SAXOVTS Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ΟΚ, γραψε ακριως τι κανεις να το κανω και εγω... τα ON/OFF τα κανεις απο τα widgets ή μεσα απο τις ρυθμησεις? εχεις ανοιχτο το wifi και βαζεις το προγραμμα να βαλει το hero σε flighmode ,απλο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 εχεις ανοιχτο το wifi και βαζεις το προγραμμα να βαλει το hero σε flighmode ,απλο!!! OK εχω ανοιχτο το Wi-Fi και παταω παρατεταμενο το ON/OFF του κινητου, αυτο που βγαζει ενα ομορφο pop up με διαφορες επιλογες, παταω Airplain mode Και ....ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 OK εχω ανοιχτο το Wi-Fi και παταω παρατεταμενο το ON/OFF του κινητου, αυτο που βγαζει ενα ομορφο pop up με διαφορες επιλογες, παταω Airplain mode Και ....ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρεσυ το προγραμμα θα το βαλεις να σου γυρισει το Hero σε flighmode!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ρεσυ το προγραμμα θα το βαλεις να σου γυρισει το Hero σε flighmode!!!!!!!!!!!!! ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ??????????????????:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ??????????????????:X:X:X Στο Hero οταν μπει σε flight mode δεν εχουμε ασυρματο ενεργοποιημενο. υπαρχει λυση και ειναι απλη. κατεβαζετε το Airplane AutoSwitch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Στο Hero οταν μπει σε flight mode δεν εχουμε ασυρματο ενεργοποιημενο. υπαρχει λυση και ειναι απλη. κατεβαζετε το Airplane AutoSwitch τωρα το ειπες ρε αδελφε!!!!:lol::lol::lol::lol: ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑΑΑΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Στο Hero οταν μπει σε flight mode δεν εχουμε ασυρματο ενεργοποιημενο. υπαρχει λυση και ειναι απλη. κατεβαζετε το Airplane AutoSwitch μεχρι ο φιλος geovass καταλαβει τι γινεται...μηπως μπορουμε να εχουμε ...ελληνικα στο magic? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 τωρα το ειπες ρε αδελφε!!!!:lol::lol::lol::lol: ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑΑΑΑ!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2886348#post2886348 :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Στο Hero οταν μπει σε flight mode δεν εχουμε ασυρματο ενεργοποιημενο. υπαρχει λυση και ειναι απλη. κατεβαζετε το Airplane AutoSwitch λοιπον ναι παιζει ΟΚ:D Το καταφερα ομως μονο με schedule time. Δεν μπορεις να το ενεργοποιήσεις μπαμ-μπαμ?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 εμενα μπορει καποιος να μου πει πως θα σβισω το gmail που εχω κανει απο το hero??? γιατι αλλιως δεν μπορω να κανω προσπαθεια για να εχουν τα hero ολα ελληνικα!!!! λοιπον ναι παιζει ΟΚ:D Το καταφερα ομως μονο με schedule time. Δεν μπορεις να το ενεργοποιήσεις μπαμ-μπαμ?:cry: ε βαλτο να στο κανει flighmode σε 1 λεπτο ρεσυ!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_fx2 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 όντως πολύ καλο!!! Παράθεση Personal Website: http://www.kospol.gr Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr BlogThis.gr http://www.blogthis.gr Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 εμενα μπορει καποιος να μου πει πως θα σβισω το gmail που εχω κανει απο το hero??? γιατι αλλιως δεν μπορω να κανω προσπαθεια για να εχουν τα hero ολα ελληνικα!!!! Βρήκα 2 τρόπους, αλλα δεν ξέρω αν εννοείς αυτο: Menu - Settings - Applications - Manage Applications - Gmail - Clear data. για να κάνεις clear ή Go to the market and download the app "AnyCut" Using AnyCut, create a shortcut to the activity "Setup Wizard" Run setup wizard. Για να αλλάξεις account. Αλλιώς hard reset :p Άκυρο το παραπάνω :p Home -> Settings -> Applications -> Manage Applications -> Google Apps -> Clear data -> Notifications (top of screen) -> Tap "Your account must be updated" -> Enter new account info -> reboot Αυτό πρέπει να δουλέψει Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Βρήκα 2 τρόπους, αλλα δεν ξέρω αν εννοείς αυτο: για να κάνεις clear ή Για να αλλάξεις account. Αλλιώς hard reset :p ευχαριστω,επανερχομαι!!!!!!!! καποιος beta tester υπαρχει για να δουμε αν θα μπουν τα ελληνικα στο hero? ειμαι ετοιμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 παιδια καλησοερα ,2 ερωτησουλες θελω να κανω που σιγουρα εχουνε απαντηθει ,μολις το πηρα και εγω , 1ον. ελληνικα στο πληκτρολογιο πως βαζουμε ?και τι κανουμε για να τα ενεργοποιοησουμε μετα ? και 2ον . συχρονισμο πως κανουμε ? ξερω εχουνε απαντηθει αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω να το σεταρω ,δεν εχω πολυ χρονο λογο δουλειας και παι ιοκογενειας ,ευχαριστω . μολις θα εχω χρονο θα διαβασω ολο το θρεαντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 SAXOVTS :respect::respect::up: Καλο καλοκαιρι,απο εναν κατοχο hero με Ελληνικα.......:) Σε ευχαριστω και παλι Ακη! Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 σε λιγο οδηγος για να εχετε ολοι στο hero ελληνιικα stay online............... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Περιμένουμε.....:D:D:D:D:D Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 παιδια καλησοερα ,2 ερωτησουλες θελω να κανω που σιγουρα εχουνε απαντηθει ,μολις το πηρα και εγω , 1ον. ελληνικα στο πληκτρολογιο πως βαζουμε ?και τι κανουμε για να τα ενεργοποιοησουμε μετα ? και 2ον . συχρονισμο πως κανουμε ? ξερω εχουνε απαντηθει αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω να το σεταρω ,δεν εχω πολυ χρονο λογο δουλειας και παι ιοκογενειας ,ευχαριστω . μολις θα εχω χρονο θα διαβασω ολο το θρεαντ για Ελληνικα περιμενε τον SAXOVTS για sync εχει μεσα στην καρτα sd σου το exe για το htc sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 παιδια SAXOVTS=Ακης!!!!!!!!! μας φερνει ποιο κοντα οπως λεει και ο Μητσος!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 παιδια SAXOVTS=Ακης!!!!!!!!! μας φερνει ποιο κοντα οπως λεει και ο Μητσος!!!!!!!!! ας την παρλα και δωσε πραγμα στον λαο :D:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Νομίζω η έκδοση που έχει στην SD είναι η 2.02 Μπορείς να βρείς την 2.04 εδώ: http://www.htc.com/uk/SupportViewNews.aspx?dl_id=631&news_id=222 Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ας την παρλα και δωσε πραγμα στον λαο :D:p 5 λεπτα και τελιωνει το upload!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 παιδια παντως μιας και τα εχω δοκιμασει και τα 2 (Ελληνικο htc και αυτο του Market) μπορω να πω 2 πραγματα... της htc δεν εχει 160 χαρακτηρες και ειναι πιο αργο απο την εφαρμογη που υπαρχει στο market...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 καταρχην ευχαριστω τον georgios29 για το θεμα gmail επισης τον hlias77 που εγινε beta tester ο οδηγος για να εχετε ολοι ελληνικο πληκτρολογιο βρισκετε εδω http://omniacs.net/showthread.php?t=3714 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 καταρχην ευχαριστω τον georgios29 για το θεμα gmail επισης τον hlias77 που εγινε beta tester ο οδηγος για να εχετε ολοι ελληνικο πληκτρολογιο βρισκετε εδω http://omniacs.net/showthread.php?t=3714 :) παλι post στο δικο σου φορουμ????:cry::cry: ελααα... κανε copy paste εδωωωω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts