Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Ε όχι και μέτρια. Μια χαρά φωτο για κινητό είναι. Άμα ήταν από ζτε ζ9 θα την εκθειαζες νομίζω. Μπράβο φίλε για τη φωτο , πολύ καλή.

Φίλε μου ο παοκ κρίνει πρώτον χωρίς να γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες φωτός και χρωμάτων. Οι δικές του φωτογραφίες είναι σε σημεία αυστηρά επιλεγμένα (γι αυτο όλες ειναι στα ιδια μερη), με ικανό φως και μετά από πειραματισμους με πολλές φώτο τις οποίες ποτέ δεν βλέπουμε

Εγώ δεν βγάζω φωτογραφίες με προετοιμασία τρίποδα κλπ. Θέλω μια κάμερα παντός καιρού. Απλώς ακουμπισα το χέρι μου στο μπράτσο της πολυθρόνας και πάτησα. Αν χρησιμοποιουσα τρίποδο και κλείστρο στα 2 η 3 δευτερόλεπτα, φυσικά και θα είχα καλύτερο αποτέλεσμα. Όμως όταν κάθεσαι κάπου με την οικογένεια σου, δεν μπορείς να κάνεις τον φωτογράφο με κινητό.

Το φως είναι πολύ λιγότερο απ ότι φαίνεται στην φωτογραφία. Δεν λειτουργούσε η πισίνα εκείνη την ώρα. Με γυμνό μάτι δεν διακρίνονται λεπτομέρειες, αντιθέτως στην φώτο φαίνονται πράγματα που δεν φαίνονται καν.

Τα χρώματα είναι απολύτως φυσικά. Όπως ακριβώς στην πραγματικότητα.

Δοκίμασα παράλληλα με άλλες δύο συσκευές.

Η φώτο είναι με optical zoom X5, κάτι που μόνο το 1020 θα μπορούσε να κάνει.

Επίσης έχω στην διάθεση μου xenon και δυνατότητα σωστής φωτογραφίας εκεί που δεν βγάζει κανένα, εκτός πάλι του 1020 το οποίο είναι το μόνο που θα αγόραζα αν δεν μου ήταν απαραίτητο το Zoom X10.

Η φώτο είναι στο ίδιο σημείο με Xenon. Δες πόσο σκοτεινά είναι πίσω στο σημείο με τις ομπρέλες με κλείστρο 1/30 που χρησιμοποιεί όταν είναι ενεργοποιημενο το φλας.

https://farm1.staticflickr.com/281/19813428692_d9a820a290_c.jpg20150718_204039 by Photos presentation, on Flickr

Edited by navi55
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετρια θα την χαρακτηριζα...απο πλευρας χρωματων, ποιοτητας, λεπτομερειας

Αν και για χρώματα δεν μπορώ να κρίνω μιας και δεν ήμουν εκεί, συμφωνώ για την έλλειψη λεπτομέρειας, ίσως έχει υπερβολική αφαίρεση θορύβου, τύπου LG, αν και ο διάδοχός του, K zoom είναι πολύ χειρότερος. Αξιόλογη κάμερα φυσικά με οπτικό ζουμ, αν και καλό θα ήταν να έβγαζε και φέτος συσκευή ζουμ η Σάμυ με βελτιώσεις... Κρίμα που το εγκατέλειψε το άθλημα... Όπως και η MS μάλλον θα εγκαταλείψει την κλίμακα 10XX και θα έχει ως ταβάνι την κλίμακα 9XX. Στη νέα σειρά μόνο τα 940 ακούγονται, για 1040 ούτε λόγος...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Ε όχι και μέτρια. Μια χαρά φωτο για κινητό είναι. Άμα ήταν από ζτε ζ9 θα την εκθειαζες νομίζω. Μπράβο φίλε για τη φωτο , πολύ καλή.

Λαθος εισαι....διαβασε τα σχολια μου για τις φωτο του LG G4, διαβασε τα σχολια μου για τις προσφατες του 930...και τοτε ισως να αναθεωρησεις.

Αν και για χρώματα δεν μπορώ να κρίνω μιας και δεν ήμουν εκεί, συμφωνώ για την έλλειψη λεπτομέρειας, ίσως έχει υπερβολική αφαίρεση θορύβου, τύπου LG, αν και ο διάδοχός του, K zoom είναι πολύ χειρότερος. Αξιόλογη κάμερα φυσικά με οπτικό ζουμ, αν και καλό θα ήταν να έβγαζε και φέτος συσκευή ζουμ η Σάμυ με βελτιώσεις... Κρίμα που το εγκατέλειψε το άθλημα... Όπως και η MS μάλλον θα εγκαταλείψει την κλίμακα 10XX και θα έχει ως ταβάνι την κλίμακα 9XX. Στη νέα σειρά μόνο τα 940 ακούγονται, για 1040 ούτε λόγος...

Το S4 Zoom δεν κάνει αφαίρεση θορύβου ούτε στο auto, πόσο μάλλον σε manual.

Σε manual πηγαίνει πιο κοντά σε ψηφιακή περισσότερο από κάθε άλλο smartphone. Αυτό που παίρνεις είναι ανάλογο των ρυθμίσεων που δίνεις.

Και μάλιστα διαθέτει ρυθμίσεις για τα πάντα όχι τις λιγοστές που διαθέτουν τα κοινά smartphones.

Στις νυχτερινές φώτο η λεπτομέρεια εξαρτάται από το φως. Όταν δεν υπάρχει το απαιτούμενο πρέπει το κλείστρο να ρυθμιστεί σε νούμερα που δεν βγαίνουν φώτο με το χέρι.

Όσο για τα χρώματα τι θα μπορούσε να κάνει εκτός από το να τα αλλάξει? Όλα μπεζ και καφέ είναι. Φαίνεται κι εδώ στην φώτο από το note.

20150718_204653

Έχω γράψει πολλές φορές ότι δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα αν δεν υπάρχουν φώτο την ίδια στιγμή από κάμερες που κρίνονται.

Δεν γίνεται λοιπόν να συγκρίνουμε φωτο που έχουν βγει επί τούτου μετά από δεκάδες δοκιμές και φωτογραφίες της στιγμής.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μεχρι 1/8 βγαζω με το χερι.Απο κει και κατω ο τριποδας ειναι Must.Ολες οι αλλες ειναι με τριποδα.

Το κινητο...εκτος οτι δεν διαθετει ois...ειναι παρα πολυ ευαισθητο στο κουνημα.Δηλαδη δεν φαινεται να διαθετει ουτε καν digital stabilisation.

Ρε paok μας έχεις ζαλίσει με τόσες συσκευές. Αυτή δεν έχει και ois και είναι και ευαίσθητη στο κούνημα. Ε πάρε τιμής ένεκεν ένα 808 ρε φίλε να μας ζαλίζεις στον αιώνα τον άπαντα... :lol:

Φίλε μου ο παοκ κρίνει πρώτον χωρίς να γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες φωτός και χρωμάτων. Οι δικές του φωτογραφίες είναι σε σημεία αυστηρά επιλεγμένα (γι αυτο όλες ειναι στα ιδια μερη), με ικανό φως και μετά από πειραματισμους με πολλές φώτο τις οποίες ποτέ δεν βλέπουμε

Εγώ δεν βγάζω φωτογραφίες με προετοιμασία τρίποδα κλπ. Θέλω μια κάμερα παντός καιρού. Απλώς ακουμπισα το χέρι μου στο μπράτσο της πολυθρόνας και πάτησα. Αν χρησιμοποιουσα τρίποδο και κλείστρο στα 2 η 3 δευτερόλεπτα, φυσικά και θα είχα καλύτερο αποτέλεσμα. Όμως όταν κάθεσαι κάπου με την οικογένεια σου, δεν μπορείς να κάνεις τον φωτογράφο με κινητό.

Το φως είναι πολύ λιγότερο απ ότι φαίνεται στην φωτογραφία. Δεν λειτουργούσε η πισίνα εκείνη την ώρα. Με γυμνό μάτι δεν διακρίνονται λεπτομέρειες, αντιθέτως στην φώτο φαίνονται πράγματα που δεν φαίνονται καν.

Τα χρώματα είναι απολύτως φυσικά. Όπως ακριβώς στην πραγματικότητα.

Δοκίμασα παράλληλα με άλλες δύο συσκευές.

Η φώτο είναι με optical zoom X5, κάτι που μόνο το 1020 θα μπορούσε να κάνει.

Επίσης έχω στην διάθεση μου xenon και δυνατότητα σωστής φωτογραφίας εκεί που δεν βγάζει κανένα, εκτός πάλι του 1020 το οποίο είναι το μόνο που θα αγόραζα αν δεν μου ήταν απαραίτητο το Zoom X10.

Η φώτο είναι στο ίδιο σημείο με Xenon. Δες πόσο σκοτεινά είναι πίσω στο σημείο με τις ομπρέλες με κλείστρο 1/30 που χρησιμοποιεί όταν είναι ενεργοποιημενο το φλας.

https://farm1.staticflickr.com/281/19813428692_d9a820a290_c.jpg20150718_204039 by Photos presentation, on Flickr

Οι δικές του φωτογραφίες είναι σε σημεία αυστηρά επιλεγμένα (γι αυτο όλες ειναι στα ιδια μερη), με ικανό φως και μετά από πειραματισμους με πολλές φώτο τις οποίες ποτέ δεν βλέπουμε

1.πρωτο ψεμμα=με ικανό φως

19319467069_2e389d29bd_c.jpg

χρονος εκθεσης= 40 δευτερολεπτα...σου μοιαζει να εχει ικανο φως αυτη η σκηνη εδω περα.Προφανως δε βλεπεις τη μυτη σου.

2.δευτερο ψεμμα= σε σημεία αυστηρά επιλεγμένα (γι αυτο όλες ειναι στα ιδια μερη)

18956949674_12ec3e705e_c.jpg

19262247468_9fc71df6c1_c.jpg

19309298816_fdb897835f_c.jpg

3. πειραματισμους με πολλές φώτο τις οποίες ποτέ δεν βλέπουμε

Αυτο μπορει να ειναι και αληθεια.Να εχω τραβηξει 100 φωτο και τις 99 να τις πεταξα

edit

Οσον αφορα το σχολιο μου περι μετριας φωτογραφιας...τουλαχιστον 5 κινητα που μου ρχονται αυτη τη στιγμη στο μυαλο μπορουν να τη βγαλουν καλυτερα

lumia 1020

lumia 930

lg g4

meizu mx4

nubia z9

Edited by navi55

Διαγράφηκαν κάποια μηνύματα αν και θα μπορούσαν να διαγραφούν κι άλλα.

Είστε εδώ για να σχολιάζετε τις φωτογραφίες, και όχι την προσωπική ζωή του καθενός και το περιεχόμενο των φωτογραφιών.

Μείνετε στο θέμα και αφήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Η φωτογραφία στην πισίνα είναι ικανοποιητικότατη, απλά το μέρος δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για να αναδείξει την φωτογραφία.

Samsung Galaxy Alpha

Εύκολη φωτογραφία για τα περισσότερα κινητά, λόγω ημέρας.

Απέδωσε ωραίο το κόκκινο και κάποιες λεπτομέρειες...

http://s2.postimg.org/3r0x80clh/20150719_151154.jpg

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Καλημερα σας! Πρωτα να απαντησω σε μερικες φωτο που ειδα τυχαια.

@manthos Σαφως και στο manual ειναι καλυτερη...! Ειναι κινητο το οποιο χρειαζεται manual σε low light καταστασεις. Οπως και το απλο mx4. @ montoya πολυ καλη η φωτο σου και ειδικα το αντικειμενο! Ζωντανη η κουκουβαγια?

@te_salat Σε καμια περιπτωση η φωτο της πισινας δεν ειναι μετρια. Την θεωρω πολυ καλη ΜΕ ΒΑΣΗ το κινητο που ειναι τραβηγμενη. Η αλλη με την κορουλα σου με το xenon θα ελεγα οτι ειναι μετρια, την βλεπω λιγο κουνημενη η θολη. Ξαναδοκιμασε την...

Επισης βλεπω μια βελτιωση στο 930 με τα 10αρια αλλα ακομα ειναι νωρις για να κρινουμε.

19228183754_20382d8812_k.jpgWP_20150717_23_23_43_Pro by George Drizos, on Flickr

Edited by demon2411

Επ τi έκπληξη ήταν αυτήν ? Γεια σου βρε Γιώργο ... πολύ ωραίες οι φωτο σου ...

HDR 19650855639_8fe1dd7d24_h.jpgIMG_20150719_164431 by Vagos Geo, on Flickr

macro 19830097582_cca72d5806_h.jpgIMG_20150719_184231 by Vagos Geo, on Flickr

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

@manthos Σαφως και στο manual ειναι καλυτερη...! Ειναι κινητο το οποιο χρειαζεται manual σε low light καταστασεις. Οπως και το απλο mx4. @ montoya πολυ καλη η φωτο σου και ειδικα το αντικειμενο! Ζωντανη η κουκουβαγια?

@te_salat Σε καμια περιπτωση η φωτο της πισινας δεν ειναι μετρια. Την θεωρω πολυ καλη ΜΕ ΒΑΣΗ το κινητο που ειναι τραβηγμενη. Η αλλη με την κορουλα σου με το xenon θα ελεγα οτι ειναι μετρια, την βλεπω λιγο κουνημενη η θολη. Ξαναδοκιμασε την...

Επισης βλεπω μια βελτιωση στο 930 με τα 10αρια αλλα ακομα ειναι νωρις για να κρινουμε.

Επανερχομαι με μερικες τυχαιες καθημερινες...

Εχεις πεσει σε καλο φακο...δε βγαζουν ολα τα 1020 ετσι.

Του Montoya π.χ. το 1020 δε βγαζει τοσο καλες.

Σχετικα με το 930 ...η βελτιωση στην καμερα ειναι τεραστια με τα win 10.Εχει καποια θεματα αλλα ακομα η καμερα ειναι σε beta

Επανερχομαι με μερικες τυχαιες καθημερινες...

Εχεις πεσει σε καλο φακο...δε βγαζουν ολα τα 1020 ετσι.

Του Montoya π.χ. το 1020 δε βγαζει τοσο καλες.

Σχετικα με το 930 ...η βελτιωση στην καμερα ειναι τεραστια με τα win 10.Εχει καποια θεματα αλλα ακομα η καμερα ειναι σε beta

Τι θες να σου βγάλω? Η κουκουβάγιαδεν είναι καθαρή? Είχα λερωμένο φακό (δεν τον καθάρισα και πιτε...)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τι θες να σου βγάλω? Η κουκουβάγιαδεν είναι καθαρή? Είχα λερωμένο φακό (δεν τον καθάρισα και πιτε...)

Δεν βγαζει τοσο καλες...ουτε το δικο μου 1020 εβγαζε.Κυριως σε Landscapes Οι ακρες βγαινανε θολες.

του daemon ειναι εξωπραγματικο.

@Montoya:

Κώστα ωραία η κουκουβάγια, ωραίο θέμα και δύσκολο!

@demon:

Γιώργο ωραίες οι φωτο σου, μου αρέσουν ιδιαίτερα φωτο σαν αυτή της πισίνας που είναι μοναδικές... :)

Λεπτομέρεια τοπίου (χρώματα κλπ):

19241089793_21f4b923ea_b.jpg2015-07-19 16.36.11-1 by keras, on Flickr

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Όντως παιδιά ο Γιώργος το έχει πολύ με το lumia 1020.. Έχω δει εντυπωσιακά δείγματα..

@keras πολύ καλή η βραδυνή στην πισίνα ... λίγα κινητά μπορούν να βγάλουν τέτοιο αποτέλεσμα ..

καλή μαγκιά η έξυπνη ακολουθία με το ποδήλατο ...ιδιαίτερη φωτογραφία ..

ΥΓ. Εμφανίστηκε ο demon στο νήμα , άντε να σκάσει μύτη και ο saleakos και αυτός έχει χαθεί .. Πήξαμε στις φωτο από τα nubia :p

άντε να δούμε και κάτι άλλο ..

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Demon ελπίζω να ήρθες για να μείνεις.....;)

Παοκ, στο κινητό δείχνει θαύμα όπως και το θέμα. Να δούμε τι θα μας δώσουν τα windows 10.....

Lumia 930 / Win 10 / Microsoft camera

19837283306_ee3abb5882_c.jpg

Κώστα το δοκίμασα και εγώ. Όντως είναι καλύτερο της microsoft camera το rich capture. Αλλά χάνει σε αρκετά απο τα υπόλοιπα. Χωριά οι γραμμές. Δεν είναι έτοιμη ακόμα. Περιμένουμε τις επόμενες αναβαθμίσεις...!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Κώστα το δοκίμασα και εγώ. Όντως είναι καλύτερο της microsoft camera το rich capture. Αλλά χάνει σε αρκετά απο τα υπόλοιπα. Χωριά οι γραμμές. Δεν είναι έτοιμη ακόμα. Περιμένουμε τις επόμενες αναβαθμίσεις...!

Ναι θελει αρκετη δουλεια...πιστευω στην τελικη εκδοση να ειναι ετοιμη.Παντως εχει γινει σημαντικη προοδος.

Ενημέρωση: Έχει γίνει, και γίνεται, edit σε φωτογραφίες που έχουν ανέβει μέχρι τώρα και στις οποίες εμφανίζονται παιδιά. Συγκεκριμένα αφαιρέθηκε ο κώδικας έτσι ώστε να μην εμφανίζονται πλέον ως εικόνες. Θα παρακαλέσω θερμά από την στιγμή αυτής της ενημέρωσης και μετά να μην ανέβει ανάλογο υλικό για κανέναν λόγο και υπό οποιαδήποτε μορφή, ακόμα και ως απλός σύνδεσμος. Δεν θεωρώ ότι είναι δύσκολο να καταλάβουμε τον λόγο αυτής της απόφασης από μέρους της Ομάδας Διαχείρισης. Παρόλα αυτά αν κάποιος έχει κάποια ένσταση απορία κ.τ.λ.π. μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω π.μ.

Υ.Γ. Ευχαριστώ για την κατανόηση και συγνώμη για την όποια αναστάτωση. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Επ τi έκπληξη ήταν αυτήν ? Γεια σου βρε Γιώργο ... πολύ ωραίες οι φωτο σου ...

Σε ευχαριστω Και οι δικες σου Χατζηγιαννη δεν πανε πισω...:p Ειδικα αυτη με την μπυρα! Θα ηθελα περισσοτερη λεπτομερεια αλλα εχει πολυ καλη αποτυπωση χρωματων.!

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όντως παιδιά ο Γιώργος το έχει πολύ με το lumia 1020.. Έχω δει εντυπωσιακά δείγματα..

@keras πολύ καλή η βραδυνή στην πισίνα ... λίγα κινητά μπορούν να βγάλουν τέτοιο αποτέλεσμα ..

καλή μαγκιά η έξυπνη ακολουθία με το ποδήλατο ...ιδιαίτερη φωτογραφία ..

ΥΓ. Εμφανίστηκε ο demon στο νήμα , άντε να σκάσει μύτη και ο saleakos και αυτός έχει χαθεί .. Πήξαμε στις φωτο από τα nubia :p

άντε να δούμε και κάτι άλλο ..

Δεν κανω κατι φοβερο, απλα το εχω μαθει πως συμπεριφερεται σε διαφορετικες συνθηκες και το ρυθμιζω αναλογα. Και στο αυτοματο μπορει ο καθενας να παρει πολυ καλες φωτο παντως.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν βγαζει τοσο καλες...ουτε το δικο μου 1020 εβγαζε.Κυριως σε Landscapes Οι ακρες βγαινανε θολες.

του daemon ειναι εξωπραγματικο.

Εχει τυχει σε καποιες παρτιδες το εχω παρατηρησει και εγω. Παντως δεν θεωρω οτι τιθεται και ιδιαιτερο θεμα δεν φαινεται ευκολα...

Και οι δικες σου του 1020 ηταν απιστευτες δεν ειχα παρατηρησει κατι κακο.

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Demon ελπίζω να ήρθες για να μείνεις.....;)

Παοκ, στο κινητό δείχνει θαύμα όπως και το θέμα. Να δούμε τι θα μας δώσουν τα windows 10.....

Δεν εφυγα ποτε φιλε μου...ενα μικρο break εκανα...;)

(περιμενω την κουκουβαγια να μου πεις αν ηταν ζωντανη η οχι) :rolleyes:

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι θελει αρκετη δουλεια...πιστευω στην τελικη εκδοση να ειναι ετοιμη.Παντως εχει γινει σημαντικη προοδος.

Αυτο εννοουσα πριν οταν ειπα οτι εχει διαφορα αλλα θα δειξει. Το καλο ειναι οτι δειχνουν πολλα υποσχομενα τα 10αρια στο 930. Θα δουμε και στο 1020 αν και δεν περιμενω πολλα.

Δεν εφυγα ποτε φιλε μου...ενα μικρο break εκανα...;)

(περιμενω την κουκουβαγια να μου πεις αν ηταν ζωντανη η οχι) :rolleyes:[

Αυτο εννοουσα πριν οταν ειπα οτι εχει διαφορα αλλα θα δειξει. Το καλο ειναι οτι δειχνουν πολλα υποσχομενα τα 10αρια στο 930. Θα δουμε και στο 1020 αν και δεν περιμενω πολλα.

Αν δεν είναι ξεκάθαρο ότι είναι ολοζώντανη τότε έχει θέμα η συσκευή μου........:lol: :lol:

Το δικό μου 1020 είναι από τις τελευταίες παρτίδες και δεν έχει θέματα προηγούμενων παρτίδων. Ούτε οι φωτογραφίες που έχω τραβήξει και έχω αποθηκευμενες στο PC. Απλά εδω ανεβάζω κατευθείαν από το κινητό και κατά 90% δεν τις έχω δει καν σε PC μιας και στο σπίτι το ανοίγω ελάχιστα. Οπότε ίσως κάποιες δεν είναι ιδανικές.

Edited by montoya_42

auto 19852252896_5add046bbd_k.jpgIMG_20150620_211401 by Vagos Geo, on Flickr

1/8 iso 800 19859302602_cd8f9dac63_k.jpgIMG_20150720_225158 by Vagos Geo, on Flickr

36s 19874250662_536d2087cf_k.jpg36second by Vagos Geo, on Flickr

ΥΓ. Κάποια μαγκιά κανείς σίγουρα με το 1020 Γιώργο .. :p Απλά το κινητό το έχεις φέρει στα μέτρα σου , γι'αυτό βλέπουμε τόσο όμορφα αποτελέσματα .. Χατζηγιάννης ?:lol: νόμιζα ότι το είχες ξεχάσει ...:D

Edited by vagosvts7

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...