Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Δεν τιθεται θεμα. Ουτε το Satio δεν μπορει να βγαλει τοσο καθαρη φωτο! Αν καποιος θελει φωτογραφικο κινητο με αξιωσεις και ειναι διατεθειμενος να "τα σκασει" το Pixon ειναι μονοδρομος...

Να και ένας άνθρωπος που βλέπει την αλήθεια όπως...είναι! Ειλικρινά τα είχα και τα 2, αλλά τώρα βέβαια έχω μόνο το pixon12. Δ Ε Νυπάρχει καλύτερο κινητό στην κάμερα...

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απλως βλεπω τα πραγματα αντικειμενικα, χωρις να υποστηριζω καποια συγκεκριμενη εταιρια. Και δεν ειναι τα 12 megapixel που κανουν τη διαφορα, αλλα ο καταπληκτικος φακος του Pixon που αποδιδει τοσο καλα τα χρωματα και με εξαιρετικη ευκρινεια! Και 8 megapixel να ηταν, παλι θα το προτιμουσα γιατι ειναι το μονο κινητο που αντικαθιστα επαξια μια ψηφιακη! Σιγουρα θα υπαρξουν και αλλα καλυτερα μοντελα στο συντομο μελλον, πιθανως και απο τη S.E. αλλα προς το παρον Pixon με κλειστα ματια...

Το να έχει το Pixon καλύτερο φακό από άλλα αντίστοιχα καλά καμεροκινητά όπως Ν86, C905, Omnia HD, όχι.

Το να κάνει καλύτερη επεξεργασία σε αυτό που τραβάει, ναι.

Επίσης, δεν τη λες και τόόόσο καλή την τιμή του, όταν:

-με μόλις 80 ευρώ πιο πάνω παίρνεις το Omnia HD που έχει της Παναγιάς τα μάτια από λειτουργίες και εξαιρετική κάμερα

-το Satio με μόλις 40 ευρώ πιο πάνω που έχει μία παρεμφερή κάμερα και από τις πολύ καλές της αγοράς ή

-όταν με 40 πιο κάτω ( !!! ) παίρνεις το Ν86 που επίσης έχει πολύ καλή απόδοση κάμερας και επίσης πολλές δυνατότητες. :rolleyes:

Σκέψου ότι μιλάμε για ένα dump-phone ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι έξυπνα τηλέφωνα και συν τοις άλλοις οι διαφορές είναι απειροελάχιστες στην ποιότητα εικόνας και σίγουρα όχι ορατές όταν μιλάμε για εκτύπωση μέχρι και 20 * 30 εκατοστά- το μεγάλο μέγεθος φωτογραφίας.

Υπάρχει ακόμη και το εξαιρετικο 8άρι C905 στην τιμή των 360 ευρώ περίπου που επίσης έχει πολύ καλή απόδοση μέρα νύχτα.

Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο κομμάτι κόσμου, το οποίο επιζητεί από ένα κινητό να εκτελεί όλες τις λειτουργίες του άψογα ήδη από το κουτί, χωρίς να θέλει να το κάνει PC... Αυτό ακριβώς προσφέρει το Pixon 12 (απόλαυση στη χρήση του, εκτός του gps βέβαια είναι η αλήθεια), από το κουτί, και με την καλύτερη κάμερα της αγοράς... Στο θέμα του φακού, δε θα εκφέρω γνώμη, διότι υποθέτω ότι το γνωρίζεις έχοντάς το διαβάσει κάπου επίσημα (χαρακτηριστικά, reviews επαγγελματιών φωτογραφίας ή κάτι ανάλογο), αλλά και πάλι εγώ σαν καταναλωτής, που θέλω απλά να βάλω το καινούργιο μου κινητό να δουλέψει και να το χαρώ κατ'ευθείαν από το κουτί του, το έχω και με το παραπάνω. Το να κάθομαι και να λιώνω σε sites, να ρωτάω και να ξεροσταλιάζω για ένα update που ίσως καλυτερέψει την κατάσταση, είναι μάταιο, όταν μπορώ να έχω ένα τέτοιο προιόν έτοιμο. Και ενημερωτικά προς όλους τους ενδιαφερόμενους, η τιμή του στο Πλαίσιο πλέον, είναι 315 euro.

η τιμη ποιου κινητου ειναι 315 ευρω? του pixon? εγω ουτε καν διαθεσιμο δεν το ειδα. και τιμες απο 433ευρω στο skroutz

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο κομμάτι κόσμου, το οποίο επιζητεί από ένα κινητό να εκτελεί όλες τις λειτουργίες του άψογα ήδη από το κουτί, χωρίς να θέλει να το κάνει PC...Το να κάθομαι και να λιώνω σε sites, να ρωτάω και να ξεροσταλιάζω για ένα update που ίσως καλυτερέψει την κατάσταση, είναι μάταιο, όταν μπορώ να έχω ένα τέτοιο προιόν έτοιμο. Και ενημερωτικά προς όλους τους ενδιαφερόμενους, η τιμή του στο Πλαίσιο πλέον, είναι 315 euro.

Συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες και το Pixon δεν κυκλοφορει με σκοπο να γινει PC στα χερια ενος γκατζετακια! Γι΄αυτον τον σκοπο υπαρχουν αλλες συσκευες με ανοιχτο λειτουργικο, δυνατοτερο επεξεργαστη κλπ. Αυτο το κινητο εχει ως κυριο σκοπο του(εκτος απο τηλεφωνο)τη φωτογραφιση και γι΄αυτο θα το αγορασει καποιος. Και αν κοστιζει τοσο χωρις να ειναι παραεισαγωγης τοτε δεν το συζηταμε καν...

πηρε ενας φιλος μου το Σατιο προσφατα και η αληθεια ειναι πως δεν εχω δει αλλο κινητο να βγαζει τοσο καλες φωτογραφιες.εχει παρα πολυ καλο φακο....η sony ericsson εδω και περιπου 5 χρονια βγαζει πολυ καλα cyber-shoot κινητα

Το Satio δεν ανηκει στη cybershot κατηγορια, απλα η S.E. εκανε μια καθαρα marketing κινηση πλασαροντας το με 12mp καμερα για εντυπωσιασμο. Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως βγαζει ασχημες φωτο..καθε αλλο! Απλα απο τα δειγματα που εχω δει, πιστευω πως δεν εχει τη λεπτομερεια του Pixon και ειδικα το βραδυ. Αποψη μου...

Καλα ντε...μη βαρας!:p

Για του λογου το αληθες, haki εσυ που εισαι ειδικος στις συγκρισεις, ποσταρε κανα δειγμα και απο τα δυο κινητα.. αν υπαρχει η δυνατοτητα...;)

Edited by Conception

Σκεφτηκα να ποσταρω δειγματα απο κινητα που δεν διακρινονται για τις φωτογραφικες τους επιδοσεις, αλλα ωστοσο δεν τα καταφερνουν και ασχημα στον τομεα αυτο. Μιλαμε για "μουσικα" κινητα που βγαζουν απλα ικανοποιητικες φωτο.

Παρτε μια γευση...

Με λαμπα πυρακτωσεως χωρις φλας:

http://img153.imagevenue.com/loc1029/th_81307_53506170582952695550003_122_1029lo.jpghttp://img251.imagevenue.com/loc561/th_81324_21012010137_122_561lo.jpg

Σκοταδι με φλας:

http://img234.imagevenue.com/loc513/th_81300_68324802834822694383004_122_513lo.jpghttp://img182.imagevenue.com/loc354/th_81315_21012010140_122_354lo.jpg

Αριστερα ειναι το Samsung Beat M7600(auto focus)και δεξια το Nokia 5630 Xpress Music(full focus)...3,2 megapixel και τα δυο σε αυτοματες ρυθμισεις φωτογραφισης!:D

Επισης, το Samsung εχει ενα led, ενω του Nokia ειναι διπλο!;)

Edited by Conception

Ναι, και η πλακα ειναι οτι στην οθονη του Nokia φαινονται λιγο αχρωμες οι φωτο, χωρις ζωντανια, ενω στην οθονη του Samsung(οι δικες του)δειχνουν πολυ ζωντανες! Αλλη τεχνολογια βεβαια η καθε οθονη και μονο στην οθονη του pc καταλαβαινεις τις λεπτομερειες! Παντως ειμαι ευχαριστημενος και απο τα δυο.. εξαλλου στο φως της ημερας βγαζουν και τα δυο πολυ καλες φωτο!:D

Μια διευκρινιση θα ηθελα μονο.. στο Samsung(και σε αλλα μοντελα)υπαρχει η επιλογη "μετρηση εκθεσης" που εχει τις εξης υποεπιλογες: 1)Πινακας, 2)Με εστιαση στο κεντρο & 3)Σημειο. Που χρησιμευει το καθενα; Τα ειχα δει και σε αλλα κινητα χωρις ν΄ασχοληθω ποτε ιδιαιτερα και δεν βλεπω καποια ουσιαστικη διαφορα...

Edited by Conception

Σε θέμα πρωτοπορίας η LG είναι μπροστά. Η Sony Ericsson είναι απλώς με τα cybershoot κινητά χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Αντίθετα η LG όλο και βγάζει και κάτι καινούριο, όπως και η SAMSUNG

Σε θέμα πρωτοπορίας η LG είναι μπροστά. Η Sony Ericsson είναι απλώς με τα cybershoot κινητά χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Αντίθετα η LG όλο και βγάζει και κάτι καινούριο, όπως και η SAMSUNG

Τι το πρωτοποριακό εισήγαγε η LG στα καμεροκινητά της; Αναφέρομαι βέβαια μόνο στον τομέα φωτογραφία. Όχι βίντεο, όχι οθόνη αφής. Στον τομέα ευχρηστία και απόδοση, θεωρώ πως τα cyber-shot κινητά είναι αρκετά ανώτερα των LG. Φέρνει περισσότερο η χρήση τους σε πραγματική ψηφιακή μηχανή.

Τι το πρωτοποριακό εισήγαγε η LG στα καμεροκινητά της; Αναφέρομαι βέβαια μόνο στον τομέα φωτογραφία. Όχι βίντεο, όχι οθόνη αφής. Στον τομέα ευχρηστία και απόδοση, θεωρώ πως τα cyber-shot κινητά είναι αρκετά ανώτερα των LG. Φέρνει περισσότερο η χρήση τους σε πραγματική ψηφιακή μηχανή.

LG και SAMSUNG ήταν τα πρώτα που έφεραν τις 8άρες και μετά 12άρες κάμερες..

Και το κινητο που εχει ο kotsianis στο avatar του βγαζει πολυ καλες φωτο, καλυτερες απο αρκετα LG & Samsung στα 8mp! Δεν εχει σημασια ποιος φερνει πρωτος μια τεχνολογια, αλλα ποιος ξερει να την εκμεταλλευεται καλυτερα. Ασχετα που ορισμενοι πανε σαν προβατα ν΄αγορασουν το πρωτο 8ρι η 12ρι(και παει λεγοντας)κινητο που θα βγει και πιστευουν οτι αυτο θα ειναι το καλυτερο! Αν και για να λεμε του στραβου το δικιο, στην περιπτωση του Pixon12(αν ηταν αυτο το πρωτο 12ρι)η Samsung δικαιωθηκε..μεχρι στιγμης... Edited by Conception

• 1 month later...
sony ericsson satio φοβερο παντα (μερα νυχτα) αμεσως μετα το pixon φοβερες φοτο ......

Μαλλον το αναποδο ισχυει φιλε μου..το pixon τραβαει τις καλυτερες φωτο μερα-νυχτα αν εχεις πιασει pixon φυσικα στα χερια σου ;)

LG και SAMSUNG ήταν τα πρώτα που έφεραν τις 8άρες και μετά 12άρες κάμερες..

Από χρονικής άποψης πρώτη η SE παρουσίασε 8άρες και 12άρες κάμερες.

Στις 8άρες ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε πρώτη το C905 και στις 12άρες ανακοίνωσε πρώτη και κυκλοφόρησε με περίπου έναν μήνα καθυστερηση υπέρ του Pixon( φυσιολογικό, διότι ήταν η πρώτη της ενασχόληση με το S60) το Satio.

• 2 weeks later...
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...