Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο το κανουμε μια φορα ή πρεπει να το κανουμε καθε φορα που θελουμε να εγκαταστησουμε κατι στο κινητο?

καλημερα.θα ηθελα να μου πει καποιος,αν εχει κατεβασει το mini opera κατευθειαν απο το side στο κινητο,ποια εκδοση ειναι για το s8000 και αν δουλευει.εγω κατεβασα δυο εκδοσεις,αλλα δεν μου ανοιγει καμμια.χρειαζεται να κανω κατι αλλο?δεν κανω κατι καλα?ευχαριστω εκ των προτερων.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προσπαθησε να βαλεις πολλα προγραμματα οταν θα κανεις αυτη την διαδικασια για να μην την κανεις καθε φορα και για καθε παιχνιδι.

για το μινι οπερα δοκιμασε να κατεβασεις την εκδοση που ειναι για το lg arena.

Και τέλος..πως κάνω ζουμ σε μια σελίδα στο νετ?

Zoom κάνεις:

1. είτε με με το χέρι σου απευθείας πάνω στην οθόνη (κρατάς λίγο το δάκτυλό σου πατημένο και σύρεις προς τα πάνω)

2. είτε με τα πλήκτρα για την αυξομοίωση του ήχου

:)

Ρε παιδια δωστε ενα καλο site για παιχνιδια!!

Δεν παλευονται τα Demo!!

Να ειναι δοκιμασμενα οτι παιζουν...

Μήπως θα μπορούσε κανείς να μας αναφέρει ποιές είναι οι σωστές ρυθμίσεις για το wi-fi για κλειδωμένο ασύρματο router; Υπάρχει ένα θέμα με τους 10ψήφιους κωδικούς.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειας σας παιδια και απο εμενα,μολις εγινα κατοχος του κιν.Μπορει να μας πει καποιος τι παιζει με το gps ρυθμισεις χαρτες..... ευχαριστω

Μήπως θα μπορούσε κανείς να μας αναφέρει ποιές είναι οι σωστές ρυθμίσεις για το wi-fi για κλειδωμένο ασύρματο router; Υπάρχει ένα θέμα με τους 10ψήφιους κωδικούς.

Ποιο προφίλ browser πρέπει να έχω στο wifi για να μην με χρεώνει από wap?

ρε παιδια διαβαστε και της προηγουμενες σελιδες των ποστ μη βαριεστε θα σας λιθουν σχεδον ολες οι αποριες . αρχειστε απο την σελιδα 13. απανταμε ολο τα ιδια και γηνεται κουραστηκο .

ρε παιδια διαβαστε και της προηγουμενες σελιδες των ποστ μη βαριεστε θα σας λιθουν σχεδον ολες οι αποριες . αρχειστε απο την σελιδα 13. απανταμε ολο τα ιδια και γηνεται κουραστηκο .

Eγω δεν βρηκα απαντηση στην ερωτηση μου.

Κι ερωτω ξανα:

1) Ποιο προφιλ browser πρεπει να εχω στο wifi για να μην χρεωνομαι?

2) Πως λειτουργουν οι κινησεις?Πχ πως κλεινει το ραδιο με τιναγμα?

Καλησπέρα και μπράβο στα παιδεία για την υποστήριξη που δίνουν εδώ μέσα. Βασικά έχω τρία προβληματάκια με το κινητό που αν και διάβασα όλα τα ποστ δεν βρήκα απάντηση.

α)Έχω δημιουργήσει ένα φάκελο με τραγούδια/εικόνες και είναι αποθηκευμένος στην κάρτα μνήμης. Όταν πάω να χρησιμοποιήσω ένα τραγούδι/φώτο ως πχ. ήχο κλήσης ή ως εικόνα κλήσης επαφής τότε μου δημιουργεί ένα αντίγραφο στην μνήμη της συσκευής και το πετάει χύμα στα αρχεία μου. Υπάρχει τρόπος αυτό να μην γίνεται και γεμίζω αντίγραφα την μνήμη...?

β)Πέρασα μια χαρά τα παιχνίδια και τις εφαρμογές με τον τρόπο που περιγράφετε όμως υπάρχει τρόπος οι εφαρμογές να μην είναι μέσα στον φάκελο παιχνίδια και να είναι στο κεντρικό μενού ή κάπου αλλού?

γ) Ποιο opera mini κατεβάζουμε? Είπατε αυτό που παίρνει και το arena αλλά ούτε αυτό το βρίσκω...

Di Student

@france

1)Επέλεξε οποιοδήποτε δίκτυο wifi εκτός των wap και Internet της εταιρίας τηλεφωνίας που έχεις και θα είσαι οκ

2) Για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις κινήσεις για μια εφαρμογή πρέπει να την ξεκινήσεις απο το motion gate.

Για να ξεκινήσεις το motion gate πατάς παρατεταμένα το κουμπί του κύβου που βρίσκεται δίπλα στο κουμπί της κάμερας.

Μπορείς να διαλέξεις μεταξύ δύο εφαρμογών με κίνηση του καρπού δεξιά ή αριστερά. Για να επιλέξεις ποιές 2 εφαρμογές θα έχεις στο motion gate πας μενού->ρυθμίσεις->ρυθμίσεις κίνησης->motion gate και πατάς πάνω στην κάθε πλέυρα του κύβου και ορίζεις την εφαρμογή που θές.

Για το ράδιο όταν το ανοίξεις με motion gate με κίνηση του καρπού αριστερά και δεξιά αλλάζεις σταθμό και με διπλό χτύπημα στο πάνω μέρος του κινητού το ενεργοποιείς και το απενεργοποιείς.

@Tauritos

α) Πάντα θα κάνει αντίγραφο στην μνήμη του κινητού

β) Όχι δεν μπορείς να αλλάξεις τα μενού.

γ) Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μπείς στο mini.opera.com κατευθείαν απο το κινητό και να κατεβάσεις την έκδοση 4.2 ή στο m.opera.com/next για την beta 5 εκδοση.

διαβαστε καλυτερα το thread εχει απαντηθει αλλες δυο φορες

1)Googlάρετε το TkFileExplorer v2.2 και εγκαταστήστε το.

2)Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει το Samsung new PC Studio

3)συνδέστε το jet στο pc και πατήστε pc studio usb mode

4)τρέξτε το TkFileExplorer

5)διαλέξτε το right com port ή γενικά την θύρα που συνδέσατε το κινητό και πατήστε connect

6)πηγαίντε στον φάκελο User/Mass/Java/Games

7)Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο για κάθε εφαρμογή που έχετε και βάλτε μέσα τα jar jad αρχεία

8)κλείστε το πρόγραμμα και ανοίξτε το πληκτρολόγιο του κινητού

9)Γράψτε *#6984125*# για να ανοίξετε το factory menu

10)διαλέξτε internals

11)βάλτε *#9072641*# (master key)

12)διαλέξτε 6 storage settings

13)διαλέξτε 3 update java db

14)βγείτε απο το factory menu και τσεκάρετε το μενού παιχνιδιών

Για παιχνίδια http://www.4shared.com/file/12166423...y_djjesh22.htm

Τα εκανα ολα αλλα δεν εγινε τιποτα τι να φταει;Δεν μου εμφανιζονται οι φακελοι στο μενου με τα παιχνιδια μονο τα αρχικα παιχνιδια εχει κ στα αλλα αρχεια που εβαλα καποια αλλα μου βγαζει μη υποστηριζομενος τυπος αρχειου.

Τα εκανα ολα αλλα δεν εγινε τιποτα τι να φταει;Δεν μου εμφανιζονται οι φακελοι στο μενου με τα παιχνιδια μονο τα αρχικα παιχνιδια εχει κ στα αλλα αρχεια που εβαλα καποια αλλα μου βγαζει μη υποστηριζομενος τυπος αρχειου.

Μαζί με τα jar αρχεία έβαλες και τα αντίστοιχα jad?

Γεια χαρα σε ολους και καλως σας βρηκα.Εχω το JET περιπου ενα μηνα.Πολυ καλο.Θα ηθελα την βοηθεια σας ομως.Μου κολαει καποιες φορες το κουμπακι στα πλαι δεξια επανω που ειναι για το κλειδωμα.Το παταω και δεν κανει τιποτα.Και ετσι περιμενω να κλειδωσει μονο του μετα απο λιγη ωρα.Εχει τυχει σε καποιον αλλον αυτο?Πως λυνεται το προβλημα?

διαβαστε καλυτερα το thread εχει απαντηθει αλλες δυο φορες

1)Googlάρετε το TkFileExplorer v2.2 και εγκαταστήστε το.

2)Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει το Samsung new PC Studio

3)συνδέστε το jet στο pc και πατήστε pc studio usb mode

4)τρέξτε το TkFileExplorer

5)διαλέξτε το right com port ή γενικά την θύρα που συνδέσατε το κινητό και πατήστε connect

6)πηγαίντε στον φάκελο User/Mass/Java/Games

7)Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο για κάθε εφαρμογή που έχετε και βάλτε μέσα τα jar jad αρχεία

8)κλείστε το πρόγραμμα και ανοίξτε το πληκτρολόγιο του κινητού

9)Γράψτε *#6984125*# για να ανοίξετε το factory menu

10)διαλέξτε internals

11)βάλτε *#9072641*# (master key)

12)διαλέξτε 6 storage settings

13)διαλέξτε 3 update java db

14)βγείτε απο το factory menu και τσεκάρετε το μενού παιχνιδιών

Για παιχνίδια http://www.4shared.com/file/12166423...y_djjesh22.htm

Φιλε κατεβασα το tKfileexplorer αλλα οταν παω να πατησω connect μου λεει οτι 'unable to open port.try again.'Γιατι? Επισης Το 3ο βημα το εκτελουμε στην οθονη του κινητου?

Dhamher_00

Ενώ έχω επιλέξει μελωδία+δόνηση και ΟΧΙ δόνηση+αυξανόμενη ένταση όταν έχω εισερχόμενη κλήση,όταν χτυπάει ξκινάει μια φορά σιγανά και μετά αυξάνεται ο ήχος.Συμβαίνει και σε άλλους?

Ενώ έχω επιλέξει μελωδία+δόνηση και ΟΧΙ δόνηση+αυξανόμενη ένταση όταν έχω εισερχόμενη κλήση,όταν χτυπάει ξκινάει μια φορά σιγανά και μετά αυξάνεται ο ήχος.Συμβαίνει και σε άλλους?

σε ολα τα samsung συμβαινει το ιδιο

Μαζί με τα jar αρχεία έβαλες και τα αντίστοιχα jad?

Ποια ειναι τα jad;Που τα βρισκω;Με τα java που κατεβασα δεν ειχε jad βοηθησε με αν μπορεις σε ευχαριστω

Ποια ειναι τα jad;Που τα βρισκω;Με τα java που κατεβασα δεν ειχε jad βοηθησε με αν μπορεις σε ευχαριστω

Κατέβασε απο εδώ το jad maker.

Είναι πολύ απλό προγραμματάκι απλά κάνεις drag n drop στο πρόγραμμα το jar αρχείο και φτιάχνει απευθείας ένας ίδιο αρχείο jad.

Στο κινητό αποθήκευσε και τα δύο μαζί με τις παραπάνω οδηγίες και θα είσαι ok.

Σχετικά με τη φούσκα:

Το πήγα σε αντιπροσωπεία,μου το κράτησαν και θα το ελέγξουν.Για ό,τι νεώτερο θα ειδοποιήσω.

Κατέβασε απο εδώ το jad maker.

Είναι πολύ απλό προγραμματάκι απλά κάνεις drag n drop στο πρόγραμμα το jar αρχείο και φτιάχνει απευθείας ένας ίδιο αρχείο jad.

Στο κινητό αποθήκευσε και τα δύο μαζί με τις παραπάνω οδηγίες και θα είσαι ok.

Σε ευχαριστω πολυ εγω εχω το iphone εδω κ 3 χρονια που ειναι πιο απλο για αυτο κ μπερδευομουνα λιγο..............λεω κ εγω ειναι δυνατον να ειναι πιο περιπλοκο απο το iphone........

Καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια σε ολους για την καλη δουλεια που κανετε και βοη8ατε και εμας τους καινουριους.

Εγινα κι εγω κατοχος του κινητου πριν 3 μερες και ψαχνοντας βρηκα το forum το οποιο θεωρω κατατοπιστικοτατο. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι καηκα αρκετα γιατι καθομουν και διαβαζα ολες τις σελιδες απο την πρωτη μεχρι την τελευταια για κανενα τετραωρο.

Απλα με εχουν προβληματισει 2 πραγματα:

1. Η λεγομενη "φουσκα". Πραγματικα γελασα με την ψυχη μου οταν διαβαζα τα κειμενα αλλα ειναι γεγονος οτι κι εγω το παρατηρησα στο κινητο μου. Βεβαια αν δεν το αναφερατε εδω δε 8α το βλεπα ποτε και για κανενα λογο. Αντικειμενικα δε δημιουργειται κανενα προβλημα. Το προβλημα ειναι καθαρα στο μυαλο παρα στην πραξη. Απλα θα ηθελα να μου οποιος εχει το ιδιο προβλημα πως του εμφανιζεται. Εμενα ειναι στο κεντρο της οθονης και ειναι σαν "λαδια". Σαν να εχει χυθει λιγο λαδι στο κεντρο του κινητου. Βεβαια φαινεται υπο γωνια και για αυτο να σας πω την αληθεια ντρεπομαι να το παω στην αντιπροσωπεια επειδη μπορει να μην το δουν καν και να πρεπει να το στριφογυριζω σαν χαζος μεχρι να το παρατηρησουν. :wacko:

2. Απο την Παρασκευη το εχω φορτισει 3 φορες:

H 1η φορτιση ηταν Παρακευη πρωι,το αφησα να φορτιζει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα. Αρχισα δηλαδη απο τοτε να ασχολουμαι (αντικειμενικα οχι πολυ) και μεχρι το Σαββατο το απογευμα τα χε κακαροσει.

Η 2η φορτιση ηταν απο Σαββατο απογευμα για κανα 3ωρο και μου κρατησε μεχρι Κυριακη βραδυ (βεβαια ασχοληθηκα παρα πολυ αυτη την φορα).

Η 3η φορτιση ηταν απο Κυριακη ξημερωματα μεχρι το πρωι που σηκωθηκα για δουλεια (κανα 4ωρο) και περιμενω τωρα να δω ποσο 8α κρατησει.

Ελπιζω να ειναι ειναι οι πρωτες φορες και μετα να παρει τα πανω του.

Ειναι φυσιολογικο? Γιατι απο οτι βλεπω εδω ολοι λετε για 3 μερες και με φουλ απασχοληση.... :(

Παιδια συγγνωμη για το μεγεθος απλα ηθελα να μοιραστω τις αποριες με καποιους που εχουν την ιδια "τρελα" με εμενα και 8α μπορουσαν να με βοηθησουν.

Υ.Γ. Μημπως αυτη η "φουσκα" χειροτερευει οταν βαζουμε το κινητο μεσα στη δερματινη θηκη γιατι οπως και να το κανεις ψιλοπιεζεται η οθονη? Μια ιδεα....ισως βλακεια.:O

Κι γω έχω τη φούσκα,έχω το κινητό μια βδομάδα και ενώ στην αρχή ήταν πολύ μικρή σιγά σιγά είδα ότι απλώνεται.Έτσι σήμερα το πήγα στην αντιπροσωπεία.Θα το στείλουν για έλεγχο.Δεν με νοιάζει αν με κοροιδέψουν,εγώ πλήρωσα τόσα λεφτά και θέλω να είμαι σίγουρη!

Και καλα εκανες...περιμενουμε update σου!!!

Απλα ηταν και σε σενα ετσι οπως το περιεγραψα εγω πιο πανω?

Και μένα ήταν στη μέση-δεξιά της οθόνης,σαν κυκλάκια,όντως σαν να έπεσε λάδι.Εγω το ψιλοέβλεπα και με ανοιχτή οθόνη.Το έδειξα στην κοπέλα της αντιπροσωπείας και κατάλαβε τι εννοούσα,όντως το παρατήρησε.Ελπίζω να το δουν και στα κεντρικά και να κάνουν κάτι γι'αυτο.

• The title was changed to Samsung S8000 Jet