Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μητσο εκανες τιποτα?

Οχι Γιωργο.. Απλα το παρατησα ..

Δεν εχω βρει τπτ και λεω να το αφησω για καποια στιγμη που θα εχω χρονο...

Περιμενω κατι απο εναν Πολυ εμπειρο φιλο απο εδω μεσα,που απο οτι μου ειπε θα με βοηθησει..

Ελπιζω να μην παει χαραμι και αυτην την φορα ο ηρωας στα χερια μου...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιά σας παιδιά. έχω ένα magic και σκέφτομαι να πάρω και αλλο ένα κινητό με android! κοιτούσα για το hero αλλα δεν μου αρέσει εμφανισιακά! είδα αυτό!!! ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό???? τι διαφορές έχει απο το κλασικό hero?

• Administrators
Μακρυά από branded phones, δεν θα έχεις ούτε εγγύηση εδώ στην Ελλάδα. Αν δεν σου αρέσει το Hero, δες και το Motorola Milestone. Φοβερή συσκευή και πραγματικό milestone για την εταιρία.

Modpic.gif

δεν θελω να μιλησω απο τωρα...

εχει καλα αλλα και καποια σπαστικα...

μεχρι στιγμης μου φαινεται η οθονη λιγο μικρη για τα sms...

απο την αλλη εχει φοβερη ποιοτητα κατασκευης αλλα αυτο αρκει;

τεσπα....

θα το κρατησω μια εβδομαδα και θα αποφασισω οταν γυρισω Ελλαδα τι θα κανω....

Αυτή ήταν και η δική μου πρώτη εντύπωση για να σου πω την αλήθεια, αλλά, συνηθισμένος από το iPhone, με βολεύει πολύ καλύτερα το portrait, παρά το landscape.

Εμένα πάλι αυτό που μου την έσπαγε μέχρι να το συνηθίσω είναι πως όταν πληκτρολογείς κάτι, σε μια φόρμα, και θες να πας στο επομένο πεδίο, πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο που κρύβει το πληκτρολόγιο, να πας στο επόμενο πεδίο και να ξαναεμφανίσεις το πληκτρολόγιο. Δεν έχει δηλαδή ένα "Next"/"Previous" για εύκολη μετάβαση ανάμεσα στα πεδία μιας φόρμας. Και αυτό είναι πιο έντονο στο landscape, όπου το πεδίο και το πληκτρολόγιο καταλαμβάνουν όλη την οθόνη....

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

μια ανακεφαλαίωση προηγούμενων posts..

το sync δεν έχει προκοπή και για μένα είναι άχρηστο γιατί οι επαφές βρίσκονται στο gmail.

Δεν χρειάζεται ούτε για το update, γιατί υπάρχει (το update) σε αρχείο .exe. Και μόνο σε αυτή την περίπτωση χρειάζονται τα windowz.

Όσον αφορά τις νέες rom, ο χρήστης δεν θα μπει στον κόπο γιατί α) η έκδοση 1.5 είναι οκ και β) μέχρι να βγει το επόμενο επίσημο update που θα το καθυστερήσουν σίγουρα, θα έχει πάει στο επόμενο τηλέφωνο με έκδοση 2.0 ή 2.1 αν κρίνω από τα γραφόμενα μερικών :rolleyes:. Root κλπ είναι για τους hackers και gadgetakides :D

Σαν mp3 player ίσως δεν είναι το ότι καλύτερο, αλλά στο αυτοκίνητο τουλάχιστον είναι μια χαρά.

Και εμφανισιακά είναι μια χαρά για τα γούστα μου :happy:

το κινητο οντως ειναι πανεμορφο και ευχρηστο...

BestMan κατι που δεν μου αρεσε ειναι οτι στο youtube δεν βγαζει τα νεα βιντεακια απο τα σubscriptions.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Λοιπον,

Τεσταρω την καθαρη AOSP 2.0.1 ROM για το Hero απο χθες το μεσημερι.

Εχω να πω τα παρακατω...

1. Ειναι ταχυτατη. Ο Συγχρονισμος με Gmail, contacts και calendar ειναι 2x πιο γρηγορος απο την ROM 1.5 του Hero.

2. Με το πρωτο startup εχω πανω απο 100MB free memory με 4-5 widgets στις 3 οθονες που μου δινει το AOSP!

3. Παιζουν ολες οι εφαρμογες που ειχα και στο 1.5

4. ΔΕΝ παιζει ακομα το BT (για να συνδεσεις BT)

5. Booting time is less than 1.15min:lol:

6. Καταπληκτικη οθονη Lock:D (Ωρα, Ημερομηνια και δυνατότητα για MUTE)

7. Eclair Search - Αυτο σημαινει οτι ξεκινας να πληκτρολογεις οτι θελεις και σου βγαζει τα relative foundings π.χ Ονοματα απο τον καταλογο, μουσικη, email, google, κλπ

8. Voice Dialing και Voice Search!

9. Google Maps (version 3.3.1) Navigation:D

10. Ανανεωμένο Gallery και Market

11. Δεν παιζει το youtube εαν συνδεθεις Wi-Fi. Παιζει μονο με 3G connections :(

Αυτα για την ωρα...

Οτι αλλο θελετε μπορείτε να με ρωτήσετε!

Λοιπον,

Εχω να πω τα παρακατω...

1. Ειναι ταχυτατη. Ο Συγχρονισμος με Gmail, contacts και calendar ειναι 2x πιο γρηγορος απο την ROM 1.5 του Hero.

2. Με το πρωτο startup εχω πανω απο 100MB free memory με 4-5 widgets στις 3 οθονες που μου δινει το AOSP!

7. Eclair Search - Αυτο σημαινει οτι ξεκινας να πληκτρολογεις οτι θελεις και σου βγαζει τα relative foundings π.χ Ονοματα απο τον καταλογο, μουσικη, email, google, κλπ

Αυτα για την ωρα...

πως θα κανω ρουτ τον ηρωα μου Γιωργο;

Η φαση ειναι οτι και την 1η φορα που τον ειχα παρει, παλι δεν μου καθοταν το ρουτ αλλα απο λαθος και αγνοια δικια μου τοτε...

Τωρα ομως ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα... Μαλλον αυτη η συσκευη εχει βγει για να βασανιζει εμενα....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

πως θα κανω ρουτ τον ηρωα μου Γιωργο;

Η φαση ειναι οτι και την 1η φορα που τον ειχα παρει, παλι δεν μου καθοταν το ρουτ αλλα απο λαθος και αγνοια δικια μου τοτε...

Τωρα ομως ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα... Μαλλον αυτη η συσκευη εχει βγει για να βασανιζει εμενα....

Ακόμα παλεύεις Μητσο ε? Τι να πω... Το xda τι λεει? Hero πωλούνται συνέχεια. Δεν μπορεί να μένουν unrooted...

Καλημέρα,

Λοιπόν το κινητό σήμερα έκλεισε 2 μήνες περίπου ζωής στα χέρια μου, έχουμε τα εξής:

Πολύ όμορφο (αν και πιστεύω πως ίσως το καφετί να ήταν ακόμα καλύτερο) και αρκετά ποζέρικο (αν κ πλέον μεγαλώσαμε για αυτά) στις παρέες.

Αλλά για να σοβαρευτώ :)

Προσωπικά δεν έχω πείρα από Iphone οπότε και δεν ξέρω τι χάνω αλλά σίγουρα σε επίπεδο κάμερας / Music - Video Player είναι χάλια τα πράγματα.

Πέρα από αυτά, εγώ κυρίως ήθελα να οργανώσω (μα με το κινητό περίμενες και εσύ;) λίγο το χρόνο μου και την δουλειά μου και νομίζω πως από αυτή την άποψη το Hero είναι ένα μικρό διαμάντι. Όπως θα δείτε και στο thread με τις εφαρμογές η Financisto εφαρμογή είναι πραγματικά απίστευτη ενώ όλο αυτός ο συνδυασμός με Gmail που εμένα είναι η αποκλειστική εφαρμογή για emails τα τελευταία 2 χρόνια, είναι τρομερή (ακόμα και τα emails της δουλειάς, μέσω gmail τα διαχειρίζομαι!)

Οι υπόλοιπες εφαρμογές είναι όντως τρομερές αν και μου λείπει αυτό το feature που υπήρχε στην Nokia όπου ακουγόταν ποιός σε καλεί. Υπάρχουν κάτι χαζόεφαρμογές στον χώρο αλλά ακόμα καμιά τόσο καλή.

Πολύ καλές εφαρμογές αλλά ντεζαβαντάζ το να μην μπορείς να κάνεις εγκατάσταση στην SD κάρτα. Για ποιο λόγο την έχουμε ρε παλικάρια; Μόνο για την μουσική / video που παίζουν επιεικως χάλια;

Επιπλέον ως τώρα δεν έχω βρει κάποια πράγματα όπως που ελέγχω το λεξικό που υπάρχει μέσα (για τις λέξεις που εμφανίζονται) ή πως κλειδώνω να μην μετακινείτε πια οτιδήποτε έχω στις οθόνες μας.

Τέλος αυτό που για μένα είναι το καθοριστικό που έχει το κινητό, αλλά για το μέλλον είναι το ... rooting. Ότι δηλαδή στο μέλλον θα μπορείς να φορτώνεις σε αυτό οτιδήποτε θέλεις μέσω των Roms ανεβάζει πολύ την διάρκεια ζωής του.

ΥΓ

Τέλος μειονέκτημα επίσης είναι η απουσία του επεξεργαστή για Games. Γιατί όχι αναρωτιέμαι. Και οκ, δεν το έβαλες ώστε να πας πιο φθηνά από Iphone. Βάλε ένα ρημάδι flash, να βγάζουμε φωτογραφίες το βραδάκι, δεν είναι κακό :)

Σόρυ για τις σκόρπιες σκέψεις μου :X

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Επισκέπτης
Λοιπον,

Εχω να πω τα παρακατω...

Αυτα για την ωρα...

Να πούμε και τα αρνητικά ε!

Not working:

Calendar widget does not work

Light Sensor isn't working - doesn't seem to be supported in Android 2.0

Camera only works at 3MP resolution or lower

Photos always show a timestamp. This happens with all camera apps and affects the results of Goggles.

Videos can't be recorded.

Market -> Downloads -> Menu -> Notifications causes a FC

Youtube (and other) video playback

com.android.input.latin will sometimes 'wait' / 'force close', but wait works.

Music player may cause crashes of /system/bin/mediaserver that produce a short

sound through speakerphone even if the headphones are plugged in

Speakers don't work when headphones are unplugged; needs a reboot

:p

Επισκέπτης
Καλημέρα,

Λοιπόν το κινητό σήμερα έκλεισε 2 μήνες περίπου ζωής στα χέρια μου, έχουμε τα εξής:

Πολύ όμορφο (αν και πιστεύω πως ίσως το καφετί να ήταν ακόμα καλύτερο) και αρκετά ποζέρικο (αν κ πλέον μεγαλώσαμε για αυτά) στις παρέες.

Αλλά για να σοβαρευτώ :)

Προσωπικά δεν έχω πείρα από Iphone οπότε και δεν ξέρω τι χάνω αλλά σίγουρα σε επίπεδο κάμερας / Music - Video Player είναι χάλια τα πράγματα.

Πέρα από αυτά, εγώ κυρίως ήθελα να οργανώσω (μα με το κινητό περίμενες και εσύ;) λίγο το χρόνο μου και την δουλειά μου και νομίζω πως από αυτή την άποψη το Hero είναι ένα μικρό διαμάντι. Όπως θα δείτε και στο thread με τις εφαρμογές η Financisto εφαρμογή είναι πραγματικά απίστευτη ενώ όλο αυτός ο συνδυασμός με Gmail που εμένα είναι η αποκλειστική εφαρμογή για emails τα τελευταία 2 χρόνια, είναι τρομερή (ακόμα και τα emails της δουλειάς, μέσω gmail τα διαχειρίζομαι!)

Οι υπόλοιπες εφαρμογές είναι όντως τρομερές αν και μου λείπει αυτό το feature που υπήρχε στην Nokia όπου ακουγόταν ποιός σε καλεί. Υπάρχουν κάτι χαζόεφαρμογές στον χώρο αλλά ακόμα καμιά τόσο καλή.

Πολύ καλές εφαρμογές αλλά ντεζαβαντάζ το να μην μπορείς να κάνεις εγκατάσταση στην SD κάρτα. Για ποιο λόγο την έχουμε ρε παλικάρια; Μόνο για την μουσική / video που παίζουν επιεικως χάλια;

Επιπλέον ως τώρα δεν έχω βρει κάποια πράγματα όπως που ελέγχω το λεξικό που υπάρχει μέσα (για τις λέξεις που εμφανίζονται) ή πως κλειδώνω να μην μετακινείτε πια οτιδήποτε έχω στις οθόνες μας.

Τέλος αυτό που για μένα είναι το καθοριστικό που έχει το κινητό, αλλά για το μέλλον είναι το ... rooting. Ότι δηλαδή στο μέλλον θα μπορείς να φορτώνεις σε αυτό οτιδήποτε θέλεις μέσω των Roms ανεβάζει πολύ την διάρκεια ζωής του.

ΥΓ

Τέλος μειονέκτημα επίσης είναι η απουσία του επεξεργαστή για Games. Γιατί όχι αναρωτιέμαι. Και οκ, δεν το έβαλες ώστε να πας πιο φθηνά από Iphone. Βάλε ένα ρημάδι flash, να βγάζουμε φωτογραφίες το βραδάκι, δεν είναι κακό :)

Σόρυ για τις σκόρπιες σκέψεις μου :X

Ακριβώς όλα όσα είπες! Ο τρόπος όμως που διαχειρίζεται τις online πληροφορίες, ο τρόπος ειδοποιήσεων, ακόμη και ο browser είναι κορυφαία!

:)

Να πούμε και τα αρνητικά ε!

Not working:

Calendar widget does not work

Light Sensor isn't working - doesn't seem to be supported in Android 2.0

Camera only works at 3MP resolution or lower

Photos always show a timestamp. This happens with all camera apps and affects the results of Goggles.

Videos can't be recorded.

Market -> Downloads -> Menu -> Notifications causes a FC

Youtube (and other) video playback

com.android.input.latin will sometimes 'wait' / 'force close', but wait works.

Music player may cause crashes of /system/bin/mediaserver that produce a short

sound through speakerphone even if the headphones are plugged in

Speakers don't work when headphones are unplugged; needs a reboot

Χμ... την εχεις βαλει να την δουλέψεις ή απλα εκανες copy/paste απο το Site?

Γιατι το λεω αυτο? Γιατι αυτα που αναφερει / για μενα προσωπικα δεν ειναι σημαντικά (εκτός της συνδεσης του BT το οποιο δεν το γραφει, αλλα το εγραψα εγω). Τωρα τα θεματακια της μουσικης, του youtube, και της Καμερας με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Το τηλεφωνο ειναι λειτουργισιμο για καθημερινή χρήση (για μένα:D) - αμα θελω μουσική ακουω απο το ipod μου, αμα θελω φωτο πανω απο 3MP παίρνω την φωτογραφική μου και ησυχάζω.

Η ROM ειναι καταπληκτική και πάρα πολυ γρήγορη. Εχει ατελείωτη ελεύθερη μνήμη για multitasking και για την ωρα δεν την αλλαζω!:lol:

Μη ξεχναμε οτι ειναι BETA ακομα, ετσι?

Επισκέπτης
Χμ... την εχεις βαλει να την δουλέψεις ή απλα εκανες copy/paste απο το Site?

Γιατι το λεω αυτο? Γιατι αυτα που αναφερει / για μενα προσωπικα δεν ειναι σημαντικά (εκτός της συνδεσης του BT το οποιο δεν το γραφει, αλλα το εγραψα εγω). Τωρα τα θεματακια της μουσικης, του youtube, και της Καμερας με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Το τηλεφωνο ειναι λειτουργισιμο για καθημερινή χρήση (για μένα:D) - αμα θελω μουσική ακουω απο το ipod μου, αμα θελω φωτο πανω απο 3MP παίρνω την φωτογραφική μου και ησυχάζω.

Η ROM ειναι καταπληκτική και πάρα πολυ γρήγορη. Εχει ατελείωτη ελεύθερη μνήμη για multitasking και για την ωρα δεν την αλλαζω!:lol:

Μη ξεχναμε οτι ειναι BETA ακομα, ετσι?

Σαφώς και δεν την έβαλα με τα όσα διάβασα! Δεν μου πάει να έχω ένα νέο τηλέφωνο με ημιτελές software!

Παιδιά επειδη προσωπικά είμαι απογοητευμένος από την κάμερα όχι επειδή δεν έχει flash γιατί αυτό το ήξερα πριν το πάρω αλλά από την απόδοση των υποτιθέμενων 5Mp, σε outdoor φωτογραφίες με το φως της ημέρας έστειλα email στην HTC και παραθέτω τον διαλογο μας. Απλά τους ρώτησα αν είναι θέμα software ή hardware γιατί σε κμιά περίπτωση η κάμερα δεν έχει την ανάλυση που θα έπρεπε και χαρακτηριστικά όπως τους είπα όταν πληρώνω ένα τηλέφωνο 450€ και λέει ότι έχει κάμερα 5Mp απαιτώ να δουλεύει σαν τέτοια. Στην τελευταία απάντηση τους μου είπαν να τους στείλω μια photo όπως και έκανα:

Εγω: Hello again... I am playing with my HTC Hero and i am very disapointing with 5Mp camera (sorry for the word i used, but that's i'm feeling). The camera takes very bad pictures in indoor and outdoor if there isn't enough sunlight. Even there is enough sunlight picture's resolution are very poor. And its not the flash it's mising, because i test it with my old phone (nokia 6220 classic with 5Mp camera)without using flash (i tried the 2 phones outdoor with a lot of sunlight) and the deference was huge. So i would like to know to stop wondering. Is hardware problem (no good camera) or is software problem and you will fix it in some update? Thanks for your time and do not consider that i am a person just says bad things for your products, cause i love htc and i think htc is many steps forward. But when i'm paying 500€ for a phone and it says it has 5Mp camera, i am expecting to work like a 5mp camera. So please inform me if it's just a software problem and with some update will fix bud resolution problems and others problems camera has, or it is the camera itself (hardware) and nothing more could happen?

ΗΤC: Regarding your enquiry, kindly soft reset your device and test the performance of your device:

Soft Reset :

Remove the battery while the phone is on, then re-insert it.

Εγω: Is the answer i recevied a serius one?

I am wondering about camera problems, if it's just a software problem and with some update will fix bud resolution problems and others problems camera has, or it is the camera itself (hardware) problem, and you tell me to do soft reset?

Is that an answer? What can i tell???????????

ΗΤC: In order to determine whether it is a software problem or a hardware problem certain procedures have to carried out. A soft reset is the beginning of these procedures, if the problem persists then it is recommended that you back up your data and perform a hard reset, then upgrade the ROM on your device.

If the problem persists then we recommend sending your device to the service center.

Εγω: I am not say that the software camera in the device stucks or something else. I'm asking if the software that is preinstalled in the device doesn't make camera work properly. I have tryed all that you saying (soft reset, and upgrade rom). The resolution of the camera is very poor, and it's not the resolution of 5Mp camera. So i am asking is the camera its self a bad camera? Or the preinstalled software for camera can no handle the camera with right way?

And as you say about upgrading the rom i use the 2.73.405.5 rom. Is there any newer rom availiable?

ΗΤC: Kindly attach a photograph taken with high resolution on your device.

Όταν μου απαντήσουν για την photo που τους έστειλα θα κάνω edit το post. H photo που τους έστειλα είναι αυτή.

ΗΤC: Kindly change the settings to maximum resolution and please make sure the camera is in a still position.

Εγώ: If you see photo's properties you will see the settings are in maximum resolution (1712x2560 means 5Mp) and IS in a still position. From the answers i get i am thinking what you search things to excuse the bad camera hardware. I was very specific and i didn't take a specific answer. So, because i understand that i am not going to have a real and specific answer (software or hardware problem?) i suggest you to read all around forums about HTC Hero to see that all users have complains about the camera, and try put something better to next models. I don't think nokia or sony ericsson have better knowledge than you, but their cameras are much much better. So, thing that this mail is a feedback for you and try put real 5Mp cameras to your next models. I hopped to take a straight answer telling me that the camera's capabilities are pure or that you don't have a good software for the camera that can handle the camera's capabilities. Because for sure one of these 2 things happen: Or the camera is bad, or the software is bad. And i don't like answers like "change the settings to maximum resolution" from a company like yours.It's clearly an answer to avoid the problem... For history i am sending you one more foto in lanscape mode with resolution 2560x1920 to see how cloudy is (try to use zoom on your PC).

Απογοητεύτηκα από τις απαντήσεις. Ψάχνουν δικαιολογίες να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Δεν το περίμενα από μια εταιρεία τέτοιου βελινεκούς....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επισκέπτης
Παιδιά επειδη προσωπικά είμαι απογοητευμένος από την κάμερα όχι επειδή δεν έχει flash γιατί αυτό το ήξερα πριν το πάρω αλλά από την απόδοση των υποτιθέμενων 5Mp, σε outdoor φωτογραφίες με το φως της ημέρας έστειλα email στην HTC και παραθέτω τον διαλογο μας. Απλά τους ρώτησα αν είναι θέμα software ή hardware γιατί σε κμιά περίπτωση η κάμερα δεν έχει την ανάλυση που θα έπρεπε και χαρακτηριστικά όπως τους είπα όταν πληρώνω ένα τηλέφωνο 450€ και λέει ότι έχει κάμερα 5Mp απαιτώ να δουλεύει σαν τέτοια. Στην τελευταία απάντηση τους μου είπαν να τους στείλω μια photo όπως και έκανα:

Εγω: Hello again... I am playing with my HTC Hero and i am very disapointing with 5Mp camera (sorry for the word i used, but that's i'm feeling). The camera takes very bad pictures in indoor and outdoor if there isn't enough sunlight. Even there is enough sunlight picture's resolution are very poor. And its not the flash it's mising, because i test it with my old phone (nokia 6220 classic with 5Mp camera)without using flash (i tried the 2 phones outdoor with a lot of sunlight) and the deference was huge. So i would like to know to stop wondering. Is hardware problem (no good camera) or is software problem and you will fix it in some update? Thanks for your time and do not consider that i am a person just says bad things for your products, cause i love htc and i think htc is many steps forward. But when i'm paying 500€ for a phone and it says it has 5Mp camera, i am expecting to work like a 5mp camera. So please inform me if it's just a software problem and with some update will fix bud resolution problems and others problems camera has, or it is the camera itself (hardware) and nothing more could happen?

ΗΤC: Regarding your enquiry, kindly soft reset your device and test the performance of your device:

Soft Reset :

Remove the battery while the phone is on, then re-insert it.

Εγω: Is the answer i recevied a serius one?

I am wondering about camera problems, if it's just a software problem and with some update will fix bud resolution problems and others problems camera has, or it is the camera itself (hardware) problem, and you tell me to do soft reset?

Is that an answer? What can i tell???????????

ΗΤC: In order to determine whether it is a software problem or a hardware problem certain procedures have to carried out. A soft reset is the beginning of these procedures, if the problem persists then it is recommended that you back up your data and perform a hard reset, then upgrade the ROM on your device.

If the problem persists then we recommend sending your device to the service center.

Εγω: I am not say that the software camera in the device stucks or something else. I'm asking if the software that is preinstalled in the device doesn't make camera work properly. I have tryed all that you saying (soft reset, and upgrade rom). The resolution of the camera is very poor, and it's not the resolution of 5Mp camera. So i am asking is the camera its self a bad camera? Or the preinstalled software for camera can no handle the camera with right way?

And as you say about upgrading the rom i use the 2.73.405.5 rom. Is there any newer rom availiable?

ΗΤC: Kindly attach a photograph taken with high resolution on your device. [/COL

Όταν μου απαντήσουν για την photo που τους έστειλα θα κάνω edit το post. H photo που τους έστειλα είναι αυτή.

Καλά δεν τους έστειλες και αντιπροσωπευτική φωτό! Αυτή πέρα από τον "θόρυβο" είναι και καρα-κουνημένη!

Καλά δεν τους έστειλες και αντιπροσωπευτική φωτό! Αυτή πέρα από τον "θόρυβο" είναι και καρα-κουνημένη!

To χέρι μου ήταν όσο ποιο σταθερό γίνεται επίτηδες γιατί είχα εκνευριστεί με την τόσο κακή ποιότητας κάμερα. Και για να μην γίνομαι κουραστικός με το ποιο πάνω μεγάλο post μου, λέω ότι ξέρω πως ΔΕΝ πήρα το κινητό για να αντικαταστήσω την φωτογραφική μου μηχανή, αλλά από την άλλη ας έλεγαν στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ότι δεν είναι πραγματικά 5Mp η κάμερα... Δεν επιτρέπεται από μια εταιρεία σαν την HTC να μην προσφέρει αυτά που λέει....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επισκέπτης
To χέρι μου ήταν όσο ποιο σταθερό γίνεται επίτηδες γιατί είχα εκνευριστεί με την τόσο κακή ποιότητας κάμερα. Και για να μην γίνομαι κουραστικός με το ποιο πάνω μεγάλο post μου, λέω ότι ξέρω πως ΔΕΝ πήρα το κινητό για να αντικαταστήσω την φωτογραφική μου μηχανή, αλλά από την άλλη ας έλεγαν στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ότι δεν είναι πραγματικά 5Mp η κάμερα... Δεν επιτρέπεται από μια εταιρεία σαν την HTC να μην προσφέρει αυτά που λέει....

Δες και 2 από το δικό μου σε χώρο γραφείου με σχετικά χαμηλό φωτισμό!

Δες και 2 από το δικό μου σε χώρο γραφείου με σχετικά χαμηλό φωτισμό!

Στο αυτόματο έχεις τις ρυθμίσεις?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ειχα αποφασισει να παρω το HD2 αλλα μου δινεται η ευκαιρια να παρω τον Ηρωα με 340€ μεταχειρισμενο..Ειναι καλη προσφορα?

Επισκέπτης
Ειχα αποφασισει να παρω το HD2 αλλα μου δινεται η ευκαιρια να παρω τον Ηρωα με 340€ μεταχειρισμενο..Ειναι καλη προσφορα?

Νομίζω είναι πολλά για μεταχειρισμένο! Εκτός είναι σχεδόν "του κουτιού" με αποδείξεις κλπ κλπ

Όλα στο αυτόματο, δεν πείραξα απολύτως τίποτα!

και μενα οι φωτογραφιες ειναι πολυ καλητερες απ οτι στο iPhone...

στο βιντεο τα χαλαμε αλλα δεν με ενδιαφερει...

πολυ καλες φωτογραφιες!!!!!! πραγματικα ευχαριστημενος.

starmanwarz πολυ καλη τιμη.....ελληνικο;

μονο αν ειναι πραγματικα σαν καινουριο αξιζει.

χωρις γρατζουνιες πουθενα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Επισκέπτης
και μενα οι φωτογραφιες ειναι πολυ καλητερες απ οτι στο iPhone...

στο βιντεο τα χαλαμε αλλα δεν με ενδιαφερει...

πολυ καλες φωτογραφιες!!!!!! πραγματικα ευχαριστημενος.

starmanwarz πολυ καλη τιμη.....ελληνικο;

Καλύτερες από του iphone (3GS) δεν θα το έλεγα! Ειδικά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το hero έχει πρόβλημα!