disappointed Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Έχει επέκταση mlm αυτός είναι ο σωστός ή έβαλα λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 παιδια επειδη τωρα αλλαξα κινητο μετα απο καιρο,και στο παλιο μου(n73) για gps ειχα το gamrin (με bt gps)... αυτη τη στιγμη πιο προγραμμα θα μου προτεινατε να βαλω για gps??? το NDrive Ειναι καλυτερο απο το Garmin?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. July 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Έχει επέκταση mlm αυτός είναι ο σωστός ή έβαλα λάθος. ...αν δεν απατώμαι αναφερόμαστε στο NDrive...στο φάκελλο maps βρίσκεις αύτό. ?NaviGreece.map ανοίγοντας την εφαρμογή,πήγαινε Σχετικά,Χάρτης και πάνω από την έλληνική σημαία αναφέρει NaviGreecev2.13-2009.07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Ευχαριστώ, το βρήκα αυτό που είναι δύσκολο είναι το Raster maps for Greece έχω φάει τον τόπο άλλα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 εγω εχω μεσα και τους 2 χαρτες 1) GRC.map 2) NaviGreece.map και μεσα απο το μενου επιλεγω ποιον θελω. Αλλα καθε φορα ο ενας ειναι ξεκλειδωτος και ο αλλος κλειδωμενος. και οποτε αλλαζω χαρτη πρεπει να τον ξεκλειδωσω. ευτυχως με το ndrive_****** τον ξεκλειδωνεις πανευκολα και γρηγορα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Δεν χρειάζεται κάθε φορά να το ξεκλειδώσεις τον ένα ή τον άλλο. Επιλέγεις μενού > σχετικά > χάρτης και μετά ανάλογα ποιο έχεις επιλέξει πατάς χάρτη μετά αν πας πάλι στο μενού έχει επιλεγμένο τον χάρτη που έχεις από τους δύο και αν θέλεις το άλλο κάτι το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Eιναι αρκετα ενημερωμενος ο NaviGreece? Xθες κινουμενος στην Εγνατια απο Θεσσαλονικη προς Καβαλα ο GRC ενα κομματι εκει στην Βολβη δεν το ειχε και μεβγαζε οτι ημουν εκτος δρομου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 παιδιά καλησπέρα έχω το γνήσιο ndrive 3.4.23 που ήταν μαζί με το omnia HD και το έκανα update τα voices και τώρα μου βγάζει ερωτηματικά και δε μπορώ να το λειτουργήσω. μπορεί κάποιος να μου στείλει τα αρχεία με το φάκελο ndrive που ήταν μέσα στην κάρτα μνήμης για να το ξαναπεράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 παιδιά καλησπέρα έχω το γνήσιο ndrive 3.4.23 που ήταν μαζί με το omnia HD και το έκανα update τα voices και τώρα μου βγάζει ερωτηματικά και δε μπορώ να το λειτουργήσω. μπορεί κάποιος να μου στείλει τα αρχεία με το φάκελο ndrive που ήταν μέσα στην κάρτα μνήμης για να το ξαναπεράσω; Σου βγαζει ερωτηματικα γιατι ενω ανανεωσες το προγραμμα προφανως δεν εχεις τις καταληλες φωνες. Πρεπει να αλλαξεις και τις φωνες ετσι ωστε να ταιριαζουν με την εκδοση του προγραμματος. Μια βολτα στο μγαζακι και θα βρεις αυτο που ψαχνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Nα ρωτησω κατι θελω. Θελω να βαλω τον ΝaviGreece αλλα θα πρεπει αποτι καταλαβα να εγκαταστησω το προγραμμα απο την αρχη για να βαλω το Serial Number απο το key-gen. Πως γινεται να το απεγκαταστησω? Παω στη διαχειριση εφαρμογων το κανω απεγκατασταση και οταν το ξανακανω εγκατασταση δεν μου ζηταει τιποτα γιατι το ειχα απο πριν. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 3D χάρτες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 3D raster maps υπαρχουν για την Ελλαδα σχεδον ολη σε torrent. Ειναι 4GB και δουλευουν αριστα. Ειχα βαλει το link αλλα μαλλον απαγορευεται γιατι σβηστηκε. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. July 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Nα ρωτησω κατι θελω. Θελω να βαλω τον ΝaviGreece αλλα θα πρεπει αποτι καταλαβα να εγκαταστησω το προγραμμα απο την αρχη για να βαλω το Serial Number απο το key-gen. Πως γινεται να το απεγκαταστησω? Παω στη διαχειριση εφαρμογων το κανω απεγκατασταση και οταν το ξανακανω εγκατασταση δεν μου ζηταει τιποτα γιατι το ειχα απο πριν. Καμια ιδεα? Να υποθέσω ότι εχεις εγκαταστήσει την unsigned εφαρμογή οπόταν ότι και κωδικό να βάλεις το αναγνωρίζει! ο key-gen χρειάζεται όταν κάνεις την εγκατάσταση NDrive_App_Symbian από το exe! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Nα ρωτησω κατι θελω. Θελω να βαλω τον ΝaviGreece αλλα θα πρεπει αποτι καταλαβα να εγκαταστησω το προγραμμα απο την αρχη για να βαλω το Serial Number απο το key-gen. Πως γινεται να το απεγκαταστησω? Παω στη διαχειριση εφαρμογων το κανω απεγκατασταση και οταν το ξανακανω εγκατασταση δεν μου ζηταει τιποτα γιατι το ειχα απο πριν. Καμια ιδεα? οχι δε χρειαζεται να βαλεις το προγραμμα απο την αρχη. Εγω απλα αντεγραψα το νεα χαρτη μεσα στον φακελο maps. Και θα εχεις τωρα 2 χαρτες τον Teleatlas και τον ΝaviGreece. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Να υποθέσω ότι εχεις εγκαταστήσει την unsigned εφαρμογή οπόταν ότι και κωδικό να βάλεις το αναγνωρίζει! ο key-gen χρειάζεται όταν κάνεις την εγκατάσταση NDrive_App_Symbian από το exe! Ναι basildits το καταλαβα και γω μετα γιατι θυμιθηκα οτι εβαζες εσυ οποιον θες και δεν εβγαζε κανενα ID για να το βαλω στο key-gen. Αν θελω να περασω το ΝDrive μεσω του NDrive_App_Symbian τι κανω? Βγαζω τα παντα απο την συσκευη και προχωραω στη διαδικασια οπως περιγραφεται στον οδηγο? οχι δε χρειαζεται να βαλεις το προγραμμα απο την αρχη. Εγω απλα αντεγραψα το νεα χαρτη μεσα στον φακελο maps. Και θα εχεις τωρα 2 χαρτες τον Teleatlas και τον ΝaviGreece. Ναι το ξερω ειχα αλλιως περασμενο το προγραμμα με τον παλιο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. July 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Ναι basildits το καταλαβα και γω μετα γιατι θυμιθηκα οτι εβαζες εσυ οποιον θες και δεν εβγαζε κανενα ID για να το βαλω στο key-gen. Αν θελω να περασω το ΝDrive μεσω του NDrive_App_Symbian τι κανω? Βγαζω τα παντα απο την συσκευη και προχωραω στη διαδικασια οπως περιγραφεται στον οδηγο? Ακριβώς,ακολούθησε την διαδικασία όπως ακριβώς περιγράφω και θα δείς είναι πολύ εύκολο.Η διαφορά τώρα, με τον νέο χάρτη, είναι η εξής.Στο πεδίο map, του key-gen, πρέπει τώρα να αναγραφεί CI-EEUR-GRC-*-2009.07 αύτό ήταν!!! Παρακαλώ να διορθωθεί απο τους moderators!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Ακριβώς,ακολούθησε την διαδικασία όπως ακριβώς περιγράφω και θα δείς είναι πολύ εύκολο.Η διαφορά τώρα, με τον νέο χάρτη, είναι η εξής.Στο πεδίο map, του key-gen, πρέπει τώρα να αναγραφεί CI-EEUR-GRC-*-2009.07 αύτό ήταν!!! Σευχαριστω για την διαφωτιση! Οταν μπορεσω θα κατσω να σχοληθω..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander_g16 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 τελικα δεν κατάλαβα...πώς θα βάλουμε speedcams?? :S :( Παράθεση http://www.LetsDate.gr [Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!] http://www.eMediaShop.gr [Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Εχω φάει το ιντερνετ για raster maps αλλα δεν βρίσκω τίποτα. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου στείλει ένα link με pm? Ευχαριστώ EDIT: Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 guys...οποις ξερει μια βοηθεια..ψαχνω να βρω Ναυτικο χαρτη gps (πλοτερ)για symbian. Ξερει καποιος κατι ?? Ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander_g16 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 speedcams τελικά πώς βάζουμε? παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος εδώ ή με πμ. ευχαριστώ πολύ!! :) Παράθεση http://www.LetsDate.gr [Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!] http://www.eMediaShop.gr [Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros_greg Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 παιδια χαιρετω και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους δινουν την βοηθεια τους σε εμας που γνωριζουμε λιγα...θα θελα και εγω με την σειρα μου να ρωτησω κατι εβαλα μεσα στα maps τους χαρτες bgr.map grc.map kai grc teleatllas(2,13 εκδοση).. και απο τα τρια μονο το ενα ξεκλειδωσα το grc.map αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι βλεπω μονο το ενα χαρτη και πως θα δω τους αλλους? πρπει να τουε ξεκλειδωσω? η δεν κανουν για την εκδοση που εχω(την 3,4)? ευχαριστω σε οποιον απαντησει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros_greg Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 τελικα μπορεσα και εκανα να δουλεψει(αφου δεν ξεζιπαρισα την ελληνικη γλωσσα) αλλα δεν ακουω καθολου φωνητικες οδηγιες και επισης να πω οτι βρισκει gps signal πιο γρηγορα απο το garmin.προφανως για να εχω φωνητικες οδηγιες πρεπει να βαλω την εκδοση 3,5 ενω εγω εχω την 3,4 ειναι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Και στην 3.4 επρεπε να χει φωνητικη καθοδηγηση. Τα αρχεια των φωνων (Αγγλικα και Ελληνικα) τα περασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros_greg Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 ναι τα περασα σε μορφη ζιπ,,αλλα δεν μου λεει τιποτα,,?(το εβαλα για μια διαδρομη και δεν ελεγε τιποτα),,,,σε ευχαριστω για την ανταποκριση σου!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts