Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι μόνο. wifI bluetooth συνομιλία κυρίως. μάλλον θα ανοίξω θέμα στους διαξιφισμούς !!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Απαντήσεις 873
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όχι μόνο. wifI bluetooth συνομιλία κυρίως. μάλλον θα ανοίξω θέμα στους διαξιφισμούς !!

Από σήμα κανένα πρόβλημα, wi-fi επίσης λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Με το bluetooth έχω ένα θέμα καθώς σε ένα plantronics παραπονούνται για πολλές διακοπές οι συνομιλητές μου. Η πλάκα είναι ότι σε ένα no-name που έχω ακούγομαι καμπάνα :)

αθάνατα windows mobile!!

σε υπέρευχαριστώ :)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Παίδες αυτό το είδατε???

How to setup a wireless connection for ActiveSync

For Acer Windows Phones with wireless LAN (WLAN) features (such as neoTouch), ActiveSync connection can be set up via wireless network (Wi-Fi network).

Ο ασύρματος συγχρονισμός επανέρχεται επιτέλους. Αρχίζει να μου αρέσει περισσότερο το νέο μου απόκτημα :yahoo::yahoo:

Κωνσταντίνος

Με πείσατε (άλλο που δεν ήθελα) :)

Το παραγγειλα και εγω.

αλλά

Thank you again for your order. We apologise for the delay but we are currently awaiting a shipment of the Acer NeoTouch which we expect to receive by the end of this week.

Θα περιμένω λοιπόν !

Επίσης να ενημερώσω ότι συγχρονισμός με Windows 7 μέσω bluetooth δούλεψε άψογα και χωρίς να πρέπει να τον ενεργοποιώ κάθε φορά χεράτα από την συσκευή όπως έκανα με το Touch Pro.

Τώρα πια όμως δεν έχει σημασία... Πάμε για Wireless Synch.

Κωνσταντίνος

Γεια χαρά σε όλους

το πήρα και εγώ

δεν είμαι τρελός γκατζετάκιας αλλά μου αρέσει η τεχνολογία

Είναι η πρώτη μου τέτοιου είδους συσκευή.

Διάβασα πολλά σχόλια και πληροφορίες .

Σας ευχαριστώ όλους.

Παιδιά αυτό έχει το chip SirfStar III για GPS??

Όχι, ότι φοράει qualcomm επεξεργαστές έχει και qualcomm GPS (πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια).

Και για να μην αναρωτιέσαι, πιστεύω πως είναι καλύτερο σε σχέση με το Sirf3, ακόμη και από το Sirf4 που έχει το κινέζικο 5" που αγόρασα πρόσφατα (το οποίο πωλείται 100€!!!)...

kosath :cool:

το 2ο και 3ο screenshot τι δειχνει φιλε μου?

Απλά τα έβαλα για να δείτε ότι παίρνει όλες τις καστομιές των WM6.5 χωρίς πρόβλημα. Στις εικόνες φαίνεται ότι έχω αλλάξει taskbar (έγχρωμα εικονίδια), εικονίδια στο startmenu, και στο titanium έχω βάλει το JMLToday, Stocks κλπ.

Δηλαδή το έχω ήδη ψιλοφορτώσει - σκαλίσει και μόνο στο agenda.exe μου έβγαλε πρόβλημα. Κι αυτό μπορεί να έγινε γιατί έβαλα το Pocket Informant για ημερολόγιο. Μέχρι τώρα όλα καλά πάντως.

Για τα παραπάνω έφτιαξα ένα blog (το έχω στην υπογραφή μου) ώστε να το ενημερώνω με ότι νέο βρίσκω και να ξέρουμε τι παίζει και τι όχι. Θα προσπαθήσω να το έχω ενημερώμενο.

Περιμένω custom rom πως και πως. Ήδη κάποιος το παλεύει στους XDA. :lol:

Όχι, ότι φοράει qualcomm επεξεργαστές έχει και qualcomm GPS (πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια).

Και για να μην αναρωτιέσαι, πιστεύω πως είναι καλύτερο σε σχέση με το Sirf3, ακόμη και από το Sirf4 που έχει το κινέζικο 5" που αγόρασα πρόσφατα (το οποίο πωλείται 100€!!!)...

Για μένα είναι το καλύτερο GPS που είχα σε WM συσκευή μέχρι τώρα.

Κωνσταντίνος

• Administrators
πιστεύω πως είναι καλύτερο σε σχέση με το Sirf3

Σε γενικές γραμμές επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Και λέω σε γενικές γραμμές γιατί η απόδοση του GPS του Qualcomm εξαρτάται κατά πολύ από την κατασκευή της εκάστοτε συσκευής.

Modpic.gif

Σε γενικές γραμμές επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Και λέω σε γενικές γραμμές γιατί η απόδοση του GPS του Qualcomm εξαρτάται κατά πολύ από την κατασκευή της εκάστοτε συσκευής.

Δεν διαφωνώ αλλά έχεις δοκιμάσει το Acer F1 neotouch S200 (τι όνομα κι αυτό!)?

Είναι εξαιρετικό... Μέχρι να ξεπαρκάρεις έχει κλειδώσει 8 δορυφόρους (30 δεύτερα για όσους δεν οδηγούν :p ).

Βλέπω στο προφίλ σου ότι έχεις τη φωτό του TG01? Το έχεις ή απλά το έβαλες; Αν το έχεις θεωρητικά έχουμε όμοιο hardware. Είσαι ευχαριστημένος;

kosath :cool:

• Administrators

Δεν έχω δοκιμάσει το F1, γιαυτό και είπα δύο φορές μάλιστα... «σε γενικές γραμμές».

Όσον αφορά το TG01, αυτή τη στιγμή δεν το έχω αλλά κάποια στιγμή είχε πέσει μια γερμανική pre-release έκδοση στα χέρια μου και για το λόγο αυτό δεν έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα.

Modpic.gif

Τελικά με την εγγύηση τι παίζει από expansys και clove? έχει ξεκαθαρίσει το θέμα;

(το ζαχαρώνω κι εγώ το F1 τους επόμενους μήνες :O )

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Τελικά με την εγγύηση τι παίζει από expansys και clove? έχει ξεκαθαρίσει το θέμα;

(το ζαχαρώνω κι εγώ το F1 τους επόμενους μήνες :O )

Δύο χρόνια πανευρωπαική εγγύηση.

2 χρόνια πανευρωπαική εγγύηση από το expansys και το clove εννοείς προφανώς ε;Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για τα Acer κινητά(δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό...)

斯塔夫罗斯 :O

To ψάχνω και εγώ σχετικά με την εγγύηση της ACER. Σκέφτομαι σοβαρά για το F900 ή το Μ900. To κουτί έχει μέσα πανευρωπαϊκή εγγύηση αλλά η ACER δε ξέρω αν έχει τμήμα στην Ελλάδα. Έστειλα ένα e-mail στην ελληνική αντιπροσωπεία (τηλέφωνο δε βρήκα), μέχρι τώρα δε μου έχουν απαντήσει. Το expansys πάντως γράφει ότι αν παρουσιάσει πρόβλημα η συσκευή πρέπει να τη στείλεις στη Γαλλία. Είναι σοβαρός αποτρεπτικός παράγοντας αυτός.

Αν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο ας ενημερώσει.

Τελικά το manila με το Dusk theme δεν παίζεται.

Ποιά έκδοση manila χρησιμοποιείς φίλε μου;

2 χρόνια πανευρωπαική εγγύηση από το expansys και το clove εννοείς προφανώς ε;Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για τα Acer κινητά(δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό...)

Δεν το έχω ψάξει (και ελπίζω να μην χρειαστεί) αλλά ξέρω ότι για τα laptops της Acer υπάρχει service στην Ελλάδα. Ίσως (λέω ίσως) στο ίδιο service να απευθύνεσαι και για τα κινητά.

Ποιά έκδοση manila χρησιμοποιείς φίλε μου;

Την 2.1 που είχες δώσει παλιότερα. Αυτήν "Touch-IT_Blackstone_Manila_HD_FULL.cab". Μόνο το tab της μουσικής έχει θέμα αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το χρειάζομαι.

Manila 2.1 -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442154

Τaskbar icons & skin -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=570322

Άλλα (πχ psshutxp, showcase) -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524797

Κωνσταντίνος

Την 2.1 που είχες δώσει παλιότερα. Αυτήν "Touch-IT_Blackstone_Manila_HD_FULL.cab". Μόνο το tab της μουσικής έχει θέμα αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το χρειάζομαι.

Manila 2.1 -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442154

Τaskbar icons & skin -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=570322

Άλλα (πχ psshutxp, showcase) -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524797

Δυστηχώς αυτή δεν είναι η 2.1 αλλά η παλιά έκδοση του TF3D. Αν πας στα settings θα δεις την ακριβή έκδοση. Πάντως ακόμα και έτσι όντως είναι πανέμορφο το σκιν που έχεις βάλει. Απλά εγώ τελικά μετά από ένα χρόνο περίπου εμπειρίας από Manila στο Xperia καταλήγω στο ότι το SPB Mobile Shell 3.5 είναι καλύτερο και λειτουργικότερο αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.

Παιδιά μήπως έχει κανείς τις ρυθμίσεις ιντερνετ για κοσμοτέ.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Γιώργος

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)