dimpapa Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 απο προσωπικη εμπειρια την νοκια την βαζω οχι απλα στον πατο αλλα πιο κατω, ειναι επιεικως απαραδεκτη!!! 5800 XM ΑΠΟ την πρωτη μερα προβλημα το κρατησαν 15 ημερες και μου το εστειλαν παλι με το ιδιο προβλημα (δεν το αντικατεστησαν παροτι το εστειλα την πρωτη μερα πισω) μετα τις 15 μερες το ξανα εδωσα και το πηρα μετα απο ενα μηνα μαντεψτε......... με το ιδιο προβλημα και τελικα μετα απο 2.5 συνολικα μηνες το πηρα παλι πισω ωωωωω ναι με το ιδιο προβλημα!!!! οποτε ΝΟΚΙΑ < 0 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Η πικρη αληθεια ειναι πως ολες ειναι για τα μπαζα στην εξυπηρετηση πελατων... εμ βεβαια... οταν αρκετες (lg, se ισως και περισσοτερες) δεν εχουν ΚΑΝ επισημα service points στην Ελλαδα, και συνεργαζονται (και καλα) με τον καθε ασχετο "Μπαρμπά-Μητρούση ΑΕ" που ανοιγει ενα μαγαζακι και το αποκαλει "επσημο".... που να βρεις ακρη... Εξυπηρετηση 0... Γνωσεις 0 (ακομα πιο απαραδεχτο)... και υφακι κακου δημοσιου υπαλληλου. Αλλα ακομα πιο απαραδεκτη η Νοκια που εχει επισημο service..... (αν και υπαρχουν ΠΟΛΛΑ μαιμου Νοκια-Shop, την εχω πατησει και εγω) που ουδεμια σχεση εχουν με την επισημη πολιτικη της εταιριας. καλυτερα πλεον (οσοι σκαμπαζουνε κατι παραπανω) να τα φτιαχνουν μονοι τους... αφου και σε απλα πραγματα πολλα τετοια μαγαζια ειναι ανεπαρκη. υγ: δεν γνωριζω τι παιζει με το service της ΑPPLE. Δεν την συγκαταλεγω σε αυτα που εγραψα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Νοκια χωρις δευτερη σκεψη. Πας οπου θες χωρις αποδειξη, μονο μεσω ΙΜΕΙ, και εχει πολυ μεγαλο αριθμο Nokia care (stores) σχεδον παντου. Πολυ βολικο, και εχουν ανταλακτικα για πολυ παλαιες συσκευες. Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Οταν δεν εχεις εγγυηση ΟΛΕΣ ειναι τελειες! Γρηγορες στο φτιαχνουν στο αψε σβησε πεμπτη το στελνεις σε 3 μερεσ ετοιμο..Οταν δεν ειναι εγγυηση και το πας πχ σε καμια βονταφον να το στειλουν πισω????? Αστα!!!!!! θα σου βρουνε οτι θες για να μην σου κανουν αντικατασταση. Μεγαλη απατη το θεμα σερβις στην Ελλαδα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 υστερα απο μια εμπειρια που ειχα με ενα pixon 12,ομολογω οτι η samsung σαν servis ανταποκριθηκε αρκετα καλα.αυτο ομως που θελω να πω ειναι οτι το servis ολων των κινητων στην ελλαδα ειναι μια πολυ πολυ πολυ πικραμενη ιστορια!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 νομιζω εχει καλυτερο service h νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 το καλο με τη νοκια ειναι οτι εχει παντου nokia-shops που παιρνουν το κινητο για servis,αλλα απο εκει και περα..χανονται τα ιχνη του!!!..ολες οι εταιρειες εχουν τις..πικρες τους!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Niki5271 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Οσο και αν είναι δυσνόητο το καλό service έχει σχέση με την εγγύηση της συσκευής δηλαδή αν είναι ή όχι σε εγγύηση. Εξηγώ παρακάτω για να γινει κατανοητό, Οταν η βλάβη είναι εκτός εγγύησης και απλή (π.χ. σπασμένη οθόνη, κάλυμα, κονέκτορ κλπ) τότε τα πράγματα είναι πολύ ευκολα καθώς για τις περισσότερες συσκευές υπάρχουν αυτά τα κοινά ανταλλακτικά και τα κατα τόπους service έχουν την τεχνογνωσία και τα επισκευάζουν άμεσα γιατί πληρώνονται άμεσα από τον πελάτη. Οταν η βλάβη όμως είναι σοβαρή πχ δεν έχει σήμα, σβήνει μόνο του τότε ειδικά στις εκτός εγγύησης περιπτώσεις τα πράγματα είναι από δύσκολα μέχρι αδύνατα καθώς τα κατα τόπους service δεν έχουν ούτε μηχανήματα όυτε ανταλλακτικά αλλά το κυριώτερο ούτε και την τεχνογνωσία για να τα φτιάξουν. Οι κατασκευαστές δεν νοιάζονται για αυτές τις περιπτώσεις καθόλου καθώς έχει φύγει από αυτούς η ευθύνη για την εγγύηση και άλλωστε θέλουν οι χρήστες να αλλάζουν τηλέφωνα και έτσι να αυξάνουν τις πωλήσεις τους. Τώρα στα εντός εγγύησης και για τις απλές βλαβες τα κατα τοπους service δίνουν λύσεις όπως και παραπάνω (περιπτώσεις εκτός εγγύησης) αν και πληρώνονται (όχι πάντα) από τους κατασκευαστες αν και ελάχιστα σε σχέση με αυτά που εισπράτουν για τις περιπτώσεις εκτός εγγύησης. Τώρα για τα εντός εγγύησης με δυσκολες βλάβες όπως παραπάνω τότε κανένα από τα κατα τόπους service δεν έχει μηχανήματα και τεχνογνωσία για να φτιάξει και καλό είναι να μην επιθυμείτε και εσείς μια τετοια επισκευή γιατί 90% η επισκευή είτε τώρα είτε σε λίγο καιρό(λογω μη υπαρξης μέτρων ESD) θα είναι αποτυχημένη. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές εδώ και 4-5 χρόνια έχουν βρεί μεγάλες εταιρείες πχ. Jabil που προσφέρουν service σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης (π.χ. Τσεχία, Ουγγαρία) για να ναι κοντά σε όλους) αλλά με χαμηλά μεροκάματα (για μείωση εξόδων) και αναγκάζουν να στέλνονται εκεί τα τηλέφωνα που είναι σε εγγύηση και έχουν σοβαρές βλάβες. Αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις λογω αποστάσεων και μεγάλων όγκων επισκευών οι αποτυχημένες επισκευές από προσωπικό με χαμηλή εξειδίκευση, το χάσιμο θέσεων από την Ελληνική αγορά και φυσικό επακόλουθο τα παράπονα όλων μας. Ενδεικτικά αναφέρω ότι τα μηχανήματα που χρειάζεται για να επισκευάσουν μια βλάβη που δεν έχει σήμα κοστίζουν περίπου 120.000 ευρώ (ποιός μπορεί να έχει τετοια μηχανήματα? είχε η Alpha Copy και έχει η Arvato όμως η ΝΟΚΙΑ σταμάτησε να επιτρέπει τετοιες επισκευές λόγω αυξημένων εξόδων για την καλυψη εγγυήσεων) για το πως όμως θα επισκευασθεί το τηλέφωνο παίζει ρόλο μόνο η τεχνογνωσία του επισκευαστή. Συμπέρασμα, στο βωμό της μείωσης των εξόδων όλοι θυσιάζουν ακόμη και την ικανοποίηση των πελατών τους. Αν υπάρχει εταιρεία που επισκευάζει όλες τις βλάβες στην Ελλάδα άμεσα (2-3 μερες το πολύ) τότε αυτή πρέπει να ψηφίσω. Υπάρχει ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepan Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Nokia ,καλό service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narco_7 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 δεν ξερω ποια εταιρια εχει το καλυτερο σερβις αλλα η sony ericsson εχει σιγουρα το χειροτερο δεν υπαρχει περοπτωση να μην εχει χαλασει το κινητο σου απο "υγρασια"! Παράθεση http://stream1.gifsoup.com/view/127847/i-need-money-o.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 η ΝΟΚΙΑ εκτός του ότι έχει καταστήματα με σέρβις σε πολλές περιοχές, είναι και αρκετά γρήγοροι. Δεν είχα ποτέ κανενα παράπονο..... Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 η ΝΟΚΙΑ εκτός του ότι έχει καταστήματα με σέρβις σε πολλές περιοχές, είναι και αρκετά γρήγοροι. Δεν είχα ποτέ κανενα παράπονο..... δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη ετειρια η οποια εχει μαγαζια τα οποια ασχολουνται αποκλειστικα με service κινητων περα απο τη νοκια και ειναι και πολλα σε ολη την ελλαδα - οποτε τι συζηταμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 H nokia επειδή έχει ευκολία με τα καταστήματα και δεν ψάχνεις να βρείς κατάστημα και service πιστεύω είναι η καλύτερη. Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosfx Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 εγω δεν εχω χρειαστει ιδιατερες φορες! μια φορα ομως που το χρειαστηκα με το htc magic μου φανηκε αψογη! το αντιθετο εχω να πω για την sonyericsson!!! απο τοτε δεν εχω ξαναπαρει τετοιο κινητο ουτε εχω προτεινει σε κανεναν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Δεν εχει χρειαστει να το διαπιστωσω ευτυχως...Αν και απο την erricson μια φορα που την χρειαστηκα ημουν πολυ ευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Απο δικη μου προσωπικη εμπειρια θα σας φανει ακυρο αλλα ειναι η Philips παιδια! ενα απλο προβλημα να ειχε και σου εδιναν αμεσως νεα συσκευη. (σιγουρα το service της δεν ειχε την πελατεια και την ζητηση των μεγαλων εταιριων τηλεφωνων αλλα και παλι..) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 καποτε η νοκια μιας και δουλευα σε nokia store εκτος βεβεια αν ηθελε κεντρικα και εξωτερικο.πλεον με τοσα καταστηματα που εκλεισαν χαλασε και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Δύσκολα να έχεις άποψη γιατί δεν έχουμε εμπειρία από όλες τις εταιρίες. Εγώ έχω κάποια μικρά παράπονα και από Nokia και από Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 δεν ξερω ποια εταιρια εχει το καλυτερο σερβις αλλα η sony ericsson εχει σιγουρα το χειροτερο δεν υπαρχει περοπτωση να μην εχει χαλασει το κινητο σου απο "υγρασια"! Φίλε μην ξύνεις πληγές... Από ότι φαίνεται αυτή η ατάκα πουλάει πολύ... Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 το χειροτερο το εχει η σονυ.η νοκια ειχε καλο σερβις.ειχε.....αυτο που ξερω ειναι οτι σε ολες τις εταιρειες σε ολες τις συσκευες ακολουθειται η ιδια πολιτικη.να αγορασετε καινουριο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Δύο φορές έχω πάει κινητό στο service της samsung εδώ θεσσαλονίκη και ήταν εξυπηρετικότατοι και συνεννοήσιμοι. Η τελευταία φορά ήταν πριν ένα χρόνο περίπου, τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Eγώ πάλι δεν έχω κανένα παράπονο από την LG.Πάντα εξυπηρετικοί οι άνθρωποι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Για το σέρβις της HTC τι γνώμη έχετε; εγώ την είχα πατήσει με ένα HTC hero που είχα. Πραγματικά απαράδεκτο service Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Με το σέρβις της htc έχω κακά προηγούμενα .. Αντιθέτως ειμαι παρά πολυ ευχαριστημένος από το σέρβις της lg ( αν και θα προτιμούσα να μην χριαστει ποτέ ξανά κανενα σέρβις ) Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_n Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Για το σέρβις της HTC τι γνώμη έχετε; εγώ την είχα πατήσει με ένα HTC hero που είχα. Πραγματικά απαράδεκτο service Δεν είχα τύχει σε σέρβις HTC, αλλά αυτό ίσως είναι καλό για τις συσκευές της :p Δεν με οδήγησαν στο σέρβις της δηλαδή ;) Από την άλλη, LG είχα θέμα με πλακέτα σε ένα 7άρι Pad και το αντικατέστησαν μετά από 10 μέρες. ;) Παράθεση Samsung Nexus S (SlimKat 4.4.2), Asus Nexus 7 (Stock KitKat) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts