mcn Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 λιιιιγο υπομονη ακομα! http://www.thisandroidlife.com/2010/02/further-android-2-1-for-htc-hero-information-released.html Άντε να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Achillx Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Έχω ένα θέμα με τα mail.. Με το mail application της HTC δε μπορώ να κάνω προώθηση.. Με το gmail application δε μπορώ να κάνω save τα mp3 attachment, παρά μόνο "προεπισκόπηση" Και τέλος κανένα τους δε βλέπει τα group που έχω φτιάξει στο κανονικό gmail για να μπορώ να στέλνω ομαδικά mail..(στα πρόσωπα του τηλεφώνου τα βλέπω τα group) Μου διαφεύγει κάτι ή υπαρχει κάποιο άλλο που τα κάνει όλα και συμφέρει? EDIT: Ποιός έκανε τη μετάφραση στα Ελληνικά ήθελα να'ξερα?!?!?! την βρήκα την προώθηση στο mail application της HTC..."εμπρός"! απλά για γέλια! Edited February 10, 2010 by Achillx Παράθεση VANILLA AOSP :up: CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δηλαδή είτε το πάρω απέξω είτε από εδώ αλλάζω τι γλώσσα και έτοιμο? Αυτό το CDMA τι είναι? μάλλον από Αγγλία η Γερμανία θα το πάρω τι έχουν εκεί? Και κάτι άλλο ρε παιδιά ορισμένα λένε "Simlock"? περνουν φάρμακο η να μην τα κοιτάω καθόλου αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Αυτό το CDMA τι είναι? Για τα δίκτυα της Αμερικής. Στην Ευρώπη αυτές οι συσκευές δεν δουλεύουν. μάλλον από Αγγλία η Γερμανία θα το πάρω τι έχουν εκεί? GSM/3G, δεν θα έχεις πρόβλημα. Και κάτι άλλο ρε παιδιά ορισμένα λένε "Simlock"? περνουν φάρμακο η να μην τα κοιτάω καθόλου αυτά? Καλύτερα να μην ασχοληθείς με αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Παιδια καλησπερα αποφασισα να κανω ροοτ βρηκα ενα οδηγο με βιντεο και λεω να το ακολουθησω . Αμα δεν πετυχει το ροοτ τι γινεται ? Θα μπορω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση , Και με τις εφαρμογες θα πρεπει να τις περασω ολες απο την αρχη , η μπορω να την επαναφερω με backup ? η θα προκαλεσουν προβλημα? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Παιδια το hero ειναι πολυ ανωτερο σε σχεση με το Magic? ειμαι μεταξυ των 2 αλλα το hero εχει υψηλο sar. Εχει ομως παραπανω δυνατοτητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) διαβασα καπου οτι δεν γινετε να αποθηκευσουμε εφαρμογες εκτος εσωτεριησ μνημης.Αληθευει? Επισης η καμερα και το music player δυσαρεστησαν καποιους.Ειναι οντως τοσο κακα? Η διαδικασια αναβαμησης της rom(official) ειναι δυσκολη? Ειδα στο android.com τις εφαρμογες που ειχε και μου φανηκαν λιγες.Ειναι μονο αυτες η εχει και αλλες? Edited February 12, 2010 by SpurocCc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ερώτηση και από εμένα μιας και λέω να αλλάξω πλατφόρμα (μη βγει παραέξω). Στο κομμάτι των mail είναι καλό;; Μιλάω για Gmail. Υπάρχει αμεσότητα;; Ή κάνει send receive κάθε 30 λεπτά;; Με wifi έστω είναι άμεσο το mail;; Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ερώτηση και από εμένα μιας και λέω να αλλάξω πλατφόρμα (μη βγει παραέξω). Στο κομμάτι των mail είναι καλό;; Μιλάω για Gmail. Υπάρχει αμεσότητα;; Ή κάνει send receive κάθε 30 λεπτά;; Με wifi έστω είναι άμεσο το mail;; me wifi θα σου πω, ότι προσωπικά μου τη δίνει το πόσο γρήγορο είναι γιατί αναβοσβήνει το led και ακούγεται notification sound. Κάποιες φορές που το έχω δίπλα μου και δουλεύω στο pc είναι πιο γρήγορο από το refresh του gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Όπως και στο blackberry δλδ. Μόνο που το βατόμουρο το κάνει και μέσω δικτύου real time. Αλλά θα έχω και το gtalk για chat. Msn μπορείς να βάλεις σωστά;; Τι αρχεία ανοίγει;; word, exel, ppt?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ναι φυσικα μπορεις ειτε μεσω του ebuddy της πιο καλης εφαρμογης για προσβαση μσν . Ναι αρχεια οφις ανοιγει αλλα νομιζω δεν μπορεις να τα επεξεργαστεις αν θυμαμαι καλα Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Παιδια το hero ειναι πολυ ανωτερο σε σχεση με το Magic? ειμαι μεταξυ των 2 αλλα το hero εχει υψηλο sar. Εχει ομως παραπανω δυνατοτητες? Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν αποκλειστικά οι Διαξιφισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Όπως και στο blackberry δλδ. Μόνο που το βατόμουρο το κάνει και μέσω δικτύου real time. Αλλά θα έχω και το gtalk για chat. Msn μπορείς να βάλεις σωστά;; Τι αρχεία ανοίγει;; word, exel, ppt?? Εχει και gtalk σαν εφαρμογή και δουλεύει αψογα και msn ( το himsn) το κατεβάζεις απο το market. Στα mail είναι καλό αλλά μην περιμένεις την αμεσότητα το blackberry.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 διαβασα καπου οτι δεν γινετε να αποθηκευσουμε εφαρμογες εκτος εσωτεριησ μνημης.Αληθευει? Επισης η καμερα και το music player δυσαρεστησαν καποιους.Ειναι οντως τοσο κακα? Η διαδικασια αναβαμησης της rom(official) ειναι δυσκολη? Ειδα στο android.com τις εφαρμογες που ειχε και μου φανηκαν λιγες.Ειναι μονο αυτες η εχει και αλλες? μπορει να μου απαντησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 διαβασα καπου οτι δεν γινετε να αποθηκευσουμε εφαρμογες εκτος εσωτεριησ μνημης.Αληθευει? Επισης η καμερα και το music player δυσαρεστησαν καποιους.Ειναι οντως τοσο κακα? Η διαδικασια αναβαμησης της rom(official) ειναι δυσκολη? Ειδα στο android.com τις εφαρμογες που ειχε και μου φανηκαν λιγες.Ειναι μονο αυτες η εχει και αλλες? 1 απολυτη αληθεια (υπαρχουν αλλοι τροποι - εφαρμογες που κανουν αυτη τη δουλεια) 2 ποιους δυσαρεστησαν, για πες ; 3 τρομερα δυσκολη, μην το επιχειρησεις για κανενα λογο ! (διαβασε προσεκτικα τις οδηγιες και δεν θα εχεις κανενα προβλημα) 4 ναι εχει 4-5 εφαρμογες ολο κι ολο, δεν σου φτανουν ; (εχει πανω απο 20000) μη γραφετε οτι να'ναι ρε παιδια, ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Ε... ενα flash η καμερούλα θα το ήθελε.. κατά τ άλλα όλα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 1 απολυτη αληθεια (υπαρχουν αλλοι τροποι - εφαρμογες που κανουν αυτη τη δουλεια) 2 ποιους δυσαρεστησαν, για πες ; 3 τρομερα δυσκολη, μην το επιχειρησεις για κανενα λογο ! (διαβασε προσεκτικα τις οδηγιες και δεν θα εχεις κανενα προβλημα) 4 ναι εχει 4-5 εφαρμογες ολο κι ολο, δεν σου φτανουν ; (εχει πανω απο 20000) μη γραφετε οτι να'ναι ρε παιδια, ελεος Φιλε σε ευχαριστω που απαντησες αλλα δεν χρειαζεται να ειρωνευεσαι. Οσο για πρωτο εννοεις οτι με μια εφαρμογη θα μπορω να αποθηκευω εφαρμογες-παιχνιδια στην εξωτερικη μνημη η μονο με ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Φιλε σε ευχαριστω που απαντησες αλλα δεν χρειαζεται να ειρωνευεσαι. Οσο για πρωτο εννοεις οτι με μια εφαρμογη θα μπορω να αποθηκευω εφαρμογες-παιχνιδια στην εξωτερικη μνημη η μονο με ροοτ? ναι υπαρχουν πολλες μια ας πουμε ειναι το astro file manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcn Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Η κάμερα μια χαρά παίζει! Έχει ένα θέμα με το φωτισμό του χώρου, αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Achillx Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Όπως και στο blackberry δλδ. Μόνο που το βατόμουρο το κάνει και μέσω δικτύου real time. Αλλά θα έχω και το gtalk για chat. Msn μπορείς να βάλεις σωστά;; Τι αρχεία ανοίγει;; word, exel, ppt?? Δες και το fring είναι instant messenger για δίαφορα, SIP, ICQ , twitter, Yahoo, AIM, Skype, Gtalk, Msn live...σε κάποια έχει υποστιρίζει και voice call μέσω wifi.. Φιλε SpurocCc o zzzzz μπορεί να ήταν λίγο ειρωνικός αλλά αν οποιοσδήποτε διαβάσει τις τελευταίες 20-25 σελίδες του forum πριν ρωτήσει κάτι θα του ληθεί το 90% των αποριών του.. Ναι είναι λίγο βαρετό αλλά τις περισότερες φορές πιό γρήγορο από το να περιμένεις την απάντηση κάποιου απ'τη στιγμή που υπάρχει ήδη η απάντησή σου λίγο πιό πίσω! Το official update είναι ένα exe αρχείο..συνδέεις το κινητό μέσω usb με το pc,κάνεις backup ό,τι χρειάζεσαι και μετά τρέχεις το exe..ακολουθείς τις ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ οδηγείες και μετά από 5 λεπτά έχεις τελειώσει!Μετά ξανάπερνάς ό,τι θέλεις απο την αρχή! Edit: εσβησα αυτο που εγραψα για το mail γιατι ηταν λαθος.. Edited February 14, 2010 by Achillx Παράθεση VANILLA AOSP :up: CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Η αληθεια ειναι οτι εχω διαβασει τις περισσοτερες απο τις σελιδες και επειδη μερικες φορες αυτα που διαβαζα ερχονταν σε αντιθεση με καποια αλλα σκεφτηκα οτι αμα ρωτουσα θα ξεκαθαριξε καπως το τοπιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 καλησπερα σε ολους. ξερει κανεις αν υπαρχει επισημα η 1,6 για τον ηρωα μας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loykoylos Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Μπορούμε με κάποιο τρόπο να καλιμπράρουμε το αξελερόμετρο του ήρωα;παίζω. Ενα παιχνιδι και δεν με φαίνεται πολύ φυσιολογικό. Παράθεση loyk at loykoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatedancer Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) Όπως και στο blackberry δλδ. Μόνο που το βατόμουρο το κάνει και μέσω δικτύου real time. Αλλά θα έχω και το gtalk για chat. Msn μπορείς να βάλεις σωστά;; Τι αρχεία ανοίγει;; word, exel, ppt?? to gmail έρχεται σε real time (push) και σε δίκτυο 3G/GPRS (πολυ καλή εμπειρία email), ενώ τα υπόλοιπα email pop3/imap το λιγότερο άνα 5 λεπτά στο ενσωματωμένο htc mail app που έχει για chat/msn υπάρχουν πάνω απο 10 εφαρμογές στο market (ebuddy, im+,hi msn,meebo, nimbuzz κλπ) word /excel ανοίγει κανονικά (επεξεργασία μέσω έξτρα εφαρμογης) @loykoylos επιλογή για g-sensor calibration (acceleroμετρο) έχει στο settings / sound & display αυτά για το hero εκτός τις κάμερας που αν και καλής ανάλυσης είναι λίγο χαμηλού φωτισμού το κινητό τα σπάει!! Edited February 14, 2010 by skatedancer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Παιδια πως πραγματοποιω nandroid backup? Εχει καποιος καποιο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts