Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

διαβασα αρκετα αλλα τα σχολια αφορουν κυριως αλλα πραγματα...ηθελα να σιγουρεψω την σταθερη λειτουργια της συσκευης, οχι τοσο τα διαφορα αλλα θεματα...(ξερω οτι δεν πρεπει να κανω ερωτησεις που υπερθεματιζουν στο thread)

@nikolis2000 ευχαριστω για την αμεση απαντηση...ολα καλα...αλλα αυτο με το bluetooth δεν το ηξερα και ομολογω με ενοχλει....δλδ δεν στελνει/λαμβανει αρχεια με κινητα η υπολογιστη??

τελικα το bluetooth ειναι ξεκλειδωτο ή οχι για μεταφορα αρχειων σε αλλο κινητο?

ευχαριστω..!!:confused:

LG G4

• Administrators

@qosmio:

Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell στο οποίο για να έχεις πρόσβαση πρέπει να έχεις τουλάχιστον 150 post.

Modpic.gif

παιδια γεια σε ολους. εχω αποφασισει να αγορασω το hero.το βρηκα σε καλη τιμη στην expansys (γαλλια) και μετα στην vnp. η expansys το εχει σε καλλυτερη τιμη και στα αγγλικα ενω η vnp στα ελληνικα και πιο ακριβα. θελω η συσκευη να εχει ελληνικο μενου. θα εχω προβλημα εαν το αγορασω απο την expansys οσων αφορα την γλωσσα η αναγνωριζει αυτοματα τα ελληνικα; επισηε υπαρχουν αλλες διαφορες στις δυνατοτητες του κινητου μεταξυ των 2 εκδοσεων΄(π.χ συνδεση στο ελληνικο δικτυο κτλ) τελος οσων αφορα στο σερβις θα υπαρχει προβλημα εαν το παρω απο γαλλια γιατι θα ειναι για επαγγελματικη χρηση και ειναι βασικο. ευχαριστω

Γεια σου,

Και εγώ από expansys το έχω και στην αρχή(όταν βάλεις την sim) ζητάει γλώσσα..αν δεν βάλεις τίποτα και πατήσεις επόμενο θα σου βάλει ελληνικό menu και ελληνικό πληκτρολόγιο. Όσον αφορά την εγγύηση, έχει ξανά αναφερθεί εδώ και καταλήξαμε ότι ισχύει..αρκεί να είναι από Ευρώπη

Υπόψη: στα sms στέλνει μόνο 70 χαρακτήρες αν χρησιμοποιήσεις το ελληνικό πληκτρολόγιο και 160 με το αγγλικό!

Έχω επικοινωνήσει με HTC(δεν νομίζω να βγάλω άκρη) αλλά έχω βρει μια μπακάλικη λύση...

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν στο ελληνικό πληκτρολόγιο χρησιμοποιήσεις γράμματα που είναι κοινά με το αγγλικό αλφάβητο..οπότε μπορείς να κάνεις (πάντα με κεφαλαία)εναλλαγή από αγγλικό σε ελληνικό και να χρησιμοποιείς από το ελληνικό μόνο τα “δικά” γράμματα Γ,Δ,Θ,Λ,Ξ,Π,Σ,Φ,Ψ,Ω :p

…είπα είναι μπακάλικη λύση!!

τελικα το bluetooth ειναι ξεκλειδωτο ή οχι για μεταφορα αρχειων σε αλλο κινητο?

ευχαριστω..!!:confused:

Ναι είναι κλειδωμένο, μόνο για χρήση handsfree. Αλλά σε rooted υπάρχουν προγράμματα που μπορείς μα στείλεις και να πάρεις αρχεία.

VANILLA AOSP :up:

CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero

1ον. Απαντήστε μου επιτέλους..έστω και αν μου πείτε ότι ρωτάω βλακείες!

2ον. Θέλω να σας διηγηθώ την προσπάθειά μου να βρω λύση στο θέμα νε τα sms μέσω του support της HTC και τι ξεστόμισε στο φινάλε ο εκπρόσωπός της!!

Εδώ και 3 μέρες επικοινωνώ με HTC Amr (South East EU Support (Sales)) για το θέμα με τους 70 χαρακτήρες στα sms..

παραθέτω την επικοινωνία μέχρι σήμερα.

Inquiry Type : Sales & Marketing

Inquiry DescriptionI:

Ι am Greek and I wan't in my sms to type in greek..

I don't care if it is capital but I wan't to type 160 characters as your manual says and as my gsm provider told me it would do..

What I must do to do that?

2010/02/02 11:46 Amr (South East EU Support (Sales))

Dear Mr. Achilleas,

Thank you for contacting us,

Regarding the issue you're facing with the handset, kindly try another SIM card preferably from another provider and check if the issue persists or not,

kindly send us the IMEI and serial number of your handset so we would be able to help you with your request.

2010/02/02 15:21 Achilleas

Hello again,

My provider is COSMOTE...

I've tried with a WIND sim card and the only difference is that by default goes to capital and I can't change it (it is grey) the 70 character limit is continues.

The problem appears when I have the Greek keyboard and I type a letter that exists both in English and in Greek alphabet...

When I type a unique Greek letter such as Γ,Δ,Θ,Λ,Ξ,Π,Σ,Φ,Ψ,Ω there is no problem.

For example Iʼm attaching two photos but I'll use the application “handcent SMS” because it saws the remaining characters from the beginning...

In the first “unique_greek.jpg” I typed with Greek keyboard the unique Greek characters and there is no problem!

In the second “common_letter.jpg” I typed the common, in both alphabets, letters A and from 160/160 went to 69/70!

The problem also exists if in the first SMS with the 10 Greek letters, I type for example the A... Goes from 150/160 to 59/70 instead of 149/160

IMEI: ----------

S/N : -----------

Looking forward for your solution reply!

EDIT:ήταν λάθος η δεύτερη φωτογραφία.

http://i291.photobucket.com/albums/ll291/Achillx/unique_greek.jpg http://i291.photobucket.com/albums/ll291/Achillx/a.jpg

2010/02/02 15:54 Amr (South East EU Support (Sales))

Dear Mr. Achilleas,

Thank you for your reply,

Regarding the issue you're facing with the handset, kindly contact the manufacturer of the software you use to type in Greek

and check if it has a limitation or if there might be a compatibility issue with the HTC Hero,

as since it is working fine in English the issue is most probably with the 3rd party application.

2010/02/02 16:30 Achilleas

Either my English isnʼt good enough or you donʼt want to give me an answer!

I used the “Handcent SMS” for the purpose of this reply, only to saw you the remaining characters...

and I used it because your application doesnʼt saws from the beginning the remaining characters…

The problem is the same whatever application I use…INCLUDING YOURS!

Here is another two photos with the integrated sms application…

In the first “greek.jpg” I typed with Greek keyboard and only 70 characters (youʼll have to count them)

In the second “English.jpg” I typed with English keyboard and is 80 characters and still going! (Count them again)

Again, looking forward for your solution.

http://i291.photobucket.com/albums/ll291/Achillx/greek.jpg http://i291.photobucket.com/albums/ll291/Achillx/english.jpg

2010/02/03 10:04 Amr (South East EU Support (Sales))

Dear Mr. Achilleas,

Can you kindly inform me if this issue has occurred since you first used the handset?

2010/02/03 12:14 Achilleas

Hello, this issue is from the first day I used the handset.

2010/02/04 11:56 Amr (South East EU Support (Sales))

Dear Mr. Achilleas,

Kindly follow the steps below to solve the issue you're facing:

1) Please make sure there is enough free memory on the “Phone memory”, to check the available memory kindly go to Home>Menu>SD card & Phone storage,

make sure that there is at least 5.0 free MBs on the phone memory, if not kindly delete some applications to free memory.

2) Please uninstall any 3rd party application that you have on the device and has any relevance to the contacts, to check the permissions of the applications kindly go to Home>Menu>Applications>Manage applications>Permissions, to remove 3rd party applications please open the device in “Safe Mode” and delete the applications,

to enter “Safe Mode” kindly power the device off and turn it on while you press and hold “Menu”.

3) If the issue is still not solved you can kindly try to perform a soft reset to the device by turning the device off, removing the battery and putting it back in again then turning on.

4) If the last step didn't solve the issue, kindly backup all the information on your handset either by synchronizing to a PC/laptop or by using a data backup software to back the information up on the memory card of the handset then perform a Hard Reset to your handset, kindly follow the steps below to perform the Hard Reset: Go To Home>Menu>Settings>Security>Factory data reset, Tap "Reset Phone" then tap "Erase everything"

Kindly be informed that this process will erase all the information on the phone memory of your handset.

If none of the above manage to solve the issue you're facing kindly follow the link below to download the Rom upgrade:

http://www.htc.com/uk/SupportViewNews.aspx?dl_id=671&news_id=513

Δεν Απάντησα στο mail γιατί σκέφτηκα 1ον αποφεύγει να μου δώσει σαφή απάντηση 2ον θα τραβήξει πολύ η βαλίτσα με τα mail και αποφάσισα να πάρω τηλ…

Για αρχή στη Ελλάδα, στο 0800126878 αλλά ατύχησα καθώς το τηλ ούτε τόνο δεν έδινε..

μετά από λίγο μίλαγε συνέχεια και έτσι αποφάσισα να πάρω στην Αγγλία στο +44 8458900079..

Απάντησε κάποιος άγγλος και όταν του είπα ότι είμαι έλληνας και δεν μπορώ να γράψω 160 χαρακτήρες sms με ρώτησε αν έχω ανοίξει ticket στο support τους..

Απάντησα ναι..

Μου είπε πώς να συνεχίσω από εκει καθώς κάποιος συνάδερφος ασχολείται με το θέμα μου.

Του απάντησα ότι αργεί πολύ αυτή η διαδικασία και θα ήθελα να με βοηθήσει εκείνος από το τηλέφωνο..

Συμφώνησε και αφού του είπα πιο κινητό έχω..έψαξε και μου απάντησε ότι δεν γίνεται να γράψω 160 χαρακτήρες στα ελληνικά,

ίσως να υπάρχει 3rd party application που να το κάνει αλλά δεν γνωρίζει..

Του είπα ότι το πουλάτε επίσημα στην Ελλάδα και όχι μόνο δεν μπορώ να γράψω όσα δικαιούμαι αλλά χρεώνομαι και παραπάνω αν το κάνω!

Και η απάντησή του ήταν απλά…. ΝΑΙ αυτό σας λέω δεν υπάρχει κάτι να κάνετε για αυτό το θέμα!!!

Τι πρέπει δηλαδή να κάνω εγώ και όλοι εσείς (όσοι σας ενδιαφέρει βέβαια)..να αγοράζουμε τη συσκευή και να μη μας πειράζει αν δεν γράφει όπως πρέπει,

να μην δουλεύει παντού η ορθογραφία, ούτε η γρήγορη εύρεση στον κατάλογο, να κόβονται η λέξεις στα μενού και να μαντεύουμε τι θέλει να πει ο ποιητής και να την ακούμε και από πάνω..

EDIT: πέρασα απ'το Πλαίσιο να πάρω φορτιστή αυτοκινήτου και δοκίμασα το δικό τους καφε hero..

δεν είχε sim (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο) και πήγα να συντάξω ένα μήνυμα να δώ πόσα γράφει και εκείνο...160 έγραψε!

έχει:

Έκδοση βασικού φάσματος 63.18.55.06FU_6.35.07.08

Έκδοση Kernel 2.6.27-0078c992 htc-kernel@and18-2 #851

Αριθμός έκδοσης 2.73.405.38 CL#70768 release-keys

Έκδοση λογισμικού 1.0.0.Α6288

Συγνώμη για το ΠΟΛΥ μεγάλο post αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να το μυριστώ μαζί σας αυτό το θέμα

Θα εκτιμούσα μια πρόταση για το τι να κάνω/κάνουμε..

Edited by Achillx

μετα απο ενα μηνα+ χρηση,εχω κανει την εξης διαπιστωση,να δω αμα το εχει και κανενας αλλος.το τηλεφωνο ή δε κανει ή αργει να κανει περιστροφη οταν γυρνα το κινητο για να δω καποια φωτο,να γραψω ενα μηνυμα,να μπω στο ιντερνετ.

ενω στο iphone,οταν γυρνας το κινητο πιανει αμεσως η περιστροφη

makiaveli27:ninja:

Θα διαφωνησω μαζι σου φιλε μου δυστηχως ουτε στο iphone γινοταν αμεσως η περιστροφη οχι παντα τουλαχιστον και το ιδιο εχω παρατηρησει και στον Ηρωα μερικες φορες γυρναει αμεσως αλλες αργει λιγακι :)

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Είπα να κρατήσω τη 2.73.405.5 που έβαλα(επειδή το ήθελε το support) μέχρι να λύσω το θέμα με τα sms..αλλά παρατήρησα 2 προβλήματα:

1ον.Το calibration της οθόνης δε δουλεύει..είναι κολημένο το κόκκινο τετραγωνάκι μεταξύ S και D ,ενώ το πρώτο γράμμα που είναι να πατήσεις είναι το t και δε ξεκολάει!

2ον δε δουλεύει το "τοποθεσία μου" ενώ το έχω επιλεγμένο να την βρήσκει από wifi κλπ.(όχι gps) ούτε στον καιρό,ούτε στα google maps! το clock widget της htc που έχει και τον καιρό πάνω,δεν δείχνει τίποτα..μόνο την ώρα!

Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω?

Λοιπον εχω περιπου μια μερα τον Ηρωα με συνδεση πλεον και πακετο δεδομενων το κινητο απλα εχει τελειως διαφορετικη οψη οποιαδηποτε στιγμη εχω καιρο μαιλ ιντερνετ ταχυτατο δεν το μετανιονω καθολου αγοραστε πακετα με δωρεαν ιντερνετ το κινητο τελειως διαφορετικο πραγματικα αξιζει:):happy:

Φιλικά Σπύρος

Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλα κολλάω σε καποιες ( ισως ) λεπτομέρειες…

Σχετικα με το Bluetooth είναι τσεκαρισμένο πως δεν υπαρχει τρόπος να στειλω η να λαβω αρχεία;;( όπως στο I phone)

Με gps τι γίνεται;

Εχει ενσωματωμένους χαρτες η θα πρεπει να βαλω εγω και αν θα πρέπει να βαλω τελικα δέχεται η είναι κλειστό το λειτουργικό του σε τέτοιου ειδους παρεμβάσεις;

Και τελος τι άλλο αρνητικό θα αναφέρατε οι χρήστες που το έχετε δοκιμάσει;;.

Εχω το x1 και μου την έχουν δωσει τα αργα WM …

Με εχει εντυπωσιάσει η γρηγορη πλοήγηση και το face των μενού του αλλα αυτό με το BT όπως και με το φλας που δεν εχει ,λιγο με χαλανε…

Ναι καρατσεκαρισμενο δεν γίνεται να λάβεις αρχεία άλλα νομίζω με την 2.0 έκδοσή θα μπορούμε αν βγει ποτέ του

Το gps του είναι πολύ γρηγορο λοκαρει πολυ γρήγορα

Όχι δεν έχει ενσωματωμένους χάρτες ( που τετοια τυχη :-P ) άλλα μπορείς να αγοράσεις υπάρχει τ sygic και ένα άλλο το οποίο μου διαφεύγει το όνομά του , θα βγει και igo βέβαια για android

Εμ εγώ θα έλεγα μονό το ηχείο θα το ηθελα λιγααακι πιο δυνατό α και μεγαλύτερή μπαταρία αυτα

Αν έχω κάποιο λάθος ας συμπληρώσουν τα παίδια

Φιλικά Σπύρος

@qosmio:

Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell στο οποίο για να έχεις πρόσβαση πρέπει να έχεις τουλάχιστον 150 post.

Ευχαριστώ και συγνώμη. :O

Δεν το γνώριζα.

Στο copilot.com αναφέρει ότι έχει link στο market αλλά δεν βλέπω κάτι.. το έχει τσεκάρει κανείς άλλος ?

NDrive βρήκα και έχει trial να το δοκιμάσω αλλά για το CoPilot έχω κωδικό ενεργοποίησης κρίμα να πληρώνω και NDrive..:(

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

Τι πρέπει δηλαδή να κάνω εγώ και όλοι εσείς (όσοι σας ενδιαφέρει βέβαια)..να αγοράζουμε τη συσκευή και να μη μας πειράζει αν δεν γράφει όπως πρέπει,

να μην δουλεύει παντού η ορθογραφία, ούτε η γρήγορη εύρεση στον κατάλογο, να κόβονται η λέξεις στα μενού και να μαντεύουμε τι θέλει να πει ο ποιητής και να την ακούμε και από πάνω..

Για τον τηλεφωνικό κατάλογο πρέπει να γράψεις το όνομα ακριβώς ( ακριβώς ) όπως το έχεις καταχωρημένο στη μνήμη. Το δικό μου έτσι μου τα βρίσκει.. διαφοερετικά δεν τα βρίσκει.

Παράλληλα με το τελευταίο ROM Upgrade ( το κατέβασα απο xda devs ) μου γράφει κεφαλαία ( αν και προτιμώ τα πεζά..)..

Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλα κολλάω σε καποιες ( ισως ) λεπτομέρειες…

Επιβεβαιώνω και εγώ,BT μόνο για handsfree εκτός και αν το κάνεις root και τότε υπάρχουν application από το market για να λαμβάνεις και να στέλνεις αρχεία..

Προσθέτω σ'αυτά που είπε ο Spireto_2158, είναι και το copilot και το ndrive και κάπου διάβασα ότι θα βγει και το tom tom αλλά δε ξέρω πότε..Μπαταρία με normal χρήση( λίγο ομηλία,κανα sms και κάποιο wifi) το πολύ 48 ώρες...Επίσης γρήγορο είναι αν του φέρεσαι λογικά..δλδ αν δεν γεμίσεις και τις 7 οθόνες με widgets και δε μπουκώσεις τη μνήμη του με άπειρα applications καλά πάει(πάντα θα δεις κάποιο λαγκ που και που..)

Εμένα τα αρνητικά μπορείς να τα διαβάσεις λίγο πιό πάνω στο γρινιάρικο post μου..

αλλά εν συντομία, αν δεν είναι το "ελληνικό" καφέ της ace hellas δεν είναι πλήρως εξελληνισμένο..πχ. στα sms μόνο 70 χαρακτήρες με το ελληνικό πληκτρολόγιο.Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό γιατί δε μπορώ καθόλου τα greeklish!

Για τον τηλεφωνικό κατάλογο πρέπει να γράψεις το όνομα ακριβώς ( ακριβώς ) όπως το έχεις καταχωρημένο στη μνήμη. Το δικό μου έτσι μου τα βρίσκει.. διαφοερετικά δεν τα βρίσκει.

Παράλληλα με το τελευταίο ROM Upgrade ( το κατέβασα απο xda devs ) μου γράφει κεφαλαία ( αν και προτιμώ τα πεζά..)..

Μπορεί να το διατύπωσα λάθος..δεν ενοούσα όταν πατάς τον μεγενθητικό φακό..αλλά όταν κάνεις quick scroll από τη μπάρα στα δεξιά της οθόνης, που σε πάει αυτόματα στο αντίστοιχο γράμμα..Δουλεύει κανονικά με τα αγγλικά ονόματα και μετά το Z(αγγλικό) είναι το ελληνικό χάος!!

Ααα..telmusic βάλε και αυτό στα δικά μου αρνητικά!

Edited by Achillx

καλησπερα παιδια καινουργιος κι εγω στην παρεα.

καποιον οδηγο να το κανω root ;

βρηκα κατι στην σελιδα 33 αλλα ειναι rapidsher και μου βγαζει error.

και κατι ακομα αν το κανω root το bluetooth θα δουλεψει ;

η πρεπει να περιμενω την 2.1 που δουλευει στανταρ. ευχαριστω.

Νομιζω πως ναι αμα το κανεις ροοτ λογικα θα δουλεψεις και το μπλε δοντι

Φιλικά Σπύρος

Γειά σας παίδες, εγώ έχω μια απλή ερώτηση αν κανείς ξέρει. Υπάρχουν μετρητές κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων και πώς τους βλέπουμε:

Καλημέρα. Έχω ένα SE Satio U1 και σκέφτομαι να το κάνω ανταλλαγή με ένα HERO. Αξίζει τον κόπο;

να το κανεις. το hero ειναι πολυ μπροστα απ το satio!

Άλλη φιλοσοφία το Android, δεν είναι τόσο απλό .. είναι και θέμα τι ενδιαφέρει τον καθένα.

πχ το Hero έχει τέλειο touch καθότι και capacitive οθόνη απλά μικρότερη από το Satio..

Από φωτογραφική μηχανή το Satio είναι καλύτερο.. κλπ κλπ..

Η επιλογή είναι καθαρά υποκειμενική..

Καλημέρα. Έχω ένα SE Satio U1 και σκέφτομαι να το κάνω ανταλλαγή με ένα HERO. Αξίζει τον κόπο;

αν σε ενδιαφερουν οι φωτογραφιες δεν αξιζει να κανεις την αλλαγη...αμα θες ενα κινητο με λειτουργικο με μελλον,αξιζει

makiaveli27:ninja: