bep1995 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Καλησπέρα και καλό μήνα,*την περασμένη παρασκευή έφτιαξα PayPal για την χρεωστική μου (Piraeus Debit Visa) και αφού την σύνδεσα με χρέωσε αμέσως 1.5€ το οποίο στο e-banking φαινόταν στις κινήσεις της χρεωστικής στην κατηγορία ΄΄εγκρίσεις΄΄ βάζω τον κωδικό που φαινόταν στην χρέωση της κάρτας, γίνεται η επαλήθευση και απλός περιμένω να μου επιστραφεί το 1,5€ (όλα καλά μέχρι εδώ). Σήμερα το πρωί βλέπω επεστράφη το 1,5€ αλλά βλέπω ότι ξανά έφυγε (WTF...). Στις κινήσεις της χρεωστικής φαίνεται η αρχική χρέωση στην κατηγορία ΄΄ολοκληρωμένες΄΄ αγορές και στις ΄΄εγκρίσεις δεν υπάρχει τίποτα, δε θα έπρεπε να 1,5€ που μου ξαναπήρε να φαίνεται εκεί ;; Στις κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού υπάρχει η επιστροφή και από πάνω η καινούρια χρέωση που παρεμπιπτόντως έχει και αυτή τον ίδιο κωδικό επαλήθευσης που είχε και πρώτος του τύπου PP**** Ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε ;; Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Καλησπέρα και καλό μήνα,*την περασμένη παρασκευή έφτιαξα PayPal για την χρεωστική μου (Piraeus Debit Visa) και αφού την σύνδεσα με χρέωσε αμέσως 1.5€ το οποίο στο e-banking φαινόταν στις κινήσεις της χρεωστικής στην κατηγορία ΄΄εγκρίσεις΄΄ βάζω τον κωδικό που φαινόταν στην χρέωση της κάρτας, γίνεται η επαλήθευση και απλός περιμένω να μου επιστραφεί το 1,5€ (όλα καλά μέχρι εδώ). Σήμερα το πρωί βλέπω επεστράφη το 1,5€ αλλά βλέπω ότι ξανά έφυγε (WTF...). Στις κινήσεις της χρεωστικής φαίνεται η αρχική χρέωση στην κατηγορία ΄΄ολοκληρωμένες΄΄ αγορές και στις ΄΄εγκρίσεις δεν υπάρχει τίποτα, δε θα έπρεπε να 1,5€ που μου ξαναπήρε να φαίνεται εκεί ;; Στις κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού υπάρχει η επιστροφή και από πάνω η καινούρια χρέωση που παρεμπιπτόντως έχει και αυτή τον ίδιο κωδικό επαλήθευσης που είχε και πρώτος του τύπου PP**** Ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε ;; Ευχαριστώ !! Κατσε γιατι με εχεις μπερδέψει...Λες οτι εγινε κανονικα η χρεωση του 1.5 ευρω και το εβλεπες στην κατηγορια εγκρισεις.Ολα καλα μεχρι εδω.Η χρεωση στον τραπεζικό λογαριασμό εμφανίζετε αφου γίνει εκκαθάριση της συναλλαγής.Οταν πηγε η χρεωση στην κατηγορια ολοκληρωμενες τοτε εγινε η εκκαθαριση και ετσι εμφανιστηκε στον λογαριασμο η χρεωση του 1.5 ευρω.Τωρα λογο συστηματος μπορει να σε εμφανισε πρωτα την επιστροφη των χρηματων και μετα την χρεωση.Αφου εχουν και τον ιδιο κωδικο ειναι η ιδια συνναλαγη.Οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλμηα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Κατσε γιατι με εχεις μπερδέψει...Λες οτι εγινε κανονικα η χρεωση του 1.5 ευρω και το εβλεπες στην κατηγορια εγκρισεις.Ολα καλα μεχρι εδω.Η χρεωση στον τραπεζικό λογαριασμό εμφανίζετε αφου γίνει εκκαθάριση της συναλλαγής.Οταν πηγε η χρεωση στην κατηγορια ολοκληρωμενες τοτε εγινε η εκκαθαριση και ετσι εμφανιστηκε στον λογαριασμο η χρεωση του 1.5 ευρω.Τωρα λογο συστηματος μπορει να σε εμφανισε πρωτα την επιστροφη των χρηματων και μετα την χρεωση.Αφου εχουν και τον ιδιο κωδικο ειναι η ιδια συνναλαγη.Οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλμηα. Αυτό που λες πρέπει να ειναι, μακάρι δηλαδή, το θέμα είναι ότι έχω χάσει λίγο το λογαριασμό λόγο μικροαγορών αλλά τέλος πάντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) Γεια σας παιδια, εχω ενα θεμα με το paypal. Πηγα να του περασω μια prepaid καρτα που εβγαλα γιατι ηθελα να αφαιρεσω την πιστωτικη. Αφαιρεσα λοιπον την πιστωτικη και περνωντας την prepaid την πρωτη φορα μου εβγαλε οτι δεν ειναι εγκυρη, το ιδιο και τη δευτερη ενω ειμαι σιγουρος οτι περνουσα τα στοιχεια σωστα. Την τριτη λοιπον φορα μου εκανε limited το account γραφοντας: '' We noticed some unusual activity on the credit card linked to your PayPal account.'' Τι εγινε δηλαδη ρε παιδια? Για να το διορθωσω μου ζητησε να κανω upload το διπλωμα οδηγησης και λεει επισης και: ''Provide credit card statement''. Ποιας καρτας θελει τωρα? Της prepaid ή της πιστωτικης που ειχα πριν???:confused: Γιατι για την prepaid δεν εχω τιποτα ακομα... Edited March 6, 2017 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Το λάθος είναι ότι αφαίρεσες την πιστωτική για να προσθέσεις την προπληρωμένη (και ο λογαριασμός έμεινε χωρίς κάρτα) ενώ το σωστό είναι να προσθέσεις την 2η (και όσες άλλες θέλεις) και μετά να αφαιρέσεις την 1η. Πρόσθεσε πάλι την 1η και μετά κάνε τις κινήσεις που θέλεις Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Δεν γινεται πλεον δυστυχως. Δεν μ αφηνει να κανω καμια αλλαγη αν δεν δωσω το credit card statement. Το οποιο δεν ξερω κιολας ποιας καρτας ζηταει. Εστειλα της πιστωτικης κ περιμενω. Ελπιζω να μην θελει της prepaid και πρεπει να τα ξαναστειλω ολα απ την αρχη... Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εχω ανοιξει dispute για επιστροφη χρηματων στο paypal,διοτι δεν ελαβα το δεμα και ο πωλητης κανει τον κινεζο. Μου ειπε (μεσω paypal) να περιμενω λιγες μερες ακομη (παλι) μηπως ερθει. Απο τοτε περασε μια ακομη βδομαδα.Του εστειλα μυνημα για refund παλι και δεν απαντα. Τι μπορω να κανω αν δεν βρεθει λυση ? Να αφησω το paypal να χειριστει την υποθεση ή υπαρχει καποια αλλη λυση ? * το δεμα το περιμενω περιπου 4 μηνες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εχω ανοιξει dispute για επιστροφη χρηματων στο paypal,διοτι δεν ελαβα το δεμα και ο πωλητης κανει τον κινεζο. Μου ειπε (μεσω paypal) να περιμενω λιγες μερες ακομη (παλι) μηπως ερθει. Απο τοτε περασε μια ακομη βδομαδα.Του εστειλα μυνημα για refund παλι και δεν απαντα. Τι μπορω να κανω αν δεν βρεθει λυση ? Να αφησω το paypal να χειριστει την υποθεση ή υπαρχει καποια αλλη λυση ? * το δεμα το περιμενω περιπου 4 μηνες ! 4 μηνες.......:blink:Ασε το paypal να δωσει λυση. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 ναι 4 μηνες περιπου ! :p Ειναι μικρης αξιας (περιπου 9 ευρω) και δεν το κυνηγησα πιο πριν. Επισης ο κινεζος ειπε οτι το ξανα εστειλε. Παραμυθια ομως. Υπαρχει περιπτωση να μην παρω τα χρηματα πισω ? Σ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Δεν γινεται πλεον δυστυχως. Δεν μ αφηνει να κανω καμια αλλαγη αν δεν δωσω το credit card statement. Το οποιο δεν ξερω κιολας ποιας καρτας ζηταει. Εστειλα της πιστωτικης κ περιμενω. Ελπιζω να μην θελει της prepaid και πρεπει να τα ξαναστειλω ολα απ την αρχη... Της τελευταίας κάρτας που προσπάθησες να συνδέσεις ζητάει το statement φίλε μου, της προπληρωμένης. Της παλιάς της πιστωτικής τι να το κάνει; Αφού τη διέγραψες (και για να το κάνεις μπορεί να είχε κλαπεί, να είχε λήξει, να μην είχες πρόσβαση στο statement πλέον κλπ.). Αν μπεις στο e-banking σου έχει κάπου ανάλυση των κινήσεων που έχουν γίνει και με την προπληρωμένη. Πάρε screenshot και στείλτο. Κακώς ασχολείσαι με το να συνδέσεις προπληρωμένη στο Paypal πάντως. Ασύμφορο είναι και δεν υπάρχει κανένας λόγος ασφαλείας. Καμιά χρεωστική σύνδεσε αφού ξεμπλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Connos1976 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ και σας χαιρετω όλους. Εχω ενα προβλημα στο paypal. Εγινε ο λογαριασμος μου Limited λογω υπερβασης του ποσου που μπορω να δεχθω βασικα δεν το περασα αλλα λεει οτι το πλησιασα πανω απο 1800 € ενω το οριο ετησια ειναι 2500. Δεν έχω χρηματα στο paypal μεσα. Αν δεν κανω κατι απο αυτά που μου ζητάνε να στειλω δηλαδη ταυτοτητα και αποδεικτικο ΔΕΗ και παρατήσω το λογαριασμό έχω καποια κυρωση η θα κλείσει μονο ο λογαριασμος? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) Αν δεν κανω κατι απο αυτά που μου ζητάνε να στειλω δηλαδη ταυτοτητα και αποδεικτικο ΔΕΗ και παρατήσω το λογαριασμό έχω καποια κυρωση η θα κλείσει μονο ο λογαριασμος? Όχι. Απλά δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξανα ανοίξεις λογαριασμό Paypal με την ίδια email διεύθυνση και να συνδέσεις (σε οποιοδήποτε νέο account με νέα email) τις κάρτες που είχες συνδέσει σε αυτό το αχρηστευμένο account. Η συμβουλή μου πάντως είναι να στείλεις τα έγγραφα που σου ζήτησαν και να προχωρήσεις στην ταυτοποίηση. Έχει και άλλα πλεονεκτήματα το verified account στο Paypal. Και έχει υπόψη σου ότι Paypal ισοδυναμεί με τράπεζα. Το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και δεν "παίζουμε" με αυτό... Edited March 9, 2017 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Connos1976 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 theo1973, σε ευχαριστω πολυ, αν στειλω τα εγγραφα θα ξεμπλοκαρει ο λογαριασμος? Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις. Δεν γνωριζα βασικα για το οριο. Τωρα το έμαθα. Δεν έχω σκοπό να ξαναχρησιμοποιησω το paypal. Nα στείλω τα εγγραφα ετσι και αλλιως η να μην κάνω τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 theo1973, σε ευχαριστω πολυ, αν στειλω τα εγγραφα θα ξεμπλοκαρει ο λογαριασμος? Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις. Δεν γνωριζα βασικα για το οριο. Τωρα το έμαθα. Δεν έχω σκοπό να ξαναχρησιμοποιησω το paypal. Nα στείλω τα εγγραφα ετσι και αλλιως η να μην κάνω τιποτα? Πως ενημερώθηκες ότι έγινε limited ο λογαριασμός σου; Κάποιο μήνυμα που σου το έλεγε δεν έλαβες από το Paypal το οποίο σου έλεγε να τους στείλεις κάποια έγγραφα; Προφανώς λοιπόν όταν τα στείλεις θα ξεμπλοκαριστεί. Η δήλωση: "Δεν έχω σκοπό να ξαναχρησιμοποιησω το paypal" είναι τουλάχιστον ...ριψοκίνδυνη. Δεν υπάρχει παγκοσμίως αντίστοιχη (τόσο διαδεδομένη και που να κάνει ό,τι κάνει αυτή) υπηρεσία. Είναι η μοναδική. Θεωρώ απολύτως βέβαιο λοιπόν, ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα το χρειαστείς και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις. Θα μπορείς βέβαια τότε να ανοίξεις άλλο account, αλλά δεν θα μπορείς να συνδέσεις σε αυτό τις τυχόν υπάρχουσες κάρτες τις οποίες είχες και στο παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Connos1976 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλημέρα theo, ναι μου ηρθε μηνυμα σε μαιλ αλλα και στον λογαριασμο του paypal το βλεπω. Εχω τρια βηματα , να στειλω ταυτοτητα και αποδεικτικο δεη, και να κανω verified την καρτα που εχω συνδεσει, αυτο είναι στη διαδικασια καθως εχει χρεωθει η καρτα 1,5€ και περιμενω να ολοκληρωθει η συναλλαγη καθως είναι ακόμα σε επεξεργασια για να περάσω το τετραψηφιο κωδικο και να γινει verified. Σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου. Μου γραφουν οτι έχω 132 μερες μεχρι να γιναι το account πο Limited restricted που σημαινει ότι μαλλον θα τον μπλοκαρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλημέρα theo, ναι μου ηρθε μηνυμα σε μαιλ αλλα και στον λογαριασμο του paypal το βλεπω. Εχω τρια βηματα , να στειλω ταυτοτητα και αποδεικτικο δεη, και να κανω verified την καρτα που εχω συνδεσει, αυτο είναι στη διαδικασια καθως εχει χρεωθει η καρτα 1,5€ και περιμενω να ολοκληρωθει η συναλλαγη καθως είναι ακόμα σε επεξεργασια για να περάσω το τετραψηφιο κωδικο και να γινει verified. Σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου. Μου γραφουν οτι έχω 132 μερες μεχρι να γιναι το account πο Limited restricted που σημαινει ότι μαλλον θα τον μπλοκαρουν. Ο 4ψήφιος έχει ήδη φανεί στις κινήσεις της κάρτας σου. Μπες στο ebanking ή πάρε τηλέφωνο την εξυπ. πελατών της τράπεζας για να τον μάθεις και γράψτον εκεί που σου τον ζητάει στο Paypal. Στείλε και τα χαρτιά και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Παιδιά υπάρχει τρόπος να βάλω Paysafe στην PayPal και μετά να τα γυρίσω λεφτά στην τράπεζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Παιδιά υπάρχει τρόπος να βάλω Paysafe στην PayPal και μετά να τα γυρίσω λεφτά στην τράπεζα? Δεν γινετε να περάσεις paysafe στο balance του Paypal.Εκτος απο μερικά site στο ίντερνετ που λενε οτι προσφέρουν αυτη την δυνατότητα αλλα δεν ξερω κατα πόσο αληθεύει η ειναι απάτη....Εγω δεν θα τα εμπιστευόμουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Υπάρχει τρόπος λογικά από καμία bet αλλά πρέπει να ψαχτώ λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Υπάρχει τρόπος λογικά από καμία bet αλλά πρέπει να ψαχτώ λίγο Οσες (Νομιμες) Εταιρίες που υπάρχουν στην Ελλαδα δεν δέχονται ανάληψη μεσω paypal και φυσικα ουτε καταθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Connos1976 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Ο 4ψήφιος έχει ήδη φανεί στις κινήσεις της κάρτας σου. Μπες στο ebanking ή πάρε τηλέφωνο την εξυπ. πελατών της τράπεζας για να τον μάθεις και γράψτον εκεί που σου τον ζητάει στο Paypal. Στείλε και τα χαρτιά και είσαι έτοιμος. Καλημερα Τheo , εστειλα τα χαρτια , εχει γινει και η καρτα VERIFIED , απλα ο λογαριασμος δεη είναι στο ονομα της μητερας μου . θα υπαρχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλημερα Τheo , εστειλα τα χαρτια , εχει γινει και η καρτα VERIFIED , απλα ο λογαριασμος δεη είναι στο ονομα της μητερας μου . θα υπαρχει προβλημα? Δεν ξέρω και δεν θυμάμαι. Δώσε καλύτερα κάποιο λογαριασμό που είναι στο όνομά σου. Του κινητού σου π.χ. ή ακόμα και ανάλυση κινήσεων κάποιας κάρτας σου (από ebanking). Ρώτα στο Paypal να σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Verification με χαρτιά τριτων δεν γίνεται, εδω ενα γραμμα να ειναι διαφορετικό στο εγγραφο και δρν το δέχονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Παίδες τα φώτα σας... 1η φορά κινέζικο κινητό αγορά από Ελλάδα ! έκανα πληρωμή μέσω paypal. Το τηλέφωνο χάλασε. Δεν μπουτάρει και κάνει loop. Μίλησα με το σερβις, μου είπε η κοπέλα πάρτε εκεί τηλ. να σας πουν τι θα κάνετε... πήρα, ζητούν να το επιστρέψω πίσω. Τα χρήματα για την αποστολή γίνεται να μου τα δώσει πίσω το paypal ή οχι; και αν ναι, τι κάνω από μέρους μου; ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Verification με χαρτιά τριτων δεν γίνεται, εδω ενα γραμμα να ειναι διαφορετικό στο εγγραφο και δρν το δέχονται Η ερώτηση που έκανε είναι έγκυρη πάντως γιατί οι Ελληνικές τράπεζες μια χαρά verification (διεύθυνσης) κάνουν με λογαριασμό που δεν είναι καν στο όνομα του πελάτη. Ο λόγος -όπως έμαθα πρόσφατα- είναι ότι τους αρκεί έστω να επιβεβαιώσουν ότι έχεις πρόσβαση στο κτίριο (γραμματοκιβώτιο αυτού) στο οποίο δηλώνεις διεύθυνση. Αυτό είναι σοβαρή ένδειξη ότι όντως μένεις εκεί που δηλώνεις. Μέχρι να το μάθω αυτό μου φαινόταν εντελώς ηλίθιο να ζητάνε λογαριασμό άσχετου. Το Paypal ξαναλέω ότι δεν θυμάμαι αν δέχεται λογαριασμό τρίτου και μια ερώτηση θα λύσει την απορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts