Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Messaging Service

alany
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω πρόγραμμα αλλά τι εννοείς ρυθμίσεις και που πρέπει να τις κάνω;

Μισό. Μπήκες στη δ/νση που δίνω πιο πάνω?

Εδώ δηλαδή http://email.nokia.com/account/home.action

Έκανες sign in?

Έδωσες τον αριθμό του κινητού σου?

Σου έστειλαν κάποιο μήνυμα, που περιέχει ένα λίγκ?

Άνοιξες αυτό το λίγκ από το κινητό σου ώστε να κατεβάσεις την εφαρμογή?

Την κατέβασες και την εγκατέστησες?

Μετά άρχισες να την τρέχεις?

Δεν σου ζητάει να ορίσεις σημείο πρόσβασης?

Δηλαδή ποιά σύνδεση θα χρησιμοποιήσει? wifi? , της κινητής τηλέφωνίας? τι?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 73
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την εφαρμογη δεν την κατέβασα από το κινητό άλλα μέσω υπολογιστή από το λινκ που μου στείλανε και μετά την εγκατέστησα στο κινητό
frastgr

την εφαρμογη δεν την κατέβασα από το κινητό άλλα μέσω υπολογιστή από το λινκ που μου στείλανε και μετά την εγκατέστησα στο κινητό

Όχι. Για Ελλάδα δεν ισχύει αυτό.

Πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία που σου είπα πιο πάνω, αλλιώς, αυτό που κατεβάζεις είναι ίδιο με αυτό που έχει το τηλέφωνό σου ήδη μέσα.

Διάβασε και το πρώτο πόστ αυτού του θέματος....

Μισό. Μπήκες στη δ/νση που δίνω πιο πάνω?

Εδώ δηλαδή http://email.nokia.com/account/home.action

Έκανες sign in?

Έδωσες τον αριθμό του κινητού σου?

Σου έστειλαν κάποιο μήνυμα, που περιέχει ένα λίγκ?

Άνοιξες αυτό το λίγκ από το κινητό σου ώστε να κατεβάσεις την εφαρμογή?

Την κατέβασες και την εγκατέστησες?

Μετά άρχισες να την τρέχεις?

Εγώ που το έκανα, απλά με βάζει στον λογαριασμό μου στον οποίο είχα 3 λογαριασμούς εμαιλ από το προηγούμενο κινητό μου ε-63 και τίποτα περισσότερο. Και αυτό που έχει προεγκατεστημένο λειτουργεί άριστα, αλλά όχι σαν αυτό που είχα κατεβάσει.

Μήπως πρέπει να σβήσω όλα τα εμαιλ και να τα βάλω από την αρχη;

Εγώ που το έκανα, απλά με βάζει στον λογαριασμό μου στον οποίο είχα 3 λογαριασμούς εμαιλ από το προηγούμενο κινητό μου ε-63 και τίποτα περισσότερο. Και αυτό που έχει προεγκατεστημένο λειτουργεί άριστα, αλλά όχι σαν αυτό που είχα κατεβάσει.

Μήπως πρέπει να σβήσω όλα τα εμαιλ και να τα βάλω από την αρχη;

Κοίτα, η εφαρμογή, από τότε που βγήκε μέχει σήμερα έχει βελτιωθεί πολύ σε σταθερότητα. Επίσης από ότι φαίνεται, αναβαθμίζεται σιωπηλά.

Για παράδειγμα, ενώ παλιά κρατούσε τα μέιλ των τελευταίων 3 ημερών, τώρα κρατάει του τελευταίου μήνα. Δεν έκανα εγώ κάτι, μόνη της έγινε η αλλαγή.

Εσυ, αφού έχεις πλέον φτιάξει λογαριασμό και χρησιμοποιείς την εφαρμογή, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Γιατί ρωτάς? και γιατί να σβήσεις τα μέιλ σου? (σόρρυ, μάλλον δεν κατάλαβα τι εννοείς).

Αυτά που λέω πιο πάνω, είναι για νέους χρήστες της εφαρμογής, που δεν την έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Εγώ για να τα καταφέρω το έψαχνα μερικές μέρες το θέμα. Γι αυτό τα λέω, να μην παιδεύονται άδικα.

Εσυ, αφού έχεις πλέον φτιάξει λογαριασμό και χρησιμοποιείς την εφαρμογή, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Γιατί ρωτάς? και γιατί να σβήσεις τα μέιλ σου? (σόρρυ, μάλλον δεν κατάλαβα τι εννοείς).

Γιατί όπως λέω και παραπάνω, αυτό που έχει εγκατεστημένο δεν είναι το ίδιο με αυτο που είχα στο Ε63. Οχι ότι δεν λειτουργεί, απλά έχει διαφορές. Και προτιμώ το προηγούμενο.

Γιατί όπως λέω και παραπάνω, αυτό που έχει εγκατεστημένο δεν είναι το ίδιο με αυτο που είχα στο Ε63. Οχι ότι δεν λειτουργεί, απλά έχει διαφορές. Και προτιμώ το προηγούμενο.

Ε, τότε, ακολούθησε τη διαδικασία με το sms και ξανακατέβασέ το.

Δεν χρειάζεται να πειράξεις τους λογαριασμούς σου από το site.

Αυτοί κανονικά θα πρέπει να εμφανιστούν μόνοι τους στο νέο πρόγραμμα (δηλαδή το παλιό) που θα εγκαταστήσεις.

Ε, τότε, ακολούθησε τη διαδικασία με το sms και ξανακατέβασέ το.

Δεν χρειάζεται να πειράξεις τους λογαριασμούς σου από το site.

Αυτοί κανονικά θα πρέπει να εμφανιστούν μόνοι τους στο νέο πρόγραμμα (δηλαδή το παλιό) που θα εγκαταστήσεις.

Δυστυχώς μάλλον δεν γίνεται. Γιατί οπως και ο άλλος φίλος, δεν παίρνω κανένα SMS. Και όπως διάβασα κάπου, δεν γίνεται αυτό στο Ε72, επειδή είναι προεγκατεστημενο. Και δεν υπάρχει κάπου στις εφαρμογές για να το απεγκαταστήσω.

Σευ ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου.

Δυστυχώς μάλλον δεν γίνεται. Γιατί οπως και ο άλλος φίλος, δεν παίρνω κανένα SMS. Και όπως διάβασα κάπου, δεν γίνεται αυτό στο Ε72, επειδή είναι προεγκατεστημενο. Και δεν υπάρχει κάπου στις εφαρμογές για να το απεγκαταστήσω.

Σευ ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου.

Α, κρίμα τότε.

τελικα το εγκατεστησα μέσω κινητού και είναι εντάξει. Mπορώ να πω όμως ότι δεν με εντυπωσίασε διότι κάνει τα ίδια πράγματα με το στάνταρ email και επιπλέον στο στάνταρ μπορείς να ορίσεις και email από otenet ενώ με ευτό το πρόγραμμα δεν μπορείς. το καλύτερο που έχει είναι ότι βλέπεις τα μηνύματα σε html διάταξη, εεε και τι έγινε εξάλου το email στο κινητό το έχω για έκτακτη κατάσταση.
frastgr

τελικα το εγκατεστησα μέσω κινητού και είναι εντάξει. Mπορώ να πω όμως ότι δεν με εντυπωσίασε διότι κάνει τα ίδια πράγματα με το στάνταρ email και επιπλέον στο στάνταρ μπορείς να ορίσεις και email από otenet ενώ με ευτό το πρόγραμμα δεν μπορείς. το καλύτερο που έχει είναι ότι βλέπεις τα μηνύματα σε html διάταξη, εεε και τι έγινε εξάλου το email στο κινητό το έχω για έκτακτη κατάσταση.

Εγώ πλέον, το έχω σαν κύριο εργαλείο μέιλ.

Από το pc πολύ σπάνια να μπώ.

Το κυριότερο, εκτός του html είναι ότι μπορείς να ρυθμίσεις και να λαμβάνεις τα μηνύματα αμέσως μόλις σου τα στείλουν.

Preview: Nokia Messaging for Social Networking

http://dailymobile.se/2010/03/13/preview-nokia-messaging-for-social-networking/

[...]A preview look at Nokia’s Nokia Messaging beta app. The app is still in development, but should bring Symbian S60 and S40 customers a convenient widget that helps you keep track of all your favorite social networks. It looks convenient and powerful.[...]

http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/03/nokiamessaging-1.jpg

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 3 weeks later...

Εμενα στο Ν97μινι μου εβγαλε στις ενημερωσεις αυτο το προγραμμα και αφου το κατεβασα μου εσβησε τις ρυθμισεις που ειχα για τα τρια emails μου!

Δεν λεω,πολυ ωραια που βλεπω σε html τα μυνηματα επιτελους,αλλα αφου σκοπευουν να πουλανε το προγραμμα ΓΙΑΤΙ να εμφανιζεται στις ενημερωσεις και ΓΙΑΤΙ χαλαει τις προυπαρχουσες ρυθμισεις? Απαραδεκτοι.-

• 2 weeks later...

Παίδες μετά από αναβάθμιση του Ε71 στην έκδοση 410.21.010 και κάνοντας την διαδικασία του sms για να εγκαταστήσω ξανά το nokia mail, ενώ γίνονται όλα κανονικά δεν μου έρχεται το sms. Ξέρει κανείς κάποια λύση;

ευχαριστώ

frastgr

Παίδες μετά από αναβάθμιση του Ε71 στην έκδοση 410.21.010 και κάνοντας την διαδικασία του sms για να εγκαταστήσω ξανά το nokia mail, ενώ γίνονται όλα κανονικά δεν μου έρχεται το sms. Ξέρει κανείς κάποια λύση;

ευχαριστώ

Νομιζω το σταματησαν αυτο με το μυνημα. Μπορεις να μπεις μεσω κινητου στο site του messaging και το κατεβαζεις απο κει.

Βεβαια εμενα ενω το εκανα install κανονικα, οταν παει να συνδεθει για 1η φορα, κολλαει στο νεο firmware 410.

Για δοκιμασε και πες μου αν σου δουλεψει.

το έκανα και έτσι όπως λες αλλά το πρόβλημα είναι ότι ακριβώς κολλάει επειδή προσπαθεί να μπεί μέσω πακέτου σύνδεσης που δεν διαθέτω. Με το σύστημα του sms διάλεγες τι είδους σύνδεση προτιμάς και εγώ το είχα ρυθμίσει να συνδέετε μέσω wifi και δεν είχα πρόβλημα. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται........ Edited by frastgr
frastgr

το έκανα και έτσι όπως λες αλλά το πρόβλημα είναι ότι ακριβώς κολλάει επειδή προσπαθεί να μπεί μέσω πακέτου σύνδεσης που δεν διαθέτω. Με το σύστημα του sms διάλεγες τι είδους σύνδεση προτιμάς και εγώ το είχα ρυθμίσει να συνδέετε μέσω wifi και δεν είχα πρόβλημα. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται........

Πριν το κανεις install, βαλε προφιλ εκτος συνδεσης και θα συνδεθει με wlan :)

Εγω ξαναδοκιμασα σημερα αλλα κολλαει στο τελος που βαζω κωδικο.....

λογαριασμό στο site της Νοκια έχεις κάνει δηλώνοντας τα e-mail που θα χρησιμοποιήσεις; ή τα δηλώνεις κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής;

Edit

Πριν το κανεις install, βαλε προφιλ εκτος συνδεσης και θα συνδεθει με wlan :)

Εγω ξαναδοκιμασα σημερα αλλα κολλαει στο τελος που βαζω κωδικο.....

δεν συνδέεται με wlan μου γράφει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο internet. μπορείς να μου πεις βήμα βήμα πως το κάνεις;

ευχαριστώ

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ"
frastgr

λογαριασμό στο site της Νοκια έχεις κάνει δηλώνοντας τα e-mail που θα χρησιμοποιήσεις; ή τα δηλώνεις κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής;

Edit

δεν συνδέεται με wlan μου γράφει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο internet. μπορείς να μου πεις βήμα βήμα πως το κάνεις;

ευχαριστώ

Ναι τα εχω δηλωμενα, το χρησιμοποιω εδω και καιρο απλα μετα το update θελω να το ξαναπερασω αλλα δεν μπορω.

Λοιπον εγω τι εκανα, μπαινω με wlan και το κατεβαζω, αφου γινει η εγκατασταση, σε ενα σημειο σε ρωταει οτι ενδεχεται να χρεωθεις, εκει βαζεις εκτος συνδεσης προφιλ και πατας ναι και μονο του μετα σου λεει οτι θα χρησιμοποιησει wlan.

Δοκιμασε πρωτα να περασεις σαν σημειο συνδεσης το wifi που χρησιμοποιεις, γιατι δεν σε ρωταει αλλα μπαινει με οτι βρει διαθεσιμο.

με δημιουργία σημείου σύνδεσης το εγκατέστησα. Αλλα αν θέλω να συνδεθώ από άλλο σημείο wlan και όχι από αυτό που δήλωσα ως σημείο σύνδεσης, Θα συνδεθεί ή πάπαλα;
frastgr

με δημιουργία σημείου σύνδεσης το εγκατέστησα. Αλλα αν θέλω να συνδεθώ από άλλο σημείο wlan και όχι από αυτό που δήλωσα ως σημείο σύνδεσης, Θα συνδεθεί ή πάπαλα;

Μετα ναι μπορεις να το αλλαξεις απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης.

ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες οδηγίες!!!!!

Παρακαλω φιλε μου, τελικα σου δουλεψε; Γιατι εμενα ακομα τιποτα.