Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Σε γενικές γραμμές και όσο αυτό είναι εφικτό, μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Hero με ελληνική έκδοση επιτέλους! Πήγα το είδα και είναι φοβερό παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Hero με ελληνική έκδοση επιτέλους! Πήγα το είδα και είναι φοβερό παιδιά! χμ... τι διαφορα εχει απο το δικο μου δηλαδη που το πηρα απο UK και ειναι ΟΛΟ στα Ελληνικα? Γραφει 160 χαρακτηρες δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Hero με ελληνική έκδοση επιτέλους! Πήγα το είδα και είναι φοβερό παιδιά! Ελπίζω να υπάρχει η δυνατότητα να το γυρίσεις σε άλλη γλώσσα γιατί αλλιώς.... 10 λεπτά είχα κρατήσει το UI στα ελληνικά και μετά τρελάθηκα! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Ελπίζω να υπάρχει η δυνατότητα να το γυρίσεις σε άλλη γλώσσα γιατί αλλιώς.... 10 λεπτά είχα κρατήσει το UI στα ελληνικά και μετά τρελάθηκα! γιατί τι έχει το Ελληνικό?:worry: Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Hero με ελληνική έκδοση επιτέλους! Πήγα το είδα και είναι φοβερό παιδιά! Πού το βρήκες που θέλω να το δω κ εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Πού το βρήκες που θέλω να το δω κ εγώ? Στο play247 το είδα στο Μαρούσι. Βασικά είναι το ίδιο τηλέφωνο απλά έχει γίνει μετάφραση όλου του UI σε ελληνικά και έχει και την διετή εγγύηση από την ACE. Και εννοείται ότι μπορείς να γυρίσεις το UI στο αγγλικό αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 και απο το εξωτερικο να το παρεις με μια αναβαθμιση απο το site της htc εχεις ελληνικα στο menu... Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 γιατί τι έχει το Ελληνικό?:worry: Τις ελληνικές μεταφράσεις που ποτέ δεν μου έκατσαν καλά. Καθαρά υποκειμενικό είναι μην ανησυχείς :) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Τις ελληνικές μεταφράσεις που ποτέ δεν μου έκατσαν καλά. Καθαρά υποκειμενικό είναι μην ανησυχείς :) οχι οχι..δεν έχω πρόβλημα με Αγγλικα ή Ελληνικά μενού...απλά έτσι ρώτησα κι εγω μήπως παίζει κάποιο bug με το συγκεκριμένο μιάς και το σκέφτομαι για αγορά ώς προσωπικό τηλέφωνο περαν του 1ου που θα πάρω για επαγγελματική χρήση.Ευχαριστώ Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liomas Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Καλησπερα στην παρεα...εδω και δυο μερες ειμαι και 'γω κατοχος του Hero,απο expansys σε λευκο. Συνηθισμενος στο περιβαλλον του Ομνια Ι ειλικρινα ξαφνιαστηκα απο το εξαιρετικo user friendly του Hero (θυμαμαι που εσπαγα το κεφαλι μου :dizzy: βδομαδες μεχρι να παραμετροποιησω το Ομνια) και ποσο αψογο σε εμφανιση και γραφικα ειναι. Εχω κατεβασει και το Νdrive τεσταρα το Gps και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος, η καμερα καλη (ενα φλασακι δεν θα το χαλαγε να πουμε την αληθεια:O) το βιντεο ειναι αργο αλλα περιμενω το 2 λειτουργικο πριν βγαλω συμπερασμα το ιδιο και για το Bluetooth. Σπαζοκεφαλια βεβαια το θεμα με τη γλωσσα, new Rom reset ,ολο Ελληνικα αλλα το Phonepad Αγγλικο:cry: Εντυπωσιαστικα με τον ηχο (πολλυ καλυτερος απο του Ομνια που ειχα) και με την οθονη, ωραια εντονα χρωματα σχεδον κρυσταλλινη (δαχτυλιες αφηνει βεβαια οπως ολα), το lock του ειναι εξαιρετικο οπως και το σκρολαρισμα των ειδοποιησεων, για τον καιρο δεν λεω τιποτα...τον εχουν αντιγραψει οι παντες. Το Μαρκετ καλο αλλα σε εμβρυακο σταδιο, αν βγουνε και αλλες συσκευες θα φαει το αντιστοιχο του Μηλου. Το sense ui και η μπαλιτσα ειναι ολα τα λεφτα (ιδιως για τις υπενθυμισεις) το wifi εξαιρετικο και για να πω την αληθεια lag δεν αντιμετωπισα ως τωρα, βεβαια δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης ουτε βαζω τον Ηρωα στα ορια του. Αντικειμενικα αν αναπτυξουν την Android πλατφορμα θε εχουμε απιστευτες δυνατοτητες, βεβαια το synergy μεταξυ sd καρτας και κινητου ειναι απαραδεκτη προς το παρον. Νομιζω οτι ερωτευτηκα αυτο το gadgetaki :love: και ειμαι ικανοποιημενος απο την αγορα του. Μια ερωτηση σε οποιον γνωριζει γιατι εχω μπερδευτει...οταν ειμαι με USB -pc ενεργοποιω Συνδεση με Ιντερνετ μετα Κοινη χρηση δικτου κινητης τηλεφωνιας 1. Usb και HTC SYNC ανενεργα 2 το pc μου λεαι οτι εντοπισε νεο υλικο αλλα οδηγο δεν βρισκει 3 Συνδεομαι Ιντερνετ ειναι απο το PC μου ομως η απο την Wind και χρεωνομαι? Με αλλα λογια πως συνδεομαστε με ιντερνετ εκτος WIFI η παροχο (wind cosmo voadaf...) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Παιδια εχει καταφέρει κανείς να γράψει 160 χαρακτήρες σε sms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 παιδία νομίζω οτι συμφέρει η αγορά απο εξωτερικο (expansys £369.99). Εδω βλέπω να το πουλάνε 470 euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Παιδια καλησπερα ψαχνω απεγνωσμενα καινουργιο τηλεφωνο μιας και το διαμαντι δεν την παλευει πια αρχικα ειχα βρει το πιξον τ 12 μετα ομως εμαθα οτι εχει αισχρο σερβις αλλα και καθολου υποστηριξη ετσι πηγε το μυαλο μου στα android και κατεληξα στο ηρωα Θα ηθελα να μου δωσετε ενα συντομο ρεβιου αν υπαρχει ηδη δωστε λινκ και να μου πειτε γενικα εντυπωσεις ειναι ευκολο κλπ ευχαριστω :):) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Γιατί να επιλέξει κανείς το Hero, απ΄τη στγμή που το Sense θα μπέί και στο Magic; Τα χαρακτηριστικά τους είναι τα ίδια. Η διαφορά είναι στη λίγο μεγαλύτερη οθόνη του Hero και στην μεγαλύτερη ανάλυση της κάμερας (που έτσι και αλλοιώς είναι πολύ μέτρια;) αλλά και στο Sense προς το παρόν που σε λίγο θα είναι διαθέσιμο και για το Magic. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν πρόσεξα; Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merlin20000 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Παιδια σημερα το πηρα και εγω...πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.Το gps του λιγο με εχει στειλει στο maps οπου με βρισκει καμια 500 μετρα απο το σπιτι μου?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Γιατί να επιλέξει κανείς το Hero, απ΄τη στγμή που το Sense θα μπέί και στο Magic; Τα χαρακτηριστικά τους είναι τα ίδια. Η διαφορά είναι στη λίγο μεγαλύτερη οθόνη του Hero και στην μεγαλύτερη ανάλυση της κάμερας (που έτσι και αλλοιώς είναι πολύ μέτρια;) αλλά και στο Sense προς το παρόν που σε λίγο θα είναι διαθέσιμο και για το Magic. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν πρόσεξα; jack 3.5mm καλητερη RAM στο hero θα μπει και η 2.0 ''μαμα᾽᾽ Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Γιατί να επιλέξει κανείς το Hero, απ΄τη στγμή που το Sense θα μπέί και στο Magic; Τα χαρακτηριστικά τους είναι τα ίδια. Η διαφορά είναι στη λίγο μεγαλύτερη οθόνη του Hero και στην μεγαλύτερη ανάλυση της κάμερας (που έτσι και αλλοιώς είναι πολύ μέτρια;) αλλά και στο Sense προς το παρόν που σε λίγο θα είναι διαθέσιμο και για το Magic. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν πρόσεξα; Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι το sense UI του Hero θα μπεί και στο Magic;;; Κάπου στην Κίνα θα συμβεί αυτό, μεμονωμένα. Το Magic είναι "google" συσκευή και υπάρχουν νομικά θέματα ενδιάμεσα. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι το sense UI του Hero θα μπεί και στο Magic;;; Κάπου στην Κίνα θα συμβεί αυτό, μεμονωμένα. Το Magic είναι "google" συσκευή και υπάρχουν νομικά θέματα ενδιάμεσα. Εχει αναφερθει οτι το sense θα δωθει και στα Ευρωπαικα μοντελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitos79 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Παιδιά χαίρετε, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, κατα πόσο η sim 2 in 1 της Cosmote δουλευει στο Hero??? Επίσης γνωρίζει κανείς αν κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα από ελληνική αντιπρωσοπεία? Θα εκτιμούσα αφάνταστα αν μου απαντούσε κάποιος, διότι θέλω να το αγοράσω άμεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Ειναι αληθεια οτι δεν μπορει να στειλει ουτε και να λαβει αρχεια μεσω bluetooth ? επισης αν μπορουσατε να μου δωσετε ενα λινκ με πληροφοριες σχετικα με το android τι γινεται πανω κατω κλπ θα ημουν ευγνωμων Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Στην συσκεασία μέσα δεν υπάρχει κάποιο cd?. Πως θα κάνω upgrade, back up τηλ. κατολόγους και σημειώσεις μέσω pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Στην συσκεασία μέσα δεν υπάρχει κάποιο cd?. Πως θα κάνω upgrade, back up τηλ. κατολόγους και σημειώσεις μέσω pc? internet φιλε μου... κατεβασεις αυτα που χρειαζεσαι και κανεις την δουλεια σου. http://www.htc.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Στην συσκεασία μέσα δεν υπάρχει κάποιο cd?. Πως θα κάνω upgrade, back up τηλ. κατολόγους και σημειώσεις μέσω pc? βασικα οσον αφορα συγχρονσιμους σε επαφες και ημερολογια η καλυτερη λυση ειναι το gmail τα φτιαχνεις εκει και ενημερωνεται το κινητο αυτοματα οταν εχεις ιντερνετ απλα και ωραια, ουτε να συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη ουτε τπτ η μονη χρηση του pc θα ειναι για κανα backup αν θελησεις να αλλαξεις rom κατα τα αλλα ειναι αχρηστο α και για να περνας αρχεια, που αυτο γινεται και τωρα , καλωδιο εχεις(φανταζομαι) Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Πως μπορεί να γίνει back up χωρίς πρόγραμμα συγκεκριμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts