terry39 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Καλησπερα σας δεν ξερω τι συμβαινει ακριβως αλλα... που και που λαμβανω κληση απο αγνωστο αριθμο, απανταω αλλα δεν ακουγεται τπτ , (εχει ακουστικη διαφορα απτις αλλες κλησεις... που αργουν να σε απαντησουν... ;) ) σημερα ετυχε 2 φορες στις 7 το πρωι και στις 14:45 το μεσημερι... υπαρχει περιπτωση να ναι καποιο bug του κινητου? σας εχει συμβει ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Εχω διαβασει οτι εχει επιλογη ανεπιθύμητηςκλησης. και καλα οτι αμα κρατησεις πατημενο το αριστερο πληκτρο (νομιζω) μετα απο λιγη ωρα σε παιρνει το τηλ. μονο του (μουφα κληση). Αλλα πρεπει να το ρυθμισεις και δεν εχω ασχοληθει. Παιδια κανά καλό παιχνίδι δεν υπάρχει. Ειναι δυνατον με τετοια οθονη να ειναι ολα τα παιχνιδια μουφες? Κάπου καποιο καλο δεν εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasan Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα πολύ να μάθω αν το συγκεκριμένο κινητό ανοίγει και (αν ειναι δυνατόν) επεξεργάζεται αρχεία τύπου word(.doc ή .txt) και αν ανοίγει αρχεία τύπου powerpoint(.ppt). Αν όχι, έχετε να μου προτείνετε κανένα ανάλογο κινητό που να έχει αυτές τις εφαρμογές(πάνω-κάτω στην ίδια τιμή)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pao132003 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Καλησπερα σας δεν ξερω τι συμβαινει ακριβως αλλα... που και που λαμβανω κληση απο αγνωστο αριθμο, απανταω αλλα δεν ακουγεται τπτ , (εχει ακουστικη διαφορα απτις αλλες κλησεις... που αργουν να σε απαντησουν... ;) ) σημερα ετυχε 2 φορες στις 7 το πρωι και στις 14:45 το μεσημερι... υπαρχει περιπτωση να ναι καποιο bug του κινητου? σας εχει συμβει ποτε? μάλλον ενεργοποίησες τη λειτουργία fake call. διάβασε και το manual για τα σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 παιδια pls..Μπορεί καποιος σας παρακαλώ να μου πει βήμα βήμα πως μπορω να τοποθετήσω μια διευθυνση και να με καθοδηγήσει το route 66?? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Παιδιά καλησπέρα... ενδιαφέρομαι και εγώ για το τηλέφωνο, για την ακρίβεια είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε ένα lg, γι αυτό θα ήθελα να μου απαντήσετε ειλικρινά στην παρακάτω ερώτηση... αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω :p έχοντας τις γνώσεις που έχετε τώρα για το τηλέφωνο θα το ξανααγοράζατε? Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα πολύ να μάθω αν το συγκεκριμένο κινητό ανοίγει και (αν ειναι δυνατόν) επεξεργάζεται αρχεία τύπου word(.doc ή .txt) και αν ανοίγει αρχεία τύπου powerpoint(.ppt). Αν όχι, έχετε να μου προτείνετε κανένα ανάλογο κινητό που να έχει αυτές τις εφαρμογές(πάνω-κάτω στην ίδια τιμή)? και επίσης αν διαβάζει pdf... είναι σημαντικό και για μένα αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Παιδιά καλησπέρα... ενδιαφέρομαι και εγώ για το τηλέφωνο, για την ακρίβεια είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε ένα lg, γι αυτό θα ήθελα να μου απαντήσετε ειλικρινά στην παρακάτω ερώτηση... αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω :p έχοντας τις γνώσεις που έχετε τώρα για το τηλέφωνο θα το ξανααγοράζατε? και επίσης αν διαβάζει pdf... είναι σημαντικό και για μένα αυτό... εγω οχι μονο θα το ξανααγοραζα αλλα οπου βρεθω και οπου σταθω του κανω και διαφημιση:happy:και ναι διαβαζει και PDF. Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 μάλλον ενεργοποίησες τη λειτουργία fake call. διάβασε και το manual για τα σχετικά. μάλλον... το διάβασα κι είναι μια (ακόμα) ωραία λειτουργία του (αν και σπαστική) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Σκεφτομαι να αγορασω την invisible shield απο zagg. Mαλλον θα προτιμησω την full body. Αν την εχει παρει κανεις μπορει να μου πει αν ερχεται σε 2 κομματια; ταιριαζει καλα στο κινητο και αξιζει να την βαλεις ή τζαμπα κοπος και χρημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matias Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 1)πως επιλέγουμε να αποθηκεύει τα sms στη μνήμη του κινητού και όχι στη sim; 2)αμα γεμίσει η μνήμη μπορούμε να σώσουμε/μεταφέρουμε τα sms σε άλλο φάκελο ή πρέπει να τα σβήσουμε;μπορούμε να δηιουργήσουμε άλλους φακέλους; Κανείς δεν μπορεί να μου απαντήσει σε αυτά τα δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Σκεφτομαι να αγορασω την invisible shield απο zagg. Mαλλον θα προτιμησω την full body. Αν την εχει παρει κανεις μπορει να μου πει αν ερχεται σε 2 κομματια; ταιριαζει καλα στο κινητο και αξιζει να την βαλεις ή τζαμπα κοπος και χρημα; Τζαμπα κοπος και χρημα δεν ειναι (για μενα) την φοραω απο τη 1η βδομαδα και πριν ειχα και στο Ν82 ... για το JET ειναι λιγο μπελαλιδικη η πισω μερια αλλα ειχα μια πλαστικη θηκη απο ebay και το εχωσα εκει σαν καλουπι... ενα κομματι η οθονη , ενα η πισω οψη και αλλα 3 μικρα για τα 3 κουμπια κατω... (απορριψης ,αποδοχης κλησης και μενου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Σκεφτομαι να αγορασω την invisible shield απο zagg. Mαλλον θα προτιμησω την full body. Αν την εχει παρει κανεις μπορει να μου πει αν ερχεται σε 2 κομματια; ταιριαζει καλα στο κινητο και αξιζει να την βαλεις ή τζαμπα κοπος και χρημα; ειναι 2 κοματια ενα μπροστα και ενα για το καπακι της μπαταριας , εγω θα προτηνα να βαλεις μονο μπροστα, πισω αμα χαλαση παρε αλλο καπακι (το ιριδιζον ) πχ ;) Καλησπερα παιδια!Σκεφτομαι να παρω το κινητο αυτο.Αξιζει?Πηγα και μου ειπαν οτι εχει σταματησει η παραγωγη του.Γιατι? παραμηθια :wacko: κάτι αλλο θα θελαν να σου πασαρουν, δε γηνεται να σταματησουν την παραγωγη τοσο γρηγορα σε ενα μοντελο που πουλαει .:shifty: τελικα το gps λοκαρι πολυ γρηγορα αν το ανοιγουμε καπου ανοικτα . σημερα στη παραλιακη σε 30 δευτερα. οταν το ανοιγο σε στενακια μου αργη χαρακτηρηστηκα . Mε το θεμα των ελληνικων στο route66 εγινε τιποτα ; οχι και ουτε προκηται για αρκετο καιρο ακομα , σουαχιλη δεν ξερεις ? :lol: :lol: :lol: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astro72 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Φίλε μου ανοίγοντας το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου royter66 έχει και ελληνικές φωνές και χάρτες !! Στις ρυθμίσεις στο κινητό σου έχει επιλογή γλώσσας (τοπική) άσχετα αν το γραφεις στα αγγλικά βρίσκει τις ελληνικές τοποθεσίες! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Μην χρησιμοποιείς greeklish. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, τα μηνύματα με greeklish διαγράφονται. Χρησιμοποίησε πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες ώστε τα μηνύματά σου να είναι πιο ευανάγνωστα. Διάβασε και την σχετική ανακοίνωση: -= Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish =- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Καλημέρα παιδιά! Υπάρχει ρύθμιση για τις φωτογραφίες με φλας???? Είναι υπερβολικά φωτισμένες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Καλημέρα παιδιά! Υπάρχει ρύθμιση για τις φωτογραφίες με φλας???? Είναι υπερβολικά φωτισμένες... να κατεβαζεις φιλε μου την τιμη στο αιζο κατα μια μοναδα , εκει σε εσωτερικο χωρο βγενουν πολυ πιο καλες , μαλων η αυτοματη ληψη εχει λαθος τιμη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 και ναι διαβαζει και PDF. Έισαι σίγουρος γι αυτό? Το έχεις δοκιμάσει? Κανένας άλλος που να ξέρει σίγουρα αν διαβάζει έγγραφα ( pdf, doc ) γιατί έχω σχεδόν καταλήξει να το πάρω και είναι το μοναδικό μου κόλλημα.... Γιατί στην επίσημη σελίδα της samsung http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/spec.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=smartphone&model_cd=GT-S8000TKAEUR&fullspec=F αν κοιτάξετε εκεί που λέει Επιχείρηση & Γραφείο ---> Λειτουργία προβολής εγγράφων λέει ΟΧΙ... Όποιος έχει δοκιμάσει ας μου απαντήσει please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsof Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Διαβαζει αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα επεξεργασιας Παράθεση http://peritexnologias.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Έισαι σίγουρος γι αυτό? Το έχεις δοκιμάσει? Κανένας άλλος που να ξέρει σίγουρα αν διαβάζει έγγραφα ( pdf, doc ) γιατί έχω σχεδόν καταλήξει να το πάρω και είναι το μοναδικό μου κόλλημα.... Γιατί στην επίσημη σελίδα της samsung http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/spec.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=smartphone&model_cd=GT-S8000TKAEUR&fullspec=F αν κοιτάξετε εκεί που λέει Επιχείρηση & Γραφείο ---> Λειτουργία προβολής εγγράφων λέει ΟΧΙ... Όποιος έχει δοκιμάσει ας μου απαντήσει please... το εχω δοκιμασει ναι και ξερω.για επεξεργασια δεν ξερω αλλα ο φιλος απο πανο λεει δεν οποτε...και φαντασου οτι η σαμυ εχει και δικοτης εγγραφο στο κινητο. Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Καλά η επεξεργασία δεν χρειάζεται... ζουμ υποθέτω ότι μπορείς να κάνεις ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Καλά η επεξεργασία δεν χρειάζεται... ζουμ υποθέτω ότι μπορείς να κάνεις ε? αν δεν μπορουσε να κανει :wacko:θα ηταν σαν να μην διαβαζε Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Παιδιά το S8000 έχει Android ή Win Mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Τιποτα απο τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Κλειστό λειτουργικό έχει, Γιώργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Απλα η samsung κανει φιλοτιμες προσπαθειες να δειχνει "ανοιχτο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 αν δεν μπορουσε να κανει :wacko:θα ηταν σαν να μην διαβαζε δεν έχεις και άδικο... αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts