Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Φωτια εχει παρει το νημα....!!! :D:D

............................................

Παρακατω σας παραθετω 3 φωτογραφιες απο ενα crash test που εκανα στο 1020. Δεν τις βαζω για ποιοτικες φωτο αλλα για τον βαθμο δυσκολιας που βγηκαν. Οι φωτο βγηκαν οδηγοντας εν κινησει με 100-120χλμ σε ευθεια, βγαλμενο το χερι απο την ηλιοροφη μου εξω, και με αερα 9 μποφορ. (ηταν η μερα που μας πηρε και μας σηκωσε ο αερας). Πιεζα με δυναμη το 1020 για να μην μου φυγει απο τα χερια και ομολογω οτι το χερι μου στην κυριολεξια ποναγε για να το κρατησω σταθερο. Οι ρυθμισεις ηταν ολα στο αυτοματο, με xenon flash on, focus απειρο και τιποτα αλλο. Ισως απο τις πιο δυσκολες και επικινδυνες φωτο που εχω βγαλει. (ειδικα οταν οδηγας).

Οταν τις εβαλα στον υπολογιστη μου περιμενα να δω ενα θολο χαλι ετσι οπως πηγαινε το χερι μου....

.............................

Γεια σ ρε γρήγορε! Για τα χιλιόμετρα που λες ότι είχατε είναι εντυπωσιακές φίλε μ.

Δύσκολο! Ο συνδυασμός ois+xenon βέβαια σε κάτι τέτοιες λήψεις φαίνεται.

ΥΓ: Κορυφή το EVO σε λευκό! Αν κρίνω απο το ύψος της ηλιοροφής το δικό σ αυτοκίνητο θα είναι καμια σαύρα...

Είστε μακρυά ρε γμτ να σας "μετρούσα" μια με το Megane... (και αν έβαζα πινακίδες και πλήρωνα τα ασφάλιστρα οέο) :lol: :p

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@vagos βελτιωνεσαι αρκετα. Αν αλλαξεις συσκευη καποια στιγμη και πας σε καλυτερη καμερα, θα εισαι εκπαιδευμενος απο το z7 mini! ;)

Παρακατω σας παραθετω 3 φωτογραφιες απο ενα crash test που εκανα στο 1020. Δεν τις βαζω για ποιοτικες φωτο αλλα για τον βαθμο δυσκολιας που βγηκαν. Οι φωτο βγηκαν οδηγοντας εν κινησει με 100-120χλμ σε ευθεια, βγαλμενο το χερι απο την ηλιοροφη μου εξω, και με αερα 9 μποφορ. (ηταν η μερα που μας πηρε και μας σηκωσε ο αερας). Πιεζα με δυναμη το 1020 για να μην μου φυγει απο τα χερια και ομολογω οτι το χερι μου στην κυριολεξια ποναγε για να το κρατησω σταθερο. Οι ρυθμισεις ηταν ολα στο αυτοματο, με xenon flash on, focus απειρο και τιποτα αλλο. Ισως απο τις πιο δυσκολες και επικινδυνες φωτο που εχω βγαλει. (ειδικα οταν οδηγας).

Οταν τις εβαλα στον υπολογιστη μου περιμενα να δω ενα θολο χαλι ετσι οπως πηγαινε το χερι μου....

Σε αυτό που λες ότι έχω εξασκηθεί με το z7 mini(ρυθμίσεις κλείστρου και iso περισσότερο) , έχεις απόλυτο δίκιο ...Αλλά δεν με κόβω για καινουργία συσκευή :lol: .. το capital control με φρεναρανε :mad:

Γιώργο η φωτο σου με τη μητσουμπα , είναι αρκετά καλές λόγου ois περισσότερο, αλλά βάζει και το χεράκι του το xenon flash... Εμένα η τρίτη φωτογραφία μου φαίνεται πιο εντυπωσιακή (λόγου σκηνής, μου θύμησε λιμανάκια φάση :happy:) και ας έχει λίγο θόρυβο , λόγου αυξημένου iso..

ΥΓ. Βρε George , πως να μην είναι επικίνδυνες οι φωτο , όταν τραβάς και οδηγάς ταυτόχρονα τη ferrari gto 1984 ?

Έπρεπε να σε τραβήξουν και τα παιδιά , να σε καμαρώσουμε μαζί με το ferrariko :p

ΥΓ2. Η φωτογραφία στο συντριβάνι με το one+ , είναι πολύ όμορφη .. και η πανοραμική από το mx4 επίσης ..φοβερή παραλία :D

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Γεια σ ρε γρήγορε! Για τα χιλιόμετρα που λες ότι είχατε είναι εντυπωσιακές φίλε μ.

Δύσκολο! Ο συνδυασμός ois+xenon βέβαια σε κάτι τέτοιες λήψεις φαίνεται.

ΥΓ: Κορυφή το EVO σε λευκό! Αν κρίνω απο το ύψος της ηλιοροφής το δικό σ αυτοκίνητο θα είναι καμια σαύρα...

Είστε μακρυά ρε γμτ να σας "μετρούσα" μια με το Megane... (και αν έβαζα πινακίδες και πλήρωνα τα ασφάλιστρα οέο) :lol: :p

:lol::lol: Θα την παρεις πισω την πινακιδα που θα παει...;)

Ναι ειναι οντως σαυρα..θα το δεις παρακατω φαντασου οτι το χερουλι του evo ηταν στο τελος της πορτας μου...

Οντως το xenon + ois εκαναν θαυματα αν σκεφτεις οτι με το ενα οδηγουσα και με το αλλο παταγα κλειστρο στο περιπου...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε αυτό που λες ότι έχω εξασκηθεί με το z7 mini(ρυθμίσεις κλείστρου και iso περισσότερο) , έχεις απόλυτο δίκιο ...Αλλά δεν με κόβω για καινουργία συσκευή :lol: .. το capital control με φρεναρανε :mad:

Γιώργο η φωτο σου με τη μητσουμπα , είναι αρκετά καλές λόγου ois περισσότερο, αλλά βάζει και το χεράκι του το xenon flash... Εμένα η τρίτη φωτογραφία μου φαίνεται πιο εντυπωσιακή (λόγου σκηνής, μου θύμησε λιμανάκια φάση :happy:) και ας έχει λίγο θόρυβο , λόγου αυξημένου iso..

ΥΓ. Βρε George , πως να μην είναι επικίνδυνες οι φωτο , όταν τραβάς και οδηγάς ταυτόχρονα τη ferrari gto 1984 ?

Έπρεπε να σε τραβήξουν και τα παιδιά , να σε καμαρώσουμε μαζί με το ferrariko :p

ΥΓ2. Η φωτογραφία στο συντριβάνι με το one+ , είναι πολύ όμορφη .. και η πανοραμική από το mx4 επίσης ..φοβερή παραλία :D

Μια χαρα ειναι το κινητο σου δεν χρειαζεται αλλαγη.

Οσο για το αλλο που το καταλαβες??? Μετα τα λιμανακια ειμαστε....:lol:

Ferrari δεν εχω, αυτη ειναι η αγαπημενη μου παλιογρια (λιγο βρωμικο ειναι απλα μου αρεσε το background).

Δεν καταφερα να παρω αλλο αν και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο πολλες φορες...

19780411848_a3ada0bbe8_k.jpgCivic Eg9 by George Drizos, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχουν κάτι το καλλιτεχνικό αλλά για τις φωτινές ώρες της ημέρας μπορείς να βασιστείς στο ΜΧ4 για τις διακοπές σου.

19936048116_5d9948d6b6_k.jpgELAFONHSI PANORAMA 4 by P. V., on Flickr

Στις νυχτερινές με κάμποσο φως μάλλον θέλω άλλο τηλ ή άλλα χέρια....

Πολυ καλη panorama...οσο για το μερος ουδεν σχολιο... :)

@saleakos καταρχας σε ευχαριστουμε πολυ για τον κοπο σου στο συγκριτικο σου.! Θα συμφωνησω στις τεχνικες παρατηρησεις του paok, δεν θελω να γραφω τα ιδια. Ξεκαθαρα νικητης το lg ειδικα στον τομεα της λεπτομερειας. Ομως καθολου κακο το note 4 οφειλω να το πω.

Στην φωτο με την παραλια αν εξαιρεσουμε το βαθος πεδιου, το g4 ειναι αν οχι καλυτερο, τα ιδια σε επιδοσεις με το 1020. Well done Lg!!

@vagos βελτιωνεσαι αρκετα. Αν αλλαξεις συσκευη καποια στιγμη και πας σε καλυτερη καμερα, θα εισαι εκπαιδευμενος απο το z7 mini! ;)

@paok η φωτο με το ποταμακι και με το παλικαρι στο ταμειο ειναι εξαιρετικα καλες. Μπραβο. Oσο για το τραινο επισης εξαιρετικη. Εξακολουθω να παρατηρω οτι οι κινεζοι θελουν χρονο στο κλειστρο. Αν τους δωσεις αρκετο χρονο 8+, βγαζουν εξαιρετικα αποτελεσματα. Το ειχα παρατηρησει στο mx4 το βλεπω και στο z7mini αλλα και στο z9 τωρα.

Mιας και εχεις και τα 2, οποτε εχεις χρονο θα ηταν καλο να κανεις ενα συγκριτικο 930 vs z9 mini...

@dimitris41 ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα με το 830...! Οσο για τα χρωματα ειναι λιγο over, αλλα εμενα δεν με χαλανε καθολου.

@dgeorge4 πολυ ομορφες οι φωτο σου φιλε μου μπραβο. Αν θυμαμαι καλα το sony z3 εχεις? Θα προτιμησω την απλη οχι την hdr και απλα εναν τονο πανω το brightness. Θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα απο την Hdr στην οποια εχει χαθει λιγο η λεπτομερεια και στις σημαιες αλλα και στα σπιτια στο βαθος. ;)

19775034469_5981716bc2_h.jpgWP_20150721_22_52_12_Pro by George Drizos, on Flickr

19773669298_f8c8655e47_h.jpgWP_20150721_22_59_37_Pro by George Drizos, on Flickr

19773675808_1024f437da_h.jpgWP_20150721_22_52_18_Pro by George Drizos, on Flickr

Εξαιρετικα δυσκολες οντως...εντυπωσιακο αποτελεσμα που οφειλεται κατα 99% στο xenon.

Ειτε το χερι σου ειναι κουνημενο ειτε το αντικειμενο που βγαζεις κινειται...αμα βρισκεται μεσα στην εμβελεια του xenon ...δε θα βγει κουνημενη.Με led flash αυτες οι φωτο ειναι αδυνατες.

Παιδιά καλησπέρα!! Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα,θελω να πάρω ενα τρίποδο με τηλεσκόπικο φακο για το Lumia 930 που έχω, έχετε να μου προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο? Επίσης να πω πως σας παρακολουθώ καιρό, ωραίες φωτογραφίες ανεβάζετε..Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή και εγώ να ανεβάσω δικές μου αν και δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται...

Πραγματικα ανεβαινουν πολυ ομορφες φωτο τελευταια στο νημα :)

@demon οι φωτος με τα πιτσιρικια στην πισινα μου αρεσαν παρα πολυ..ενταξει δεν χρειαζεται να πεις και πολλα, οποιος εχει ματια βλεπει, τωρα για τις φωτο με το evo πραγματικα mission impossible..παρα μα παρα πολυ καλες για τις συνθηκες που τραβηχτηκαν, o γιαπωνεζος κορυφη, απο τα αγαπημενα μου το 3πορτο μοντελο αν και ημουν της γαλλικης σχολης σαν πρωην κοντρακιας :p

@vagos πραγματικα βλεπω πολυ βελτιωση στις βραδινες σου βαγγελη, μπραβο που ασχολησε και προσπαθεις να βελτιωθεις, οσο για το nubia ειναι καλη καμερα και κανει την δουλεια της αξιοπρεπεστατα

@fouskmech φιλε μου οχι δεν ειμαι χανια.. πορτο ραφτη ειναι η φωτο, αν ημουν χανια θα ειχε πεσει ο σερβερ του flickr απο τις φωτο που θα ανεβαζα :lol:

@babill φοβερη η πανοραμικη πετρο, την ειδα το πρωι στην δουλεια και δεν σου κρυβω οτι τα ακουσες, εμεις δουλευουμε και εσυ μας ανεβαζεις παραλιες, και τι παραλιες ετσι ; ενταξει για το mx4 ξερεις την γνωμη μου, βλεπεις ακομα δεν εχω αλλαξει ουτε το avatar :p καλα να περνας φιλε και καλες διακοπες

@paok για καποιο λογο μου διεφυγε η φωτο σου με το τρενο, καλα οτι και να πω ειναι λιγο, πραγματικα wallpaper οπως και ολες οι Long exposure του z9, επισης βλεπω αρκετη βλετιωση στο 930, να μην πω ψεματα, με τις φωτο που εβλεπα κατα καιρους απο το 930 δεν ειχα εντυπωσιαστει αλλα τωρα βλεπω ωραια πραγματα, για να δουμε, και κανα συγκριτικουλι θα ηταν ωραιο με το νουμπια, αν και κατι μου λεει οτι ηδη το ετοιμαζεις :p

@dimitris φιλε μου σε manual την θελεις η auto αυτη με την βρυση, θα τραβηξω και θα ανεβασω σημερα αυριο καμια

@dk65gr πολυ καλη η φωτο στο συντριβανι φιλε, μπραβο στο 1+1

Μια χαρα ειναι το κινητο σου δεν χρειαζεται αλλαγη.

Οσο για το αλλο που το καταλαβες??? Μετα τα λιμανακια ειμαστε....:lol:

Ferrari δεν εχω, αυτη ειναι η αγαπημενη μου παλιογρια (λιγο βρωμικο ειναι απλα μου αρεσε το background).

Δεν καταφερα να παρω αλλο αν και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο πολλες φορες...

Χαχαχα και θα σου έλεγα σίγουρα(δεν κάνω πλάκα) ότι κανένα civic χαμηλωμένο τέζα έχει ...αλλά λέω κάτσε να τον τσιγκλίσω με το ferrariko :p Ωραίο το εργαλείο,ζαντικό και δεν σημαζεύετε :p ... Όταν ήμουν αθήνα, καλές εποχές πήγαινα λιμανάκια ..

Ας ανεβάσω και εγώ το δικό μου , πιτσιρικάς δούλευα μόνο γι αυτό (κάγκουρας)

Οι φωτογραφίες δεν είναι τραβηγμένες από το z7 mini..

19964925222_4faa69dd9d_b.jpgvts by Vagos Geo, on Flickr

19785903469_4e38081d5a_z.jpgvts by Vagos Geo, on Flickr

19964938002_7e18021f2a_b.jpgvts by Vagos Geo, on Flickr

@gou ωραίο το όχημα ...

@saleakos Βρε τρελέ και εσύ κάγκουρας ήσουν ? :lol: τι να μας πει και ο Ιάπωνας πες στο George :p

ΥΓ. Μάγκες πως περνάν τα χρόνια έτσι .. Αυτοκίνητα 80s & 90s έδιναν και έπερναν.. Και τώρα ο Βάγγος σκουτεράκι κράνος για να γουστάρει :p

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Για να κατευνάσω λίγο τα πνεύματα, Χανιά έχω έρθει για δουλειά, Δευτέρα με Σάββατο, η οικογένεια κάνει διακοπές και εγώ βλέπω θάλασσα την Κυριακή.

Η Ελλάδα μας πάντως δεν παίζεται. Λίγα χιλιόμετρα διαφορά πχ στο Νομό Χανίων και όλα αλλάζουν δραματικά.

Εχεις διαφορετικές διακοπές κατά κάποιο τρόπο.

Ξαναπλησιάζει η Κυριακή. Ελπίζω να εκνευρίσω πάλι κόσμο, από άποψη τοπίου και θα προσπαθήσω να είναι και καλλιτεχνικές...

19966031742_f5a8300f14_k.jpgP50723-003431 by P. V., on Flickr

Δεν έχω καλό χέρι αλλά προσπάθησα 3,4 φορές στο ίδιο θέμα και αυτή είναι θεωρητικά η καλύτερη. Πάσχω/πάσχει στις βραδυνές auto.....

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Microsoft Camera HDR / Lumia 930 / Win 10

19966960852_efc4581216_c.jpg

Ρεαλιστικό HDR με καλά επίπεδα γενικά και αρκετή λεπτομέρεια για τέτοιο φωτισμό. Δε νομίζω παλαιότερα να κατάφερνε τέτοια φωτογραφία το 930... Άμα φτιάξουν λίγο τα 10άρια και βγουν και τα τελικά θα τα δοκιμάσω κι εγώ στο 1020 (με την δοκιμαστική έκδοση τα έφτυσε και το επανέφερα στα 8.1 Denim)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Ρεαλιστικό HDR με καλά επίπεδα γενικά και αρκετή λεπτομέρεια για τέτοιο φωτισμό. Δε νομίζω παλαιότερα να κατάφερνε τέτοια φωτογραφία το 930... Άμα φτιάξουν λίγο τα 10άρια και βγουν και τα τελικά θα τα δοκιμάσω κι εγώ στο 1020 (με την δοκιμαστική έκδοση τα έφτυσε και το επανέφερα στα 8.1 Denim)

Στο 1020 απο οτι διαβαζω στο windowscentral δεν θα εχει μεγαλες διαφορες με τα 10αριa,ενω στο 930 ναι.

Μου δινει ενα φιλαρακι το 1020 στα 120 ευρω με αρκετα σημάδια χρησης βεβαια,και λεω να το ξαναπαρω το φωτοεργαλείο.

Εξαιρετικα δυσκολες οντως...εντυπωσιακο αποτελεσμα που οφειλεται κατα 99% στο xenon.

Ειτε το χερι σου ειναι κουνημενο ειτε το αντικειμενο που βγαζεις κινειται...αμα βρισκεται μεσα στην εμβελεια του xenon ...δε θα βγει κουνημενη.Με led flash αυτες οι φωτο ειναι αδυνατες.

Oντως. Πιστευω οτι επαιξε σημαντικο ρολο αν οχι καταλυτικο, το xenon και ο σταθεροποιητης. Αλλα δεν περιμενα με τιποτα να βγουν οι φωτο για να ειμαι ειλικρινης. Ειχε τοσο πολυ αερα (καθοσουν ορθιος και σε εσπρωχνε) συν την εξτρα πιεση του αερα εν κινησει.

Πραγματικα ανεβαινουν πολυ ομορφες φωτο τελευταια στο νημα :)

@demon οι φωτος με τα πιτσιρικια στην πισινα μου αρεσαν παρα πολυ..ενταξει δεν χρειαζεται να πεις και πολλα, οποιος εχει ματια βλεπει, τωρα για τις φωτο με το evo πραγματικα mission impossible..παρα μα παρα πολυ καλες για τις συνθηκες που τραβηχτηκαν, o γιαπωνεζος κορυφη, απο τα αγαπημενα μου το 3πορτο μοντελο αν και ημουν της γαλλικης σχολης σαν πρωην κοντρακιας :p

Σε ευχαριστω. Και εσυ Γαλλος βρε?? :p Αμα θες παταμε μια και βαζουμε αντι για αδειες τα κινητα...:lol: Μονο ετσι θα καταφερω να το παρω το g4!!!:lol:

Χαχαχα και θα σου έλεγα σίγουρα(δεν κάνω πλάκα) ότι κανένα civic χαμηλωμένο τέζα έχει ...αλλά λέω κάτσε να τον τσιγκλίσω με το ferrariko :p Ωραίο το εργαλείο,ζαντικό και δεν σημαζεύετε :p ... Όταν ήμουν αθήνα, καλές εποχές πήγαινα λιμανάκια ..

Ας ανεβάσω και εγώ το δικό μου , πιτσιρικάς δούλευα μόνο γι αυτό (κάγκουρας)

Οι φωτογραφίες δεν είναι τραβηγμένες από το z7 mini..

ΥΓ. Μάγκες πως περνάν τα χρόνια έτσι .. Αυτοκίνητα 80s & 90s έδιναν και έπερναν.. Και τώρα ο Βάγγος σκουτεράκι κράνος για να γουστάρει :p

Τι να μας πει το ferrari μπροστα στον Ιαπωνα....:D

Καθολου καγκουρας, μια χαρα το ειχες (η το εχεις ακομα?) το saxo, πολυ καθαρο και μαζεμενο. Πιστεψε με δεν ειναι ετσι τα καγκουρικα....;)

Οσο για το σκουτερακι εμεις να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα ειναι 2ης αξιας...Και εγω ακομα με την παλιογρια ειμαι, αλλα λεω παλι καλα που εχω και αυτο.

[/color]

Στο 1020 απο οτι διαβαζω στο windowscentral δεν θα εχει μεγαλες διαφορες με τα 10αριa,ενω στο 930 ναι.

Μου δινει ενα φιλαρακι το 1020 στα 120 ευρω με αρκετα σημάδια χρησης βεβαια,και λεω να το ξαναπαρω το φωτοεργαλείο.

Συμφωνω, και εγω αυτο πιστευω. Μονο και μονο λογω επεξεργαστη το 930 θα εχει διαφορες κυριως σε modes και αλγοριθμους. Θα δουμε....

Για να κατευνάσω λίγο τα πνεύματα, Χανιά έχω έρθει για δουλειά, Δευτέρα με Σάββατο, η οικογένεια κάνει διακοπές και εγώ βλέπω θάλασσα την Κυριακή.

Η Ελλάδα μας πάντως δεν παίζεται. Λίγα χιλιόμετρα διαφορά πχ στο Νομό Χανίων και όλα αλλάζουν δραματικά.

Εχεις διαφορετικές διακοπές κατά κάποιο τρόπο.

Ξαναπλησιάζει η Κυριακή. Ελπίζω να εκνευρίσω πάλι κόσμο, από άποψη τοπίου και θα προσπαθήσω να είναι και καλλιτεχνικές...

Δεν έχω καλό χέρι αλλά προσπάθησα 3,4 φορές στο ίδιο θέμα και αυτή είναι θεωρητικά η καλύτερη. Πάσχω/πάσχει στις βραδυνές auto.....

Εδω αμα εβαζες manual και κατεβαζες το exposure θα σου εβγαινε 2 φορες καλυτερη. Το Mx4 στο αυτοματο σε χαμηλου φωτισμου "φωναζει" για manual. ;)

Microsoft Camera HDR / Lumia 930 / Win 10

Oι γραμμες που βλεπω οφειλονται καθαρα και μονο σε software, λογικα επειδη ειναι beta. Θα το φτιαξουν σιγουρα. Παντως δειχνει πολλα υποσχομενο...

Edited by demon2411

ίσως λίγο off topic αλλά ευχαριστώ για το σχόλια σας,οι περισσότεροι έχετε ψαχτεί πολύ κ οι φωτο σας είναι καταπληκτικές, από εδώ κόλλησα κ γω το μεράκι για φωτογράφηση,κ είπα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω έτσι αγόρασα πρόσφατα την olympus e m10,βέβαια το oneplus είναι πάντα μαζί μου

Καλησπέρα η φωτογραφία είναι από το Αίγιο με Lumia 930 windows 10 με Lumia camera και hdr ενεργοποιημένο.

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα που βγάζει. Ρεαλιστικά σε ωραίο τόνο.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα που βγάζει. Ρεαλιστικά σε ωραίο τόνο.

Είναι όπως τα λες τα χρώματα ρεαλιστικά,κοντά στο πραγματικό.Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την κάμερα του 930 και νομίζω πώς τώρα με τα 10αρια γίνεται ακόμα καλύτερη..

Μια ακόμα από το 930..

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Η Ελλάδα μας πάντως δεν παίζεται. Λίγα χιλιόμετρα διαφορά πχ στο Νομό Χανίων και όλα αλλάζουν δραματικά

Θεαματικά αλλάζουν βρε αθεόφοβε, τι δραματικά μας λες; ;-)

Κερνάω καφέ στα Χανιά αν θες μέχρι Τρίτη, μετά θα είμαι Ηράκλειο.

Μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που τα κάνει αυτά. :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

lg g4 auto

...................

..................

Σαλεάκος το g4 νυχτερινές ΧΩΡΙΣ φλας τα σπάει ρε φίλε... Τέτοια μας κάνεις και θα πουλήσουμε το.... κορμί μας για να το πάρουμε "να 'ουμε"... :lol:

Όσο για την βρύση που σε είπα, απλά άνοιξέ την λίγο (να υπάρχει ροή ρε παιδί μ όχι τέρμα) και τράβα μια στο auto απλά με Φλας ενεργοποιημένο (δε ξέρω κατα πόσο στέκει αυτό στο g4, έχω συνηθίσει από Lumia Camera) :blink:

Εννοώ βάλε το φλας και μην πειράζεις τίποτα άλλο. Θέλω να δω κατα πόσο "παγώνει" την κίνηση του νερού (ο φίλος keras με καταλαβαίνει :) )

Σαλεάκος το g4 νυχτερινές ΧΩΡΙΣ φλας τα σπάει ρε φίλε... Τέτοια μας κάνεις και θα πουλήσουμε το.... κορμί μας για να το πάρουμε "να 'ουμε"... :lol:

Όσο για την βρύση που σε είπα, απλά άνοιξέ την λίγο (να υπάρχει ροή ρε παιδί μ όχι τέρμα) και τράβα μια στο auto απλά με Φλας ενεργοποιημένο (δε ξέρω κατα πόσο στέκει αυτό στο g4, έχω συνηθίσει από Lumia Camera) :blink:

Εννοώ βάλε το φλας και μην πειράζεις τίποτα άλλο. Θέλω να δω κατα πόσο "παγώνει" την κίνηση του νερού (ο φίλος keras με καταλαβαίνει :) )

Ε καλά , όπως και να χει αποκλείεται να πιάνει επίπεδα 1020 μιας και δεν έχει xenon. Σε καταλαβαίνουμε κι άλλοι μη νομίζεις , το είχαμε πολλοί εδώ μέσα το 1020. :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ε καλά , όπως και να χει αποκλείεται να πιάνει επίπεδα 1020 μιας και δεν έχει xenon. Σε καταλαβαίνουμε κι άλλοι μη νομίζεις , το είχαμε πολλοί εδώ μέσα το 1020. :happy:

Είναι σαν να μ είπες το τέλος μιας ταινίας που πάω να δω ρε.... :lol:

Δεν είπα ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς, απλά δε ξέρω κατα πόσο και τι πειράζεις στο LG... ;)

Είναι σαν να μ είπες το τέλος μιας ταινίας που πάω να δω ρε.... :lol:

Δεν είπα ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς, απλά δε ξέρω κατα πόσο και τι πειράζεις στο LG... ;)

χα χ αχ α, κοίτα λίγο που το σκάλισα σ' έναν φίλο έχει πολλές οι αλήθεια είναι, αλλά δεν είχα δυστυχώς χρόνο να τα σκαλίσω ενδελεχώς. Αλλά νομίζω ότι είναι η καλύτερη εναλλακτική που υπάρχει στο android μετά το 1020. Εγώ δεν άντεξα τα windows και το έδωσα με σκασμό. :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Θεαματικά αλλάζουν βρε αθεόφοβε, τι δραματικά μας λες; ;-)

Κερνάω καφέ στα Χανιά αν θες μέχρι Τρίτη, μετά θα είμαι Ηράκλειο.

Μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που τα κάνει αυτά. :-P

Χεχε, σωστά, ήθελα να δώσω μια ποιητική πινελιά για τις αλλαγές. Θέλω πολλά GBs για να αποθανατίσω αυτά που βλέπω. Από τις διαδρομές στα βουνά και τη θάλασσα, ως και τη βόλτα στην παλιά πόλη το βραδάκι.

Από κάτω το Φαράγγι των Τοπολίων καθοδόν για Ελαφονήσι. (Διορθώστε με αν κάνω κανά λάθος με την ονομασία). 40 βαθμούς στην πόλη... σταθερά 25 το πολύ εκεί σύμφωνα με ένα ντόπιο. Υπάρχει σήραγγα (φαίνεται στα δεξιά), μετά βίας περνάει ένα πούλμαν, ειδικά σε μία στροφή λίγο πριν που "ξύνει" το βουνό. Στα της φωτογραφίας του ΜΧ4, νομίζω διακρίνω μια αδυναμία να εστιάσει καλά στο άπειρο, ειδικά στις νυχτερινές (που προσπαθούσα να βγάλω το φεγγάρι).

19995413291_e9c4577788_k.jpgΦαράγγι Τοπολίων (Νομός Χανίων) by P. V., on Flickr

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Έκανα κάποιες προσπάθειες με το lg g4 για λήψη με νερό επειδή ζητήθηκε, όλες στο manual.

Είχα βάλει το κλείστρο στο τέρμα και έπαιζα με το iso, εξού και ο θόρυβος.

Περιμένω τα σχόλια σας!

19964906136_6661547175_k.jpg20150725_113406 by Harris Papazoglou, on Flickr

19803150350_099061acaa_k.jpg20150725_113145 by Harris Papazoglou, on Flickr

19991120845_f8ead56bbd_k.jpg20150725_113119 by Harris Papazoglou, on Flickr

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...