στο σπίτι μήπως έχει πρόβλημα ο ήρωάς και να απαιτησω αντικατασταση ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μηπως το εχεις σε 3G.Κατα την γνωμη μου ενα απο τα πολλα + του κινητου ειναι το καλο σημα ακομα και σε δυσκολες περιοχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Τωρα εχει 3 στις 4 μακαρι να βγει τελικα απροβληματιστο αλλα τι ειναι αυτο που μου εχει παρουσιασει με το μαρκετ και ιντερνετ ενω βλεπει τ δικτυο και ειναι συνδεδεμενο και στο μαρκετ και στην πλοηγηση μου λεει δοκιμαστε ξανα αλλα μετα απο λιγο φτιαχνει :S Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 εχεις την επισημη μεσα η καμμια αλλη rom?> Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 spireto εισαι σιγουρος οτι εχεις κανεις τις σωστες ρυθμισεις οταν ανοιξες τον ηρωα την πρωτη φορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Φτου, false alarm, νόμιζα βγαίνει το 2.1 - Delete me :) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Έχει μέσα επίσημη ρομ είναι το ελληνικό αγορασμενο χθες από Πλαίσιο . Λέγοντας τις σωστές ρυθμισεις τι εννοείς ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps_sat Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Καλησπέρα. Νέος χρήστης του HTC και ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται να απενεργοποιήσω στο κιν ώστε να μην συνδέεται μόνο του στο ιντερνετ ώστε να ενημερώνει τις διάφορες εφαρμογές του, όπως καιρός κλπ αλλά μόνο όταν θέλω εγώ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Καλησπέρα. Νέος χρήστης του HTC και ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται να απενεργοποιήσω στο κιν ώστε να μην συνδέεται μόνο του στο ιντερνετ ώστε να ενημερώνει τις διάφορες εφαρμογές του, όπως καιρός κλπ αλλά μόνο όταν θέλω εγώ. Ευχαριστώ Πατησε το + κατω δεξια, HTC widget - Settings - Mobile Network :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Δυστηχως τωρα συνειδητοποιησα οτι η ιστοσελιδα της htc.com.gr δεν εχει ουτε μια αναβαθμιση ρομ . Μπορουμε να βρουμε την Ευρωπαικη ρομ ? που εχει και τα 1.6 νομιζω ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Δεν υπάρχει 1.6 ακόμα πουθενά. Θα πάμε κατευθείαν στην 2.1 Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Δυστηχως τωρα συνειδητοποιησα οτι η ιστοσελιδα της htc.com.gr δεν εχει ουτε μια αναβαθμιση ρομ . Μπορουμε να βρουμε την Ευρωπαικη ρομ ? που εχει και τα 1.6 νομιζω ? 1.6 για Hero δεν εχει βγει και ουτε θα βγει! Παμε κατευθειαν για 2.1:D Εβαλα την 1.6 που βγαλανε σημερα τα παιδια απο το htcpedia και μαλλον θα την κρατησω! Παιζει θαυμασια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ΑΑ τοτε τι εχουν βγαλει στο HTC.com ? . Να φανταστω ολα αυτα με ροοτ ε ? Ξερουμε περιπου ποτε θα κυκλοφορησει η 2.1 ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ΑΑ τοτε τι εχουν βγαλει στο HTC.com ? . Να φανταστω ολα αυτα με ροοτ ε ? Ξερουμε περιπου ποτε θα κυκλοφορησει η 2.1 ? οχι στο htc.com στο htcpedia.com. οχι δεν ειναι rooted ακομα. Εχουν πει για πριν τα Χριστουγεννα. Θα δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 1.6 για Hero δεν εχει βγει και ουτε θα βγει! Παμε κατευθειαν για 2.1:D Εβαλα την 1.6 που βγαλανε σημερα τα παιδια απο το htcpedia και μαλλον θα την κρατησω! Παιζει θαυμασια!:) Είχα περάσει την τελευταία επίσημη rom και δεν ξέρω πως να κανω downgrade για να μπορώ να περάσω την rom από το htcpedia... Είδα το link που είχες στείλει για downgrade αλλά μου φαίνεται πολύ περίπλοκο. Αλλά το να έχεις ένα τηλέφωνο rooted πρέπει να είναι κορυφή... Ποιο radio έχεις περάσει και αυτό που έχεις περάσει έχει Ελληνικά? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Είχα περάσει την τελευταία επίσημη rom και δεν ξέρω πως να κανω downgrade για να μπορώ να περάσω την rom από το htcpedia... Είδα το link που είχες στείλει για downgrade αλλά μου φαίνεται πολύ περίπλοκο. Αλλά το να έχεις ένα τηλέφωνο rooted πρέπει να είναι κορυφή... Ποιο radio έχεις περάσει και αυτό που έχεις περάσει έχει Ελληνικά? ναι, εχω κανονικα Ελληνικα. Δεν εχει σημασια πια radio εχεις περασει. Η rom παιζει ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Και εγώ. Αγγλικό locale, αλλά κανονικά ελληνικά στο πληκτρολόγιο. Παρεμπιπτόντως, το δοκιμάζω τώρα. Η πρώτη εντύπωση είναι θετικότατη. Χρειάζεται λίγη περισσότερη δουλειά το Exchange ActiveSync (απουσία Global Address List, μη υποστήριξη πολλαπλών ημερολογίων ή φακέλων επαφών), αλλά ας είναι καλά το Google. :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 για ψησε με να το παρω και εγω..... απο που το πηρες; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Aπό Cyta (στην Κύπρο, εννοείται)... Θα το δουλέψω μερικές μέρες και μέχρι το σ/κ θα δώσω εντυπώσεις, και σε σχέση με το iPhone Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Και εγώ. Αγγλικό locale, αλλά κανονικά ελληνικά στο πληκτρολόγιο. Παρεμπιπτόντως, το δοκιμάζω τώρα. Η πρώτη εντύπωση είναι θετικότατη. Χρειάζεται λίγη περισσότερη δουλειά το Exchange ActiveSync (απουσία Global Address List, μη υποστήριξη πολλαπλών ημερολογίων ή φακέλων επαφών), αλλά ας είναι καλά το Google. :) με την 2.1 λύνεται το προβλημα σου στο Exchange ActiveSync :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts