Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

σε σχεση με το σατιο το ν8 βγαζει καλυτερες φωτο?

ειχε κανενας το σατιο και να πηγε σε ν8 να μας πει?

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι βγάζει καλύτερες το Ν8! Έχω το Satio και πριν λίγες μέρες πήρα και το Ν8.

Πιο ζωντανά χρώματα.

καταφερα και βρηκα ν8 ενα απο τα 2 τελευταια στη βοντα στη athensheart και το πηρα το απογευμα της 31 δεκεμβριου λιγο πριν κλεισουν, αγιοβασιλατικο δωρο θα ελεγα.

τσεκαρα τις φωτο με το σατιο που εχει η γυναικα μου τωρα, και οντως οι φωτο ειναι λιγο πιο ζωντανες πιο ρεαλιστικες θα ελεγα.

Ναι βγάζει καλύτερες το Ν8! Έχω το Satio και πριν λίγες μέρες πήρα και το Ν8.

Πιο ζωντανά χρώματα.

Μια που τα εχεις και τα δυο, θα μπορουσες να βγαλεις φωτο το ιδιο θεμα και με τα δυο, για να δουμε τις διαφορες? :)

Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.

Κάτι που δεν περίμενα πάντως ήταν το πόσο καλά τραβάει το Ν8 το βράδυ, όχι σε κλειστούς χώρους όπου εκεί το Satio έχει λίγο πιο δυνατό xenon φλας, αλλά όταν π.χ φωτογραφείς ένα κτίριο. Βάζοντάς το σε νυχτερινή λήψη με το Satio είναι σχεδόν αδύνατον να τραβήξεις κάτι που να μην βγει κουνημένο. Αντιθέτως το N8 με νυχτερινή λήψη πετυχαίνει εύκολα σταθερές φωτογραφίες και πολύ καθαρές!

π.χ http://img89.imageshack.us/img89/5449/02012011048.th.jpg & http://img26.imageshack.us/img26/4421/02012011050.th.jpg :)

Βασικά είναι τραβηγμένες με διαφορετικές ρυθμίσεις.

Το σάτιο έχει iso σε αυτή τη φώτο 320 με ταχύτητα κλείστρου 1/10 ενώ το nokia με iso 799 και 1/33. Οπότε είναι λογικό να δείχνει ότι έχει περισσότερο θόρυβο!

Βασικά είναι τραβηγμένες με διαφορετικές ρυθμίσεις.

Το σάτιο έχει iso σε αυτή τη φώτο 320 με ταχύτητα κλείστρου 1/10 ενώ το nokia με iso 799 και 1/33. Οπότε είναι λογικό να δείχνει ότι έχει περισσότερο θόρυβο!

το iso τα ρυθμιζει το τηλεφωνο αυτοματα? διοτι εγω στο αυτοματο το ειχα και στα δυο. δεν εκανα καποια ρυθμιση.

πως το καταλαβαινεις απο τη φωτο τι iso εχει?

βαζω αλλη μια του ν8

http://s1d6.turboimagehost.com/t/5486549_06012011010.jpg

να συμπληρωσω οτι το ν8 ειναι στα 9μεγκαπιξελ ρυθμισμενο απο οτι ειδα. τις πληροφοριες τις ειδα απο το photoviewer.

Edited by gsa1967

Ναι είναι 9mp.

Το ISO δεν μπορείς να το ρυθμίσεις ακριβώς όπως θες, αλλά στο περίπου από τις επιλογές που έχει:

Light Sensitivity (ISO)

-Automatic

-Low

-Medium

-High

Σε τι τιμή αντιστοιχεί η κάθε επιλογή, δεν γνωρίζω.

Επίσης η λειτουργία vivid από το μενού Colour Tone κάνει πολλή καλή δουλειά σε όσα δείγματα έχω δει! Βγάζει φωτογραφίες με πιο ζωντανά χρώματα!

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Κι εγώ se θα πω ακόμη και το k800 που έχει 3.2 βγάζει πολύ καλύτερε φωτογραφίες από αλλά κινητά με ανώτερα mega pixel.

το κ800ι απο τα καλυτερα κινητα στη ληψη φωτογραφιων το εχω σχεδον 3,5 χρονια και εχω βγαλει περιπου 8000 φωτογραφιες

το κ800ι απο τα καλυτερα κινητα στη ληψη φωτογραφιων το εχω σχεδον 3,5 χρονια και εχω βγαλει περιπου 8000 φωτογραφιες

+φωνω .....εχω παρει κινητα με περισοτερα mpixels απο το k800 αλλα οι φωτογραφιες τους δεν ηταν τοσο καλες σαν αυτου..... και κυριως το βραδυ. Βεβαια στο video το k800 ειναι πολυ gtpk

προσωπική μου άποψη είναι οτι καλύτερη φωτογραφία πάντα την είχε η Sony Ericsson.

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

ελπίζω να ερθει και στην Ελλαδα

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=20465

Sony Ericsson Cybershot S006 Aurora Black

αν και δεν εχει xenon flash αν ειναι σε καλη τιμη θα το τσιμπησω

ελπίζω να ερθει και στην Ελλαδα

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=20465

Sony Ericsson Cybershot S006 Aurora Black

αν και δεν εχει xenon flash αν ειναι σε καλη τιμη θα το τσιμπησω

ελλειψη το ξενον φλας, ποτε θα ρθει ξερουμε?

• 3 weeks later...
Δε τραβάει καλές φώτο γενικά το Defy. Το Χ10 ίσως τραβάει λίγο καλυτερα, αλλά δε με εντυπωσιάζει, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι απαράδεκτο. Το Defy έχει πολλά καλά, αλλά η φωτογραφική του σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά.:)

Στα smartphones και γενικά σε κινητό δε νομίζω να μπορεί καμία συσκευή να κοιτάξει στα μάτια το Ν8, ιδίως με την προσθήκη του νέου mod που απενεργοποιεί τον αλγόριθμο συμπίεσης της Nokia και δίνει 100% ποιότητα στα αρχεία jpeg.

Απορώ όμως τι γίνεται στον κόσμο του Android. Το έχει ψάξει κανένας; Ποια θεωρείτε εσείς ως την καλύτερη φωτογραφική συσκευή Android; Να φανταστώ ότι η Sony-Ericsson συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση στα φωτογραφικά κινητά και εδώ;

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Να φανταστώ ότι η Sony-Ericsson συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση στα φωτογραφικά κινητά και εδώ;

Προς το παρον μονο στα Symbian μοντελα της (Satio/Aino/Vivaz)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Στα smartphones και γενικά σε κινητό δε νομίζω να μπορεί καμία συσκευή να κοιτάξει στα μάτια το Ν8, ιδίως με την προσθήκη του νέου mod που απενεργοποιεί τον αλγόριθμο συμπίεσης της Nokia και δίνει 100% ποιότητα στα αρχεία jpeg.

Απορώ όμως τι γίνεται στον κόσμο του Android. Το έχει ψάξει κανένας; Ποια θεωρείτε εσείς ως την καλύτερη φωτογραφική συσκευή Android; Να φανταστώ ότι η Sony-Ericsson συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση στα φωτογραφικά κινητά και εδώ;

Επαναλαμβανω, no xenon no party...το 6220 classic που ειχα εβγαζε φοβερες φωτο μερα νυχτα...των android οι καμερες δε πιανουν μπροστα στο n8, μονο το iphone το κοιταει στα ματια και μονο την ημερα

Επαναλαμβανω, no xenon no party...το 6220 classic που ειχα εβγαζε φοβερες φωτο μερα νυχτα...των android οι καμερες δε πιανουν μπροστα στο n8, μονο το iphone το κοιταει στα ματια και μονο την ημερα

Δεν είναι απόλυτο αυτό. Είχε ο πατέρας μου το 6220 για ένα φεγγάρι, και το N86 που δοκίμασα από έναν φίλο μου, έβγαζε καλύτερες φωτό με το διπλό led! Το κυριότερο απ΄όλα είναι ο αισθητήρας του φακού, και εκεί το N8 απλά δεν πιάνεται...(προς το παρόν!)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...