goldeneye Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 σε XP με outlook 2007 και το προγραμμα της samsung το μονο προβλημα που ειχα ηταν οτι στο κινητο ειχα μερικες διπλοεγγραφες. ακολουθησα τις οδηγιες του manual και τελικα το καταφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 εγω τελικα μετα απο τοσο διαβασμα τις εστειλα με BT και ολα οκ,1λεπτο δουλεια και παιδευομουν τοση ωρα :S ερωτηση: στην οθονη αναμονης το 1 με την κοκκινη τελεια διπλα τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Μόλις απέκτησα κι εγώ το κινητάκι από voda αλλά δυστυχώς είναι ελαττωματικό. Ανοίγει και αφού ανοίξει μένει εκεί. Η οθόνη δεν σβήνει αλλά ούτε και το κινητό σβήνει από το κουμπάκι, παρά μόνο εαν βγάλεις την μπαταρία. Αύριο θα το στείλω πίσω κι ελπίζω να μου στείλουν καινούριο. Το έχω μόνο 48 ώρες... Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 βρηκα ενα φορουμ και διαβαζοντας το ειδα οτι υπαρχουν καμποσα firmware updates με τελευταιο το S8000XEIG2 , εχει κανει καποιος αναβαθμιση?εμενα μεσα απο το pc studio μου λεει οτι εχω το τελευταιο(απο το φορουμ εκεινο ομως μπορω να το κατεβασω αν θελω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikitasjace Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 βρηκα ενα φορουμ και διαβαζοντας το ειδα οτι υπαρχουν καμποσα firmware updates με τελευταιο το S8000XEIG2 , εχει κανει καποιος αναβαθμιση?εμενα μεσα απο το pc studio μου λεει οτι εχω το τελευταιο(απο το φορουμ εκεινο ομως μπορω να το κατεβασω αν θελω) Διαβασε προσεκτικα τα forum περιγραφουν αναλυτικα πως να flashαρεις το κιν σου με τα νεοτερα updated firmware, θα παρατηρησεις επισης οτι με αυτες τις εκδοσεις των λειτουργικων δε θα εχεις καθολου ελληνικα! Παράθεση no woman no cry!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pao132003 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Κατι αλλο που ειχα συνηθισει στο 5800 και βολευε πολυ ηταν στο wifi που οταν πατουσα να μπω σε σελιδα εψαχνε αυτοματα απο τον browser για δικτυο ενω στο jet πρεπει να πηγαινω απο πριν στο μενου του wifi για να το ενεργοποιω... όχι, δε χρειάζεται να το ενεργοποιείς πρώτα. ψάχνει αυτόματα και μπαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 απλα πηγα στο wifi εκανα αναζητη βρηκα του σπιτιου μου εβαλα τον κωδικο συνδεθηκε το αποθηκευσα και μπηκα,εσυ που ακριβως εννοεις οτι σου βγαζει σφαλμα?οτι ειναι λαθος ο κωδικος? εγω εχω προβλημα με το συχρονισμο των επαφων μεσω gmail,τις εβαλα απο το 5800 στο gmail,εφτιαξα το προφιλ στο jet παταω συνχρονισμο συνδεση->συνδεθηκε->αποτυχια ληψης.. :/ Κάνω αναζήτηση, βρίσκω το wi-fi του σπιτιού μου βλέπω ότι είναι κλειδωμένο, πατάω σύνδεση και αποσυνδέεται..έτσι πηγαίνω στις ρυθμίσεις -ρυθμίσεις εφαρμογής, Προφίλ browser, το ξαναβρίσκω, πατάω δεξι βελάκι, και επειδή υπάρχει κενό στο κλειδί δικτυου, προσπαθώ να το πληκτρολογήσω αλλά όταν φτάνω στο δέκατο χαρακτήρα, και τον δέχεται (αναγκαστικά έχω αλλάξει την τιμή στην διαρκεια πλήκτρου απο 64 bits σε 128) πατάω τέλος και μου βγάζει το μήνυμα εσφαλμένη παράμετρος...εσυ δεν έχεις κάνει τιποτα από όλα αυτά; Μήπως χρειάζεται κάτι άλλο και δεν το έχω κάνει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Διαβασε προσεκτικα τα forum περιγραφουν αναλυτικα πως να flashαρεις το κιν σου με τα νεοτερα updated firmware, θα παρατηρησεις επισης οτι με αυτες τις εκδοσεις των λειτουργικων δε θα εχεις καθολου ελληνικα! ναι το παρατηρησα,περα απο αυτο ομως εχει δοκιμασει κανεις να περασει καποιο νεοτερο update? αξιζει? όχι, δε χρειάζεται να το ενεργοποιείς πρώτα. ψάχνει αυτόματα και μπαίνει. δηλαδη απλα ενεργοποιηεις το wifi,πας browser σε μια σελιδα ψαχνει και μπενει αυτοματα? γιατι εμενα οπου και να ειμαι αν δεν το αλλαξω προσπαθει να μπει με του σπιτιου μου... επισης σπαστικο ειναι οτι για να χρησιμοποιησεις το wifi πρεπει να αποθηκευσεις την καθε συνδεση που θα χρησιμοποιησεις.. κατι ακομα,καποιο αξιοπιστο εναλλακτικο browser εχουμε?γιατι σημερα που χρησιμοποιησα λιγο του τηλεφωνου δεν με ικανοποιησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakis4 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Καλημερα και απο εμενα...μια ερωτηση...εδω και 2 ημερες οταν ειναι κλειστει η οθονη και την δω κατω απο εντονο φωτισμο εχει σαν μια κηλιδα απο νερο ακριβως στην μεση...οταν ειναι ανοιχτο δεν φενεται τπτ και γενικοτερα η οθονη ειναι μια χαρα..επισης οταν βλεπω την κηλιδα και παταω επανω στην οθονη πηγαινει πανω η κατω λες και εχει καποιο υγρο μεσα...ειναι φυσιολογικο η να το παω για service??το εχω περιπου ενα μηνα...με καλυπτει η εγγυηση??? Ευχαριστω Παράθεση http://www.paok-hellas.gr/logo.jpg ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΟ :shoot: :kill: :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 του εχεις βαλει καποιο screen protector,αν ναι ισως εχει εγκλοβιστει αερας μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Καλημερα και απο εμενα...μια ερωτηση...εδω και 2 ημερες οταν ειναι κλειστει η οθονη και την δω κατω απο εντονο φωτισμο εχει σαν μια κηλιδα απο νερο ακριβως στην μεση...οταν ειναι ανοιχτο δεν φενεται τπτ και γενικοτερα η οθονη ειναι μια χαρα..επισης οταν βλεπω την κηλιδα και παταω επανω στην οθονη πηγαινει πανω η κατω λες και εχει καποιο υγρο μεσα...ειναι φυσιολογικο η να το παω για service??το εχω περιπου ενα μηνα...με καλυπτει η εγγυηση??? Ευχαριστω εχω και εγω ακριβως το ιδιο θεμα!!! το κινητο ειναι μολις 3 ημερων και το παρατηρησα χτες.... δεν του εχω screensaver :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoplan Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Καλημερα και απο εμενα...μια ερωτηση...εδω και 2 ημερες οταν ειναι κλειστει η οθονη και την δω κατω απο εντονο φωτισμο εχει σαν μια κηλιδα απο νερο ακριβως στην μεση...οταν ειναι ανοιχτο δεν φενεται τπτ και γενικοτερα η οθονη ειναι μια χαρα..επισης οταν βλεπω την κηλιδα και παταω επανω στην οθονη πηγαινει πανω η κατω λες και εχει καποιο υγρο μεσα...ειναι φυσιολογικο η να το παω για service??το εχω περιπου ενα μηνα...με καλυπτει η εγγυηση??? Ευχαριστω Το εμφάνισε και μένα από τη στιγμή που άνοιξα τη συσκευασία!! Ειναι εμφανές μόνο όταν η οθόνη είναι σβηστή και είναι αρκετά άσχημο μπορώ να πω. ...λες οι υγροί κρύσταλλοι να το παράκαναν??? χαχααχχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakis4 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Δηλαδη ειναι απο την οθονη το κινητου και το εχουν ολοι η τα δικα μας τρια εχουν προβλημα και πρεπει να παμε να τα δουμε???? Παράθεση http://www.paok-hellas.gr/logo.jpg ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΟ :shoot: :kill: :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 αμα δουλευει σωστα η οθονη και δεν φαινεται αυτη η κηλιδα οταν ειναι αναμμενη περιμενετε κανεις απο το service να δωσει σημασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pao132003 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 κατι ακομα,καποιο αξιοπιστο εναλλακτικο browser εχουμε?γιατι σημερα που χρησιμοποιησα λιγο του τηλεφωνου δεν με ικανοποιησε το miniopera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Βρήκα ένα τρόπο για να εγκαταστήσεις εφαρμογες στο jet (απο ξένο site) σε περίπτωση που δεν το ξέρετε Ακολουθήστε αυτά τα βήματα: 1)Googlάρετε το TkFileExplorer v2.2 και εγκαταστήστε το. 2)Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει το Samsung new PC Studio 3)συνδέστε το jet στο pc και πατήστε pc studio usb mode 4)τρέξτε το TkFileExplorer 5)διαλέξτε το right com port ή γενικά την θύρα που συνδέσατε το κινητό και πατήστε connect 6)πηγαίντε στον φάκελο User/Mass/Java/Games 7)Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο για κάθε εφαρμογή που έχετε και βάλτε μέσα τα jar jad αρχεία 8)κλείστε το πρόγραμμα και ανοίξτε το πληκτρολόγιο του κινητού 9)Γράψτε *#6984125*# για να ανοίξετε το factory menu 10)διαλέξτε internals 11)βάλτε *#9072641*# (master key) 12)διαλέξτε 6 storage settings 13)διαλέξτε 3 update java db 14)βγείτε απο το factory menu και τσεκάρετε το μενού παιχνιδιών μια βοηθεια εδω παιδια στο βημα 7..δημιουργω τον φακελο αλλα δεν μπορω να βαλω το .jar μεσα,ουτε drag n drop ουτε copy/paste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsof Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Δηλαδη ειναι απο την οθονη το κινητου και το εχουν ολοι η τα δικα μας τρια εχουν προβλημα και πρεπει να παμε να τα δουμε???? Παντως παρατηρησα και εγω ακριβως το ιδιο πραγμα. Μονο οταν απενεργοποιουσα το τηλεφωνο και υπο μια συγκεκριμενη γωνια. Μολις εκλεινε το τηλεφωνο, η φουσκα εμφανιζοταν στο 1/3 της οθονης κατω δεξια και εξαφανιζοταν σταδιακα.:confused: Παράθεση http://peritexnologias.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 δεν ειναι φουσκα ειναι τo afterglow απο ρευμα που μενει στα στοιχεια της οθονης τα οποια αποφορτιζονται σταδιακα μεχρι να σβησουν εντελως. αν μενει ωρα μετα το σβησιμο και παει περα δωθε με πιεση στην οθονη ειναι υγρασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BELL Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 ρε παιδια ξερει κανεις πως γινεται να εμφανιζονται οι φωτο των αλμπουμς, οταν παιζει μουσικη? οταν φυσικα κραταω το κιν στα πλαγια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 @terry39 γιατι χρειαζεται αναβαθμιση; το μονο που χρειαζεται ισως ειναι ενα τσαμπε route 66. \Δεν λεω για το gps , αλλα για την ολη λειτουργια του κινητου τελειωνοντας απο κληση πατηθηκε κατα λαθος το κουμπι της καμερας , ανοιξε και δν εκλεινε με τπτ..οσπου εβγαλα τη μπαταρια, μετα απο καποιες κλησεις η χρηση του route66 κανει επανεκκινησεις, στο μενου εναλλαζει χρωμα .. φωτισμου ( 2 χρωματα ) εγω τελικα μετα απο τοσο διαβασμα τις εστειλα με BT και ολα οκ,1λεπτο δουλεια και παιδευομουν τοση ωρα :S ερωτηση: στην οθονη αναμονης το 1 με την κοκκινη τελεια διπλα τι ειναι? Μηπως εχει sim cosmote? Αν ναι ειναι η γραμμη( 1 ) της εταιριας - sim μαμακιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα μεχρι σημερα εκτος απο δυο restart που εκανε μονο του οταν ημουν στο νετ. ειναι το πρωτο κινητο μετα το nokia 6210 που δεν με προβληματισε για τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis1975 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Καλημέρα Να επανέλθω λίγο στο θέμα συγχρονισμού τις Ηotmail με το s8000 …διάβασα τα προηγούμενα θέματα οδηγίες έκανα τις ρυθμίσεις και πάλι δεν μπορώ να κάνω λήψη και αποστολή Mail μέσω του κινητού .. Έχω σύνδεση wind ..εάν παίζει κανένα ρόλο αυτό .. Παρακαλώ για την βοήθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BELL Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 μαλλον το λογισμικο της samsung θελει δουλεια ακομη, γιατι ειναι η 2η φορα που σβηνονται ολες οι επαφες μου απο το τηλ. εχει συμβει σε κανεναν αυτο?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Παίδες,μια ερώτηση κι από εμένα,επειδή μάλον θα το πάρω το jet στο κοματι φωτογραφια και video ποιες είνaι οι εντυπώσεις σας?Απλά καλές φώτο,πολύ καλές,ενθουσιασμένοι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leto Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 καλησπερα! καινουριο μελος! πηρα το s8000 jet πριν 4 ημερες. εμεινα πολυ ευχαριστημενος ωσπου εκανα την προσπαθεια να συνδεθω στο wi-fi στο σπιτι. ενω ανιχνευε ολα τα δικτυα (ελευθερα και μη) στην αποπειρα μου να περασω το wep key του δικου μου δικτυου επαιρνε μονο τα δεκα απο τα συνολικα ψηφια του wep key. σε επικοινωνια με το service?!? ειπαν να το παω πισω .λιγη βοηθεια τι να κανω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts