Jump to content

Προγραμματα i της Cosmote

makouin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως πέρασα από το i75 στο απεριόριστα 100 της Cosmote και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παρά πολύς χρόνος ομιλίας και το 1 gb μου είναι υπεραρκετο... Απ´οτι μπορώ να θυμηθώ ποτέ δεν κατάφερα με το iPhone αλλά και σε κοινή χρήση με το laptop όλο το καλοκαίρι στο εξοχικό να περάσω τα 750-800 mb...

Γνώμη μου είναι ότι ο καθένας πρέπει να αναζητά τον καλύτερο συνδυασμό που τον βολεύει: πρώτα ανάλογα με τους χώρους που κινείται την ποιότητα σήματος των δικτύων, μετά τα: χρόνος-μηνύματα-δεδομένα σε συνδυασμό με τα δίκτυα των ανταποκριτών του...κ.ο.κ....

• Απαντήσεις 215
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος τρόπος ενημέρωσης υπολοίπου χρόνου ομιλίας, μηνυμάτων και mb? Έχω το i-60.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κάποιος τρόπος ενημέρωσης υπολοίπου χρόνου ομιλίας, μηνυμάτων και mb? Έχω το i-60.

Στείλε το μήνυμα ΕΥ στο 1256.

• 4 weeks later...

Τελικά διαπίστωσα ότι χρειάζεται να κοιτάζουμε κάθε φορά με προσοχή το λογαριασμό μας, ιδίως για τα SMS/MMS που δικαιούμαστε δωρεάν.

Τυχαία ανακάλυψα, στο λογαριασμό που μου ήρθε προχθές, τα εξής:

Έχω το πρόγραμμα i-20 και επομένως δικαιούμαι δωρεάν 50 SMS/MMS. Τα πρώτα 37 μηνύματα (γενικώς) που έστειλα ήταν SMS, και δεν χρεώθηκαν. Ακολούθησαν 49 μηνύματα MMS, τα οποία όμως χρεώθηκαν ΟΛΑ, ενώ κανονικά τα πρώτα 13 δεν έπρεπε να χρεωθούν. Μετά από αυτά τα MMS, έστειλα και άλλα SMS κατά το υπόλοιπο διάστημα, εκ των οποίων δεν χρεώθηκαν τα επόμενα 14!

Επειδή όμως, προφανώς η χρέωση μεταξύ SMS και MMS είναι διαφορετική, θα στείλω fax ζητώντας να γίνει διόρθωση στον επόμενο λογαριασμό.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

• 3 weeks later...

Κύριοι χαιρετώ σας,

Πριν από μερικές ώρες έκανα τη μετάβαση από το C180 στο i45. Ως τώρα όσες προσπάθειες κι αν έχω κάνει μέσω της σύνδεσης cosmote-internet το κινητό μου αρνείται πεισματικά... Της σύνδεσης τις ρυθμίσεις εδώ και χρόνια δεν τις έχω πειράξει ποτέ. Τι να κάνω; Να καλέσω την Cosmote για τις ρυθμίσεις; Να περιμένω μερικές ώρες μήπως δεν έχει γίνει γίνει ακόμα το registration της κάρτας λόγω της αλλαγής της σύνδεσης; Ή μήπως έχει κάποιος τις ακριβείς ρυθμίσεις να τις περάσω χειροκίνητα;

Κύριοι χαιρετώ σας,

Πριν από μερικές ώρες έκανα τη μετάβαση από το C180 στο i45. Ως τώρα όσες προσπάθειες κι αν έχω κάνει μέσω της σύνδεσης cosmote-internet το κινητό μου αρνείται πεισματικά... Της σύνδεσης τις ρυθμίσεις εδώ και χρόνια δεν τις έχω πειράξει ποτέ. Τι να κάνω; Να καλέσω την Cosmote για τις ρυθμίσεις; Να περιμένω μερικές ώρες μήπως δεν έχει γίνει γίνει ακόμα το registration της κάρτας λόγω της αλλαγής της σύνδεσης; Ή μήπως έχει κάποιος τις ακριβείς ρυθμίσεις να τις περάσω χειροκίνητα;

Είναι χρόνιο το πρόβλημα. Κάλεσε την cosmote.

Τελικά διαπίστωσα ότι χρειάζεται να κοιτάζουμε κάθε φορά με προσοχή το λογαριασμό μας, ιδίως για τα SMS/MMS που δικαιούμαστε δωρεάν.

Τυχαία ανακάλυψα, στο λογαριασμό που μου ήρθε προχθές, τα εξής:

Έχω το πρόγραμμα i-20 και επομένως δικαιούμαι δωρεάν 50 SMS/MMS. Τα πρώτα 37 μηνύματα (γενικώς) που έστειλα ήταν SMS, και δεν χρεώθηκαν. Ακολούθησαν 49 μηνύματα MMS, τα οποία όμως χρεώθηκαν ΟΛΑ, ενώ κανονικά τα πρώτα 13 δεν έπρεπε να χρεωθούν. Μετά από αυτά τα MMS, έστειλα και άλλα SMS κατά το υπόλοιπο διάστημα, εκ των οποίων δεν χρεώθηκαν τα επόμενα 14!

Επειδή όμως, προφανώς η χρέωση μεταξύ SMS και MMS είναι διαφορετική, θα στείλω fax ζητώντας να γίνει διόρθωση στον επόμενο λογαριασμό.

Αφού έστειλα (την ίδια μέρα) fax, μου τηλεφώνησαν τελικά προχθές και μου είπαν ότι, όχι μόνο είναι γενικευμένο το πρόβλημα, αλλά ότι... πιθανόν να συμβεί και τον επόμενο μήνα! Και ότι, τελικά, ΟΤΑΝ δεήσει να αντιμετωπιστεί το τεχνικό πρόβλημα, τότε ΘΑ μου πιστώσουν τη διαφορά.

Μέχρι τότε, να θεωρώ δεδομένο ότι τα MMS δεν συμπεριλαμβάνονται στον αριθμό των δωρεάν μηνυμάτων...

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Μια ερώτηση έχω!

Σκοπεύω να μεταβώ στο πρόγραμμα i35. Εδώ και 5 μήνες όμως που έχω το iphone, για να μη κατεβάζει data μόνο του και χρεώνομαι, όπως έπαθα τις πρώτες μέρες χρήσης, έχω απενεργοποιήσει απο το my account την υπηρεσία 'COSMOTE Internet On The Phone' που ήταν by default ενεργοποιημένη και έχει ογκοχρέωση.

Θα πρέπει να την ξανα-ενεργοποιήσω για να λειτουργήσει κανονικά η χρήση του i35?

Ευχαριστώ!

Μια ερώτηση έχω!

Σκοπεύω να μεταβώ στο πρόγραμμα i35. Εδώ και 5 μήνες όμως που έχω το iphone, για να μη κατεβάζει data μόνο του και χρεώνομαι, όπως έπαθα τις πρώτες μέρες χρήσης, έχω απενεργοποιήσει απο το my account την υπηρεσία 'COSMOTE Internet On The Phone' που ήταν by default ενεργοποιημένη και έχει ογκοχρέωση.

Θα πρέπει να την ξανα-ενεργοποιήσω για να λειτουργήσει κανονικά η χρήση του i35?

Ευχαριστώ!

Όταν πάει κάποιος στα προγράμματα i αυτόματα ενεργοποιήταιι το APN internet για την χρήση του internet. Αν μεταφερθείς στο i-35 κάλεσε το 1212 για να επιβεβαιώσεις την ενεργοποίηση μιας και έχει παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα. Δεν θα χρεωθείς κάποιο επιπλέον πάγιο πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Κύριοι χαιρετώ σας,

ποια συσκευη εχεις?αν δεν εχει ρυθμισεις χρειαζεται να τις λαβεις...μπορεις να παρεις 1212 απο κινητο η 13838 απο στεθερο(αστικη χρεωση)να στις στειλουν

Στείλε το μήνυμα ΕΥ στο 1256.

Είναι με χρέωση ????

Ευχαριστώ......

....OK...... το βρήκα .... Στέλνεις την λέξη ΕΥ στο 1256 (χωρίς χρέωση)....

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Έκανα χθες το πρόγραμμα i20 σε iphone και σήμερα έστειλα μήνυμα στο 1256 για ενημέρωση υπολοίπου, και εμφανίζει τα υπόλοιπα που έχω μέχρι 10/3. Τότε αλλάζει ο μήνας χρέωσης για τη cosmote?

Με τα προγράμματα i, το κινητό μπάνει αυτόματα μέσω internet και όχι μέσω wap? Προσπαθώ να βρώ τη σχετική ρύθμιση στο iphone και δεν μπορώ.

Στα προσφερόμενα MB, συμπεριλαμβάνονται αθροιστικά τα απεσταλμένα και ληφθέντα δεδομένα που εμφανίζονται μέσα στον μετρητή του κινητού?

Προφανώς, τότε αλλάζει ο μήνας. Όσο για τις ρυθμίσεις, εφ'όσον χρησιμοποιείς iPhone, δεν έχει δυνατότητα ( επίσημα τουλάχιστον ) να μπει μέσω wap, άρα θα κάνει χρήση του προπληρωμένου όγκου δεδομένων. Αν είχες κάποια άλλη συσκευή, θα χρειαζόταν να ορίσεις το κατάλληλο access point name ( το αναφέρω ενδεικτικά ).

• 1 month later...

να ρωτησω και εγω μια λεπτομερεια...

Αφορα οσους εχουν i20: αν δεν υπερβεις τα 50Min και 50sms και τα 250mb ποσο θα σου ερθει το ποσο μαζι με το Φ.Π.Α?

20.34ευρω + ?