Jump to content

[S60 3rd Edition] NDrive

basildits
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει και ο παρακατω τροπος. Οπως σας βολευει :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2184110#post2184110

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 544
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας,ενω το περασα κανονικα βρισκει σημα gps χαρτη ολα οκ οταν του βαζω για πλοηγηση μολις παει να κανει υπολογισμο διαδρομης κρασαρει...σε Ν95 εχεις υποψη κανεις κατι η εχει το ιδιο προβλημα?Ευχαριστω
Jason the Greek

επιτελους καταφερα να περασω τα speedcams!!!τραγικες ελειψεις, χειροτερα και απο την προηγουμενη εκδοση...2 καμερες ολες και ολες στην περιφεριακη θεσσαλονικης και δεν τις εχει.

Κανεις για την παραπανω ερωτηση????:(

κατεβασε το παλι απο αλλου.διαγραφη ολα και ξανα απο την αρχη το καινουργιο.(ισως ειναι ελατωματικο-μου εχει συμβει και εμενα)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Δηλαδή εγώ με την 3.5.27 (849) DI πόσα χρόνια πίσω είμαι?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δηλαδή εγώ με την 3.5.27 (849) DI πόσα χρόνια πίσω είμαι?

Κανένα 2μηνο πίσω είσαι μην ανησυχείς από τη 3 πήγαμε στην 9

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν σημαντικές διαφορές? Αναβάθμιση ως γίνεται? Απλά εγκατάσταση ή όλα από την αρχή. Κωδικούς ξανά από την αρχή? Με το NDrive 3D Photo Maps τι παίζει?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Υπάρχουν σημαντικές διαφορές? Αναβάθμιση ως γίνεται? Απλά εγκατάσταση ή όλα από την αρχή. Κωδικούς ξανά από την αρχή? Με το NDrive 3D Photo Maps τι παίζει?

Φοβερές διαφορές δεν υπάρχουν.

Καλύτερα ξανά όλα από την αρχή και οι 3D photo maps μια χαρά δουλεύουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις εγκατέστησα την 9.3.15 έκδοση και εβαλα και το 3d map της πατρας, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ......!!!! χαχαχα βλεπω το σπιτι μου. Ο 3d της πάτρας ειναι 195ΜΒ αλλα της αθηνας ειναι περιπου 2,5 GB χμ..... λίγο μεγαλος αλλά με την οκταρα καρτα μαλλον 8α τον βάλω κ αυτόν. Είναι απλό κάνετε ενα folder μέσα στο Ndrive με το όνομα "RasterData" και μετά χύμα μεσα σε αυτόν το φακελλο και ολα ΟΚ .

Κάτοχος Ν85

φιλε διαγραφεις τα παντα απο NDrive, και εγκαθιστας τα παντα απο την αρχη!!με το

3D Photo Maps ειναι βασικα θεμα γουστου.εαν θελεις δηλ. να τα βλεπεις αληθινα.πρεπει ομως να εχεις τουλαχιστον 8αρα καρτα μνημης.η Αθηνα μονο πιανει κοντα στα 3GB!!!! και ο κανονικος παντως ειναι οκ.καποιες μικροδιαφορες υπαρχουν.

καλησπέρα. πέρασα το NDrive σε satio και όλα καλά. πέρασα και τις κάμερες σύμφωνα με τις οδηγίες, μου ζήτησε να κάνει update,to ;ekana, στο φάκελο NDrive βρήκα ξέμπαρκο ένα αρχείο alerts, το μετονόμασα σε alerts.84, αλλά δεν βρήκα να υπάρχει πουθενά φάκελος alerts_db. τον φτάχνω εγώ και το βάζω μέσα;

καλησπέρα. πέρασα το NDrive σε satio και όλα καλά. πέρασα και τις κάμερες σύμφωνα με τις οδηγίες, μου ζήτησε να κάνει update,to ;ekana, στο φάκελο NDrive βρήκα ξέμπαρκο ένα αρχείο alerts, το μετονόμασα σε alerts.84, αλλά δεν βρήκα να υπάρχει πουθενά φάκελος alerts_db. τον φτάχνω εγώ και το βάζω μέσα;

ποια έκδοση του ndrive πέρασες?

• 2 weeks later...

χρόνια πολλά σε όλους. μπορώ να περάσω δικά μου poi στο n-drive; απο που τα κατεβάζω και πώς τα περναω; ευχαριστώ για τυχόν απάντησή σας.

το βρήκα τελικά το πως με την αναζήτηση, κατέβασα ας πούμε δοκιμαστικά μερικά kml για goodys. flocafe, τα πέρασα στα favourites, έκανα εισαγωγή ένα ένα, πως τα βρίσκω όμως για να τα δω; ας πούμε ότι θέλω να βρω goodys στην περιοχή που είμαι. πως το αναζητώ;

Edited by senos

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.:)

Η απάντηση στο ερώτημά σου έχει δοθεί σε προηγούμενα ποστ.Μπορείς κάνοντας χρήσης της αναζήτησης να βρεις ότι έχει γραφτεί για το θέμα των pois.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ρε παιδια πως μπορουμε να δουμε ποιες καμερες περιλαμβανει αυτο το αρχειο? http://rapidshare.com/files/34426360...0127T1751Z.rar

Ρε παιδια πως μπορουμε να δουμε ποιες καμερες περιλαμβανει αυτο το αρχειο? http://rapidshare.com/files/34426360...0127T1751Z.rar

τσεκαρε παλι το link για να το δουμε.εχει προβλημα!

ξαναρωτάω για τα poi γιατί πριν έκανα τροποποίηση και το έγραψε στο προηγούμενο post. βρήκα τελικά το πως τα περνάω με την αναζήτηση, κατέβασα ας πούμε δοκιμαστικά μερικά kml για goodys. flocafe, τα πέρασα στα favourites, έκανα εισαγωγή ένα ένα, πως τα βρίσκω όμως για να τα δω; ας πούμε ότι θέλω να βρω goodys στην περιοχή που είμαι. πως το αναζητώ;

και κάτι άλλο. στις ειδοποιήσεις για τις κάμερες μου λέει και για την ταχύτητα ότι το όριο είναι τριάντα χιλιόμετρα. μπορώ να το βγάλω αυτό με κάποιον τρόπο και απλά να αναφέρει μόνο ότι υπάρχει κάμερα;

ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

• 3 weeks later...

παιδια 2 ερωτησεις

α) στην 3,11 εκδοση τους rasetrmaps σε ποιο φακελο τους περναω?

β)αν αλλαξω καρτα μνημης στο κινητο μου (6220c) τις εφαρμογες οπως το Ndrive πρεπει να τις ξανακανω εγκατασταση ή με ενα copy paste απο καρτα σε καρτα ειναι ολα ενταξη?

edit:ευρηκα ολα οκ!

Edited by mylw_4

Όλα είναι κομπλέ. Και το αρχείο και τις 2 γλώσσες τισ βλέπω κανονικά.. Άλλαξα την γλώσσα του τηλ. σε Ελληνικά και μπορούσα να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες. Το γύρισα πίσω στα Αγγλικά και οι ελληνικοί χαρακτήρες χάθηκαν.. Άρα μάλλον το Ndrive βλέπει την γλώσσα του τηλ. και αποφασίζει τι να δέχεται..

Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια!

Τελικά έβγαλε κανείς άκρη αν μπορούμε να έχουμε αγγλική γλώσσα τηλεφώνου και να βρίσκει, γράφωντας λατινικά, τις ελληνικές οδούς? Εγώ με αγγλική γλώσσα κινητού και έχοντας εγκαταστήσει τα 2 ελληνικά voices έκδοσης 3.197 όπως λέει στη σελίδα του "μαγαζιού" μπορώ να ψάξω μόνο πόλεις. Μόλις πληκτρολογώ για διεύθυνση δε μου βρίσκει τίποτα. με ελληνική γλώσσα τηλεφώνου όλα κανονικά. Έκδοση Ndrive 9.3.18.

Παιδιά, έχετε βρει κανένα τρόπο να σας ειδοποιεί το πρόγραμμα όταν κάνει αναδρομολόγηση; Είναι λίγο χαζό να προσπερνάω π.χ. την κάθετο που έπρεπε να είχα στρίψει, να μην με ειδοποιεί το πρόγραμμα και η επόμενη «γρήγορη» οδός για τον προορισμό μου να βρίσκεται κάποια χιλιόμετρα παρακάτω (ενώ π.χ. θα μπορούσα να μπω σε επόμενο στενό και να κάνω αναστροφή).

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 2 weeks later...

ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΑ .ΠΕΡΑΣΑ TO ΝDRIVE 9.3.11 SE NΟKIA 6710 . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ .ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΣΕΡΙΑΛ ΝΑΜΠΕΡ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΘΜΟ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti