Jump to content

[S60 3rd Edition] NDrive

basildits
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις το δοκίμασα κι εγώ. Περιηγήθηκα στις διάφορες επιλογές τηε εφαρμογής.

Δεν δοκίμασα πλοήγηση ακόμα, αλλά ο ελληνικός χάρτης φαίνεται αρκετά αναλυτικός. :)

Γενικά το NDrive αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για μένα.

Είναι υπέροχο που έχουμε ακόμα μία πολύ καλή επιλογή για GPS Navigation. :respect:

Ερώτηση:

Χρησιμοποιήσα το .exe για να κάνω extract το αρχείο του χάρτη στην κάρτα μνήμης.

Να φανταστώ ότι μπορώ να διαγράψω όσα αρχεία χαρτών δεν χρειάζομαι; :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 544
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και που να δεις πως ειναι στο 5800 με το υπεροχο scrolling!:D

Μεσα στον φακελο maps τι αρχεια εχεις? Μονο το grc χρειαζεσαι! ποια αλλα αρχεια εννοεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Και που να δεις πως ειναι στο 5800 με το υπεροχο scrolling!:D

Μεσα στον φακελο maps τι αρχεια εχεις? Μονο το grc χρειαζεσαι! ποια αλλα αρχεια εννοεις?

Το μαγαζί (μαγαζί γωνία που λέμε... ;)) είχε διάφορα .exe αρχεία με διάφορους χάρτες. Πατάς το .exe και αποσυμπιέζει όλους τους χάρτες σε ένα φάκελο. Εμένα μου αποσυμπίεσε μαζί με τον ελληνικό χάρτη και χάρτες άλλων χωρών. Το πακετάκι ήταν για Ανατολική Ευρώπη.

Δηλαδή να φανταστώ ότι μπορώ στο φάκελο maps να βάλω και χάρτες π.χ. από Αγγλία, Ιταλία και γενικά όποιον θέλω, έτσι;

Μπορώ να έχω πάνω από ένα χάρτη ενεργοποιημένο, όπως στο Garmin, ή μόνο έναν τη φορά;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το μαγαζί (μαγαζί γωνία που λέμε... ;)) είχε διάφορα .exe αρχεία με διάφορους χάρτες. Πατάς το .exe και αποσυμπιέζει όλους τους χάρτες σε ένα φάκελο. Εμένα μου αποσυμπίεσε μαζί με τον ελληνικό χάρτη και χάρτες άλλων χωρών. Το πακετάκι ήταν για Ανατολική Ευρώπη.

Δηλαδή να φανταστώ ότι μπορώ στο φάκελο maps να βάλω και χάρτες π.χ. από Αγγλία, Ιταλία και γενικά όποιον θέλω, έτσι;

Μπορώ να έχω πάνω από ένα χάρτη ενεργοποιημένο, όπως στο Garmin, ή μόνο έναν τη φορά;

A ok καταλαβα τι θες να πεις!

Ναι μπορεις να τους διαγραψεις τους αλλους χαρτες!( ή κρατησε τους για κανενα ταξιδι στο εξωτερικο!)

Και για το αν μπορεις να τρεξεις μαζι πολλους χαρτες οχι δεν εχει την ιδια λογικη με το garmin...Οποιας χωρας χαρτη εχεις μεσα στο Maps θα μπορεις να τον δεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

....Έννοείται οτι η τρισδιάστατη άπεικόνιση δεν ίσχύει μόνο για τούς δρόμους άλλά και για τα κτίρια!!!!αύτο έχει ίδιαιτερη άξία σε άρχαιολογικούς χώρους ή κτίρια άρχιτεκτονικού ένδιαφέροντος.Πιέζωμε με τον κέρσορα και μετά την πληροφορία για τον χώρο, κτίριο,εμφανίζεται η ανάλογη τρισδιάστατη άπεικόνιση!(δοκιμή στο Ήρώδειο,άνοψη κάτοψη,προοπτικό κλπ)

το δοκιμαζω 2 μερες τωρα μο φαινεται αψογο αν και καποιες φορες με βγαζει λιγο ποιο περα απο κει που ειμαι πραγματικα! αλλα μικρο το κακο. να ρωτησω κατι? στο garmin και στους nokia maps ειχε επιλογη να βρεις χειροκινητα κατι με τα βελακια προχορωντας το χαρτη. εδω δεν καταφερα να βρω τετοια επιλογη μιας και με τα βελακια γυριζει σε μοιρες το χαρτη και αλλαζει τη γωνια...

υπαρχει τετοια επιλογη και εγω δεν την εχω βρει? η μονο με αναζητηση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Υπάρχει στο "μαγαζάκι" "φαρμακωμένη" έκδοση ή μόνο unsigned.

Έψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κάτι.

Εαν την εχει κάποιος ας μου στειλει ΡΜ.

Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Δυστυχώς όλα τα "μαγαζιά"΄δεν έχουν παρά μόνο την unsigned έκδοση. (μεταξύ αύτων και ίσπανικά,ίταλικα,γερμανικά forums που κοιτάζω,μην ξεχνάμε εκεί κυκλοφόρησε σχεδόν 3 ήμερες πρίν το πρόγραμμα!)

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

παιδια θα μπορουσε να μου στειλει καποιος με pm και σε μενα τα links??

αν και καποιες φορες με βγαζει λιγο ποιο περα απο κει που ειμαι πραγματικα! αλλα μικρο το κακο.

Δε νομίζω να είναι πρόβλημα, έχω παρατηρήσει ότι το βελάκι είναι πάντα εντός δρόμου, αλλά μια μικρή γκρι κουκκίδα σε δείχνει εκεί που πραγματικά είσαι

Το Garmin έχει επιλογή για το αν σε δείχνει πάντα σε δρόμο ή στο σημείο που πραγματικά είσαι, εδώ τα δείχνει συγχρόνως

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Σε μενα παντως εξακολουθουν και εχουν προβλημα τα ελληνικα του. Με το που βαλω οποιαδηποτε απο τις δυο εκδοσεις ελληνικων αμεσως εμφανιζονται ερωτηματικα, τα οποια ακομα και αν το γυρισω στα αγγλικα δε διορθωνονται! Μονο με επανεκκινηση του προγραμματος εμφανιζονται παλι νορμαλ γραμματα! Εχω κανει απεγκατασταση, αντιγραφη εκ νεου απο το μηδεν και ξανα εγκατασταση, αλλα και παλι τιποτα... Καμμια ιδέα?

Δε νομίζω να είναι πρόβλημα, έχω παρατηρήσει ότι το βελάκι είναι πάντα εντός δρόμου, αλλά μια μικρή γκρι κουκκίδα σε δείχνει εκεί που πραγματικά είσαι

Το Garmin έχει επιλογή για το αν σε δείχνει πάντα σε δρόμο ή στο σημείο που πραγματικά είσαι, εδώ τα δείχνει συγχρόνως

ναι οντως το παρατηρησα πριν λιγο! δεν το χα προσεξει :)

κατι σχετικα με αυτο?

"στο garmin και στους nokia maps ειχε επιλογη να βρεις χειροκινητα κατι με τα βελακια προχορωντας το χαρτη. εδω δεν καταφερα να βρω τετοια επιλογη μιας και με τα βελακια γυριζει σε μοιρες το χαρτη και αλλαζει τη γωνια...

υπαρχει τετοια επιλογη και εγω δεν την εχω βρει? η μονο με αναζητηση? "

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ ωραίο προγραμματάκι! Το έβαλα τώρα. Θα το δοκιμάσω κ σε πλοήγηση και θα πω εντυπώσεις. Πάντως είναι πολύ πιο ελαφρύ από τα άλλα!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα. Έχω εγκαταστήσει κι εγώ το NDrivre σε Nokia 6120 classic χωρίς κανένα πρόβλημα όσον αφορά το πρόγραμμα και τους χάρτες. Ωστόσο, οταν ανοίγω την εφαρμογή, αφού συνδεθεί με την κεραία μέσω Bluetooth, στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται συνέχεια το μήνυμα "Αναμονή για στίγμα GPS". Κοιτάζοντας με το πλήκτρο 7 την κατάσταση του Gps, βλέπω ότι είναι συνδεδεμένο με διάφορους δορυφόρους (συνήθως από 7 εως 10), υπάρχει το γεωγραφικό μήκος και πλάτος, αλλά στο επάνω μέρος Status: No fix!

Μήπως κάποιος από εσάς έχει ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ

να ρωτησω κατι? τους google maps τουσ φτιαχνουμε η τους εχετε βρει καπου ετοιμους? θελω για καποιες περιοχες εκτος πολεων που δεν υπαρχουν στα γνωστα σχετικα Link! οποτε μπορω καπως να τον φτιαξω? η να τον παρω απο google earth με καποιο τροπο? πως γινεται?
[sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτησω κατι? τους google maps τουσ φτιαχνουμε η τους εχετε βρει καπου ετοιμους? θελω για καποιες περιοχες εκτος πολεων που δεν υπαρχουν στα γνωστα σχετικα Link! οποτε μπορω καπως να τον φτιαξω? η να τον παρω απο google earth με καποιο τροπο? πως γινεται?

Το google maps είναι διαθέσιμο στης εξής πόλης

Αθήνα Χαλκίδα Χανιά Δράμα Ιωάννινα Ηράκλειο Καλαμάτα Κατερίνη Καβάλα Λαμία Λάρισα Πάτρα Σέρρες Θεσσαλονίκη Τρίκαλα Βόλος

TOMMIS RODOS ;)

Υπαρχει τροπος να κανεις αναζητηση πολεων και οδων με Ελληνικους χαρακτηρες και οχι Αγγλικους?

Υπαρχει τροπος να κανεις αναζητηση πολεων και οδων με Ελληνικους χαρακτηρες και οχι Αγγλικους?

...το ψάχνουμε και με ξένα φόρουμ ,για την ώρα,είναι άρνητικό!

Σε μενα παντως εξακολουθουν και εχουν προβλημα τα ελληνικα του. Με το που βαλω οποιαδηποτε απο τις δυο εκδοσεις ελληνικων αμεσως εμφανιζονται ερωτηματικα, τα οποια ακομα και αν το γυρισω στα αγγλικα δε διορθωνονται! Μονο με επανεκκινηση του προγραμματος εμφανιζονται παλι νορμαλ γραμματα! Εχω κανει απεγκατασταση, αντιγραφη εκ νεου απο το μηδεν και ξανα εγκατασταση, αλλα και παλι τιποτα... Καμμια ιδέα?

Αν θελει καποιος που το εχει εγκαταστησει κανονικα με ελληνικα, να κανει τον κόπο να στειλει με πμ καποια βοηθεια!!!

λοιπον για να μην εχετε προβλημα με τα ελληνικα να βγαινουν με ?????????????

Ψαξτε κι αλλου τις φωνες

Και

καντε ανζιπ και δειτε το τελευταιο αρχειακι voice.info

H εκδοση για συμπιαν ΠΡΕΠΕΙ να ειναι η version="2.153"

Ειχα κι εγω προβλημα επειδη ειχα εκδοση φωνης 2.160 που ειναι για WM

Με την εκδοση 2.153 δεν εχω προβλημα , παρα μονο δεν μπορω να ψαξω με ελληνικα ονοματα οπως ειπαν και αλλοι πριν στο ν95

Σε 5800 που το δούλευα χτες είχε κανονικά αναζήτηση σε ελληνικά. Σε εμάς γιατί δνε έχει??? Τα ίδια αρχεία είχα περάσει κ στα 2.....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ερώτηση είναι αυτή...; Δεν είναι το ίδιο το 5800 με το N82!:nagger:

Έχει αναφερθεί και πιο πάνω. Ο λόγος άγνωστος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γιανα βαλω τους 3D χαρτες στο φακελο RasterData βαζω τα αρχεια οπως τα κατεβασα σε αρχεια rar η τα αποσυμπιεζω πρωτα?

Edit:Ακυρο το βρηκα τα αποσυμπιεζω πρωτα.

Σε 5800 που το δούλευα χτες είχε κανονικά αναζήτηση σε ελληνικά. Σε εμάς γιατί δνε έχει??? Τα ίδια αρχεία είχα περάσει κ στα 2.....

Κατά έναν περέργο λόγο, η ίδια ακριβώς διαδικασία, με τα ίδια ακριβώς αρχεία, δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Στο 5800 δουλεύουν όλα άψογα.