Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Είσαι κάτοχος του κινητού? Απο που το συμπαίρανες αυτό? Στο παρακάτω video (όπου εξηγεί την διαφορά amoled vs lcd oθόνης, το πάνω κινητό είναι το omnia pro) φαίνεται μια χαρά να δουλευει πλάγια το κινητο: Τα χαρακτηριστικά της οθόνης δεν έχουν να κάνουν με τη δυνατότητα αυτόματης περιστροφής της οθόνης, Για αυτή τη δουλειά υπάρχουν extra προγράμματα όπως για παράδειγμα το gyrator. Δεν συνιστώ όμως τη χρήση τους μιας και εν τέλει περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά λύνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 ρε παλληκάρια , έχω κάνει 9- 10 προγράμματα εγκατάσταση και μου εμφανίζει τα 6 , και μπορεί και κάνω πχ ένα πρόγραμμα τώρα εγκατάσταση και να φαίνετε το εικονίδιο του καινούριου και να μην φαίνετε ένα από τα παλιά ( που φαινόταν πριν), τα κάνω εγκατάσταση στην κάρτα μήπως φταίει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Στο start menu δεν υπάρχουν όλα τα προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 οταν παταω το εναρξη δεν μου βγαζει το κλασικο μενου που εχω δει σε αλλα win mobile, φανεται ειναι της samsung. Μου βγαζει ρυθμισεις ωρα και τα υπολοιπα και εκει γινεται αυτο που λεω ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Δεν είμαι κάτοχος της συσκευής και δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Θα βοηθούσε βέβαια εάν μπορούσαμε να δούμε κάποιο screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 (edited) http://img169.imageshack.us/img169/2852/screen02s.jpghttp://img225.imageshack.us/img225/5412/screen03x.jpg απο αυτα τα μενου μου λειπουν τα προγραμματα , ενω στην λιστα που πασ να κανεις απεγκατασταση υπαρχουν , ειναι σαν να διαγραφτηκε η συντομευση Edited March 7, 2010 by nop77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Κάνεις scroll up/down και δεν υπάρχουν σίγουρα; Παράξενο μου φαίνεται. Για ποια προγράμματα μιλάς για παράδειγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 ακομη και στο n drive που εδινε το κινητο οταν το πηρα , σε καποια φαση εξαφανιστηκε οταν εκανα εγκατασταση καποια αλλα προγραμματα, το μονο που μπορω να σκεφτω οτι φταει ειναι να εχει προβλημα η καρτα μνημης ( εκει τα κανω εγκατασταση) , τι λες εσυ? thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Δεν φταίει η κάρτα μνήμης. Και πρόβλημα να είχε, τα shortcuts θα έπρεπε να εμφανίζονται στο start menu. Πήγαινε αν θες με το resco explorer στον φάκελο /Windows/Start menu/Programs και δες εάν υπάρχουν εκεί τα shortcuts των προγραμμάτων που έχεις εγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Δεν φταίει η κάρτα μνήμης. Και πρόβλημα να είχε, τα shortcuts θα έπρεπε να εμφανίζονται στο start menu. Πήγαινε αν θες με το resco explorer στον φάκελο /Windows/Start menu/Programs και δες εάν υπάρχουν εκεί τα shortcuts των προγραμμάτων που έχεις εγκαταστήσει. δεν υπαρχουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Εκτός από το ndrive για ποια προγράμματα μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper21 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Εχω εγκαταστήσει-απεγκαταστήσει κάποια προγράμματα αλλά έχουν μείνει τα εικονίδια στην επιφάνεια...τι μπορώ να κάνω για να τα εξαφανίσω? Κατα τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο κινητό αν εξαιρέσω ότι χάραξα κατά λάθος λίγο την οθόνη και αυτό γιατί δεν μπορώ να βρώ screen protector.Αναγκαστικά το παρήγγειλα από το e bay.Υπάρχει κάποια πιθανότητα να βρώ στην Ελλάδα σε κάποιο κατάστημα screen protector; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Αναγκαστικά το παρήγγειλα από το e bay.Υπάρχει κάποια πιθανότητα να βρώ στην Ελλάδα σε κάποιο κατάστημα screen protector; Τέτοια πράγματα όλοι από το ebay παίρνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006367&u=SCREEN-PROTECTOR-%C3%C9%C1-SAMSUNG-GT-I8000-OMNIA-II Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Εδώ όμως μιλάμε για άλλη συσκευή. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkit Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Προσοχή με την γραφίδα χαράζει εύκολα την οθόνη...(για ΄μενα αργά πια).Για την κουβέντα που είχαμε όσων αφορά την προσαρμογή της οθόνης ανάλογα με την θέση του κινητού, έλεγα απλά ότι θα έπρεπε να περιστρέφεται και το κεντρικό μενού χωρίς να ανοίξω το qwerty... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 δεν υπαρχουν.... Άλλαξες τίποτα ρυθμίσεις σχετικά με τη γλώσσα, τοποθεσία (από Ελλάδα σε UK) κλπ; Μπερδεύεται πολύ το πράγμα όταν αλλάζεις παρόμοιες ρυθμίσεις και π.χ. ψάχνει στο φάκελο "\programs" αντί για "\προγράμματα". Όλα επανέρχονται με την επαναφορά στη σωστή τοποθεσία. Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Προσοχή με την γραφίδα χαράζει εύκολα την οθόνη...(για ΄μενα αργά πια). Για το λόγο αυτό προτείνουμε την χρήση screen protector από την πρώτη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkit Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Για το λόγο αυτό προτείνουμε την χρήση screen protector από την πρώτη στιγμή. Με το bubble breaker την πάτησα τα βράδια εκεί λίγο πριν ξεραθώ...το γέμισα γρατζουνίτσες με την γραφίδα.Δεν έχω χρόνο φίλε μου ούτε για φορτιστή αυτοκινήτου να ψαχτώ όχι για screen protector...θα μου πεις παρήγγειλε απο web κ θα σου πω, εάν έπαιρνες νέο αμάξι πρώτα θα έκανες μια καλή βόλτα να ξεκα..λώσεις κ μετά θα έβαζες τα φιμέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Δεν θα συμφωνούσα με την παρομοίωση. Μη ξεχνάς το καινούργιο αμάξι πρέπει να το "στρώσεις" πρώτα πριν κάνεις αυτό που λες. Screen protector λοιπόν όχι από την πρώτη μέρα, από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μην ξεχνάμε ότι αυτές οι συσκευές δεν είναι απλά κινητά αλλά pocket pc phones που απαιτούν ξεχωριστή φροντίδα και ενασχόληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Δεν θα συμφωνούσα με την παρομοίωση. Μη ξεχνάς το καινούργιο αμάξι πρέπει να το "στρώσεις" πρώτα πριν κάνεις αυτό που λες. Screen protector λοιπόν όχι από την πρώτη μέρα, από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μην ξεχνάμε ότι αυτές οι συσκευές δεν είναι απλά κινητά αλλά pocket pc phones που απαιτούν ξεχωριστή φροντίδα και ενασχόληση. Συμφωνώ απόλυτα!! Τετοια κινητά είναι πολυεργαλεία και όχι μόνο.. τα παντα όλα ! :lol: Εγώ κοντεύω να σκάσω από την αναμονή καθώς περιμένω να μου το φέρουν !! Μάλλον λίγο πριν την Μεγάλη εβδομάδα θα το πάρω...!! Ποπο η αναμονή με σκοτώνει... :cry: Εχω δει όλα τα σχετικά βιντεάκια για το κινητό, εχω καταλήξει σε screen protector από ebay και το μόνο που μένει είναι η ουσία :happy: δηλαδή να μου 'ρθει το κινητό ! Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Παρήγγειλε από τώρα τα screen protectors ούτως ώστε όταν θα έρθει η συσκευή να είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkit Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Ισως να έχεις και δίκιο είναι η οπτική που το βλέπει ο καθένας...καμμιά διακρικτική θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Θα πρέπει μάλλον να περιμένεις λίγο μέχρι να κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες θήκες σιλικόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkit Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Κ για να γίνω ακόμα πιο κατανοητός περί λογικής του καθενός, το προηγούμενο μου τηλέφωνο ήταν το 5800.Η γραφίδα του λοιπόν ήταν κυρτή στην άκρη της κ τώρα κατάλαβα γιατί. Οταν αγοράζεις λοιπόν ένα νέο αυτοκίνητο ο κατασκευαστής συστήνει τα πρώτα 1000 χιλ. (ανάλογα) να το στρώσεις, όπως κ εσύ είπες. Δεν πιάνεις το τιμόνι και φθείρεται αμέσως,τώρα αν είσαι κάπως βάζεις και δερμάτινο περίβλημα.Η samsung όφειλε να ενημερώσει αυτό εννοώ εν ολίγοις, δεν έμπαινα σε φόρουμ για κινητά πριν πάρω αυτό το μοντέλο και δεν είμαι κ πολύ μπλιμπλίκης πριν πάρω κάτι (κακώς),μ΄αρέσει, το ψιλοψάχνω, το κτυπάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts