rodriguez Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Θα δηλώσεις τον αριθμό λογαριασμό και την τράπεζα και θα μπουν εκεί. Εγώ στην Alpha Bank χρεώνομαι 3€ για κάθε κατάθεση που μου κάνει το PayPal. Αν είναι το ποσό πάνω από 100€ θα σε χρεώσει και το PayPal. Ρε παιδιά εμένα δεν με χρεώνει ΚΑΘΟΛΟΥ το paypal για μεταφορά από paypal balance σε ελληνικό λογαριασμού ταμιευτηρίου eurobank. ΜΗΔΕΝ προμήθεια. Όχι ότι είναι κακό, αλλά γιατί εσάς σας χρεώνει σε κάθε bank withdrawal που κάνετε;;; Όταν ζητήσεις ανάληψη από το paypal σε λογαριασμό ταμιευτηρίου, τα χρήματα είναι διαθέσιμα σε μία εργάσιμη ημέρα. Είναι ταχύτατη η διαδικασία. Το έχω κάνει σε λογαριασμό μου στην εθνική και αγροτική τράπεζα (η προμήθεια είναι τρία ευρώ). Ισχύει και εδώ η ανωτέρω ερώτηση. Εμένα δεν με χρεώνει καθόλου προμήθεια για bank withdrawal σε ελληνικό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Γιατί εμένα δεν με χρεώνει προμήθεια και εσάς σας χρεώνει. Μήπως είναι θέμα της τράπεζάς μου (eurobank);; Για ανάληψη απαραίτητα το iban. Τα χρήματα μπορούν να μπουν μόνο σε λογαριασμό τραπέζης. Δεν γίνεται credit card withdrawal στο Paypal, μόνο σε bank account; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Μάλλον θέμα τράπεζας είναι. Δεν γίνεται credit card withdrawal στο Paypal, μόνο σε bank account; Σε μένα έτσι συμβαίνει. Δεν είναι δυνατή η ανάληψη σε πιστωτική κάρτα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Ρε παιδιά εμένα δεν με χρεώνει ΚΑΘΟΛΟΥ το paypal για μεταφορά από paypal balance σε ελληνικό λογαριασμού ταμιευτηρίου eurobank. ΜΗΔΕΝ προμήθεια. Όχι ότι είναι κακό, αλλά γιατί εσάς σας χρεώνει σε κάθε bank withdrawal που κάνετε;;; Προφανώς έχεις τις δωρεάν συναλλαγές για 10 εισερχόμενα εμβάσματα τον μήνα. Για τον ίδιο λόγο δεν με χρεώνει και εμένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billegend Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) ρε παιδια να σας ρωτησω κατι εφτιαξα μια προπληρωμενη καρτα και δηλωσα ως διευθυνση τη διευθυνση του σπιτιου μου χωρις να ξερω οτι θα γινει (και μεσω paypall αφου πρεπει να συμπιπτουν τα στοιχεια) και τοπος παραδοσης. αμα θελω να αλλαξω τη διευθυνση πρεπει να παρω στη τραπεζα να μου αλλαξουν τη διευθυνση και μετα να βαλω παλι την ιδια διευθυνση στη paypall για να μη δημιουργηθει προβλημα ε? (δε θα χα καποιο προβλημα αλλα συνηθως ειμαι στο μαγαζι απο οτι στο σπιτι..) Edited August 13, 2011 by billegend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Το Paypal από όσο ξέρω ελέγχει την διεύθηνση , την πρώτη φορά που επιβεβαιώνει τα στοιχεία. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα στο μέλλον . Την διεύθηνση που παραλαμβάνεις πράγματα μπορείς να την αλλάξείς όποτε θέλεις . Επίσης μπορείς να βάλεις και περισσότερες διευθήνσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billegend Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) δηλ στο e-bay pχ που λειτουργει μεσω paypall εχω τη δυνατοτητα να του πω εγω που θα στελνει τα πραματα ανεξαρτητος διευθυνσης που εχω δηλωσει στο paypall και στο e-bay σα βασικη διευθυνση h παιρνει τα στοιχεια απο το paypall και μονο? Edited August 13, 2011 by billegend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 δηλ στο e-bay pχ που λειτουργει μεσω paypall εχω τη δυνατοτητα να του πω εγω που θα στελνει τα πραματα ανεξαρτητος διευθυνσης που εχω δηλωσει στο paypall και στο e-bay σα βασικη διευθυνση h παιρνει τα στοιχεια απο το paypall και μονο? Όχι, όλοι οι πωλητές (με ελάχιστες εξαιρέσεις) για λόγους ασφαλείας στέλνουν αποκλειστικά στη διεύθυνση του λογαριασμού PAYPAL. Επίσης, στο PAYPAL μπορείς να αλλάξεις τη διεύθυνση άφοβα, δεν κάνει έλεγχο στη διεύθυνση της κάρτας και δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ίδιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billegend Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια απλα παω στο profile να αλλαξω διευθυνση και μου βγαζει αυτο By entering a new address, you will also change the PayPal billing address for the cards below. Before you make a change on this page, please update your new address with the card companies. αλλα ισως ειναι επειδη δεν εβαλα το 4ψηφιο κωδικο ακομα και νομιζα οτι εννοει οτι πρεπει να αλλαξω τη διευθυνση στη καρτα πρωτα και επειδη την ειχα πατησει παλια και μου ζητουσε επιβεβαιωσεις με ταυτοητες κλπ ειπα να ρωτησω πρωτα.. Edited August 13, 2011 by billegend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Όπως σου είπα την πρώτη φορά θα την ελέγξει για την επιβεβαίωση της πιστωτικής κάρτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Έκανα σύνδεση στο paypal με μία χρεωστική κάρτα της alpha bank (enter visa). Και μου λέει ότι θα μου χρεώσουν 1,51 και να δω τον κωδικο κτλ κτλ.. Μπαίνω αμέσως μετά στο web banking της alpha bank.. Βλέπω ότι έγινε η κίνηση και το υπόλοιπό μου μειώθηκε.. Αλλά το ποσό αυτό το έχει εκεί που λέει Σύνολο Προβλέψεων.. Δεν μου το εμφανίζει στις κινήσεις... Πώς μπορώ να δω τον κωδικό τώρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Νομίζω πως τον κωδικό θα τον δεις σε μία δύο εργάσιμες ημέρες από την κίνηση. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Μια βοήθεια παιδιά οποιος ξέρει. Έγινε ένα μπέρδεμα με μια αγορά που έκανα από Ebay και ο πωλητης μου επέστρεψε τα χρήματα (ετσι μου ειπε τουλαχιστον) που του είχα στείλει μέσο paypal... Παω σήμερα να κάνω αγορά ενός αλλου προϊόντος και μου λέει ότι ο λογαριασμός δεν έχει χρήματα μέσα.... Κανονικά δεν θα έπρεπε να "τραβήξει" τα χρήματα που υπάρχουν στο λογαριασμό μου στη Paypal πρώτα και μετα απο τη χρεωστικη? Πέρασαν 13 μέρες και τα χρήματα δεν έχουν μπει στο λογαριασμό μου ακόμα είναι σε αναμονή... Τι κάνουμε τώρα? καμια ιδέα?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Μια βοήθεια παιδιά οποιος ξέρει. Έγινε ένα μπέρδεμα με μια αγορά που έκανα από Ebay και ο πωλητης μου επέστρεψε τα χρήματα (ετσι μου ειπε τουλαχιστον) που του είχα στείλει μέσο paypal... Παω σήμερα να κάνω αγορά ενός αλλου προϊόντος και μου λέει ότι ο λογαριασμός δεν έχει χρήματα μέσα.... Κανονικά δεν θα έπρεπε να "τραβήξει" τα χρήματα που υπάρχουν στο λογαριασμό μου στη Paypal πρώτα και μετα απο τη χρεωστικη? Υπάρχουν πολλές ασάφειες στο ποστ σου, πηρες μυνημα από το παυπαλ για την επιστροφή των χρημάτων σου? Πέρασαν 13 μέρες και τα χρήματα δεν έχουν μπει στο λογαριασμό μου ακόμα είναι σε αναμονή... Τι κάνουμε τώρα? καμια ιδέα?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Υπάρχουν πολλές ασάφειες στο ποστ σου, πηρες μυνημα από το παυπαλ για την επιστροφή των χρημάτων σου? Τα χρηματα φαίνονται στο λογαριασμό μου στη Paypal ότι εκκρεμούν..Δεν έχουν πιστωθεί ακόμα έτσι...:( http://postimage.org/image/2snwxzejo/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Τα χρηματα φαίνονται στο λογαριασμό μου στη Paypal ότι εκκρεμούν..Δεν έχουν πιστωθεί ακόμα έτσι...:( http://postimage.org/image/2snwxzejo/ Αν κατάλαβα καλά, είχες κάνει αίτηση να σου στείλε/επιστρέψει χρήματα και δεν την αποδέχτηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Νομίζω πως τον κωδικό θα τον δεις σε μία δύο εργάσιμες ημέρες από την κίνηση. όντως σήμερα είδα τον κωδικό στο web banking της alpha bank. Πάω στο paypal.. κάνω την επιβεβαίωση... Κα βλέπω ότι η χρέωση αυτή που είχαν κάνει για τον κωδικό (1,50 ευρώ) μου την εμφανίζει πλέον στο υπόλοιπο του paypal.. Θα μείνει εκεί ή θα πιστωθεί ξανά στον λογαριασμό της τράπεζας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Εκεί θα μείνει και πλέον το χρησιμοποιείς εσύ όπως θες. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Εκεί θα μείνει και πλέον το χρησιμοποιείς εσύ όπως θες. Δεν μπορώ να το μεταφέρω πίσω στον λογαριασμό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Δεν μπορώ να το μεταφέρω πίσω στον λογαριασμό ? Μπορείς. Σε συμφέρει όμως; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Μπορείς. Σε συμφέρει όμως; :rolleyes: Γιατί? τι προμήθεια κρατάει? Δεν το ήξερα ότι με το ζόρι σου τραβάει κάποια λεφτά με το που περάσεις μία κάρτα στο paypal.. Δεν λέω ότι είναι πολλά οκ :p αλλά θέλω να έχω μηδενικό υπόλοιπο και όταν θέλω να κάνω εγώ μια αγορά τότε να βάλω τα χρήματα.. Συνήθως αγοράζω κατευθείαν με πιστωτική .. Απλά για τίποτα μη αξιόπιστα sites ή για πιστώσεις από άλλους που δέχονται μόνο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 3 ευρώ το PayPal και 3€ η πιστωτική. 6 - 1,5=4,5. Αξίζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 3 ευρώ το PayPal και 3€ η πιστωτική. 6 - 1,5=4,5. Αξίζει;;; Δεν σε κατάλαβα.. 1,5 ευρώ έχει μέσα ο λογαριασμός μου paypal και τον έχω συνδέσει με μία χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό. Τι εννοείς κρατάει 3 ευρώ το paypal και 3 η πιστωτική? 1,5 ευρώ είναι το υπόλοιπο στο paypal account.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Για μεταφορές προς την τράπεζά σου σε ποσά κάτω των 100€ θα σε χρεώσει το paypal 3€ για τη συναλλαγή και άλλα 3€ που θα σε χρεώσει η τράπεζα για τρην κίνηση μας κάνουν 6€ χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Kατάλαβα.. Πολύ μεγάλες προμήθειες λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Kατάλαβα.. Πολύ μεγάλες προμήθειες λοιπόν... Πολύ μικρές θες να πεις...Για δες πόσο κοστίζει να μεταφέρεις χρήματα με Western Union...Δες τι προμήθεια κρατάει η Plimus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts