Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δοκιμασε να μην το κλεινεις να το βαζεις σε προφιλ εκτος συνδεσης (το αντιστοιχο του flight mode)

γιατι να μην το κλεινω??τι λογικη ειναι αυτη??

έβαλα το route66 πέρασα και τους ελληνικές χάρτες αλλά δεν μου δείχνει που είμαι, πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Εμενα με εβγαλε (βγηκα εξω στο μπαλκονι) και σε 1 λεπτο λοκαρε...

καλοι χαρτες μου φανηκαν...

στον φακελο του καθε cd βαζεις φωτο απο το εξωφυλλο η κατι σχετικο.

αντιστοιχα στο pc ενημερωνεις το database του media player και βρισκει και αποθηκευει τα thumbnails και μετα εμφανιζονται στην εκαστοτε συσκευη.

@domi.gr στο ειπα για να δεις αν εχεις το προβλημα και σε αυτη την περιπτωση για να δουμε αν ειναι καποιο bug

Το κινητό μετά από μια εβδομάδα χρήσης μπορώ να πω ότι είναι φοβερό. Το μεγαλύτερο μου κόλλημα και άγχος όμως είναι μην γρατσουνιστεί πουθενά. Υπάρχει κάποιο ελληνικό μαγαζί που να πουλάει για jet τίποτα θήκες ή προστατευτικά για την οθόνη ή ακόμα και το πίσω κάλυμμα; Αυτά που παρέθεσε κάποιος φίλος παραπάνω (ειδικά το invisible shield) είναι τρομερά αλλά δυστυχώς δεν έχω πιστωτική και δεν μπορώ να κάνω εύκολα αγορές από το εξωτερικό...
All you have to decide is what to do with the time that is given to you...

domigr εχεις αλλαξει μελωδια στο ξυπνητηρι;

ναι σημερα για παραδειγμα δουλεψε

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να εγκαταστήσουμε το Destinator; Το route 66 εκτός του ότι δεν παρέχει φωνητική καθοδήγηση (εκτός και αν πληρώσεις) κάτι που το καταντάει άχρηστο σαν gps το κινητό, έχει και πολλές περιοχές σαν μη χαρτογραφημένες.

Τουλάχιστον αν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε το destinator θα έχει και περισότερο νόημα το να ανοίξεις το gps απο το πολύ απλά να κοιτάξεις τον χάρτη (που είναι και σε πιο μεγάλη έκδοση :p).

Δεν γίνεται να μπει Destinator πάνω γιατί δεν έχει Symbian ή Windows Mobile λειτουργικό. Θα πρέπει να περιοριστείς σε άλλα προγράμματα
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Βρε παιδια τι παιδευεστε με το gps στο κινητο; Ενταξει το κανει και αυτο αλλα θα ηταν πολυ πιο βολικο να παρετε ενα φτηνο gps αν σας χρειαζεται τοσο πολυ. Θα κανει σιγουρα καλυτερη δουλεια απο αυτο του κινητου και δεν θα ξοδευετε τοση μπαταρια.

Μία παρατήρηση για τα formats που υποστηρίζει. Αυτό το ότι ταινία βάλετε θα παίξει φυσικά δεν ισχύει. Αν χρησιμοποιείται 264 φροντίστε να είναι profile 1.3 αλλιώς δε θα παίξει στο κινητό. Κάνω δοκιμές και για άλλα profiles και αν έχω κάτι νεότερο θα το ποστάρω εδώ.

Όσο για το gps σε εμένα πετάει....και το πρόγραμμα μια χαρά είναι για τα βασικά. Τώρα αν θές και καθοδήγηση πρέπει να δώσεις τα 60 ευρώ...

θα ήθελα να ρωτήσω αν η οθόνη του είναι capacitive ή resistive; Μοιάζει με εκείνη του Νοκια 5800 δηλαδή ή είναι καλύτερη στην απόκριση;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι Resistive ωστόσο δεν γνωρίζω αν είναι καλύτερη σε απόκριση από το 5800 της Nokia
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Συγνώμη που ρωτάω εδω για άλλη συσκευή αλλά μήπως κάποιος απο εσας που έχει το S8000 Jet μπορεί να μου πει αν η resistive οθόνη του είναι καλύτερη σε απόκριση απο του 5800; Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο ως ένα πιο ελαφρύ και καθημερινό κινητό με λιγότερο φόβο αν θα μου πέσει και πάθει κάτι η οθόνη του...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει να προσέξω κάτι με την αρχική του φόρτιση? Πόσες ώρες πρέπει να είναι? Είναι καλό για την μπαταρια να το ανοίξω πριν φορτίσει πλήρως?

Εγω απο τα λιγα λεπτα που το "δουλεψα" στα multirama ειδα αρκετη διαφορα σε σχεση με αλλα touch κινητα. Θα ηταν υπερβολη να πω οτι πλησιαζει του i-phone? Παντως ειναι πολυ καλη οθονη...απο τις καλυτερες και σε φωτεινοτητα/χρωματα!

Για τη φορτιση νομιζω οτι το λενε ολοι πλεον και ισχυει πως με τις καινουργιες μπαταριες το αφηνεις μεχρι να δειξει οτι φορτισε πληρως και δεν χρειαζεται παραπανω απο την πρωτη φορα. Δεν πειραζει να το χρησιμοποιησεις οσο φορτιζει..αλλα μην του αλλαξεις τα φωτα απο την αρχη!!

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ.... ΕΡΓΑΛΕΙΟ.ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ ROUTE66.ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

καλώς ήρθες,θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία γιατι είναι σαν να φωνάζεις.χαρτες θα κατεβάσεις απο το προγραμα αφου πρώτα συνδεθείς με wifi

Παιδιά προσπαθώ να συνδεθώ στο οικιακό ασύρματο δίκτυο που έχω, βάζω τον κωδικό αλλά μου λέει :''Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας". Μήπως έχω κάποια ρύθμιση λάθος?

• The title was changed to Samsung S8000 Jet