Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δημήτρη καλορίζικο. Έχοντας δοκιμάσει τους βασικούς ανταγωνιστές θα έχει ενδιαφέρον η άποψή σου. Αρκεί να μην πυροδοτήσει εντάσεις! :rolleyes:

(Ποια μηνύματα; :whistle: )

Μπα...δεν ξαναλεω την γνωμη μου πουθενα εκτος απο τον δικο μας ελευθερο χωρο :lol: στο γνωστο καλο μας tread:happy:

Μηνυματα; Ποια μηνυματα;:D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 873
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπα...δεν ξαναλεω την γνωμη μου πουθενα tread:happy:

Εγώ, και φαντάζομαι κι άλλοι, υπολογίζω τη γνώμη σου. Παρόλο που δεν σε ξέρω προσωπικά, το ότι έχεις αλλάξει πολλές συσκευές είναι σημαντικό. Ένας από τους λόγους που πήγα στο F1 ήταν και η δική σου κριτική στο Leo, διότι σκέφτηκα ότι αν παρόλη την capacitive οθόνη δεν φτάνει σε user experience το μήλο, τότε τα χρήματά του (για τη δική μου χρήση πάντα, δεν μπορώ να ξέρω για άλλους) δεν τα αξίζει.

Τα παραπάνω τα γράφω και για να τονίσω αυτό που έχεις στην υπογραφή σου, δηλ είναι καλό να έχεις ικανοποίηση όταν μοιράζεσαι (την εμπειρία σου επί τω προκειμένω) παρ’ όλες τις αρνητικές κριτικές που γνωρίζουμε ότι δέχτηκες.

Παιδιά έπεσε στην αντίληψη σας κάποιο πρόγραμμα ή κάποια διεργασία που βάζοντας το στο s200 να σταματά το tts του igo8;Kάποια στιγμή χθες ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το tts του igo8 και μη μπορώντας να βρω τι φταίει κατέληξα σε hard reset.Αμέσως μετά τρέχοντας το igo8 λειτούργησε και πάλι κανονικά.

Εγώ, και φαντάζομαι κι άλλοι, υπολογίζω τη γνώμη σου. Παρόλο που δεν σε ξέρω προσωπικά, το ότι έχεις αλλάξει πολλές συσκευές είναι σημαντικό. Ένας από τους λόγους που πήγα στο F1 ήταν και η δική σου κριτική στο Leo, διότι σκέφτηκα ότι αν παρόλη την capacitive οθόνη δεν φτάνει σε user experience το μήλο, τότε τα χρήματά του (για τη δική μου χρήση πάντα, δεν μπορώ να ξέρω για άλλους) δεν τα αξίζει.

Τα παραπάνω τα γράφω και για να τονίσω αυτό που έχεις στην υπογραφή σου, δηλ είναι καλό να έχεις ικανοποίηση όταν μοιράζεσαι (την εμπειρία σου επί τω προκειμένω) παρ’ όλες τις αρνητικές κριτικές που γνωρίζουμε ότι δέχτηκες.

οσες φορες φιλε μου εχω δωσει την γνωμη μου εχω προσπαθησει να ειναι αντικειμενικη και οσο το δυνατον ποιο ρεαλιστικη..

αυτο που εγινε με το λεο ηταν ανω ποταμων..με στεναχωρησε ιδιαιτερα που καποιοι εχωντας παρωπιδες,κατεκριναν την κριση μου και τα λεγομενα μου,χωρις καν να εχουν ουτε το ενα αλλα ουτε το αλλο τηλ που ανεφερα στο συγκριτικο μου...

η ειρωνια ειναι οτι καποιοι απο αυτους το πηραν μετα και ακομη μεχρι σημερα βασανιζονται να κανουν το τηλ πιο ανθρωπινο...

οταν τα ελεγα,επεσαν να με φανε λες και τους επαιρνα το ψωμι...τωρα τρεχουν να φτιαξουν οτι εγω τοτε τονιζα οτι δεν ειναι καλο,η απλα λιγο των αναμενομενων...

το acer δειχνει πιο τιμια συσκευη και ελπιζω οτι δεν θα κανω λαθος...εδω τα πραγματα ειναι πιο απλα και γνωριμα στις υπαρχουσες εφαρμογες των wm κατι που απο μονο του (λογικα) θα κανει το τηλ πιο ευχρηστο απο το λεο..

δεν θα αναφερθω φυσικα στις hardware επιδοσεις του μιας και εκει ειναι πολυ πιο καλο απο το λεο,(μιλαω βασει παντα των τεστ και των reviews)το μονο που μενει ειναι να το δω και στα χερια μου...

αν ολα τα παραπανω ειναι ετσι και αν βαλουμε και την οχι τοσο ευκαταφρονητη, διαφορα της τιμης τους...μιλαμε για μια συσκευη που θα εχει καλη πορεια στην αγορα...

αν μαλιστα δωθουν και τα 7αρια για αυτη,τοτε σιγουρα θα καθιερωθει μεσα στα δυνατα smartphones της αγορας,που μαλιστα δεν θα χρειαζεσαι εναν μισθο για να το αποκτησεις :O

αυριο λογικα θα το εχω στα χερια μου και θα δω στην πραξη τι πραγματικα ειναι αυτη η συσκευη..

η ειρωνια ειναι οτι ημουν αναμεσα στο acer και στο leo οταν τελικα,οπως ολοι ξερετε,πηρα το λεο...

ηθελα να το δω με τα ματια μου τι το τοσο ριζοσπαστικο ειχε εκεινη η συσκευη...

και ετσι (καλως η κακως )κανω οποτε με ενδιαφερει μια συσκευη...την αγοραζω και την δουλευω ωστε να εχω γνωμη εκ των πραγματων και οχι απο τα λεγομενα αλλων...

εκανα αυστηρη κριτικη στο λεο γιατι ετσι επρεπε για μενα...παρουσιαστηκε ως συσκευη που θα εφερνε τα πανω κατω στα smartphones και επρεπε να το συγκρινω με το iphone 3gs που εχω...που ηταν και παραμενει για μενα,η κορυφαια συσκευη αυτην την στιγμη...(παντα με τα δεδομενα και τις αναγκες τις δικες μου θα κρινω !)

ετσι θα κανω και με το acer απλα με αυτην την συσκευη θα εχω πληρωσει πολυ λιγοτερα λεφτα για να την αποκτησω ...συν οτι δεν την ακολουθει αυτη η τεραστια διαφημιστικη παπαρολογια (σορυ) που ειχε γινει για το λεο...

ετσι μπορω να περιμενω λιγοτερα απο αυτο...(αν και δεν νομιζω :))

σορυ για το off :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Σε μια τέτοια συσκευή λογικό είναι να μην έχεις παρατηρήσει προβλήματα σε αυτό το θέμα. Η ουσία εδώ όμως είναι να πάει τις δυνατότητες της συσκευής ένα βήμα παρακάτω. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε κάποιο συγκριτικό benchmark από τους κατόχους της συσκευής πριν και μετά τους εν λόγω drivers.

Γιάννη αυτά είναι τα benchmarks με το SkTools. Έκανα και με το GLBenchmark 1.1 αλλά ακόμα είναι Unprocessed.

Η μεταβολές μάλλον δεν είναι καλές και άξιες λόγου. Εκτός φυσικά στο διάβασμα του file system (που είναι έτσι κι αλλιώς σφαίρα).

Κωνσταντίνος

Γιάννη αυτά είναι τα benchmarks με το SkTools. Έκανα και με το GLBenchmark 1.1 αλλά ακόμα είναι Unprocessed.

Η μεταβολές μάλλον δεν είναι καλές και άξιες λόγου. Εκτός φυσικά στο διάβασμα του file system (που είναι έτσι κι αλλιώς σφαίρα).

εριξα μια ματια στο blogg σου :)

πολυ καλη δουλεια μπραβο σου :)

εριξα μια ματια στο blogg σου :)

πολυ καλη δουλεια μπραβο σου :)

Ευχαριστώ Δημήτρη και όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια. Κάνω μια προσπάθεια να τα μαζέψω γιατί μου λείπει η οργάνωση των XDA :lol:

Κωνσταντίνος

Ευχαριστώ Δημήτρη και όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια. Κάνω μια προσπάθεια να τα μαζέψω γιατί μου λείπει η οργάνωση των XDA :lol:

το καλο ειναι οτι αρχισαν και αυτοι να ασχολουνται με το τηλεφωνο αυτο,κατι που μονο θετικο μπορει να χαρακτηριστει και ηταν ενα μεγαλο συν στην αποφαση μου να το παρω :)

οσο για την οργανωση σου,μια χαρα τα πας ;)

το καλο ειναι οτι εισαι μονος σου και ελεγχεις απο 1ο χερι οτι εσυ θελεις να εμφανιστει στον χωρο σου! δεν εχεις τον καθενα να γραφει το κοντο και το μακρυ του ωστε να αναλωνεις τον χρονο σου με ασχετα ποστς και απλα να επικεντρωνεσαι στα θεματα που σε ενδιαφερουν :)

Βασικά από το thread του chainfire και συγκεκριμένα από τα benchmarks του rafyvitto από εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14992&stc=1&d=1259939737

που φαίνεται ότι οι διαφορές είναι τεράστιες στο gl κομμάτι (προφανώς) αλλά πέφτει το int & float κομμάτι

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

• Administrators
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με τους συγκεκριμένους drivers. Ομολογώ ότι περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό σε σχέση με τον ντόρο που έγινε στο xda-devs.

Modpic.gif

παιδια καλησπερα ξερετε γιατι το expansys gr λεει η διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος έχει πάψει οριστικά, http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=188535 μηπως σταματησε η παραγωγη του?πανω που ειπα να το παραγγειλω,μονο στο uk expansys το εχει,ξερετε αν μπορω να το παρω απο εκει.ευχαριστω
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

παιδια καλησπερα ξερετε γιατι το expansys gr λεει η διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος έχει πάψει οριστικά, http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=188535 μηπως σταματησε η παραγωγη του?πανω που ειπα να το παραγγειλω,μονο στο uk expansys το εχει,ξερετε αν μπορω να το παρω απο εκει.ευχαριστω

ωχ τετοια πες μου.και το ζαχαρωνα

Εδώ όμως λέει για 100 περίπου τεμάχια http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=192640

Εδώ όμως λέει για 100 περίπου τεμάχια http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=192640

οντως και 20 ευρω φτηνοτερα

Η τιμή του κινητού πέφτει...όλο και περισσότερος κόσμος το αγοράζει...

Έγω όμως συνεχίζω να έχω το πρόβλημα με την κάμερα (η οποία από κάποια στιγμή και μετά παρότι ανοίγει το πρόγραμμά της δεν ανταποκρίνεται στο κουμπί για να βγάλει φωτό)...

Τι τα alias άλλαξα, τι έβαλα να μην κάνει auto shut down την εφαρμογή της κάμερας....

Τίποτα...

Θέλω μία μεγάλη χάρη από κάποιον...

Να παρακολουθήσει λίγο την κάμερα του τηλεφώνου του μέσα σε μία μέρα...

Αν δηλαδή όλη τη μέρα, χωρίς soft reset, μπορεί να βγάλει φωτό όποτε θέλει...

Να δούμε αν συμβαίνει γενικευμένα ή είμαι εγώ ο τυχερός που το παθαίνω...

Θα είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων...

Λέτε το να το ξαναφλασάρω (με την ίδια rom) από το να κάνω hard reset να έχει (τελικά) διαφορά...υπάρχει περίπτωση εκεί(στο flasharisma) κάτι να μην πήγε καλά;;; Γιατί με hard reset δεν διορθώθηκε...

Δύσκολο μου φαίνεται...

:wacko::wacko::wacko:

Έγω όμως συνεχίζω να έχω το πρόβλημα με την κάμερα (η οποία από κάποια στιγμή και μετά παρότι ανοίγει το πρόγραμμά της δεν ανταποκρίνεται στο κουμπί για να βγάλει φωτό)...

:wacko::wacko::wacko:

Από αυτά που σου γράφω στο post 391 έκανες τίποτα;

Από αυτά που σου γράφω στο post 391 έκανες τίποτα;

φίλε μου tsourisg συγνώμη αλλά δεν το είχα παρατηρήσει το post σου... Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό...

Σίγουρα το μόνο που μου μένει είναι αυτό...hard reset και μετά βήμα βήμα...Αν και τελικά μοιάζει να έχει χαρακτηριστικά απροσδιοριστίας το πότε θα το κάνει...τώρα μου το έκανε σχεδόν σε μισή ώρα...

θέλω να συσχετίσω και τον αριθμό των φορών που ανοίγων την κάμερα...

Αχ...Στατιστική Ανάλυση θα κάνει μου φαίνεται....

Για ποια από τις δύο rom ξέρουμε ότι έχει bug...;;;

Εγώ έχω την πιο πρόσφατη της acer...για την άλλη περιμένω να σταθεροποιηθεί και τότε θα δώ αν θα την βάλω...αν και από ότι καταλαβαίνω ο τύπος φτιάχνει καλά πράγματα...

και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια...:)

καταρχην καλησπερα.Ξαφνικα και σε μενα παρουσιασε προβλημα με την camera το κουμπι δεν αποκρυνοταν μετα ομως απο hard reset δουλευει κανονικα

καταρχην καλησπερα.Ξαφνικα και σε μενα παρουσιασε προβλημα με την camera το κουμπι δεν αποκρυνοταν μετα ομως απο hard reset δουλευει κανονικα

καλησπέρα φίλε μου...

Δεν μου μοιάζει πολύ κομψό αλλά χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος...:O:O:O

Όντως μετά από hard reset επανέρχεται στα κανονικά...μέχρι να το ξανακάνει...

Μακάρι να μην το ξανακάνει σε σένα βέβαια...

Θα δοκιμάσω το hard reset και τη σταδιακή εγκατάσταση, και άμα δεν φτάσω σε συμπέρασμα θα φύγει ενα Μail στην acer...

Πιστεύω θα ενδιαφερθούν...

Ειχα εγκαταστησει το μανιλα.Μολις το ευγαλα φενεται να ειναι ενταξει,προς το παρον.

Για την beta2 rom με το manila είπαμε ότι είναι γνωστό το bug το οποίο λύνεται με την εγκατάσταση του keyboard της Acer. Το δίνουν μάλιστα τα παιδιά σε μορφή cab στο πρώτο ποστ.

Για εσένα luzu η μόνη λύση είναι μετά από hard reset να μην εγκαταστήσεις τίποτα και να το αφήσεις ώρες έτσι ώστε να σιγουρευτείς πρώτα απ' όλα ότι δεν είναι hardware πρόβλημα (πράγμα το οποίο προσωπικά αποκλείω).

Στη γνησια rom ειχα το μανιλα και το εκανε.

Δεν υπάρχει γνήσια ρομ με manila. Λέγοντας manila εννοούμε το interface της HTC με το μεγάλο ρολόι και τον καιρό στην αρχική σελίδα. Αποκλείεται να αγόρασες έτσι το τηλέφωνό σου.

παιδια πηρα το τηλ στα χερια μου σημερα :)

1η εντυπωση η αθλια ποιοτητα κατασκευης του :O

κατα τα αλλα ομως η συσκευη φαινεται πολυ τιμια και φυσικα ταχυτατη!!!

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)