Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε Γιαννη η καμερα του m8. Οπως επισης θεωρω την ultrapixel κακη υλοποιηση. Δεν μπορεσα ποτε να βρω το καλο σε αυτη την τεχνολογια. Εξου και η htc που την αφησε πλεον. Απορω για αυτο που λες για το g3 και το s5 μιας και ειναι απο τις πιο αξιολογες καμερες σε android. Τα ειχες ποτε τα κινητα?

Το s5 ανωτερο απο το g3 στις ημερησιες στις βραδυνες ηταν πολυ κοντα, με το πολυ καλο night mode του s5.

Και τα 2 ηταν ομως καλυτερα απο το m7-m8. Εκει που υπερτερουσε το m8 υπο ρυθμισεις σε νυχτερινα τοπια μιας και τα g3+s5 δεν σε αφηνουν να παιξεις με ρυθμισεις.

Οσο για το 930 σαν συσκευη σαφως ειναι καλυτερη με μεγαλυτερη και φωτεινοτερη οθονη, και στα τεχνικα χαρακτηριστικα.

Οσο για το καρουμπαλο, μπορει να σου φαινεται πιο βολικο αλλα εκει γινεται ολο το παιχνιδι....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οκ...πασο. :)

Προφανως παρεξηγηθηκαμε και οι 2 μιας και ο γραπτος λογος ξερεις πολυ καλα ποσο ευκολα παρεξηγειται.

Οσο το περι "εχθρας" σαφως και οχι, αν ειναι δυνατον. Κουβεντα κανουμε και τιποτα παραπανω αλλιμονο να παρεξηγηθουμε για τα κινητα. :)

Και ουδεποτε φυσικα σκεφτηκα να αφαιρεθει η οτι δεν εχει θεση εδω το 808.

Και ξερεις πολυ καλα ποσο το εχω υποστηριξει στο παρελθον.

Τουλαχιστον αυτο και το 1020 ειναι τα μονα "καθαρα" φωτογραφικα κινητα χωρις τις επεξεργασιες των νεων κινητων (processing - oversaturation-noise reduction κτλ).

Τα είχα αλλά στο είπα , αναφέρομουν σε εσωτερικό χώρο.

Τώρα ή ultrapixel σηκώνει τόσο μεγάλη κουβέντα ,που δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο.

Δες λίγο αν θες στην υπογραφή μου δείγματα με αυτή την κάμερα και πες μου την γνώμη σου αν θες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω ανεβασει 2 συγκριτικα με 1020 και 930....το ενα με βραδυνα τοπια και το αλλο εσωτερικοι χωροι με φλας.

συνολο 22 φωτογραφιες.Σε ολες τις παραμετρους κερδιζει το 930...χανει μονο σε λεπτομερεια σε zoom 100%.

αμα δεν το βλεπεις αυτο, εθελοτυφλεις.

Δευτερον, πουθενα δεν ειπα εγω οτι το led ειναι ανωτερο απο το Xenon.

αυτο που λεω εγω ειναι...κακη υλοποιηση και κακο software στο 1020 δινουν αυτα τα αποτελεσματα με xenon.

Σε αντιθεση με 808 και νοκια Ν8 που το Xenon δινει "pure white"

Εγω γιατι θυμαμαι Κωστα οτι σου ελεγαν οι περισσοτεροι οτι τους αρεσε το 1020?

Οπως επισης θυμαμαι πολυ καλα οταν ειχαμε και οι 2 το lg g2 οτι καποια στιγμη το ειχες βγαλει και καλυτερο απο το 1020...

Κατ'έμε καθολου κακη υλοποιηση στο 1020. Αυτη ειναι η αποψη μου.

Θα φτιαξω το συγκριτικο με το 930 και το 1020 στο αυτοματο και θα δουμε τι παιζει.

Και ξερεις κατι? ΜΑΚΑΡΙ να βγει καλυτερο το 930, να παω να το ξαναπαρω, μιας και εχει πολλα που μου αρεσουν σαν συσκευη και σαν specs.

Αλλα..δεν το βλεπω.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα είχα αλλά στο είπα , αναφέρομουν σε εσωτερικό χώρο.

Τώρα ή ultrapixel σηκώνει τόσο μεγάλη κουβέντα ,που δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο.

Δες λίγο αν θες στην υπογραφή μου δείγματα με αυτή την κάμερα και πες μου την γνώμη σου αν θες.

Τις ειδα, ομορφες φωτογραφιες με ωραια χρωματα. Τους λειπει το κλασσικο, η λεπτομερεια. (σου εκανα και follow μολις).

Αν το htc ειχε την καμερα που επρεπε, θα ηταν το νο1 κινητο που θα επαιρνα και ακομα και τωρα θα ειχα, μιας και δεν του λειπει τιποτα.

Κατασκευη, οθονη τα παντα ειναι υπερ του σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Εγω γιατι θυμαμαι Κωστα οτι σου ελεγαν οι περισσοτεροι οτι τους αρεσε το 1020?

Οπως επισης θυμαμαι πολυ καλα οταν ειχαμε και οι 2 το lg g2 οτι καποια στιγμη το ειχες βγαλει και καλυτερο απο το 1020...

Κατ'έμε καθολου κακη υλοποιηση στο 1020. Αυτη ειναι η αποψη μου.

Θα φτιαξω το συγκριτικο με το 930 και το 1020 στο αυτοματο και θα δουμε τι παιζει.

Και ξερεις κατι? ΜΑΚΑΡΙ να βγει καλυτερο το 930, να παω να το ξαναπαρω, μιας και εχει πολλα που μου αρεσουν σαν συσκευη και σαν specs.

Αλλα..δεν το βλεπω.

Τις ειδα, ομορφες φωτογραφιες με ωραια χρωματα. Τους λειπει το κλασσικο, η λεπτομερεια. (σου εκανα και follow μολις).

Αν το htc ειχε την καμερα που επρεπε, θα ηταν το νο1 κινητο που θα επαιρνα και ακομα και τωρα θα ειχα, μιας και δεν του λειπει τιποτα.

Κατασκευη, οθονη τα παντα ειναι υπερ του σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Τώρα συμφωνούμε κάπως. :-P

Έκανα φολομπακ, το είδα.

Κακή πάντως όπως λένε όλοι δεν την λες.

Θα σου στείλω ένα πμ, κάτι Θέλω να μου πεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι το 1020 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με το 930 παρά το μειονέκτημα της κιτρινίλας. Και να αναφέρω ξανά ότι το white balance του 930 μπορεί να έχει καλύτερο λευκό αλλά χάνει αλλού. Ναι μεν πιο φυσικά χρώματα.. αλλά όπως τα βλέπω φαίνονται πολύ ξεθωριασμένα. Επίσης το μαύρο χρώμα που αποδίδει δεν είναι πάντα καθαρό και έχει θέματα με το κόκκινο/πορτοκαλί και μπλε κλπ. Πχ στο τελευταίο σετ τα χρώματα είναι αλλού για αλλού. Υπάρχουν και σε προηγούμενα συγκριτικά διαφορές, απλά αναφέρω το τελευταίο που είναι πιο έντονο. Στις ημερήσιες πάντως είδαμε περισσότερη κιτρινίλα στο 930.

Όσον αφορά το φλας το γνωρίζουμε ότι το 1020 για xenon είναι αρκετά αδύναμο, ωστόσο στο δεύτερο σετ βλέπουμε διαφορετική ταχύτητα κλείστρου.

1020: 1/15

930: 1/8

Λογικό να βγει αρκετά φωτεινή και του 930.. αλλά αν είχαμε πρόσωπα με κινήσεις κλπ εκεί θα ξεχώριζε το 1020 με το πάγωμα.

Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι το 1020 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με το 930 παρά το μειονέκτημα της κιτρινίλας. Και να αναφέρω ξανά ότι το white balance του 930 μπορεί να έχει καλύτερο λευκό αλλά χάνει αλλού. Ναι μεν πιο φυσικά χρώματα.. αλλά όπως τα βλέπω φαίνονται πολύ ξεθωριασμένα. Επίσης το μαύρο χρώμα που αποδίδει δεν είναι πάντα καθαρό και έχει θέματα με το κόκκινο/πορτοκαλί και μπλε κλπ. Πχ στο τελευταίο σετ τα χρώματα είναι αλλού για αλλού. Υπάρχουν και σε προηγούμενα συγκριτικά διαφορές, απλά αναφέρω το τελευταίο που είναι πιο έντονο. Στις ημερήσιες πάντως είδαμε περισσότερη κιτρινίλα στο 930.

Όσον αφορά το φλας το γνωρίζουμε ότι το 1020 για xenon είναι αρκετά αδύναμο, ωστόσο στο δεύτερο σετ βλέπουμε διαφορετική ταχύτητα κλείστρου.

1020: 1/15

930: 1/8

Λογικό να βγει αρκετά φωτεινή και του 930.. αλλά αν είχαμε πρόσωπα με κινήσεις κλπ εκεί θα ξεχώριζε το 1020 με το πάγωμα.

επανερχομαι στις βραδυνες ...δηλαδη η πρωτη φωτο του 1020 ειναι τεχνικα καλυτερη σαν φωτογραφια? θα σκισουμε τα πτυχια μας στο τελος μου φαινεται...

16510601341_aaf1647a8c_c.jpg

16486351706_a76631f6f8_c.jpg

Λοιπον...τελευταια φορα το γραφω.Οποιος ξερει 5 πραγματα γυρω απο φωτογραφια, καταλαβαινει

Μεγαλυτερος αισθητηρας στο 1020, φακος σχεδον διπλασιος σε μεγεθος το 1020, διαφραγμα πιο φωτεινο το 1020 (f/2/2).Και ομως το φως που εχει πιασει το 1020 ειναι το μισο απο αυτο που επιασε ο φακος του 930 !

Και ρωταω εγω τωρα...εαν δεν ειναι αυτο ΚΑΚΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ, τοτε ποιο ειναι?

επανερχομαι στις βραδυνες ...δηλαδη η πρωτη φωτο του 1020 ειναι τεχνικα καλυτερη σαν φωτογραφια? θα σκισουμε τα πτυχια μας στο τελος μου φαινεται...

Κωστα οταν συμφωνω μαζι σου στο λεω, και το ξερεις πολυ καλα.

Οταν δεν συμφωνω παλι στο λεω οπως και τωρα. Καποτε το 1020 ηταν ο θεος για σενα και τωρα ειναι "κιτρινιλα" και κακη υλοποιηση.

Τωρα ο Θεος ειναι το 930 με "τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες" και "την καλυτερη καμερα που εχεις πιασει ποτε".

Αποψη σου, αποψη μου. Δεν θελω να σκισεις και τα πτυχια σου...!

Σταματαω εδω δεν θελω και ουτε μπορω να σε πεισω σε κατι, ουτε εσυ εμενα.

Για μενα μονο και μονο τα οπτικα τους δεν εχουν καμια επαφη, ουτε ο σταθεροποιητης τους.

Αμεσα να βρω τον χρονο, βγαζω τις φωτο και φτιαχνω το συγκριτικο. Υποψιν οτι το 930 φοραει denim και το 1020 black.

Oσο για το ποσο αντικειμενικο θα ειναι το συγκριτικο μου, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το αναφερω καν...Πιστευω να το εχω αποδειξει.

Χτες στο βραδυ ολα στο auto γυρισα ΜΟΝΟ το iso στο 100. Η λαμπα στο δρομο ειναι κιτρινη...Εκτος αν θελω οφθαλμιατρο, δεν βλεπω κιτρινιλα στην φωτο παρα τον κιτρινο φωτισμο.!

16373146657_c6b87c0430_k.jpgWP_20150216_18_47_43_Pro by drizosg, on Flickr

Για πείτε ρε παιδιά, πως σας φαίνεται η κάμερα;

(LG G3)

http://cl.ly/image/2p0v1S0J1v3M

Εγώ θα σου πω να δεις τη φωτογραφία σου εσύ σε έναν υπολογιστή και να μας πεις εσύ τη γνώμη σου :)

Για εμένα ναι είναι καλύτερη.

Καλύτερο μαύρο και κυρίως στον ουρανό.

Καλύτερες αντιθέσεις.

Καλύτερο βάθος χρώματος.

Περισσότερη ζωντάνια.

Το 930 έχει ανεβάσει ψηφιακά την φωτεινότητα και στο σύνολο μου δίνει ένα μέτριο και φθηνό αποτέλεσμα. Επίσης το μπλε στα μπαλκόνια του ξενοδοχείου νομίζω είναι πιο έντονα απ' ότι στην πραγματικότητα. Το είχες αναφέρει με άλλο κινητό ότι στην πραγματικότητα είναι πιο ελαφρύ το μπλε. Επίσης αυτό το έντονο κόκκινο που ξεπετάγεται τραβάει την προσοχή χωρίς λόγο. Τα φωτεινά γράμματα του ξενοδοχείου στο πάνω μέρος, η τέντα στο μαγαζί κάτω αριστερά και η απαγορευτική πινακίδα στον δρόμο είναι αρκετά πιο έντονα σε σχέση με τα υπόλοιπα χρώματα, κάτι το οποίο δεν δείχνει ομοιομορφία στα χρώματα. Νομίζω μόνο το λευκό χρώμα έχει πετύχει το 930 και τίποτα άλλο.

Έχουμε δει καλύτερες φωτογραφίες ακόμα και από lg g2 κλπ.

Βρε paok... Μόλις άνοιξα να δω τις φωτογραφίες γιατί έχεις φαγωθεί! Μα μας δουλεύεις ρε συ? Είπαμε σου είχαμε μια άλφα εμπιστοσύνη μετά από τόσα τεστ κτλ πας να την κλονίσεις?? Τι καλύτερο βρίσκεις στην ελαιογραφία του 930 από τη φωτογραφία του 1020???

Χτες στο βραδυ ολα στο auto γυρισα ΜΟΝΟ το iso στο 100. Η λαμπα στο δρομο ειναι κιτρινη...Εκτος αν θελω οφθαλμιατρο, δεν βλεπω κιτρινιλα στην φωτο παρα τον κιτρινο φωτισμο.!

r

και το ταξί ρε :p

Αυτή μάλιστα, είναι φωτο για σεμινάριο

Οριστε και 2 τυχαια που βρηκα στον δισκο μου απο το τεστ που ειχα κανει με το g2 vs 930. Tα ειχα παραλληλα και τοτε αποφασισα να κρατησω το g2. Αλλες ηταν καλυτερες στο 930 αλλες στο g2.

Low light all auto flash on

Lumia 930

16377648969_a32bfadaf9_k.jpgWP_20140924_22_27_00_Pro by drizosg, on Flickr

Lg G2

16562281501_819e775c5b_k.jpg20150113_224921 (1) by drizosg, on Flickr

Lumia 930

16376352598_53cf09ccba_k.jpgWP_20150114_08_05_44_Pro by drizosg, on Flickr

Lg G2

16562363971_50b7397328_k.jpg20150114_080538 by drizosg, on Flickr

Θυμάμαι το πολύ καλό συγκριτικό που είχες κάνει και στο σύνολο είχα προτιμήσει το lg.Το είχα αναφέρει.

Καλύτερες αντιθέσεις.

Καλύτερο βάθος χρώματος.

Περισσότερη ζωντάνια.

Το 930 έχει ανεβάσει ψηφιακά την φωτεινότητα και στο σύνολο μου δίνει ένα μέτριο και φθηνό αποτέλεσμα. Επίσης το μπλε στα μπαλκόνια του ξενοδοχείου νομίζω είναι πιο έντονα απ' ότι στην πραγματικότητα. Το είχες αναφέρει με άλλο κινητό ότι στην πραγματικότητα είναι πιο ελαφρύ το μπλε. Επίσης αυτό το έντονο κόκκινο που ξεπετάγεται τραβάει την προσοχή χωρίς λόγο. Τα φωτεινά γράμματα του ξενοδοχείου στο πάνω μέρος, η τέντα στο μαγαζί κάτω αριστερά και η απαγορευτική πινακίδα στον δρόμο είναι αρκετά πιο έντονα σε σχέση με τα υπόλοιπα χρώματα, κάτι το οποίο δεν δείχνει ομοιομορφία στα χρώματα. Νομίζω μόνο το λευκό χρώμα έχει πετύχει το 930 και τίποτα άλλο.

:lol::lol: Θα μου πεις γιατι γελαω...γιατι πριν δω το post σου τυχαια ανεβασα φωτογραφιες συγκριτικες 930 με g2...!

Oσο για το σχολιο σου οπως και στο προηγουμενο συμφωνω 100%. Το 930 τεινει για μενα πιο φωτογραφια κινητου με επεξεργασια παρα το "φωτογραφικο" που εχει το 1020.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θυμάμαι το πολύ καλό συγκριτικό που είχες κάνει και στο σύνολο είχα προτιμήσει το lg.Το είχα αναφέρει.

Ναι και εγω το θυμαμαι πολυ καλα. :) Ξερεις ποιο ειναι το θεμα? για μενα ειναι μεγαλο βημα το 1020, μιας και ειμαι κολλημενος με το android....Για να το αποχωριστω φαντασου τι εντυπωση μου εχει κανει η καμερα του 1020. Πραγματικα δεν το περιμενα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και το ταξί ρε :p

Αυτή μάλιστα, είναι φωτο για σεμινάριο

:lol: οντως το ταξι το ξεχασα!

Σε ευχαριστω αν και δεν την θεωρω κατι ιδιαιτερο σαν φωτογραφια. Ιδιαιτερο θεωρω το γεγονος οτι βγηκε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και κυριως στο χερι.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άντε και μια φωτογραφία επί του θέματος. Απόλυτο σκοτάδι και φλάς στο χέρι 808.

Αν θες δωσε ενα αλλο λινκ να την δω γιατι δεν ανοιγει σωστα...π.χ. flickr η dropbox :)

Καλύτερες αντιθέσεις.

Καλύτερο βάθος χρώματος.

Περισσότερη ζωντάνια.

Αυτη τη φωτο του 1020 σε εντυπη μορφη εγω τη σκιζω και την πεταω στο καλαθο των αχρηστων...ουτε λεπτομερεια κοιταω ουτε τιποτα.

ειναι μια κιτρινη και σκοτεινη φωτογραφια.

Επισης εντυπωση μου εκανε οτι μπορεσες να διακρινεις οτι το χρωμα της πινακιδας στον δρομο ειναι πιο εντονο σε σχεση με τα αλλα χρωματα στο 930...και δεν μπορεσες να δεις τη φωτο του 1020 που ειναι ολοκιτρινη.Απιστευτος εισαι.

Μαυρο τον εβγαλε τον ουρανο το 1020 επειδη δεν μπορεσε να τον φωτισει ...γι αυτο.

Τελος αυτα τα εντονα κοκινα που λες ...μονο εσυ τα βλεπεις.

Ξαναλεω τα χρωματα του 930 ειναι παραπλησια με τα αληθινα...οποιος θελει το πιστευει.

Guest YiorgosA
Για πείτε ρε παιδιά, πως σας φαίνεται η κάμερα;

(LG G3)

http://cl.ly/image/2p0v1S0J1v3M

Εγώ θα σου πω να δεις τη φωτογραφία σου εσύ σε έναν υπολογιστή και να μας πεις εσύ τη γνώμη σου :)

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την στιγμή τι εννοείς φιλε μου, ούτε τον τρόπο με τον οποίο το εννοείς.

Απο την ώρα που πήρα το G3 κάτι στην κάμερα με χαλάει σε κάποιες λήψεις. Είχα συνηθίσει στο 925 που είχε και φοβερή κάμερα, και κάτι με χαλάει.

Παραθέτω λοιπόν την φώτο, ώστε κι άλλοι που είχαν την συσκεύη (G3) να μου πουν την γνώμη τους, να μου φύγει η ιδέα αν θες, ότι η κάμερα έχει θέμα.

Αν έτσι είναι η κάμερα, είμαι κομπλέ.

Σαφώς καλύτερη η πρώτη φωτό. Από όλες τις απόψεις.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την στιγμή τι εννοείς φιλε μου, ούτε τον τρόπο με τον οποίο το εννοείς.

Απο την ώρα που πήρα το G3 κάτι στην κάμερα με χαλάει σε κάποιες λήψεις. Είχα συνηθίσει στο 925 που είχε και φοβερή κάμερα, και κάτι με χαλάει.

Παραθέτω λοιπόν την φώτο, ώστε κι άλλοι που είχαν την συσκεύη (G3) να μου πουν την γνώμη τους, να μου φύγει η ιδέα αν θες, ότι η κάμερα έχει θέμα.

Οχι φιλε μου μια χαρα ειναι η καμερα σου. Ετσι παιζει το g3. Απλα δοκιμασε (αν την εχει φτιαξει με την lollipop) την xcam η ακομα καλυτερα camera fv-5. Στην υπογραφη μου εχω και τις ρυθμισεις για το g2. Ριξε λιγο το exposure Και θα δεις καλυτερο αποτελεσμα. ;)

Aυτο που σε χαλαει ειναι το επιθετικο noise reduction και το οτι το κινητο εχει απο την φυση του πολυ exposure. Ριξε μια ματια στο νημα του g3 με τις φωτο.

Σαφώς καλύτερη η πρώτη φωτό. Από όλες τις απόψεις.

Καταρχήν το άσπρο παραείναι άσπρο σε βαθμό ψεύτικου στο 930...Λες και έχουν xenon φωτισμό...

Σαν τα δόντια του Ross σε ένα επεισόδιο στα φιλαράκια... :lol::lol:

Μιλάω πάντα φιλικά.

Δε τη γνωρίζω την κάμερα του G3 πέρα από τις φωτογραφίες που βγάζουν εδώ τα παιδιά, που πολλές φορές παίζουν με ρυθμίσεις αλλά και τρίποδα και δεν είναι "αντικειμενικές" - "πραγματικές". Η συγκεκριμένη φωτογραφία πρέπει να είναι κάπως κουνημένη και αν τη δεις σε μεγάλη οθόνη στο 100% δείχνει λίγο καμμένη στα σημεία φωτισμού και αρκετά "blury".

Edited by Moralas

Guest YiorgosA

Α ρε Τζορτζ, ευχαριστώ ρε φίλε. Θα κοιτάξω και τις άλλες προτάσεις σου.

Μιλάω πάντα φιλικά.

Δε τη γνωρίζω την κάμερα του G3 πέρα από τις φωτογραφίες που βγάζουν εδώ τα παιδιά, που πολλές φορές παίζουν με ρυθμίσεις αλλά και τρίποδα και δεν είναι "αντικειμενικές" - "πραγματικές". Η συγκεκριμένη φωτογραφία πρέπει να είναι κάπως κουνημένη και αν τη δεις σε μεγάλη οθόνη στο 100% δείχνει λίγο καμμένη στα σημεία φωτισμού και αρκετά "blury".

Δεν υποννόησα ότι ''έκραζες'' αλλά αυτό ακριβώς που είπα, ότι δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις.

Τώρα πχ το τεκμηρίωσες ωραία.

Επειδή σε μεγάλη οθόνη την είδα, αυτό με χαλάει. Το ότι φαίνεται σαν ελαιογραφία, και έχω την εντύπωση πως ήμουν σταθερός όταν την τράβαγα.

Αυτό εννοώ.

Αλλά όπως επισημαίνει και ο φίλος demon2411 που είχε και την συσκευή, μάλλον είναι έτσι εξαιτίας του noise reduction.

Βρε paok... Μόλις άνοιξα να δω τις φωτογραφίες γιατί έχεις φαγωθεί! Μα μας δουλεύεις ρε συ? Είπαμε σου είχαμε μια άλφα εμπιστοσύνη μετά από τόσα τεστ κτλ πας να την κλονίσεις?? Τι καλύτερο βρίσκεις στην ελαιογραφία του 930 από τη φωτογραφία του 1020???

για τη συγκεκριμενη φωτο η βαθμολογια μου ειναι 9 στο 930 και 7 στο 1020

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α ρε Τζορτζ, ευχαριστώ ρε φίλε. Θα κοιτάξω και τις άλλες προτάσεις σου.

Δεν υποννόησα ότι ''έκραζες'' αλλά αυτό ακριβώς που είπα, ότι δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις.

Τώρα πχ το τεκμηρίωσες ωραία.

Επειδή σε μεγάλη οθόνη την είδα, αυτό με χαλάει. Το ότι φαίνεται σαν ελαιογραφία, και έχω την εντύπωση πως ήμουν σταθερός όταν την τράβαγα.

Αυτό εννοώ.

Αλλά όπως επισημαίνει και ο φίλος demon2411 που είχε και την συσκευή, μάλλον είναι έτσι εξαιτίας του noise reduction.

ελαιογραφια φαινεται λογω υπερβολικου Noise reduction...στα Galaxy ειναι πιο εντονο το φαινομενο.

Κωστα οταν συμφωνω μαζι σου στο λεω, και το ξερεις πολυ καλα.

Οταν δεν συμφωνω παλι στο λεω οπως και τωρα. Καποτε το 1020 ηταν ο θεος για σενα και τωρα ειναι "κιτρινιλα" και κακη υλοποιηση.

Τωρα ο Θεος ειναι το 930 με "τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες" και "την καλυτερη καμερα που εχεις πιασει ποτε".

Αποψη σου, αποψη μου. Δεν θελω να σκισεις και τα πτυχια σου...!

Σταματαω εδω δεν θελω και ουτε μπορω να σε πεισω σε κατι, ουτε εσυ εμενα.

Για μενα μονο και μονο τα οπτικα τους δεν εχουν καμια επαφη, ουτε ο σταθεροποιητης τους.

Αμεσα να βρω τον χρονο, βγαζω τις φωτο και φτιαχνω το συγκριτικο. Υποψιν οτι το 930 φοραει denim και το 1020 black.

Oσο για το ποσο αντικειμενικο θα ειναι το συγκριτικο μου, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το αναφερω καν...Πιστευω να το εχω αποδειξει.

16373146657_c6b87c0430_k.jpgWP_20150216_18_47_43_Pro by drizosg, on Flickr

Εξηγησε μου τοτε πως με ιδιες ρυθμισεις ο μεγαλος φακος του 1020 πιανει λιγοτερο φως απο το 930?

Καλησπέρα παιδιά έχω πάθει πλάκα βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία.... Mπορεί να βγάλει τοσο καλά το φεγγάρι το 1020 με χρήση τηλεσκοπικού φακου? The Moon, as shot through my telescope using my Nokia Lumia 1020

Καλησπέρα παιδιά έχω πάθει πλάκα βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία.... Mπορεί να βγάλει τοσο καλά το φεγγάρι το 1020 με χρήση τηλεσκοπικού φακου? The Moon, as shot through my telescope using my Nokia Lumia 1020

Εμμ... Η λεπτομέρεια αυτή που είπες "τηλεσκοπικός φακός" είναι που κάνει την μικρή αυτή διαφορά :X

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...