Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά φλάσαρα την καινούργια ρομ αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ενθουσιασμένος. Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι παρά μόνο αυτά τα απαίσια τεράστια κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης των WM 6.5.1.

Το λάθος μου ήταν ότι δεν πήρα αντίγραφο της παλιάς stock rom πριν φλασάρω την καινούργια σύμφωνα με τις οδηγίες του hdoubli. Μπορεί άραγε κανένας φίλος να κάνει αντίγραφο της δικής του ρομ προκειμένου να μου την δώσει (freco εσύ που ασχολείσαι ακούς; :lol:)

• Απαντήσεις 873
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά φλάσαρα την καινούργια ρομ αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ενθουσιασμένος. Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι παρά μόνο αυτά τα απαίσια τεράστια κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης των WM 6.5.1.

Το λάθος μου ήταν ότι δεν πήρα αντίγραφο της παλιάς stock rom πριν φλασάρω την καινούργια σύμφωνα με τις οδηγίες του hdoubli. Μπορεί άραγε κανένας φίλος να κάνει αντίγραφο της δικής του ρομ προκειμένου να μου την δώσει (freco εσύ που ασχολείσαι ακούς; :lol:)

Ειδες ιδιαιτερα bug ή βελτιώσεις?

Αλλαγή στον ήχο?

Πως μπορω να βγάλω την rom για να στην δώσω?

Το πηρα χθές αλλα ακομα δεν το ανοιξα:)Κωλοδουλειά!Με βλέπω για "αναρρωτική":lol:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Administrators

Να κάνεις dump rom σε αυτές τις συσκευές... δεν είναι απλό πράγμα.

Modpic.gif

Να κάνεις dump σε αυτές τις συσκευές... δεν είναι απλό πράγμα.

Ουτε καν ξερω τι σημαινει για να ειμαι ειλικρινής!

Και αυτα που γραφουν στο thread του xda δεν τα πιανω:)λεω μηπως..

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Αυτοί οι δύο λόγοι είναι που δεν "φλάσαρα" το δικό μου ακόμα, (και ότι είχα κάνει hard reset και ξανάστησα τα πάντα την ίδια μέρα).

Τα απαίσια κουμπιά και η μη ύπαρξη της original rom. Εγώ δυστυχώς δεν έχω χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή, αν και θα το ήθελα.

Για τα κουμπιά δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=559695 που φτιάχνει τουλάχιστον την κακογουστιά.

Ελπίζω η μαμά Acer να βγάλει κανένα update σύντομα για να έχουμε την γνήσια να υπάρχει.

Κωνσταντίνος

• Administrators
(και ότι είχα κάνει hard reset και ξανάστησα τα πάντα την ίδια μέρα)

Δεν χρησιμοποιείς κάποιο backup πρόγραμμα;

(Sprite Backup ή Spb Backup)

Modpic.gif

Όχι Γιάννη. Ουσιαστικά ξαναφέρνω πίσω ότι συγχρονίζει με το/τα laptop (δουλειά & σπίτι) και τα υπόλοιπα τα ξαναπερνάω.

Μην φανταστείς τίποτα τρομερό. Φτιάχνω τα shortcuts από τα προγράματα στης SD που δεν θέλουν εγκατάσταση, ξαναδημιουργώ τους φακέλους στα προγράμματα και μεταφέρω τα shortcuts (συνήθως με copy που έχω από πρίν), και περνάω taskbar icons, θέματα και άλλα καλοπιστικά, χεράτα. Έξτρα προγράμματα βάζω ελάχιστα.

Όταν αποφασίσω ότι θα κάνω Hard Reset το φωρτώνω πριν με ότι νέο κυκλοφορεί εκεί έξω για δοκιμή και μετά "format"

Έτσι γλυτώνω "παλιές αμαρτίες".

Κωνσταντίνος

• Administrators
Πάντως και το restore από ένα backup που έχεις πάρει από την ίδια ROM, είναι εξίσου αξιόπιστο. Ενημερωτικά πάντα.

Modpic.gif

Ειδες ιδιαιτερα bug ή βελτιώσεις?

Αλλαγή στον ήχο?

Το πηρα χθές αλλα ακομα δεν το ανοιξα:)Κωλοδουλειά!Με βλέπω για "αναρρωτική":lol:

1. Δεν κλείνουν τα προγράμματα από το Ο.Κ. κουμπί αλλά τα κάνει minimize. Βελτίωση καμία :(

2. Αλλαγή στον ήχο καμία.

3. Ουσιαστικά ακολουθείς τις (μπερδεμένες) οδηγίες από το thread του XDA αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο οπότε άστο καλύτερα μέχρι να ανεβάσει η ACER καμία stock rom στο site της. Ευχαριστώ πάντως για την προθυμία.

4. Υπομονή, πλησιάζει Σαββατοκύριακο. Και εγώ βράδυ που κοιμούνται όλοι ασχολούμαι ;)

• Administrators
1. Δεν κλείνουν τα προγράμματα από το Ο.Κ. κουμπί αλλά τα κάνει minimize. Βελτίωση καμία :(

Γιατί δεν βάζεις το WkTask Manager για αυτό;

Modpic.gif

Γιατί δεν βάζεις το WkTask Manager για αυτό;

Με task manager και επιλογή μου μένουν ανοιχτά. Είναι θέμα ρομ και μόνο...

2. Αλλαγή στον ήχο καμία.

3. Ουσιαστικά ακολουθείς τις (μπερδεμένες) οδηγίες από το thread του XDA αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο οπότε άστο καλύτερα μέχρι να ανεβάσει η ACER καμία stock rom στο site της. Ευχαριστώ πάντως για την προθυμία.

4. Υπομονή, πλησιάζει Σαββατοκύριακο. Και εγώ βράδυ που κοιμούνται όλοι ασχολούμαι ;)

οντως μπερδεμενες:lol: ιδιως για 1η επαφη.

Ελπιζω η acer να δειξει καλα αντανακλαστικα,στηριζοντας ενα προιον που δεν εχει κκαι πολυ σχεση με αυτα που διαβασα στο νετ,αγνωστο γιατι.Δεν ειναι Leo αλλα κανει και τα μισα λεφτα!

Best value for money δεν νομιζω οτι υπαρχει.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Απότι φαίνεται, η συσκευή είναι τίμια για τα λεφτά της.

(ειδικά έχοντας διαβάσει τις πρώτες εντυπώσεις από το HD2..;) )

Ελπίζω η Acer διορθώσει τα διάφορα bugs που αναφέρατε..

Δυο ερωτήσεις:

1. Υπάρχει σε καμια αλυσίδα διαθέσιμο στην Ελλάδα να το δούμε απο κοντά?

2. Υποστηρίζει usb host (OTG), όπως το TG01 ?

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

1)Οχι δυστυχως!

2)Νομιζω πως οχι,αλλα θα το ξανακοιταξω..

Οσο για το σχολιο σου για το HD2, συμφωνω:lol:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Απότι φαίνεται, η συσκευή είναι τίμια για τα λεφτά της.

(ειδικά έχοντας διαβάσει τις πρώτες εντυπώσεις από το HD2..;) )

Ελπίζω η Acer διορθώσει τα διάφορα bugs που αναφέρατε..

+1

Δυο ερωτήσεις:

1. Υπάρχει σε καμια αλυσίδα διαθέσιμο στην Ελλάδα να το δούμε απο κοντά?

2. Υποστηρίζει usb host (OTG), όπως το TG01 ?

1. Πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο και αν έχει διαθέσιμο πήγαινε να το δεις.

www.vnp.gr (Αγ Παρασκευή).

2. Νομίζω πως όχι.

ΥΓ. Α... πάρε και λεφτά μαζί σου καλού κακού :-)

Κωνσταντίνος

Παιδια 2 πραγματα

Καμια θηκη εχει βρει κανεις, κατα προτιμηση σιλικονης?

Με τα 6.5 δεν την πολυπαλευω.Downgrade σε 6.1 γινεται?:lol::lol:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Ουτε και εγω,αλλα ελπιζω..

Thanks Γιάννη

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Να κανω μερικες ερωτησεις θελω, που δεν ειδα απαντησεις μεχρι τωρα.

-Με 160 χαρ στα σμσ τι γινετε; κανει μετατροπη οπως η HTC την ωρα που γραφεις, η οπως στο ομνια που το μετατρεπει μετα κατα την αποστολη;

-Με πληκτρολογιο απο οτι ειδα εχει ενα απλο qwerty χωρις δικο του Τ9. Δοκιμασατε κανενα της HTC; Εγω εκανα ενα για το omnia ii και πιστευω δουλευει και στο acer. Δοκιμαστε το και πειτε αν δουλευει. Μπορει να γινει κανονικα απεγκατασταση μετα. Εχει τα 3 πληκτρολογια της HTC με το Τ9 οπως ειναι στο HTC HD με τα βελακια. το λινκ εδω: http://rapidshare.com/files/296853258/HTC_HD_Blackstone_Keyboard.cab

-Απο οτι ειδα κανει ηχογραφιση συνομοιλιας. Το δοκιμασε κανενας; Ηχογραφει το αλλο μερος κανονικα και δυνατα, η οσο που ακουγετε;

-O Proximity sensor δουλευει κανονικα; Δηλαδη κατα τη συνομοιλια μολις πλησιασουμε την συσκευη στο αυτι, σβηνει η οθονη και ανοιγει παλι μολις το παρουμε απο το αυτι; Ρωταω, γιατι σε ενα rewiew διαβασα οτι δεν ειναι αξιοπιστο.

-O λογος που σκεφτομαι για το acer, ειναι μονο και μονο ο επεξεργαστης του και η πολη καλη τιμη του. Ειναι ο ιδιος με το HTC HD2, ετσι δεν ειναι; Δεν με ενδιαφερει να ανοιγει γρηγορα σελλιδες ιντερνετ, αλλα το θελω γενικα πιο σβελτο.

///Για παραδειγμα, υσχυει οπως στο HD2 οτι ανοιγει τι iGO kai to Destinator σε 5 δευτερολεπτα και εχει βρει και αμεσως δορυφορους;

///Ακομη δουλευω πολυ το TomTom, το οποιο οπου και να το δοκιμασα ειναι πολυ αργο. Και στην πλοηγηση και στο ρολλαρισμα του χαρτη. Το δοκιμασε κανεις να μου πει αν τουλαχιστον στο ραλλαρισμα ειναι γρηγορο;

Μιας και θα βγει συντομα ρομ με το manila 2.5, δεν νομιζω οτι εχει και πολλα να ζηλεψει απο το HD2. Α, και πολυ σημαντικο πιστευω για πολους, το Acer το δουλευεις και με το πενακι, το οποιο μαλιστα ειναι μεσα στην συσκευη, πραγμα που δεν το βλεπουμε αλλο.

Αυτα τα ολιγα μεχρι τωρα. Ελπιζω να μπορειτε να μου απαντησετε σε αυτα τα ολιγα!

Κωστας - Κατερινη

• Administrators
Συνιστώ στους κατόχους να εξυπηρετήσουν τον φίλο katerini, θα είναι σίγουρα πολύτιμη η παρουσία του εδώ για αυτούς. :rolleyes:

Modpic.gif

Τον Κώστα τον γνωρίζω εγώ προσωπικά καθώς οικειοθελώς είχε προσφερθεί να με βοηθήσει πριν κάποιους μήνες και το εκτίμησα πραγματικά, απλά τώρα είδα τις ερωτήσεις του.

Λοιπόν φίλε Κώστα έχουμε και λέμε:

-Νομίζω (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) ότι το κάνει την ώρα που πληκτρολογείς.

-Πληκτρολόγια έχω χρησιμοποιήσει τα Resco και FingerKeyboard τα οποία δουλεύουν κανονικά. Με το δεύτερο όμως παύει το scrolling στο άλμπουμ της Acer γι΄αυτό και κατέληξα στο πρώτο. Τα δικά σου δεν μπορώ να τα κατεβάσω προς το παρόν λόγω Error από Rapidshare. Θα προσπαθήσω αργότερα.

-Ηχογράφηση κάνει με τον dialer της Acer αλλά με την custom rom που φοράω τώρα δεν μου δουλεύει για κάποιο λόγο. Κάποιος που έχει μείνει με την original μπορεί να απαντήσει.

-Εμένα μου δουλεύει εξαιρετικά αξιόπιστα. Ίσως στο review ήταν pre-production unit ή δεν σπονσοράρει η Acer το συγκεκριμένο site;)

-Ο επεξεργαστής είναι ίδιος με το HD2 αλλά για διάφορους λόγους φαίνεται το S200 να τα καταφέρνει λίγο καλύτερα:http://img4.imageshack.us/img4/9275/coreplayer.jpg και http://img4.imageshack.us/img4/8879/uptimel.jpg

-Το τηλέφωνο είναι πολύ γρήγορο αλλά νομίζω ότι από το Omnia 2 η διαφορά δεν είναι θεαματική. Εγώ που πριν χρησιμοποιούσα Xperia με Qualcom χρονισμένο στα 528 είδα τρομακτική διαφορά ειδικά σε πιο βαριές εφαρμογές όπως αναπαραγωγή βίντεο (επιτέλους χωρίς μετατροπή σε άριστη ποιότητα), μεγάλα αρχεία Excel, PowerPoint, προγράμματα πλοήγησης. Εσύ από το Omnia σίγουρα θα δεις διαφορά απλά δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο μεγάλη.

Γνώμη μου αν σε ενδιαφέρει συσκευή με manila 2.5 είναι να περιμένεις λίγες μέρες να βγει η ρομ για το Acer, να τη δοκιμάσουμε εμείς οι beta testers:) και αν όλα πάνε καλά τότε να προχωρήσεις. Έχε υπόψιν σου όμως ότι θα βασίζεται σε WM 6.5.1 (για άλλους καλό, για άλλους κακό).

Να κανω μερικες ερωτησεις θελω, που δεν ειδα απαντησεις μεχρι τωρα.

-Με 160 χαρ στα σμσ τι γινετε; κανει μετατροπη οπως η HTC την ωρα που γραφεις, η οπως στο ομνια που το μετατρεπει μετα κατα την αποστολη;

Με το FingerKeyboard του taxtax γραφει κανονικα 160 χαρακτηρες και εξαρχης

-Με πληκτρολογιο απο οτι ειδα εχει ενα απλο qwerty χωρις δικο του Τ9.

Στα αγγλικα προτεινει λεξεις

Δοκιμασατε κανενα της HTC; Εγω εκανα ενα για το omnia ii και πιστευω δουλευει και στο acer. Δοκιμαστε το και πειτε αν δουλευει. Μπορει να γινει κανονικα απεγκατασταση μετα. Εχει τα 3 πληκτρολογια της HTC με το Τ9 οπως ειναι στο HTC HD με τα βελακια. το λινκ εδω: http://rapidshare.com/files/296853258/HTC_HD_Blackstone_Keyboard.cab

Θα το δοκιμασω αλλα αυριο μαλλον

-Απο οτι ειδα κανει ηχογραφιση συνομοιλιας. Το δοκιμασε κανενας; Ηχογραφει το αλλο μερος κανονικα και δυνατα, η οσο που ακουγετε;

Θα ηχογραφησω και θα σου πω

-O Proximity sensor δουλευει κανονικα; Δηλαδη κατα τη συνομοιλια μολις πλησιασουμε την συσκευη στο αυτι, σβηνει η οθονη και ανοιγει παλι μολις το παρουμε απο το αυτι; Ρωταω, γιατι σε ενα rewiew διαβασα οτι δεν ειναι αξιοπιστο.

Δουλευει αψογα και καθε φορα.Γενικα σρα review του διαβασα οτι μλκια.Τι να πω?

-O λογος που σκεφτομαι για το acer, ειναι μονο και μονο ο επεξεργαστης του και η πολη καλη τιμη του. Ειναι ο ιδιος με το HTC HD2, ετσι δεν ειναι; Δεν με ενδιαφερει να ανοιγει γρηγορα σελλιδες ιντερνετ, αλλα το θελω γενικα πιο σβελτο.

Παει σφαιρα

///Για παραδειγμα, υσχυει οπως στο HD2 οτι ανοιγει τι iGO kai to Destinator σε 5 δευτερολεπτα και εχει βρει και αμεσως δορυφορους;

Μου βγαζει ενα error to igo και ψαχνω για αλλη εκδοση.

///Ακομη δουλευω πολυ το TomTom, το οποιο οπου και να το δοκιμασα ειναι πολυ αργο. Και στην πλοηγηση και στο ρολλαρισμα του χαρτη. Το δοκιμασε κανεις να μου πει αν τουλαχιστον στο ραλλαρισμα ειναι γρηγορο;

Στειλε ενα pm με εκδοση και θα σου πω

Μιας και θα βγει συντομα ρομ με το manila 2.5, δεν νομιζω οτι εχει και πολλα να ζηλεψει απο το HD2. Α, και πολυ σημαντικο πιστευω για πολους, το Acer το δουλευεις και με το πενακι, το οποιο μαλιστα ειναι μεσα στην συσκευη, πραγμα που δεν το βλεπουμε αλλο.

Συμφωνω σε ολα!

Αυτα τα ολιγα μεχρι τωρα. Ελπιζω να μπορειτε να μου απαντησετε σε αυτα τα ολιγα!

Για αρχη αυτα.Τα υπολοιπα αυριο μαλλον γιατι σε λιγο πρεπει να φυγω.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Administrators
Μου βγαζει ενα error to igo και ψαχνω για αλλη εκδοση.

Τι error; Κατά τη διάρκεια του boot; Σβήσε το υπάρχον sys.txt που βρίσκεται στο φάκελο του iGO και ξαναδοκίμασε.

Modpic.gif

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)