Jump to content

stayros_greg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stayros_greg

  1. θα περιμενω απαντηση σου αν μπορεις!!!! συγνωμη πρωτα απο ολα για τα συχνα μηνυματα μου φιλοι του φορουμ!!! αλλα ξερετε πως εινια οταν καποιος θελει την λυση του εδω και τωρα.... δουλευει κανονικα,,,μονο που στο μενου δειχνει ερωτηματικα....(παντου ,,,μενου επιλογες γενικα )και δουλευει και φωνη και χαρτης....τι προτεινετε εχασα την μπαλα με τις φωνες!!!! παλι βγαζει ερωτηματικα! εβαλα 6 φωνες,,αλλα ακομα βγαζει ερωτηματικα! καιιιιιι τελικα καταφερα να το κανω να δουλεψει!!! με την εκδοση 3,5 και τις καταλληλες φωνες!!!σας ευχαριστω που με ανεχτηκατε(thanks stefanw595) εχω σκασει!!!
  2. ok φιλε μου,,καταλαβα...να σαι καλα για την βοηθεια σου!!!! εβαλα την 3,5 αλλα μου βγαζει κατι ακαταλαβιστικα (εκανα τα εξης,,,εβαλα την εκδοση και τον σχετικο ndrive φακελο,,,αλλα εβαλα μεσα κατι speedcams και κατι αλλα που βρηκα απο μια εκδοση αγγλικη....λες να ειναι αυτο>? και τους χαρτες που ειχα ξεκλειδωσει απο την προηγουμενη εκδοση τους εβαλα στο φακελο maps...μηπως πρεπει να τους ξεκλειδωσω ξανα με αυτην την εκδοση? http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif
  3. ναι την 3,4 εχω αλλα οι φωνες δεν ξερω αν ειναι για αυτην την εκδοση,,,ισως δεν ειμαι σιγουροσ..... αλλα πως να την περασω? να βαλω μονο αυτην και να κρατησω τους χαρτες οπως ειναι ? και να κανω απεγκατσταση την 3,4 και να βαλω την 3,5? μπορεις να με βοηθησεις? ευχαριστω
  4. ναι τα περασα σε μορφη ζιπ,,αλλα δεν μου λεει τιποτα,,?(το εβαλα για μια διαδρομη και δεν ελεγε τιποτα),,,,σε ευχαριστω για την ανταποκριση σου!!!!!
  5. τελικα μπορεσα και εκανα να δουλεψει(αφου δεν ξεζιπαρισα την ελληνικη γλωσσα) αλλα δεν ακουω καθολου φωνητικες οδηγιες και επισης να πω οτι βρισκει gps signal πιο γρηγορα απο το garmin.προφανως για να εχω φωνητικες οδηγιες πρεπει να βαλω την εκδοση 3,5 ενω εγω εχω την 3,4 ειναι ετσι?
  6. παιδια χαιρετω και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους δινουν την βοηθεια τους σε εμας που γνωριζουμε λιγα...θα θελα και εγω με την σειρα μου να ρωτησω κατι εβαλα μεσα στα maps τους χαρτες bgr.map grc.map kai grc teleatllas(2,13 εκδοση).. και απο τα τρια μονο το ενα ξεκλειδωσα το grc.map αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι βλεπω μονο το ενα χαρτη και πως θα δω τους αλλους? πρπει να τουε ξεκλειδωσω? η δεν κανουν για την εκδοση που εχω(την 3,4)? ευχαριστω σε οποιον απαντησει!!!!
×
×
  • Create New...