Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ένα θέμα με τα mail..

Με το mail application της HTC δε μπορώ να κάνω προώθηση..

Με το gmail application δε μπορώ να κάνω save τα mp3 attachment, παρά μόνο "προεπισκόπηση"

Και τέλος κανένα τους δε βλέπει τα group που έχω φτιάξει στο κανονικό gmail για να μπορώ να στέλνω ομαδικά mail..(στα πρόσωπα του τηλεφώνου τα βλέπω τα group)

Μου διαφεύγει κάτι ή υπαρχει κάποιο άλλο που τα κάνει όλα και συμφέρει?

EDIT: Ποιός έκανε τη μετάφραση στα Ελληνικά ήθελα να'ξερα?!?!?! την βρήκα την προώθηση στο mail application της HTC..."εμπρός"! απλά για γέλια!

Edited by Achillx

VANILLA AOSP :up:

CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero

Δηλαδή είτε το πάρω απέξω είτε από εδώ αλλάζω τι γλώσσα και έτοιμο?

Αυτό το CDMA τι είναι? μάλλον από Αγγλία η Γερμανία θα το πάρω τι έχουν εκεί?

Και κάτι άλλο ρε παιδιά ορισμένα λένε "Simlock"?

περνουν φάρμακο η να μην τα κοιτάω καθόλου αυτά?

• Administrators
Αυτό το CDMA τι είναι?

Για τα δίκτυα της Αμερικής. Στην Ευρώπη αυτές οι συσκευές δεν δουλεύουν.

μάλλον από Αγγλία η Γερμανία θα το πάρω τι έχουν εκεί?

GSM/3G, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Και κάτι άλλο ρε παιδιά ορισμένα λένε "Simlock"?

περνουν φάρμακο η να μην τα κοιτάω καθόλου αυτά?

Καλύτερα να μην ασχοληθείς με αυτά.

Modpic.gif

Παιδια καλησπερα αποφασισα να κανω ροοτ βρηκα ενα οδηγο με βιντεο και λεω να το ακολουθησω . Αμα δεν πετυχει το ροοτ τι γινεται ? Θα μπορω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση , Και με τις εφαρμογες θα πρεπει να τις περασω ολες απο την αρχη , η μπορω να την επαναφερω με backup ? η θα προκαλεσουν προβλημα?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Παιδια το hero ειναι πολυ ανωτερο σε σχεση με το Magic? ειμαι μεταξυ των 2 αλλα το hero εχει υψηλο sar. Εχει ομως παραπανω δυνατοτητες?

διαβασα καπου οτι δεν γινετε να αποθηκευσουμε εφαρμογες εκτος εσωτεριησ μνημης.Αληθευει?

Επισης η καμερα και το music player δυσαρεστησαν καποιους.Ειναι οντως τοσο κακα?

Η διαδικασια αναβαμησης της rom(official) ειναι δυσκολη?

Ειδα στο android.com τις εφαρμογες που ειχε και μου φανηκαν λιγες.Ειναι μονο αυτες η εχει και αλλες?

Edited by SpurocCc

Ερώτηση και από εμένα μιας και λέω να αλλάξω πλατφόρμα (μη βγει παραέξω).

Στο κομμάτι των mail είναι καλό;; Μιλάω για Gmail. Υπάρχει αμεσότητα;; Ή κάνει send receive κάθε

30 λεπτά;; Με wifi έστω είναι άμεσο το mail;;

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Ερώτηση και από εμένα μιας και λέω να αλλάξω πλατφόρμα (μη βγει παραέξω).

Στο κομμάτι των mail είναι καλό;; Μιλάω για Gmail. Υπάρχει αμεσότητα;; Ή κάνει send receive κάθε

30 λεπτά;; Με wifi έστω είναι άμεσο το mail;;

me wifi θα σου πω, ότι προσωπικά μου τη δίνει το πόσο γρήγορο είναι γιατί αναβοσβήνει το led και ακούγεται notification sound. Κάποιες φορές που το έχω δίπλα μου και δουλεύω στο pc είναι πιο γρήγορο από το refresh του gmail

Όπως και στο blackberry δλδ. Μόνο που το βατόμουρο το κάνει και μέσω δικτύου real time. Αλλά θα έχω και το gtalk για chat. Msn μπορείς να βάλεις σωστά;; Τι αρχεία ανοίγει;; word, exel, ppt??

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Ναι φυσικα μπορεις ειτε μεσω του ebuddy της πιο καλης εφαρμογης για προσβαση μσν . Ναι αρχεια οφις ανοιγει αλλα νομιζω δεν μπορεις να τα επεξεργαστεις αν θυμαμαι καλα

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

• Administrators
Παιδια το hero ειναι πολυ ανωτερο σε σχεση με το Magic? ειμαι μεταξυ των 2 αλλα το hero εχει υψηλο sar. Εχει ομως παραπανω δυνατοτητες?

Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν αποκλειστικά οι Διαξιφισμοί.

Modpic.gif

Όπως και στο blackberry δλδ. Μόνο που το βατόμουρο το κάνει και μέσω δικτύου real time. Αλλά θα έχω και το gtalk για chat. Msn μπορείς να βάλεις σωστά;; Τι αρχεία ανοίγει;; word, exel, ppt??

Εχει και gtalk σαν εφαρμογή και δουλεύει αψογα και msn ( το himsn) το κατεβάζεις απο το market.

Στα mail είναι καλό αλλά μην περιμένεις την αμεσότητα το blackberry..

διαβασα καπου οτι δεν γινετε να αποθηκευσουμε εφαρμογες εκτος εσωτεριησ μνημης.Αληθευει?

Επισης η καμερα και το music player δυσαρεστησαν καποιους.Ειναι οντως τοσο κακα?

Ειδα στο android.com τις εφαρμογες που ειχε και μου φανηκαν λιγες.Ειναι μονο αυτες η εχει και αλλες?

μπορει να μου απαντησει καποιος;

1 απολυτη αληθεια

(υπαρχουν αλλοι τροποι - εφαρμογες που κανουν αυτη τη δουλεια)

2 ποιους δυσαρεστησαν, για πες ;

3 τρομερα δυσκολη, μην το επιχειρησεις για κανενα λογο !

(διαβασε προσεκτικα τις οδηγιες και δεν θα εχεις κανενα προβλημα)

4 ναι εχει 4-5 εφαρμογες ολο κι ολο, δεν σου φτανουν ;

(εχει πανω απο 20000)

μη γραφετε οτι να'ναι ρε παιδια, ελεος

1 απολυτη αληθεια

(υπαρχουν αλλοι τροποι - εφαρμογες που κανουν αυτη τη δουλεια)

2 ποιους δυσαρεστησαν, για πες ;

3 τρομερα δυσκολη, μην το επιχειρησεις για κανενα λογο !

(διαβασε προσεκτικα τις οδηγιες και δεν θα εχεις κανενα προβλημα)

4 ναι εχει 4-5 εφαρμογες ολο κι ολο, δεν σου φτανουν ;

(εχει πανω απο 20000)

μη γραφετε οτι να'ναι ρε παιδια, ελεος

Φιλε σε ευχαριστω που απαντησες αλλα δεν χρειαζεται να ειρωνευεσαι.

Οσο για πρωτο εννοεις οτι με μια εφαρμογη θα μπορω να αποθηκευω εφαρμογες-παιχνιδια στην εξωτερικη μνημη η μονο με ροοτ?

Φιλε σε ευχαριστω που απαντησες αλλα δεν χρειαζεται να ειρωνευεσαι.

Οσο για πρωτο εννοεις οτι με μια εφαρμογη θα μπορω να αποθηκευω εφαρμογες-παιχνιδια στην εξωτερικη μνημη η μονο με ροοτ?

ναι υπαρχουν πολλες

μια ας πουμε ειναι το astro file manager

Η κάμερα μια χαρά παίζει! Έχει ένα θέμα με το φωτισμό του χώρου, αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ.

Δες και το fring είναι instant messenger για δίαφορα, SIP, ICQ , twitter, Yahoo, AIM, Skype, Gtalk, Msn live...σε κάποια έχει υποστιρίζει και voice call μέσω wifi..

Φιλε SpurocCc o zzzzz μπορεί να ήταν λίγο ειρωνικός αλλά αν οποιοσδήποτε διαβάσει τις τελευταίες 20-25 σελίδες του forum πριν ρωτήσει κάτι θα του ληθεί το 90% των αποριών του.. Ναι είναι λίγο βαρετό αλλά τις περισότερες φορές πιό γρήγορο από το να περιμένεις την απάντηση κάποιου απ'τη στιγμή που υπάρχει ήδη η απάντησή σου λίγο πιό πίσω!

Το official update είναι ένα exe αρχείο..συνδέεις το κινητό μέσω usb με το pc,κάνεις backup ό,τι χρειάζεσαι και μετά τρέχεις το exe..ακολουθείς τις ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ οδηγείες και μετά από 5 λεπτά έχεις τελειώσει!Μετά ξανάπερνάς ό,τι θέλεις απο την αρχή!

Edit: εσβησα αυτο που εγραψα για το mail γιατι ηταν λαθος..

Edited by Achillx

VANILLA AOSP :up:

CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero

Η αληθεια ειναι οτι εχω διαβασει τις περισσοτερες απο τις σελιδες και επειδη μερικες φορες αυτα που διαβαζα ερχονταν σε αντιθεση με καποια αλλα σκεφτηκα οτι αμα ρωτουσα θα ξεκαθαριξε καπως το τοπιο.

Μπορούμε με κάποιο τρόπο να καλιμπράρουμε το αξελερόμετρο του ήρωα;παίζω. Ενα παιχνιδι και δεν με φαίνεται πολύ φυσιολογικό.
loyk at loykoylos

to gmail έρχεται σε real time (push) και σε δίκτυο 3G/GPRS (πολυ καλή εμπειρία email), ενώ τα υπόλοιπα email pop3/imap το λιγότερο άνα 5 λεπτά στο ενσωματωμένο htc mail app που έχει

για chat/msn υπάρχουν πάνω απο 10 εφαρμογές στο market (ebuddy, im+,hi msn,meebo, nimbuzz κλπ)

word /excel ανοίγει κανονικά (επεξεργασία μέσω έξτρα εφαρμογης)

@loykoylos επιλογή για g-sensor calibration (acceleroμετρο) έχει στο settings / sound & display

αυτά για το hero εκτός τις κάμερας που αν και καλής ανάλυσης είναι λίγο χαμηλού φωτισμού το κινητό τα σπάει!!

Edited by skatedancer