terry39 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Σκεφτομαι να αγορασω την invisible shield απο zagg. Mαλλον θα προτιμησω την full body. Αν την εχει παρει κανεις μπορει να μου πει αν ερχεται σε 2 κομματια; ταιριαζει καλα στο κινητο και αξιζει να την βαλεις ή τζαμπα κοπος και χρημα; Τζαμπα κοπος και χρημα δεν ειναι (για μενα) την φοραω απο τη 1η βδομαδα και πριν ειχα και στο Ν82 ... για το JET ειναι λιγο μπελαλιδικη η πισω μερια αλλα ειχα μια πλαστικη θηκη απο ebay και το εχωσα εκει σαν καλουπι... ενα κομματι η οθονη , ενα η πισω οψη και αλλα 3 μικρα για τα 3 κουμπια κατω... (απορριψης ,αποδοχης κλησης και μενου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Σκεφτομαι να αγορασω την invisible shield απο zagg. Mαλλον θα προτιμησω την full body. Αν την εχει παρει κανεις μπορει να μου πει αν ερχεται σε 2 κομματια; ταιριαζει καλα στο κινητο και αξιζει να την βαλεις ή τζαμπα κοπος και χρημα; ειναι 2 κοματια ενα μπροστα και ενα για το καπακι της μπαταριας , εγω θα προτηνα να βαλεις μονο μπροστα, πισω αμα χαλαση παρε αλλο καπακι (το ιριδιζον ) πχ ;) Καλησπερα παιδια!Σκεφτομαι να παρω το κινητο αυτο.Αξιζει?Πηγα και μου ειπαν οτι εχει σταματησει η παραγωγη του.Γιατι? παραμηθια :wacko: κάτι αλλο θα θελαν να σου πασαρουν, δε γηνεται να σταματησουν την παραγωγη τοσο γρηγορα σε ενα μοντελο που πουλαει .:shifty: τελικα το gps λοκαρι πολυ γρηγορα αν το ανοιγουμε καπου ανοικτα . σημερα στη παραλιακη σε 30 δευτερα. οταν το ανοιγο σε στενακια μου αργη χαρακτηρηστηκα . Mε το θεμα των ελληνικων στο route66 εγινε τιποτα ; οχι και ουτε προκηται για αρκετο καιρο ακομα , σουαχιλη δεν ξερεις ? :lol: :lol: :lol: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astro72 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Φίλε μου ανοίγοντας το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου royter66 έχει και ελληνικές φωνές και χάρτες !! Στις ρυθμίσεις στο κινητό σου έχει επιλογή γλώσσας (τοπική) άσχετα αν το γραφεις στα αγγλικά βρίσκει τις ελληνικές τοποθεσίες! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Μην χρησιμοποιείς greeklish. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, τα μηνύματα με greeklish διαγράφονται. Χρησιμοποίησε πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες ώστε τα μηνύματά σου να είναι πιο ευανάγνωστα. Διάβασε και την σχετική ανακοίνωση: -= Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish =- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Καλημέρα παιδιά! Υπάρχει ρύθμιση για τις φωτογραφίες με φλας???? Είναι υπερβολικά φωτισμένες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Καλημέρα παιδιά! Υπάρχει ρύθμιση για τις φωτογραφίες με φλας???? Είναι υπερβολικά φωτισμένες... να κατεβαζεις φιλε μου την τιμη στο αιζο κατα μια μοναδα , εκει σε εσωτερικο χωρο βγενουν πολυ πιο καλες , μαλων η αυτοματη ληψη εχει λαθος τιμη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 και ναι διαβαζει και PDF. Έισαι σίγουρος γι αυτό? Το έχεις δοκιμάσει? Κανένας άλλος που να ξέρει σίγουρα αν διαβάζει έγγραφα ( pdf, doc ) γιατί έχω σχεδόν καταλήξει να το πάρω και είναι το μοναδικό μου κόλλημα.... Γιατί στην επίσημη σελίδα της samsung http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/spec.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=smartphone&model_cd=GT-S8000TKAEUR&fullspec=F αν κοιτάξετε εκεί που λέει Επιχείρηση & Γραφείο ---> Λειτουργία προβολής εγγράφων λέει ΟΧΙ... Όποιος έχει δοκιμάσει ας μου απαντήσει please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsof Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Διαβαζει αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα επεξεργασιας Παράθεση http://peritexnologias.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Έισαι σίγουρος γι αυτό? Το έχεις δοκιμάσει? Κανένας άλλος που να ξέρει σίγουρα αν διαβάζει έγγραφα ( pdf, doc ) γιατί έχω σχεδόν καταλήξει να το πάρω και είναι το μοναδικό μου κόλλημα.... Γιατί στην επίσημη σελίδα της samsung http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/spec.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=smartphone&model_cd=GT-S8000TKAEUR&fullspec=F αν κοιτάξετε εκεί που λέει Επιχείρηση & Γραφείο ---> Λειτουργία προβολής εγγράφων λέει ΟΧΙ... Όποιος έχει δοκιμάσει ας μου απαντήσει please... το εχω δοκιμασει ναι και ξερω.για επεξεργασια δεν ξερω αλλα ο φιλος απο πανο λεει δεν οποτε...και φαντασου οτι η σαμυ εχει και δικοτης εγγραφο στο κινητο. Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Καλά η επεξεργασία δεν χρειάζεται... ζουμ υποθέτω ότι μπορείς να κάνεις ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Καλά η επεξεργασία δεν χρειάζεται... ζουμ υποθέτω ότι μπορείς να κάνεις ε? αν δεν μπορουσε να κανει :wacko:θα ηταν σαν να μην διαβαζε Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Παιδιά το S8000 έχει Android ή Win Mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Τιποτα απο τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Κλειστό λειτουργικό έχει, Γιώργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Απλα η samsung κανει φιλοτιμες προσπαθειες να δειχνει "ανοιχτο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 αν δεν μπορουσε να κανει :wacko:θα ηταν σαν να μην διαβαζε δεν έχεις και άδικο... αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Μερικές φορές,ενώ είναι κλειδωμένο,και πάω να το ξεκλειδώσω δεν ανταποκρίνεται.Το κάνει σε κανέναν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Μερικές φορές,ενώ είναι κλειδωμένο,και πάω να το ξεκλειδώσω δεν ανταποκρίνεται.Το κάνει σε κανέναν άλλο? καμια φορα το κανει αλλα σπανεια στο 2ο πατημα ανταποκρηνεται , θελει να το πατας λιγο πιο παρατεταμενα για να ξεκληδοση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 καμια φορα το κανει αλλα σπανεια στο 2ο πατημα ανταποκρηνεται , θελει να το πατας λιγο πιο παρατεταμενα για να ξεκληδοση . Εννοώ ότι ενώ είναι κλειδωμένο και είναι μαύρη η οθόνη,δεν ανταποκρίνεται σε καμία κίνηση ξεκλειδώματος και παραμένει μαύρη η οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 πρεπει να πατας το τετραγωνο εγω ετσι κανω και μετα ξεκληδωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neni_Da Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Ακόμα δεν μπορώ να βρω πως ενεργοποιείται η διαχείριση εργασιών...μόνο κατά τύχη ανοίγει...όταν κρατάω το τηλέφωνο στο πλάι... Και το manual δεν βλέπω να γράφει κάτι σχετικό...!!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pao132003 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 o task manager ανοίγει αν πατήσεις παρατεταμένα τον κύβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 o task manager ανοίγει αν πατήσεις παρατεταμένα τον κύβο Αληθεια τι χρησιμευει αυτο; (ασχετος...) Ακομη το ξυπνητηρι σε οσους δεν...χτυπα θελει λιγο προσοχη οταν του οριζεις αν θα χτυπαει μια φορα ή καθε μερα, στην αρχη την πατησα και νομιζα οτι εχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neni_Da Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Αληθεια τι χρησιμευει αυτο; (ασχετος...) Σε ευχαριστώ pao132003....εγώ προσπαθούσα με το πλαϊνο πλήκτρο του κύβου...:P @ lionor σε βοηθάει να διαχειρίζεσαι τις εφαρμογές που τρέχεις ταυτόχρονα πχ Music player, πλοήγηση στο Internet κ.λπ. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Εχω ενεργοποιήσ τις ειδοποιήσεις να χτυπάει καθε μερα στις 11.Ενω χτυπαει ομως,και παταω το κουμπι να σταματησει να χτυπαει,μετα απενεργοποιείται η ειδοποίηση και πρέπει να την ξανα-ενεργοποιήσω.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Σε μενα δεν το κανει αυτο παντως. Στην επαναληψη ειδοποιησης επιλεγεις: καθημερινα και αυτοματα τσεκαρονται ολες οι μερες της εβδομαδας. Ετσι το εκανα και οταν μου χτυπησε και το εκλεισα, το εικονιδιο που δειχνει οτι υπαρχει ειδοποιηση παρεμεινε ενεργο. Εχω παρει ηδη 2 κινητα και αναμενω και το 3ο. Δεν εχω παρατηρησει καμια φουσκα... Ισως ειμαι απο τους 'τυχερους'. Για το gps αυτο που ξερω απο τα pna ειναι οτι αν εχουνε περασει μερες ή και αρκετες ωρες απο την τελευταια φορα που 'κλειδωσε' αργει παρα πολυ να βρει ξανα δορυφορους. Σε pna μου εχει κανει μεχρι και 10 ολοκληρα λεπτα. To 3o μαλλον δεν ηταν και τοσο τυχερο :( Οταν ειναι σβηστη η οθονη του παρατηρω περιπου στο κεντρο της οτι κανει....νερα. Φανταζομαι αυτο λετε οι περισσοτεροι ως 'φουσκα΄ ε; Οταν παταω πανω με το δαχτυλο εξαφανειζεται αλλα μετα επανερχεται παλι. Ειναι ορατο μονο οταν ειναι σβηστη η οθονη. Τι να κανω τωρα ρε γμτ; Απο την cosmote που το πηρα μου δωσανε ενα χαρτι για αντικατασταση εντος 7 ημερων αν χρειαστει. Να το παω σε αυτους; Aσε που φοβομαι οτι ακομα και να μου το αλλαξουν μην παρω κανα αλλο με περισσοτερα...κουσουρια; Αυτη η 'φουσκα' οσοι την εχετε, εχει μεγαλωσει ή δημιουργησει αλλα προβληματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos81 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Μημπως μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι οταν ανοιγω το gps δειχνει οτι ενεργοποιειται και το wifi? Και φυσικα οταν ειμαι στο αμαξι δεν εχω ασυρματη συνδεση οποτε δε μπορει να βρει και το στιγμα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts