tsourisg Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Expansys UK Acer F1 -> 339,99 λίρες = 373,80 Ευρώ (σημερινή ισοτιμία 30/9) Expansys GR Acer S200 -> 429,99 Ευρώ. Μας δουλεύουν ή μου διαφεύγει κάτι? Το είδα και δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που για το Ελλαδιστάν οι τιμές είναι τσιμπημένες.:mad: Εγώ πάντως θα το πάρω από Clove η οποία είναι άψογη και το έχει και πιο φθηνά. Παρεπιμπτόντως εμφανίστηκε και στο eBay: http://cgi.ebay.com/Acer-F1-Unlocked_W0QQitemZ200389025488QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item2ea81dded0&_trksid=p3286.c0.m14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Εγώ θα πάρω το Acer F900 τελικά Η απόφαση είναι δική σου αλλά με 170€ επιπλέον παίρνεις διπλάσια επεξεργαστική ισχύ, διπλάσια μνήμη ραμ, accelerometer και μικρότερο μέγεθος-βάρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Λίγες μέρες μένουν... υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apateonas Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 ναι υπομονή,σε μια βδομάδα αγορά και σε 2 βδομάδες αγγελία πώλησης :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 έρχεται σε 6 ημέρες.. με νέο όνομα. Acer S200 newTouch :!: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=188535 και το manual στα αγγλικά: http://global-download.acer.com/GDFiles/Document/User%20Manual/User%20Manual_Acer_1.0_A_A.zip?acerid=633861715911039305&Step1=Smart Handheld&Step2=S Series&Step3=S200&OS=---&LC=en&SC=EMEA_27 μπαταρία LiPo 1350 mAh (μεγαλύτερη απο το HTC Leo ?) SAR: body 0,901 / head 0.433 130 gr. βάρος Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Από αύριο πωλείται κανονικά: http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=Acer&Item=AcerneoTouch(AcerF1)&Product=09DF7F61-E016-49C2-9E2E-110EF5161BA1&Category=GROUP1 http://www.expansys.com/d.aspx?i=188151 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Μόλις το παρήγγειλα από Expansys UK. Για να δούμε τι θα βγει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Θα είναι διαθέσιμο στο http://www.vnp.gr την Παρασκευή 9/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Θα είναι διαθέσιμο στο http://www.vnp.gr την Παρασκευή 9/10 Ναι, αλλά εγώ το πήρα €330 (χωρίς ΦΠΑ λόγω εταιρικού ΑΦΜ), οπότε υπάρχει κάποια διαφορά με τα €450. Φυσικά, χωρίς εταιρικό ΑΦΜ το σκέφτεσαι... Ούτως ή άλλως η διαφορά τιμής σε σχέση με τα HTC είναι χαοτική! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Ναι, μπορείς, απλά το προιον μπαίνει στα πάγια έξοδά τους. Και αν γίνει κανένας έλεγχο από την εφορία θα πρέπει να το εμφανίσεις, δηλαδή με άλλα λόγια δε μπορείς να το πουλήσεις. Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι παίζει με το εταιρικό ΑΦΜ? Οι θείοι μου έχουν μια βιοτεχνία με plexiglass, μπορώ να χρησιμοποιήσω το ΑΦΜ της εταιρίας για να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Από αύριο πωλείται κανονικά: http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=Acer&Item=AcerneoTouch(AcerF1)&Product=09DF7F61-E016-49C2-9E2E-110EF5161BA1&Category=GROUP1 http://www.expansys.com/d.aspx?i=188151 Η τιμή που έχει το clove δεν παίζεται... μήπως να έπαιρνα κι εγώ ένα; 1Ghz είναι αυτό. Πέρσι τον Απρίλιο είχα πάρει 300€ το MWG Atom... Για όσους προτιμήσουν το expanys για τον α ή β λόγο μην ξαχνάτε τις εκπτώσεις... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Ναι, μπορείς, απλά το προιον μπαίνει στα πάγια έξοδά τους. Και αν γίνει κανένας έλεγχο από την εφορία θα πρέπει να το εμφανίσεις, δηλαδή με άλλα λόγια δε μπορείς να το πουλήσεις. Γιατ'ι να μη μπορείς να το πουλήσεις; Απλά το πουλάς σαν εταιρία, νομίζω. Δηλαδή, όσα κινητά έχουμε πάρει στο όνομα της εταιρίας τόσα χρόνια, θα πρέπει να τα κρατάμε για να τους τα δείξουμε, ακόμη και αν είναι διαλυμένα; Πέρα από αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις εταιρική κάρτα για την αγορά και η απόδειξη/τιμολόγιο να φέρει τα στοιχεία της εταιρίας σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Μόλις το παρήγγειλα από Expansys UK. Για να δούμε τι θα βγει... Καλορίζικο να είναι και να σου βγεί σούπερ! Χωρίς εταιρική κάρτα ,αλλά μονο ΑΦΜ και στοιχεία δεν μπορεί να γίνει η αγορά? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Καλορίζικο να είναι και να σου βγεί σούπερ! Χωρίς εταιρική κάρτα ,αλλά μονο ΑΦΜ και στοιχεία δεν μπορεί να γίνει η αγορά? Ευχαριστώ πολύ. Μόλις φορτώθηκε, οπότε αύριο θα το έχω! Ναι, τη δέχονται, απλά δεν ξέρω σε πιθανό έλεγχο τι γίνεται (από κάποια Ευρωπαϊκή υπηρεσία από ότι μου έχουν πει στο λογιστήριό μου). Βέβαια, εγώ έχω αγοράσει και με μη εταιρικές κάρτες τα 3-4 τελευταία χρόνια που ψωνίζω από Expansys, χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Όταν το ανακαλύψουν θα είναι μεγάλο το πρόστιμο. Ευχαριστώ πολύ. Μόλις φορτώθηκε, οπότε αύριο θα το έχω! Ναι, τη δέχονται, απλά δεν ξέρω σε πιθανό έλεγχο τι γίνεται (από κάποια Ευρωπαϊκή υπηρεσία από ότι μου έχουν πει στο λογιστήριό μου). Βέβαια, εγώ έχω αγοράσει και με μη εταιρικές κάρτες τα 3-4 τελευταία χρόνια που ψωνίζω από Expansys, χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Μόλις το πήρα και εγώ από Clove. Την Πέμπτη θα το έχω στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Μόλις το πήρα και εγώ από Clove. Την Πέμπτη θα το έχω στα χέρια μου. Άντε καλορίζικος!!! αναμένουμε εντυπώσεις... ;) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Άντε καλορίζικος!!! αναμένουμε εντυπώσεις... ;) Ευχαριστώ...και στα δικά σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Ευχαριστώ...και στα δικά σου:) Χαχα ευχαριστώ τα δικά μου ελπίζω να είναι σε κανά χρόνο + :lol: :lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Ενα μπραβο στην Acer απο εμενα για το value for money παραγοντα των συσκευων της. Ενα Acer F900 που αγορασα για φιλο (απο vnp - το αναφερω γιατι ειμαι ευχαριστημενος) δουλευει υποδειγματικα, ταχυτατα, με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (μεταλλο στο καπακι) και σε τιμη προκληση. Στα χρηματα που ζητα το F1 ειναι απλα μονοδρομος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Εγω ειμαι αναμεσα σε αυτο και το ΟΜΝΙΑ ΙΙ.. Καλορίζικο παιδιά! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Κι εγώ από VNP πήρα το Touch Pro μου. Με χαλάει όμως που φέρνει το αγγλικό (F1) που έχει περίπου 380 τελική και το πουλάει ακριβότερα (450) από το "ελληνικό" S200 (429 τελική) στο expansys.com.gr. Λέτε το S200 να έχει ελληνικά WM6.5? Μήπως μαγείρεψαν τα 6.5 με τo multilanguage kitcen του Da_G? LOL Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Κι εγώ από VNP πήρα το Touch Pro μου. Με χαλάει όμως που φέρνει το αγγλικό (F1) που έχει περίπου 380 τελική και το πουλάει ακριβότερα (450) από το "ελληνικό" S200 (429 τελική) στο expansys.com.gr. Λέτε το S200 να έχει ελληνικά WM6.5? Μήπως μαγείρεψαν τα 6.5 με τo multilanguage kitcen του Da_G? LOL F1 και S200 είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Απλά το F1 είναι codename και το τελικό όνομα είναι S200 NeoTouch. Αυτό που έχει η expansys είναι αγγλικό και είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του VNP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Τελικά άλλαξε η τιμή στο VNP. 420 τελική. Σωστός. Περιμένω εντυπώσεις γιατί είμαι στην πόρτα για να το πάρω. Ο miky7 λαμβάνει.... Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Τελικά άλλαξε η τιμή στο VNP. 420 τελική. Σωστός. Περιμένω εντυπώσεις γιατί είμαι στην πόρτα για να το πάρω. Ο miky7 λαμβάνει.... Το δικό μου είναι ακόμη στο Παρίσι λόγω καθυστέρησης της Fedex. Μάλλον αύριο θα έρθει αλλοιώς τη Δευτέρα οπότε και θα γράψω τις εντυπώσεις μου. Προς το παρόν ας αρκεστούμε στις εντυπώσεις άλλων που το έχουν πάρει: http://www.phonearena.com/htmls/Hands-on-with-the-Acer-neoTouch-S200-article-a_7355.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts