F_i_L Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή στους επόμενους 2-3 μήνες ή άδικα θα περιμένω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 θα βγει και σε lite i5700 με πιο λίγα.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxal Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Το lite όμως απ' ότι βλέπω θα αργήσει αφού δεν έχει καν παρουσιαστεί επίσημα. Τώρα για τις τιμές σίγουρα θα πέσουν αφού η τιμή είναι πολυ υψηλή. Τώρα το πόσο θα πέσει και πότε είναι το ερώτημα. Παράθεση Hakuna matatA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 το τηλ. δεν υπάρχει, ακόμα στο Ελληνικό site της εταιρειας. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 πάρτε μερικά κόλπα για τον γαλαξια που θεωρώ ότι είναι το 1ο έως τώρα απόλυτο android http://omniacs.net/forumdisplay.php?f=54 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 αυτό που κατάλαβα αν δεν το κανω root δεν λεει πολλά. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 αυτό που κατάλαβα αν δεν το κανω root δεν λεει πολλά. αυτό είναι το μόνο σίγουρο. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxal Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 hard reset ρε παιδία πως κάνουμε? Παράθεση Hakuna matatA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 pasxal αυτό βρήκα λίγο που έψαξα, δεν το κατέχω το κινήτο. The new firmware version IH8 is available through Samsung's New PC Studio which is currently only available for Windows users. Edit: It appears that some users are experiencing issues with voice calls and data connections after applying the update. If you're having similar issues we recommend you backup all your phone info/data and perform a hard reset of your handset (Settings -> SD card & phone storage -> Factory data reset). Παίζει να μου πείς γενικές εντυπώσεις απο το κινητό? Γιατί είμαι λίγο πριν το αγοράσω.. Βασικά η μπαταρία με ενδιαφέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxal Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Και γω μόλις το πήρα στα χέρια αν και είχε καιρό που ήταν στο ταχυδρομίο. Με μια πρώτη ματία, η οθόνη είναι καταπληκτική. Από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη που έχω δεί σε κινητό. To home button δεν με βολεύει και τόσο πολύ έτσι όπως είναι αλλά θα το υποστώ. Δεν μπορώ να σου τπτ άλλο μέχρι στιγμής γιατί και γω ψάχνομαι. Παράθεση Hakuna matatA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxal Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Λοιπόν... Μετά από λίγες μέρες με το κινητό μπορώ να έχω μια καλύτερη εικόνα με το τι συμβαίνει. Η rom που είχε όταν το πήρα ήταν από τις πρώτες που είχαν βγεί με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά προβλήματα και ειδίκα με την διαρκεια της μπαταρίας. Ήθελα να κάνω update αφού είδα ότι υπάρχει διαθέσιμο αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι το pcsuite ήταν λίγο κουλό και ήθελε λίγο ψάξιμο η υπόθεση. Τελικά μετά το update (αφού μπόρεσα και το έκανα) το θέμα με την μπαταρία βελτιώθηκε πάρα πολύ. Tωρα είμαι στην φάση του δοκιμάζω οποιαδήποτε custom rom βρίσκω. Δοκίμασα την GALAXHERO και την modacco. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να βγεί updated η GALAXHERO. H modacco ανανεώθηκε πριν λίγες μέρες ενσωματώνοντας το firmware I5. Η GALAXHERO εχει πάρα πολλές αλλαγές με το UI του hero και πυρήνα ION. Λειτουργούσε πολύ καλά και είχε ωραίο UI αλλά απο μπαταρία πάλι πρόβλημα. Τώρα έχω την modacco που είναι πιο light customized και πιο σταθερή χωρίς πρόβλημα στην μπαταρία. Επίσης προτείνω να μην ενεργοποιήσετε swap γιατί κολλάει (εκτός και αν έχετε 6 class external sd) . Παράθεση Hakuna matatA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 1ον τι είναι η 6 class external sd και που μπορώ να την βρώ; 2ον η καλύτερη ROM ποιά είναι από θέμα μπαταρίας και πόσο κρατάει το κινητό με αυτή την ROM; Τhanx για το review.. Βtw κάπου είχα διαβάσει οτι και η Samsung έχει ένα custom UI (όπως το touchflo της HTC) εν ονόματι TouchWiz..Κάτι τέτοιο υπάρχει για το android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxal Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Η καλύτερη για μένα μέχρι στιγμής είναι η modacco-1.2 γιατί είναι το ίδιο σταθερή με την κανονική. Ουσιαστικά οι διαφορές είναι μικρές Το πιο σημαντικο είναι ίσως ότι σου δίνει την δυνατότητα swap που τελικά δεν το χρησιμοποιώ γιατί κολλάει. Περιμένω όμως και την νέα GALAXHERO για την οποία έχω ακούσει καλά λόγια. Η μπαταρία με την modacco και αυτήν της samsung κρατάει 2 με 2,5 μέρες με μέση χρήση και 3g ενεργοποιημένο. Τώρα για την class 6 είναι μια κατηγορία καρτων sd. Μπορείς να εδώ μερικές. Παράθεση Hakuna matatA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Thanx pasxal θα το τσιμπήσω και εγώ τότε..Εγώ δεν χρησιμοποιώ 3g οπότε φαντάζομαι η μπαταρία θα κρατάει γύρω στις 4 μέρες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxal Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Bγήκαν οι galaxo galaxhero και είναι απίθανες. http://forum.hdblog.it/showthread.php?t=4842 Παράθεση Hakuna matatA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Κάτι τελευταίο ρε παιδιά:Επειδή εγώ ενδιαφρέρομαι για το άσπρο(το οποίο δεν το βλέπω κάπου να πωλείται στην Ελλάδα) και όχι το μαύρο μήπως ξέρουμε τελικά αν ισχύει αυτό που είχε πει πιο πριν ένα άλλο μέλος οτι η προσοψη θα αλλάζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis_tan Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός samsung galaxy αγορασμένο από τη wind εδώ και δύο ημέρες και αντιμετςπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν μπορώ για κανένα λόγο να συωδέσω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή.... Ενώ οι drivers της samsung εγκαταστάθηκαν σωστά όταν ανοίγω το new pc studio αναφέρεται το εξής πρόβλημα: μη υποστηριζόμενη συσκευή :@ Ο υπολογιστής μου τρέχει τα αυθεντικά windows 7 professional το firmware version του τηλεφώνου είναι 1.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Bγήκαν οι galaxo galaxhero και είναι απίθανες. http://forum.hdblog.it/showthread.php?t=4842 κανεναν οδηγο για το πως τις βαζουμε?? και απο που να τις κατεβασουμε?? ευχαριστω pm plz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxal Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που βρίσκονται στο site. Δεν είναι τίποτα δύσκολο, απλά θέλει λίγο υπομονή και προσοχή ώστε να κάνεις όλα τα βήματα όπως πρέπει και να μην ψάχνεις μετά τι δεν έκανες (έχω προσωπική εμπειρία). Οδηγός υπάρχει και εδώ. Αν κάτι δεν καταλαβαίνεις ή θέλεις κάτι να ρωτήσεις εδώ είμαι. Παράθεση Hakuna matatA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 υπαρχει καποιο προγραμμα(χωρις ρουτ) που να<μετραει τα mb που εχεις λαβει κ στειλει μεσω gprs k 3g?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 υπαρχει καποιο προγραμμα(χωρις ρουτ) που να<μετραει τα mb που εχεις λαβει κ στειλει μεσω gprs k 3g?? Υπαρχει στο Tools στο Market μια εφαρμογη που το κανει αυτο , δεν θυμαμαι ομως πως λεγεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 το βρηκα 3G watchdog λεγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Το κινητό έχει ελληνικό μενού? Στα μηνύματα γράφεις 160 χαρακτήρες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 κανενα μινι review ? αξιζει σε σχεση με το omnia (1) η το s8000 jet ? απο μπαταρια ποσο αντεχει? gps ? κλειδωνει γρηγορα ? ειναι κανονικο gps H' a-gps ? wifi ? εχει καλη αποδοση ? ειναι σταθερο ? αξιζει για αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Καλησπερα σε όλους! Μετα απο πολυ καιρο που εχω να γραψω εδω, επανερχομαι για να μοιραστω μαζι σας τις εντυπωσεις μου απο το μαυρο Galaxy που εχω παρει εδω και μια εβδομαδα περιπου απο τη windε. :!:Καταρχας αυτο που με εχει απογοητευσει πληρως ειναι η διαρκεια της μπαταριας. Με χρηση απλου κινητου τηλεφωνου και πληρης φορτιση κλειστο για 8 ωρες, δε μπορεσε να κρατησει ανοιχτο πανω απο μια μερα... και δεν ειναι υπερβολη αλλα αληθεια... Παρολο που εχει μια απο τις καλυτερες μπαταριες σε κινητα (1500mAh). Απο οτι διαβασα σε ενα γρηγορο σερτς στο γοογλε αυτο ισως (μακαρι δηλαδη) να οφειλεται σε προβλημα του software του κινητου που ελπιζουμε να λυθει συντομα σε ενα update. Αν οχι τοτε μιλαμε για μεγαλο - ... :up:Το κινητο εμενα μου αρεσει πολυ. Ειναι καλο το μεγεθος του για τσεπη και με τη θηκη που δινουν μαζι δεν εχει προβλημα για γρατζουνιες κλπ. Το πισω μερος ειναι γυαλιστερο και δινει ενα πρεστιζ στη συσκευη a la Samsung (ακομα δεν μου εχει γρατζουνιστει). :respect:Google Android λογισμικο με απειρες εφαρμογες δωρεαν και απεριοριστες πραγματικα δυνατοτητες. :up:Το gps κλειδωνει πολυ γρηγορα και με τη βοηθεια του γοογλε μαπς η καποιου αλλου προγραμματος γινεται πολυ καλος πλοηγος. :!:Ελληνικο μενου δεν υπαρχει αλλα ελληνικα γραφει κανονικα αν φορτωθει το ειδικο πληκτρολογιο :) Για μενα αυτο δεν ειναι προβλημα παντως... Με λιγα λογια θα ελεγα οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το κινητο! Ειναι ο,τι πραγματικα ηθελα να εχω. Το μονο που με κανει και στεναχωριεμαι ειναι η μπαταρια, που ελπιζω να γινει κατι... Ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts