freco Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Τελικά αυτό με το audiopara.csv δεν παίζει. Σε εμάς δεν υπάρχει και ανοίγοντας το είδα ότι έχει αναφορές στην HTC οπότε άκυρο. ...επισης θα με ενδιεφερε να μαθω επιδοσεις wi-fi και ποιοτητα κατασκευης. Στο Wi-Fi είναι άψογο. Για την ποιότητα κατασκευής όπως ξαναείπα δεν είναι HTC αλλά αρκετά καλή. ...αν ειχατε την ευκαιρια και ξαναδιαλεγατε θα αγοραζατε το iphone 3g ή το συγκεκριμενο acer?? ευχαριστω. Κι εγώ είχα αυτό το δίλημα. Είμαι κλασικός WMobilακιας αλλά σκεφτόμουνα να δώσω μια ευκαιρία στο iPhone. Το σκέφτομαι εδώ και καιρό. Μόλις το πιάνω στα χέρια μου όμως... με πείθει αμέσως ότι μόνο αν μου το χαρίσουν υπάρχει περίπτωση να το έχω. Αν δεις τις εικόνες σε προηγούμενο post θα καταλάβεις ότι μου αρέσει να σκαλίζω, να αλλάζω... να ασχολούμαι τελοσπάντων. Είμαι σίγουρος ότι με το iPhone σε ένα εξάμηνο (και πολύ λέω) θα το είχα στείλει. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 sorry που σε πρηζω,δοκιμασες υποτιτλους μηπως? ασυρματο και συνομιλια στην κληση πως ειναι? Δεν με πρήζεις καθόλου, υπότιτλους δεν δοκίμασα γιατί όλες μου τις ταινίες τις έχω με ενσωματωμένους. Ίσως κάποιος άλλος φίλος να ξέρει να απαντήσει. Όταν λες ασύρματο εννοείς το bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 όχι μόνο. wifI bluetooth συνομιλία κυρίως. μάλλον θα ανοίξω θέμα στους διαξιφισμούς !! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 ευχαριστω πολυ freco. μηπως γνωριζουμε αφιξη στη vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 όχι μόνο. wifI bluetooth συνομιλία κυρίως. μάλλον θα ανοίξω θέμα στους διαξιφισμούς !! Από σήμα κανένα πρόβλημα, wi-fi επίσης λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Με το bluetooth έχω ένα θέμα καθώς σε ένα plantronics παραπονούνται για πολλές διακοπές οι συνομιλητές μου. Η πλάκα είναι ότι σε ένα no-name που έχω ακούγομαι καμπάνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 αθάνατα windows mobile!! σε υπέρευχαριστώ :) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 αθάνατα windows mobile!! σε υπέρευχαριστώ :) Τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Παίδες αυτό το είδατε??? How to setup a wireless connection for ActiveSync For Acer Windows Phones with wireless LAN (WLAN) features (such as neoTouch), ActiveSync connection can be set up via wireless network (Wi-Fi network). Ο ασύρματος συγχρονισμός επανέρχεται επιτέλους. Αρχίζει να μου αρέσει περισσότερο το νέο μου απόκτημα :yahoo::yahoo: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssteve Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Με πείσατε (άλλο που δεν ήθελα) :) Το παραγγειλα και εγω. αλλά Thank you again for your order. We apologise for the delay but we are currently awaiting a shipment of the Acer NeoTouch which we expect to receive by the end of this week. Θα περιμένω λοιπόν ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Παίδες αυτό το είδατε??? How to setup a wireless connection for ActiveSync For Acer Windows Phones with wireless LAN (WLAN) features (such as neoTouch), ActiveSync connection can be set up via wireless network (Wi-Fi network). Ο ασύρματος συγχρονισμός επανέρχεται επιτέλους. Αρχίζει να μου αρέσει περισσότερο το νέο μου απόκτημα :yahoo::yahoo: ΕΞΟΧΟ ! ΑΨΟΓΟ ! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Με πείσατε (άλλο που δεν ήθελα) :) Το παραγγειλα και εγω. αλλά Thank you again for your order. We apologise for the delay but we are currently awaiting a shipment of the Acer NeoTouch which we expect to receive by the end of this week. Θα περιμένω λοιπόν ! απο clove ? ΠΕΜΠΤΗ αφιξη - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ φευγει! (κατα 99%) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Επίσης να ενημερώσω ότι συγχρονισμός με Windows 7 μέσω bluetooth δούλεψε άψογα και χωρίς να πρέπει να τον ενεργοποιώ κάθε φορά χεράτα από την συσκευή όπως έκανα με το Touch Pro. Τώρα πια όμως δεν έχει σημασία... Πάμε για Wireless Synch. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enplo69 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Γεια χαρά σε όλους το πήρα και εγώ δεν είμαι τρελός γκατζετάκιας αλλά μου αρέσει η τεχνολογία Είναι η πρώτη μου τέτοιου είδους συσκευή. Διάβασα πολλά σχόλια και πληροφορίες . Σας ευχαριστώ όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Καλώς ήρθες, καλορίζικη η συσκευή και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaYmZGR Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Παιδιά αυτό έχει το chip SirfStar III για GPS?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosath Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Παιδιά αυτό έχει το chip SirfStar III για GPS?? Όχι, ότι φοράει qualcomm επεξεργαστές έχει και qualcomm GPS (πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια). Και για να μην αναρωτιέσαι, πιστεύω πως είναι καλύτερο σε σχέση με το Sirf3, ακόμη και από το Sirf4 που έχει το κινέζικο 5" που αγόρασα πρόσφατα (το οποίο πωλείται 100€!!!)... Παράθεση kosath :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Και πάνω που πήγα να πω ότι δεν έχω δει bugs προέκυψε το παρακάτω στην φωτό. Πάντως το έχω σκαλίσει αρκετά και αυτό είναι το πρώτο που βλέπω. Για τα υπόλοιπα που ρωτάς θα ενημερώσω μόλις έχω άποψη. το 2ο και 3ο screenshot τι δειχνει φιλε μου? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 το 2ο και 3ο screenshot τι δειχνει φιλε μου? Απλά τα έβαλα για να δείτε ότι παίρνει όλες τις καστομιές των WM6.5 χωρίς πρόβλημα. Στις εικόνες φαίνεται ότι έχω αλλάξει taskbar (έγχρωμα εικονίδια), εικονίδια στο startmenu, και στο titanium έχω βάλει το JMLToday, Stocks κλπ. Δηλαδή το έχω ήδη ψιλοφορτώσει - σκαλίσει και μόνο στο agenda.exe μου έβγαλε πρόβλημα. Κι αυτό μπορεί να έγινε γιατί έβαλα το Pocket Informant για ημερολόγιο. Μέχρι τώρα όλα καλά πάντως. Για τα παραπάνω έφτιαξα ένα blog (το έχω στην υπογραφή μου) ώστε να το ενημερώνω με ότι νέο βρίσκω και να ξέρουμε τι παίζει και τι όχι. Θα προσπαθήσω να το έχω ενημερώμενο. Περιμένω custom rom πως και πως. Ήδη κάποιος το παλεύει στους XDA. :lol: Όχι, ότι φοράει qualcomm επεξεργαστές έχει και qualcomm GPS (πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια). Και για να μην αναρωτιέσαι, πιστεύω πως είναι καλύτερο σε σχέση με το Sirf3, ακόμη και από το Sirf4 που έχει το κινέζικο 5" που αγόρασα πρόσφατα (το οποίο πωλείται 100€!!!)... Για μένα είναι το καλύτερο GPS που είχα σε WM συσκευή μέχρι τώρα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 πιστεύω πως είναι καλύτερο σε σχέση με το Sirf3 Σε γενικές γραμμές επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Και λέω σε γενικές γραμμές γιατί η απόδοση του GPS του Qualcomm εξαρτάται κατά πολύ από την κατασκευή της εκάστοτε συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosath Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Σε γενικές γραμμές επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Και λέω σε γενικές γραμμές γιατί η απόδοση του GPS του Qualcomm εξαρτάται κατά πολύ από την κατασκευή της εκάστοτε συσκευής. Δεν διαφωνώ αλλά έχεις δοκιμάσει το Acer F1 neotouch S200 (τι όνομα κι αυτό!)? Είναι εξαιρετικό... Μέχρι να ξεπαρκάρεις έχει κλειδώσει 8 δορυφόρους (30 δεύτερα για όσους δεν οδηγούν :p ). Βλέπω στο προφίλ σου ότι έχεις τη φωτό του TG01? Το έχεις ή απλά το έβαλες; Αν το έχεις θεωρητικά έχουμε όμοιο hardware. Είσαι ευχαριστημένος; Παράθεση kosath :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Δεν έχω δοκιμάσει το F1, γιαυτό και είπα δύο φορές μάλιστα... «σε γενικές γραμμές». Όσον αφορά το TG01, αυτή τη στιγμή δεν το έχω αλλά κάποια στιγμή είχε πέσει μια γερμανική pre-release έκδοση στα χέρια μου και για το λόγο αυτό δεν έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Τελικά με την εγγύηση τι παίζει από expansys και clove? έχει ξεκαθαρίσει το θέμα; (το ζαχαρώνω κι εγώ το F1 τους επόμενους μήνες :O ) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Τελικά με την εγγύηση τι παίζει από expansys και clove? έχει ξεκαθαρίσει το θέμα; (το ζαχαρώνω κι εγώ το F1 τους επόμενους μήνες :O ) Δύο χρόνια πανευρωπαική εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Τελικά το manila με το Dusk theme δεν παίζεται. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Δύο χρόνια πανευρωπαική εγγύηση.2 χρόνια πανευρωπαική εγγύηση από το expansys και το clove εννοείς προφανώς ε;Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για τα Acer κινητά(δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό...) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts