PanagiotaroS Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλησπερα και παλι. Προσπαθω να κανω root το galaxy αλλα οταν παω να περασω καποια αρχεια με την εντολη "adb push", απο το cmd, μου γραφει "error device not found" ενω εχω περασει κανονικα τους ADB drivers απο το cd του κινητου και το αναγνωριζει ως Samsung galaxy ADB(...κατι) απο οτι βλεπω στη διαχειρηση υλικου. Ειναι checked το USB debugging σε windows xp sp3 gr Μπορει να με βοηθησει καποιος; Μπορω να περασω αρχεια στην SD απο card reader αντι για την εντολη "adb push <file> /sdcard/"; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) Καλησπερα και παλι. Προσπαθω να κανω root το galaxy αλλα οταν παω να περασω καποια αρχεια με την εντολη "adb push", απο το cmd, μου γραφει "error device not found" ενω εχω περασει κανονικα τους ADB drivers απο το cd του κινητου και το αναγνωριζει ως Samsung galaxy ADB(...κατι) απο οτι βλεπω στη διαχειρηση υλικου. Ειναι checked το USB debugging σε windows xp sp3 gr Μπορει να με βοηθησει καποιος; Μπορω να περασω αρχεια στην SD απο card reader αντι για την εντολη "adb push <file> /sdcard/"; Ευχαριστω λοιπον φιλε μου,οσο για το root ουτε κι εγω κατορθωσα να το κανω για το λογο οτι αν και περασα ολους τους drivers που μου ζητησε σε fastboot και σε normal mode οταν το συνδεω και μπαινω με fastboot και τρεχω τις εντολες το cmd μενει στο <wait for device> και... device δεν βρισκει,τωρα τι στα κομματια γινεται δεν ξερω εχω σκασει με αυτο το πραγμα!!! οσο για την μπαταρια φιλε μου θα πρεπει να το κανεις update μεσω odin στην II5 και το προβλημα σου θα λυθει,κραταει 2,5-3 μερες ανετα!!!!! για να περασεις αρχεια στην sd οταν το συνδεσεις με το usb καλωδιο,τραβα κατω την notification bar στην οθονη του κινητου σου και επελεξε το mount,θα βλεπει πλεον το pc σου τις μνημες του τηλεφωνου κανονικα και μπορεις να γραψεις να σβησεις και γενικα να κανεις οτι θελεις με αυτες. για το NPS και την φιλη μας την samsung εχεις απολυτο δικιο και ειμαι μαζι σου-κι οχι μονο εγω!!!!μας πηραν τα λεφτα και μας εγραψαν κανονικοτατα!!!!! το τηλεφωνο ειναι καλο αλλα τι να το κανεις,η υποστηριξη της εταιρειας μηδεν και ειναι ο λογος που ποτε μα ποτε δεν θα ξαναπαρω SAMSUNG!!!! Μας πασαραν ενα NPS που δεν δουλευει με το συγκεκριμενο τηλεφωνο (κι οχι μονο,το ιδιο προβλημα εχω και με το pixon12 γιατι εκανα τη μ..κια και τους αγορασα δυο τηλεφωνα μαζι,νομιζα οτι ειχα να κανω με νοκια και σονυ αλλα..την πατησα) κι ερχομαι κι αναρωτιεμαι..μα καλα δεν το δοκιμασαν αυτο το κωλ..προγραμμα πριν το μας το δωσουν????? οσο για το σερβις και την μπαταρια φιλε μου ακου..1 μηνα τηλεφωνο το pixon12 και εκανε κουλα απο την αρχη με την φορτιση,οσο κι αν το φορτιζες δεν ανεβαινε η φορτιση πανω απο τις 3 γραμμες μεχρι που μια μερα τα επαιξε εντελως και η μπαταρια αδειαζε το πολυ σε 10 ωρες χωρις χρηση. το στελνω στο σερβις και μετα απο 20 μερες μου το επιστρεφουν προχθες γραφοντας οτι εχουν αλλαξει μπαταρια..??.. και ειναι<ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑ> εχουν κανει κι ενα φορματ κι εξω απ την πορτα!!μολις το βαζω να φορτισει ξανα μανα τα ιδια και χειροτερααααα!!!! την ιδια μερα που το πηρα το ξαναπακεταρα το πηγα στην wind και τους λεω στειλτε το να το φανε,θελω καινουριο αν δεν μπορουν να το φιαξουν και να μη με περνανε για βλακα,γιατι για τετοιο με περασαν αφου μου το εστειλαν πισω στην ιδια κατασταση!!!! απορω με την προοπτικη αυτης της εταιρειας και τις βλεψεις τις για μελλοντικους πελατες!!! Edited February 6, 2010 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 λοιπον φιλε μου,οσο για το root ουτε κι εγω κατορθωσα να το κανω για το λογο οτι αν και περασα ολους τους drivers που μου ζητησε σε fastboot και σε normal mode οταν το συνδεω και μπαινω με fastboot και τρεχω τις εντολες το cmd μενει στο <wait for device> και... device δεν βρισκει,τωρα τι στα κομματια γινεται δεν ξερω εχω σκασει με αυτο το πραγμα!!! οσο για την μπαταρια φιλε μου θα πρεπει να το κανεις update μεσω odin στην II5 και το προβλημα σου θα λυθει,κραταει 2,5-3 μερες ανετα!!!!! Καλησπερα και παλι! Τελικα εβαλα την ΙΙ5 με το Odin πολυ ευκολα! Σε ευχαριστω πολυ truckman! Θα δω τωρα ποσο θα κρατησει η μπαταρια! Μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω αναλυτικα τις αλλαγες απο firmware σε firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getta_Robo Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Γεια χαρα. Ειμαι κατοχος του κινητου εδω και λιγο καιρο, και εχω καποιες απορειες που δεν βρηκα λυση. Καταρχας, θελω να απενεργοποιησω την επιλογη του να μπαινει στο internet μεσω του provider μου (cosmote) 2/3g, ωστε να μπαινει μονο μεσω wifi. Δεν βρηκα καποια επιλογη πανω σε αυτο μεσα στο φυλαδιο, αλλα ακουσα πως ειναι εφικτο να γινει. Μπορω να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη μου μονο μεσω (του πολυ κακου) samsung pc studio η υπαρχει καποιο εναλλακτικο προγραμμα; Αντιμετοπιζω σοβαρο προβλημα με το pc studio οπου το αναφερω και εδω. Διαβασα περι root, αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο πραγματικα αξιζει κατι τετοιο. Επισης, ισχυει οτι με το να γινει root ακυρωνετε και η εγγυηση σε περιπτωση βλαβης του κινητου; Περι της μπαταριας τωρα, επειδη ειχα σοβαροτατο προβλημα, 6 ωρες περιπου χωρις να εχω τρεξει καποια εφαρμογη, ενω προηγουμενος ειχε κανονικη φορτιση απο τον φορτωτη του και οχι απο το καλωδιο, εκανα το παρακατω και δεν εχω ενεργειακο προβλημα. Α) Με την πρωτη χρηση, αποφορτισα και ξαναφορτισα στο μεγιστο επιτρεπτο βαθμο το κινητο 8 φορες περιπου. Μου πηρε 5 μερες αυτη η διαδικασια. Β) Περασα το τελευταιο firmware (εκδοση I7500XXII5) Γ) Εγκαταστησα την τελευταια εκδοση του advanced task killer, οπου και τρεχω μετα απο καθε φορα που χρησιμοποιω καποια εφαρμογη, ωστε να πραγματοποιει λιγοτερες διεργασιες η συσκευη. Απο τοτε το κινητο λειτουργει απο αποψη αυτονομιας αψογα. Ενας φιλος που ειχε προβλημα, εκανε ολα τα παραπανω, καθως και αφαιρεσε για λιγη ωρα την μπαταρια και πλεον λειτουργει επισης απροβληματιστα. Ευχαριστω για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες και την φιλοξενια :) Παράθεση So much for the laws of physics! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Γεια χαρα. Ειμαι κατοχος του κινητου εδω και λιγο καιρο, και εχω καποιες απορειες που δεν βρηκα λυση. Καταρχας, θελω να απενεργοποιησω την επιλογη του να μπαινει στο internet μεσω του provider μου (cosmote) 2/3g, ωστε να μπαινει μονο μεσω wifi. Δεν βρηκα καποια επιλογη πανω σε αυτο μεσα στο φυλαδιο, αλλα ακουσα πως ειναι εφικτο να γινει. Μπορω να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη μου μονο μεσω (του πολυ κακου) samsung pc studio η υπαρχει καποιο εναλλακτικο προγραμμα; Αντιμετοπιζω σοβαρο προβλημα με το pc studio οπου το αναφερω και εδω. Διαβασα περι root, αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο πραγματικα αξιζει κατι τετοιο. Επισης, ισχυει οτι με το να γινει root ακυρωνετε και η εγγυηση σε περιπτωση βλαβης του κινητου; Περι της μπαταριας τωρα, επειδη ειχα σοβαροτατο προβλημα, 6 ωρες περιπου χωρις να εχω τρεξει καποια εφαρμογη, ενω προηγουμενος ειχε κανονικη φορτιση απο τον φορτωτη του και οχι απο το καλωδιο, εκανα το παρακατω και δεν εχω ενεργειακο προβλημα. Α) Με την πρωτη χρηση, αποφορτισα και ξαναφορτισα στο μεγιστο επιτρεπτο βαθμο το κινητο 8 φορες περιπου. Μου πηρε 5 μερες αυτη η διαδικασια. Β) Περασα το τελευταιο firmware (εκδοση I7500XXII5) Γ) Εγκαταστησα την τελευταια εκδοση του advanced task killer, οπου και τρεχω μετα απο καθε φορα που χρησιμοποιω καποια εφαρμογη, ωστε να πραγματοποιει λιγοτερες διεργασιες η συσκευη. Απο τοτε το κινητο λειτουργει απο αποψη αυτονομιας αψογα. Ενας φιλος που ειχε προβλημα, εκανε ολα τα παραπανω, καθως και αφαιρεσε για λιγη ωρα την μπαταρια και πλεον λειτουργει επισης απροβληματιστα. Ευχαριστω για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες και την φιλοξενια :) Η λυση για το προβλημα σου στο νετ ερχεται με το apndroid το οποιο μπορεις να το κατεβασεις free απο το market.με αυτο επιλεγεις εσυ αν η συσκευη σου θα εχει προσβαση στο νετ η οχι μεσω του παροχου σου. εναλακτικο προγραμμα για συνδεση με το pc δεν νομιζω να υπαρχει αλλα μπορεις να κανεις mount-unmount τις sd σου ωστε να κανεις οτι θελεις με αυτες. τελος αυτα που αναφερεις πιο πανω για την μπαταρια με 8 μερες φορτισεις αποφορτισεις κλπ,σου λεω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο για να φτασεις στην σωστη αυτονομια της μπαταριας,παρα μονο η αναβαθμιση στην II5,αυτο ηταν που σου ελυσε το προβλημα και τιποτα αλλο!!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Έβαλα την καινούργια που βγήκε την IK5 ( download απο xda ) και μέχρι στιγμής είναι μια χαρά ! και πιο σταθερό ! Απλά άλλαξε το start logo και όταν πρωτοανοίγει είναι στα Ιταλικά και απλά το γύρισα αγγλικά.. Σημειωτέον ότι δεν μου κλείνει πια στη μέση τηλεφωνήματος :-) Ορίστε και η IK5 http://rs347.rapidshare.com/files/330204580/I7500XXIK5-PDA-CL99814-REV5_ITV_.tar Την πέρασα με ODIN το τηλέφωνο κάνει boot στα Ιταλικά. Πάτε ρυθμίσεις και το γυρνάτε Αγγλικα.. Ολα τα υπόλοιπα downloads ξανά απο το market + ελληνικό πληκτρολόγιο και έτοιμοι. Edited February 7, 2010 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 και εγω εκανα την αναβαθμιση μεσω Odin σε ii5 αλλα δεν ειδα καμια αναβαθμιση στη μπαταρια. Τα ιδια κραταει δλδ 1 μερα το πολυ χωρις καμια χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouge Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 για να περασεις αρχεια στην sd οταν το συνδεσεις με το usb καλωδιο,τραβα κατω την notification bar στην οθονη του κινητου σου και επελεξε το mount,θα βλεπει πλεον το pc σου τις μνημες του τηλεφωνου κανονικα και μπορεις να γραψεις να σβησεις και γενικα να κανεις οτι θελεις με αυτες. το δικό μου πάντως εξακολουθεί να μην συνδέεται με την μία, μου λεει συνέχεια βάλτε κάρτα στο driver. πρέπει να το κάνω 2-3 φορές και αν είμαι τυχερή θα δουλέψει. θέλω να περάσω και μεριά καινουργια τραγουδάκια και σκεφτομαι την διαδικασία και την σύγχηση που θα πάρω! :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 το δικό μου πάντως εξακολουθεί να μην συνδέεται με την μία, μου λεει συνέχεια βάλτε κάρτα στο driver. πρέπει να το κάνω 2-3 φορές και αν είμαι τυχερή θα δουλέψει. θέλω να περάσω και μεριά καινουργια τραγουδάκια και σκεφτομαι την διαδικασία και την σύγχηση που θα πάρω! :angry: Την έχεις κάνει format και απο το τηλέφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Έβαλα την καινούργια που βγήκε την IK5 ( download απο xda ) και μέχρι στιγμής είναι μια χαρά ! και πιο σταθερό ! Απλά άλλαξε το start logo και όταν πρωτοανοίγει είναι στα Ιταλικά και απλά το γύρισα αγγλικά.. Σημειωτέον ότι δεν μου κλείνει πια στη μέση τηλεφωνήματος :-) Ορίστε και η IK5 http://rs347.rapidshare.com/files/330204580/I7500XXIK5-PDA-CL99814-REV5_ITV_.tar Την πέρασα με ODIN το τηλέφωνο κάνει boot στα Ιταλικά. Πάτε ρυθμίσεις και το γυρνάτε Αγγλικα.. Ολα τα υπόλοιπα downloads ξανά απο το market + ελληνικό πληκτρολόγιο και έτοιμοι. Η ΙΚ5 ειναι νεοτερη απο την ΙΙ5; Μπορεις να μου στειλεις λινκ για την ΙΚ5; (απο το threat) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Πήρα και το pm σου αλλά δεν βρίσκω το link που είχα δει λεπτομέρειες ... ναι είναι νεότερη. δες και συ στο google, θα ψάξω κι εγώ το ιστορικό μου και θα σε ενημερώσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 θα ψαξω και εγω, αν βρω κατι θα το προσθεσω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) θα ψαξω και εγω, αν βρω κατι θα το προσθεσω! :) βρήκα στο ιστορικό του crome αυτό : http://androidforums.com/samsung-i7500/32870-ik5-latest-official-firmware-out-npc-italy.html και εδω κάτι λέει : http://androidgreece.gr/forum/viewtopic.php?f=14&t=523&p=1310&hilit=i7500&sid=19b9ba82294263b70922d26f8e2db11e#p1310 Δεν βρήκα κάτι άλλο στο ιστορικό μου :-) Edited February 8, 2010 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Ωραια! Μετα απο 2 μερες qosmio εχεις δει διαφορες σε μπαταρια, γρηγοραδα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Έχει διαφορά αλλά όχι τρελή. Βέβαια δεν είμαι και ο μέσος χρήστης διότι λόγω δουλειάς μιλάω πάρα πολύ.. φαντάσου οτι πριν με έβγαζε μέχρι το μεσημέρι ενώ το Hero με έβγαζε ώς το βράδυ και για το Leo κυκλοφορούσα με 2 μπαταρίες.. Ας μη μιλήσουμε για το iPhone.. μέχρι τις 12 - 1 το πολύ :-) Αυτό που διορθώθηκε πάντως και με ενδιέφερε είναι οτι στα μέσα της ομιλίας, μου έκανε drop call που δεν μου κάνει τώρα. Είχα περάσει και την Hero ROM πριν το επαναφέρω στην γνήσια. Με την Hero ROM είχε και υποστήριξη για Exchange mail που δεν έχει με την original... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Θα αφησω λιγο ακομα την ΙΙ5 και αν δε δω διαφορα στην μπαταρια θα δοκιμασω και την ΙΚ5. Ευχαριστω πολυ qosmio! ΥΓ: εχεις προσεξει προβλημα με το sleep mode οπως λενε στο forum; Edited February 8, 2010 by PanagiotaroS ΥΓ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Ευτυχώς με ODIN η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείς να πας πίσω στην II5 ανά πάσα στιγμή. Με την hero ROM παιδεύτηκα λίγο γιατί έπρεπε να το κάνω και ROOT :wacko: Θα αφησω λιγο ακομα την ΙΙ5 και αν δε δω διαφορα στην μπαταρια θα δοκιμασω και την ΙΚ5. Ευχαριστω πολυ qosmio! ΥΓ: εχεις προσεξει προβλημα με το sleep mode οπως λενε στο forum; Δηλαδή ? Edited February 8, 2010 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 καποιοι εχουν γραψει οτι αφου εχουν ανοιξει(και κλεισει) μια εφαρμογη ή μετα απο ενα τηλεφωνημα δεν μπορουν να το βαλουν σε sleep mode... αν καταλαβα καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 καποιοι εχουν γραψει οτι αφου εχουν ανοιξει(και κλεισει) μια εφαρμογη ή μετα απο ενα τηλεφωνημα δεν μπορουν να το βαλουν σε sleep mode... αν καταλαβα καλα... Όχι δεν έχω τέτοιο θέμα... και απ το πλάι μια χαρά γρήγορα ξεκλειδώνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 εκανα τελικα και εγω update στην ΙΚ5! Μεγαλος ο πειρασμος! :Ρ τα προγραμματα που ειχα φορτωσει καθως και ολες οι προσωπικες ρυθμισεις δεν εχουν χαθει... πρεπει να κανω επαναφορα οπως και να εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorys Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει "αναλυτικά"πως βάζουμε με odin την ιι5 η'την ικ5.Έχω αγανακτήσει με αυτό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει "αναλυτικά"πως βάζουμε με odin την ιι5 η'την ικ5.Έχω αγανακτήσει με αυτό το κινητό. Κουράγιο!! :cool: check your PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis_tan Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Κουράγιο!! :cool: check your PM μπορείς και μενα να μου πεις πως βάζω τη καινούργια έκδοση? εγω δεν έχς αγανακτήσει απλα με το τηλέφωνο, είμαι ετοιμος να το πουλήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Με odin Εγκαταστήστε το PcSuite της Samsung και τους Usb Drivers που περιέχονται στο Cd ( Λειτουργεί σε XP SP3 ) τουλάχιστον σε μένα.. 1.Συνδέετε το galaxy στο pc και το σβήνετε 2. Ανοίγετε το galaxy σε download mode (πατατε το Volume Down + OK + End Call) 3. Tρέχετε το ODIN και "τσεκάρετε" ότι βλέπετε στην φωτογραφία http://img204.imageshack.us/img204/2118/29564011.jpg 3. Πατάτε το OPS και βάζετε το αρχείο που θα βρείτε στον φάκελο ODIN 4. Πατάτε το ΟΝΕ PACKAGE και βάζετε το τελευταίο official Firmware 5. Πατάτε το Start και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Προχωράτε με δική σας ευθύνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorys Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση.Θα το προσπαθήσω και οτι γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts