PANKAN Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Το πρόβλημα σου εξακολουθώ να πιστεύω οτι προκαλείται από τα ομολογουμένως ασυνήθιστα αρχεία που επιχειρείς να αποθηκεύσεις. Τα αρχεία wpt, plt, gpx δεν είναι ασυνήθιστα. Είναι απλά αρχεία κειμένου που έχουν αυτά τα προεκτάματα για να τα αναγνωρίζουν τα διάφορα γεωγραφικά προγράμματα που κυκλοφορούν. Ανάμεσα σε αυτά και το Google Earth, ή στη περίπτωση του κινητού μας το Google Maps. Φυσικά και υπάρχει επιλογή προορισμού για κάθε download - default είναι το my documents και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης θέσης από το σχετικό πλαίσιο διαλόγου, Δεν με κατάλαβες. Δεν εννοούσα αυτό που λες. Όταν λέω «αποθήκευση προορισμού ως» εννοώ την επιλογή του αναδυόμενου (pop up) μενού που βγαίνει όταν στον μεγάλο ie κάνουμε δεξί κλικ πάνω στο αρχείο που θέλουμε να κατεβάσουμε, ή όταν στον ie για κινητά (pie) πατήσουμε παρατεταμένα πάνω του με τη γραφίδα. Το ίδιο πρόβλημα με το κατέβασμα των αρχείων υπάρχει σε αυτή την ιστοσελίδα και σε επιτραπέζιους ή σε φορητούς υπολογιστές. Μάλλον οφείλεται στον προγραμματισμό της ιστοσελίδας. Το θέμα όμως είναι ότι o ie και ο pie παρακάμπτουν το πρόβλημα με την επιλογή του μενού «αποθήκευση προορισμού ως», ενώ ο opera αδυνατεί να το αντιμετωπίσει. Χρησιμοποιείστε την τελευταία έκδοση του Opera 9.7. Δουλεύει μια χαρά και σε αυτό που ζητάτε... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=486502 Πήγα στην ιστοσελίδα που μας προτείνεις και κατέβασα την τελευταία έκδοση του Opera 9.7. Την εγκατέστησα ακολουθώντας με προσοχή τις οδηγίες εγκατάστασης που δίνονται (αντικατάσταση αρχείων κλπ). Πρόκειται για μια έκδοση που ονομάζεται caliban opera. To Omnia Lite το εγκατέστησε μετά από προειδοποίηση ότι είναι άγνωστης προέλευσης. Μετά την εγκατάσταση δεν δημιούργησε εικονίδιο αλλά ένα κενό χώρο με το όνομα Opera 9.7 από κάτω. Όταν δοκίμασα να το τρέξω, το τηλέφωνο κόλλησε εντελώς και χρειάστηκε να βγάλω τη μπαταρία για να ξεκινήσει ξανά και να το απεγκαταστήσω. Δοκιμασα στη συνέχεια να βρω την επίσημη έκδοση 9.7 από το ftp του Opera. Η μόνη που υπάρχει είναι η 97b1 την οποία εγκατέστησα στο Omnia Lite αλλά δεν δουλεύει σε landscape ούτε μπόρεσα να βρω τρόπο να κατεβάσω τα αρχεία που αναφέρω. Ερώτηση: Είχες εγκαταστήσει σε Omnia Lite την έκδοση που προτείνεις και λες ότι δουλεύει μια χαρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtpakiac Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 παιδιά εγώ μόλις το είδα στο σιτε της μοθλτιράμα έπεσα κάτω ξερός.το κινητό απλά είναι τέλειο και είδα μόνο 180ευρώ!!!παιδιά διατίθεται όμως ή έχει εξαντληθεί;;;Δεν το βρίσκω και σε κανένα άλλο σιτε επώνυμης εταιρίας (e-shop,wind,germanos).Περιμένω απάντηση ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 To Omnia Lite δεν υποστηρίζεται από το Samsung Kies. Είμαι περίεργος για το τι είδους αναβάθμιση σου έβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) Αυτό που το διάβασες? Εδώ παίρνω backup, βλέπει το κινητό κανονικά κλπ κλπ. Αν εμπιστέυεσαι μόνο το ελληνικο site της Samsung, όπως έκανα κι εγώ στην αρχή, θα βρεις αρκετές ελλείψεις με αποκορύφωμα αυτό το απαράδεκτο PC Studio που έχει ως μόνο προσφερόμενο download...ρίξε μια ματιά και στα ευρωπαικά site με προσοχή βέβαια σε ασυμβατότητες ή σε μη προσφερόμενες εν Ελλάδι υπηρεσίες Τώρα όσον αφορά το θέμα της αναβάθμισης, όντως συνέβησαν τα παράξενα που περιγράφω στο post και θα ξαναδοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία με την ελπίδα να διαφωτίσει το θέμα και κάποιος άλλος χρήστης-εσύ έχεις το Omnia lite ή όχι? Edited May 21, 2010 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Έχω το Omnia Lite. Προφανώς ο λόγος που δεν υπάρχει στο ελληνικό subsite της Samsung είναι ίσως η αδυναμία να καλύψει 100% εφαρμογές (ειδικά το ελληνικό firmware). Τσέκαρα και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά site και υποστήριξη Omnia Lite υπάρχει μόνο στο αγγλικό και το γερμανικό subsite. Επειδή το έχω μόλις 2 εβδομάδες δε θα μπω στη διαδικασία να δοκιμάσω κάτι τόσο risky! Επίσης, μακάρι να διαψευστώ αλλά από τη στιγμή που έπεσε η τιμή του τόσο πολύ δε νομίζω να μπει η Samsung στη διαδικασία να βγάλει νέο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hohenstaufen Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Πάντως dbal εάν καταφέρεις και βγάλεις άκρη και περάσεις τα 6.5.3 σε παρακαλώ ενημέρωσε μας για να προχωρήσουμε και μεις...και εγώ είμαι άλλος ένας νέος, χαρούμενος κάτοχος Οmnia lite! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) Επίσης, μακάρι να διαψευστώ αλλά από τη στιγμή που έπεσε η τιμή του τόσο πολύ δε νομίζω να μπει η Samsung στη διαδικασία να βγάλει νέο firmware. Αυτό είναι και ο δικός μου φόβος, για την ακρίβεια να μην κάνει τον κόπο η Samsung να βγάλει firmware upgrade που να ενσωματώνει την έκδοση 6.5.3 για το Lite και μάλιστα "Greek edition" σε αντίθεση με τις φήμες για το OMNIA II http://www.samsunghub.com/2010/04/22/samsung-omnia-ii-to-get-wm-6-5-3-update-in-may/ :( Εξ' ου και η χαρά μου προχθές για την προσφερόμενη "αναβάθμιση" με την γνωστή κατάληξη... :O UPDATE: Σε νέα απόπειρα "αναβάθμισης" πριν λίγο, επιτέλους "συνεννοηθήκαμε" με το Kies...συνδέοντας το κινητό στο παράθυρο του upgrade πλέον μου λέει -και ορθά- την version του κινητού και από κάτω "the latest firmware is alreay installed" κλπ. Άρα αποκαταστάθηκε η "σωστή επικοινωνία" software - κινητού αλλά υπομονή.... Edited May 21, 2010 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) Πάντως dbal εάν καταφέρεις και βγάλεις άκρη και περάσεις τα 6.5.3 σε παρακαλώ ενημέρωσε μας για να προχωρήσουμε και μεις...και εγώ είμαι άλλος ένας νέος, χαρούμενος κάτοχος Οmnia lite! Εννοείται! Πέρα από τα προφανή οφέλη του να έχει κάποιος το κινητό always updated, εδώ μιλάμε για αναβάθμιση των Windows στην τελευταία έκδοση πριν τα 7, που φήμες λένε επίσης, οτι θα παραμείνει "εν ζωή" ως classic edition, starter edition η κάτι παρεμφερές για τις συσκευές που δεν θα πληρουν τις hardware προδιαγραφές του νεου λειτουργικού - δηλαδή για καμία από τις υπάρχουσες...:!: Άρα η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα μας ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστο δώρο.... Υ.Γ.: Ψάχνω τακτικα και αναφέρομαι μόνο για ΕΠΙΣΗΜΗ αναβάθμιση...επιλογή μου να μην ασχοληθώ επ'ουδενί με unofficial, cooked ROMS κλπ Edited May 21, 2010 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Λοιπόν μπήκα σε πειρασμό και το κατέβασα to KIES από το αγγλικο subforum. Όπως το φαντάστηκα: Καταρχήν η εφαρμογή Samsung application store δεν υπάρχει στο ελληνικό firmware (ως εκ τούτου και στα μενού μας) και έτσι δε μπορεί κανείς να κατεβάσει samsung εφαρμογές κατευθείαν στο κινητό μ'αυτό τον τρόπο όπως δείχνουν οι οδηγίες στο αγγλικό site. Οι αγγλικές συσκευές σίγουρα το έχουν στα μενού. Μετά την εγκατάσταση στο PC του KIES όταν πήγα στις Samsung Apps για εγκατάσταση δωρεάν εφαρμογών μου έβγαλε μήνυμα ότι το τηλέφωνό μου δεν υποστηρίζεται. Παρά μόνο τα S8500. Οι άλλες δυνατότητες του KIES δουλεύουν κανονικά. Η δε αναβάθμιση μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω ήδη την πιο τελευταία (PDA IK3/ PHONE IK1 /CSC IK2) οπότε και δεν προχώρησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) Ακριβώς έτσι! Αυτό με το νεοσύστατο Samsung App store το είχα ανακαλύψει ψάχνοντας το Kies και φυσικά είχα απογοητευτεί το ίδιο...όσο για το update, τουλάχιστον μπορούμε να ελπίζουμε οτι αφού το κινητό υποστηρίζεται, αν και εφόσον προκύψει αναβάθμιση, θα την έχουμε κι εμείς διαθέσιμη - thanx for trying anyway! Edited May 21, 2010 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffgraf Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 καλησπερα σε ολους εχω το omnia lite και μολις σημερα παρελαβα την καρτουλα με τους genius driver την εβαλα λοιπον μεσα στο κινητο και μου εβγαλε μηνυμα να τρεξω το setup το τρεξε μαλλον αλλα μετά εβγαλε ενα μηνυμα που λεει τα εξης "το γραφικό στοιχείο samsung δεν ειναι συμβατο με τα υπολοιπα στοιχεια της οθονης σημερα συνεπως θα εμφανιζεται μονο το γραφικο στοιχειο samsung" και δεν ξερω τι ακριβως σημαινει μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση "Γιατί τα όνειρα σαν τα θαύματα μοιάζουν γίνονται αληθινά μόνο αν τα πιστεύεις..." :cat:gorilaki.blogspot.com Για όλους τους αναγνώστες της δικής μας ζούγκλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Αυτό το μήνυμα μου το βγάζει κι εμένα ανά καιρούς. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πότε. Ίσως στην επιστροφή στο αρχικό περιβάλλον TouchWiz. Πάντως δε βλέπω να επηρεάζεται κάτι μετά. Σίγουρα δεν έχει σχέση με το Genius. Άλλο ένα bug που έχω αντιμετωπίσει πάλι είναι ότι μερικές φορές, μετά από κλείσιμο κάποιας εφαρμογής και επιστροφή στην αρχικο desktop με τα widgets με βγάζει στη λίστα φακέλων του τηλεφώνου χωρίς να την έχω ανοιχτή προηγουμένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffgraf Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 καλημερα εμενα ομως το μηνυμα που ειπα πιο πανω μου το βγαζει οταν βγαζω και βαζω ξανα την καρτουλα με το genius γιαυτο και το ανεφερα. Εγω με το που την πηρα την εβαλα στο κινητο και μετα μου εβγαλε ενα μηνυμα να τρεξει ενα autorun.exe και υπεθεσα οτι θα το εγκαταστησει πατησα οκ και μετα λεει χρειαστηκε ενα αρχειο απο τα windows πατησα και εκει οκ και μετα εβγαλε το πιο πανω μηνυμα!Υποψην δεν εχω περασει απολυτως τιποτα αλλο στο κινητο ειναι του κουτιου οπως το πηρα και δεν εχω ιδεα αν περαστηκε το genius. Μηπως ξερει κανεις τι σημαινει το μηνυμα αυτο και τι πρεπει να κανω? Παράθεση "Γιατί τα όνειρα σαν τα θαύματα μοιάζουν γίνονται αληθινά μόνο αν τα πιστεύεις..." :cat:gorilaki.blogspot.com Για όλους τους αναγνώστες της δικής μας ζούγκλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 καλημερα εμενα ομως το μηνυμα που ειπα πιο πανω μου το βγαζει οταν βγαζω και βαζω ξανα την καρτουλα με το genius γιαυτο και το ανεφερα. Εγω με το που την πηρα την εβαλα στο κινητο και μετα μου εβγαλε ενα μηνυμα να τρεξει ενα autorun.exe και υπεθεσα οτι θα το εγκαταστησει πατησα οκ και μετα λεει χρειαστηκε ενα αρχειο απο τα windows πατησα και εκει οκ και μετα εβγαλε το πιο πανω μηνυμα!Υποψην δεν εχω περασει απολυτως τιποτα αλλο στο κινητο ειναι του κουτιου οπως το πηρα και δεν εχω ιδεα αν περαστηκε το genius. Μηπως ξερει κανεις τι σημαινει το μηνυμα αυτο και τι πρεπει να κανω? Βγάζει και σε 'μένα καμμιά φορά το ίδιο μήνυμα. Δεν δίνω σημασία αφού το κινητό δουλεύει κανονικά. Όμως θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε γιατί το κάνει. Αν περάστηκε το ginious θα υπάρχει εικονίδιο στο μενού. Γιατί βάζεις-βγάζεις τη κάρτα του ginious; Βάλτη και ξέχασέ τη. Εκεί να εγκαθιστάς και ότι νέες εφαρμογές θέλεις. Τα 2 giga χωράνε αρκετά πράγματα. Δυστυχώς το ginious δεν μεταφέρεται σε άλλη κάρτα. Έτσι μου έμεινε κι εμένα αμανάτι μια κάρτα 16 giga. Τώρα βέβαια αν θέλεις να το γεμίσεις ταινίες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Παιδια πως εγκαθιστουμε java games στο lite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffgraf Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) Με προλαβες και εγω αυτο ηθελα να ρωτησω οπως επισης αν μπορουμε να παιξουμε Java games που παιζαμε σε παλιοτερα κινητα πχ sonyericsson k800i και με ποιο τροπο εφοσον δεν υπαρχει πληκτρολογιο?βασικα αν ξερει κανεις να απαντησει τι σημαινει το μηνυμα που μου βγαζει πειτε μου το γιατι σιγουρα πρεπει να μαθουμε να σημειωσω οτι αυτο το μηνυμα εμφανιζεται μετα την εγκατασταση του προγραμματος genius και το κανει οταν πχ βαζω βγαζω την καρτα με το προγραμμα και μονο οταν γινεται αυτο ποτε αλλοτε αρα το συσχετιζω με την καρτα. Α και κατι αλλο υπαρχει καποιος τροπος ειτε με προγραμματακι να γραφουμε μηνυματα με το γνωστο παλιο πληκτρολογιο που πατουσες πολλαπλα τον αριθμο και εμφανιζονταν το γραμμα?και κατι ακομα πως μπορουμε να δουμε στο κινητο τι εκδοση wm φοραει? Μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση απο 6,1 σε 6,5 ? τι πλεονεκτηματα δινει η αναβαθμιση?Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις ελπιζω να μην σας κουρασα. Edited May 22, 2010 by tiffgraf Παράθεση "Γιατί τα όνειρα σαν τα θαύματα μοιάζουν γίνονται αληθινά μόνο αν τα πιστεύεις..." :cat:gorilaki.blogspot.com Για όλους τους αναγνώστες της δικής μας ζούγκλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 @tiffgraf: μενου\ρυθμισεις\προχωρ.ρυθμισεις\συστημα\εκδοση\WM Πρεπει να φορας τα 6.5 pro.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Με προλαβες και εγω αυτο ηθελα να ρωτησω οπως επισης αν μπορουμε να παιξουμε Java games που παιζαμε σε παλιοτερα κινητα πχ sonyericsson k800i και με ποιο τροπο εφοσον δεν υπαρχει πληκτρολογιο? υπαρχουν πακετα παιχνιδιων(ειτε επανεκδοσεις) τα οποια ειναι για smartphones με touchscreen.Για παραδειγμα η gameloft τα εχει μετατρεψει ετσι ωστε να παιζουν στο κινητο μας.Δεν ξερω ομως αν μου επιτρεπεται να δωσω λινκ public,αν και δεν βρισκω τπτ παρανομο απο την στιγμη που κατι τετοιο δεν πωλειται στο Ελλαντα.Παντως,απο την αλλη,η πλειοψηφια αυτων των παιχνιδιων,ειτε λεγεται fifa eite pro ειτε prince of persia και πολλα πολλα πολλα αλλα γνωστα,ειναι τραγικα σκουπιδια που δεν παιζονται.Εξαιρεση αποτελουν καποια golf,brain και bubble games.Η διαδικασια install ειναι πολυ απλη:Αν βρεις ενα τετοιο παιχνιδι .jar,το περνας στο κιν σου μεσω πισι.Βρισκεις το αρχειο μετα στο κινητο σου,πατας πανω,το αρχειο με το που το ινστολαρεις ΧΑΝΕΤΑΙ απο εκει που ηταν και μεταφερεται ιστολαρισμενο στις εφαρμογες java.Αν μετα το σβησεις απο εκει,ΔΕΝ θα υπαρχει στο κιν σου,γιαυτο και φροντιζεις να το κρατησεις backup στο πισι σου...Αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) Οταν πατησω πανω στο αρχειο .jar μου γραφει αποτυχια ελεγχου JAD errno=906 μη εγκυρος περιγραφεας :( οκ το βρηκα θελει το JADMaker πρωτα για να δουλεψει.. Edited May 22, 2010 by piros61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Aν καποιος αλλος εχει ασχοληθει με παιχνιδια,να ρωτησω και εγω καποια πραγματα μηπως ξερει...αφηνω ολα τα .jar παιχνιδια απεξω γιατι ειναι σαβουριτσες. 1.Απο τι εξαρταται αν θα παιξει ενα παιχνιδι .cab στο κινητο μας?Μεχρι τωρα εχω ινστολαρει 3-4 αλλά αρνουνται να παιξουν..καποια δεν ανοιγουν καν και αλλα ζητανε press any key to play και πολυ φυσιολογικα δεν προσπερνας την αρχικη εικονα με τπτ.. 2.Εχω βρει παιχνιδια που στην περιγραφη τους λενε windows mobile games smartphones.Ενα παραδειγμα ειναι το secrets of da vinci ή το wolfstein3D ,τα οποια ειναι .exe αρχεια.Αυτα παιζουν στο κινητο μας με καποιο τροπο?Αν ναι,πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Υπενθύμιση (δεν ξέρω αν επιτρέπεται) Τράβηξα μερικά video κρατώντας το τηλέφωνο όρθιο και όχι οριζόντιο, με αποτέλεσμα να βλεπω τα video πλάγια στον υπολογιστή. 1. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας video που να μπορεί να περιστρέψει το video κατά 90 μοίρες; 2. Μπορώ να ελέγξω τον τρόπο που το τηλέφωνο τραβάει video (κάθετα ή οριζόντια); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Υπενθύμιση (δεν ξέρω αν επιτρέπεται) http://www.download.com ---> κανε αναζητηση video edit/editor/editing/ κτλ. Μπορεις μετα να κανεισ ταξινομηση αναλογα με τις αναγκες σου.Και επισης να βαλεις φιλτρα για free/free to try/buy κτλ. Οποτε αν βρεις αυτο που σου κανει απο τις περιγραφες,ειτε το κατεβαζεις αν ειναι δωρεαν...ειτε το "αγοραζεις".Παντως αυτα που ζητας τα κανει πανευκολα κ το πιο απλο προγραμμα...μεχρι και το windows movie maker Για οποιαδηποτε "περεταιρω" πληροφορια pm me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 http://www.download.com ---> κανε αναζητηση video edit/editor/editing/ κτλ. Παντως αυτα που ζητας τα κανει πανευκολα κ το πιο απλο προγραμμα...μεχρι και το windows movie maker Για οποιαδηποτε "περεταιρω" πληροφορια pm me Σε ευχαριστώ. Όπως καταλαβαίνεις είμαι άσχετος. Θα κάνω τις δοκιμές μου και θα επικοινωνήσω με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomario Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Aν καποιος αλλος εχει ασχοληθει με παιχνιδια,να ρωτησω και εγω καποια πραγματα μηπως ξερει...αφηνω ολα τα .jar παιχνιδια απεξω γιατι ειναι σαβουριτσες. 1.Απο τι εξαρταται αν θα παιξει ενα παιχνιδι .cab στο κινητο μας?Μεχρι τωρα εχω ινστολαρει 3-4 αλλά αρνουνται να παιξουν..καποια δεν ανοιγουν καν και αλλα ζητανε press any key to play και πολυ φυσιολογικα δεν προσπερνας την αρχικη εικονα με τπτ.. 2.Εχω βρει παιχνιδια που στην περιγραφη τους λενε windows mobile games smartphones.Ενα παραδειγμα ειναι το secrets of da vinci ή το wolfstein3D ,τα οποια ειναι .exe αρχεια.Αυτα παιζουν στο κινητο μας με καποιο τροπο?Αν ναι,πως? Για τα cab δεν γνωρίζω γιατί είμαι ακόμη λίγο νέος.Για τα exe αυτό που έκανα εγώ ήταν να τα περάσω στη κάρτα μέσο pc studio(αλλά έχω την εντύπωση πως είναι το ίδιο και με τους άλλους τρόπους) και έπειτα να τρέξω το exe αρχείο από το file explorer.Έπειτα αντέγραψα το ίδιο αρχείο στο windows/start menu/προγράμματα και με τη μορφή συντόμευσης για να εμφανίζεται στο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Aν καποιος αλλος εχει ασχοληθει με παιχνιδια,να ρωτησω και εγω καποια πραγματα μηπως ξερει...αφηνω ολα τα .jar παιχνιδια απεξω γιατι ειναι σαβουριτσες. 1.Απο τι εξαρταται αν θα παιξει ενα παιχνιδι .cab στο κινητο μας?Μεχρι τωρα εχω ινστολαρει 3-4 αλλά αρνουνται να παιξουν..καποια δεν ανοιγουν καν και αλλα ζητανε press any key to play και πολυ φυσιολογικα δεν προσπερνας την αρχικη εικονα με τπτ.. 2.Εχω βρει παιχνιδια που στην περιγραφη τους λενε windows mobile games smartphones.Ενα παραδειγμα ειναι το secrets of da vinci ή το wolfstein3D ,τα οποια ειναι .exe αρχεια.Αυτα παιζουν στο κινητο μας με καποιο τροπο?Αν ναι,πως? Τα παιχνιδια εξαρτοντε απο την αναλυση οθονης και την μνημη κυριως !! το ομνιακι μας παιχνιδια 3D δεν παιζει γιατι απλα δεν υποστηριζει 3D (αν και καποιοι λενε οτι με τα απαραιτητα drivers γινετε να βλεπεις 3d,δεν το εχω ψαξει το θεμα)! Τα παιχνιδια/εφαρμογες που ειναι σε .exe τα περνας(εγκατασταση) μεσο συγχρονισμου απο το pc σου...!! Τα .cab τα περναμε οπως ειναι μεσα στο κινητο και τα κανουμε εγκατασταση απο το κινητο!! ** Δεν παιζω παιχνιδια να σε πω αναλυτικοτερα.... ειναι απ'οτι ειχα ψαξει λιγο στο νετ και ειχα δει !! :):) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts