makap Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Προσπαθώ να κάνω μια πληρωμή και εμφανίζει το εξής: Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options: Check out with another PayPal method, like the one we're showing now. Select a different payment option. Δεν ξέρω τι φταίει... η κάρτα; Ειναι visa της Alpha Bank χρεωστική που την έχω χρησιμοποιήσει επιτυχώς σε άλλες συναλλαγές Αυτό το μήνυμα είναι γενικό για όλες τις περιπτώσεις που μια κάρτα δεν γίνεται δεκτή για κάποιο λόγο. Γιαυτό και προτείνει πληρωμή με άλλη κάρτα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά τηλεφώνησα στην τράπεζα και υπήρχε όριο αγορών στην κάρτα μου το οποίο η συγκεκριμένη συναλλαγή το ξεπερνούσε. Ζήτησα αύξηση ορίου και πραγματοποίησα επιτυχώς την αγορά! Επειδή όμως έκανα την αγορά σε λίρες, βλέπω ότι η ισοτιμία παίζει πάρα πολύ. Πιο συγκεκριμένα: 2.050 λίρες ήταν η αγορά 2.513 ευρώ ήταν η ισοτιμία αν διάλεγα την ισοτιμία του PayPal 2.400 ευρώ είναι η ισοτιμία από το xe.com 2.492 ευρώ χρεώθηκε η κάρτα μου με την ισοτιμία της τράπεζας (λύθηκε αυτό το θέμα που υπήρχε στο PayPal για αγορές από ebay που δεν σε άφηνε να επιλέξεις να χρησιμοποιηθεί η ισοτιμία της τράπεζας και αναγκαστικά έπρεπε να χρησιμοποιήσεις αυτή του ebay) Δεν περίμενα να έχει τόσο κακή ισοτιμία η τράπεζα... Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά από αυτή που δίνουν τα website μετατροπών συναλλαγματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) Μην κοιτάς τα sites με τις ισοτιμίες. Η visa και η MasterCard έχουν την δική τους ισοτιμία και στο τέλος προστίθεται και το ποσοστό της Τράπεζας. Η visa έχει και εφαρμογή στο store visa travel tools Στάλθηκε από tapatalk Edited January 6, 2017 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Συνδεσα καρτα Mastercard στο λογαριασμο μου στο paypal, εγινε verified αλλα οι συναλλαγες δεν περνανε. Μετα θυμηθηκα οτι η καρτα ειναι στο ονομα του αδερφου μου, τωρα τι γινεται, την αφαιρω; δε γινεται να συνδεθει και να δουλεψει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλησπερα παιδια,εκανα μια παραγγελια απο geekbuying και εφτασε σημερα (ενας συναργεμος με 11 ευρω).Το θεμα ειναι ομως πως δεν δουλευει... Μπορω να κανω κατι για να παρω πισω τα λεφτα μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλησπερα παιδια,εκανα μια παραγγελια απο geekbuying και εφτασε σημερα (ενας συναργεμος με 11 ευρω).Το θεμα ειναι ομως πως δεν δουλευει... Μπορω να κανω κατι για να παρω πισω τα λεφτα μου??? Τραβας ενα video να δειχνεις το προβλημα,το βλεπουν,σου κανουν προταση η αντικαταστασης η επιστροφη χρηματων,η κατι παρομοιο,ετοιμος....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Οταν αντιλογιζεις λογιστικο υπολοιπο στο Paypal στη καρτα υπαρχουν κρατησεις προμηθειες? Σεναριο 1. Κανω verify μια καρτα. Το 1.5 ευρω που θα μου επιστρεψει θα χει χρεωσει απο την τραπεζα μου? Σεναριο 2. Καποιος μου στελνει χρηματα στο Paypal μεσω donation η αλλο σκοπο. Για να τα μεταφερω στο τραπεζικο λογαριασμο παλι τι παιζει Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 1. Όχι 2. Αν στα στείλει στο balance δεν έχεις εσύ και αυτός έξοδα. Για να μεταφέρεις από το balance χρήματα σε ΙΒΑΝ πρέπει να έχεις συνδέσει τον ΙΒΑΝ στο paypal. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 1. Το 1.5 που θα μου επιστρεψει θελω να μπει στη καρτα (χρεωστικη) οχι στο balance. Οποτε ισχυει οτι και για IBAN? 2. Οκ εστω οτι συνδεω IBAN για να τα μεταφερω εκει, θα εχω μετα εξοδα εισερχομενου εμβασματος απο την τραπεζα μου? Επειδη το καλοκαιρι πχ το AirBNB μου χρεωσε 1 λεπτο για να επιβεβαιωσει τον τραπεζικο λογαριασμο (ΙΒΑΝ που δηλωσα τοτε), και μου το επιστρεψε πισω, αλλα η τραπεζα με χρεωσε 3 ευρω (προμηθεια εισ. εμβ.) για να λαβει το λεπτο. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 1. Το 1,5 θα επιστρέψει στην κάρτα από την οποά θα το πάρει. έτσι κι αλλιώς το paypal επιστρέφει στην πηγή από την οποία παίρνει χρήματα. 2. Ναι. θα έχεις προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος (3-4€ ανάλογα την τράπεζα). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Αυτο που δεν καταλαβαινω, εφοσον εχει τη δυνατοτητα να πιστωνει απευθειας σε καρτα, γιατι δε το κανει για οποιαδηποτε πιστωση του balance να γλιτωνουμε και απο εκει τις χρεωσεις. Μαλλον για να σε αναγκαζει να κρατας ποσο και να πιστωνεις οταν μαζευεται ωστε να μπορεσει και αυτο σα τραπεζα να διατηρει ρευστοτητα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Αυτο που δεν καταλαβαινω, εφοσον εχει τη δυνατοτητα να πιστωνει απευθειας σε καρτα, γιατι δε το κανει για οποιαδηποτε πιστωση του balance να γλιτωνουμε και απο εκει τις χρεωσεις. Μαλλον για να σε αναγκαζει να κρατας ποσο και να πιστωνεις οταν μαζευεται ωστε να μπορεσει και αυτο σα τραπεζα να διατηρει ρευστοτητα? Γιατί το balance δεν προκύπτει ποτέ από κάρτα του ίδιου του κατόχου του. Είτε με έμβασμα από λογαριασμό έχει προκύψει, ή από μεταφορές μεταξύ των χρηστών του Paypal. Σε ποιά κάρτα να πιστώσει λοιπόν το Paypal και γιατί να το κάνει; Ο παραλήπτης των χρημάτων (έμπορος συνήθως) είναι αυτός που κινεί τη διαδικασία (στο refund) και γίνεται τελικά ο αντιλογισμός (πίστωση) στην κάρτα του αποστολέα των χρημάτων (αγοραστή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Συνδεσα καρτα Mastercard στο λογαριασμο μου στο paypal, εγινε verified αλλα οι συναλλαγες δεν περνανε. Μετα θυμηθηκα οτι η καρτα ειναι στο ονομα του αδερφου μου, τωρα τι γινεται, την αφαιρω; δε γινεται να συνδεθει και να δουλεψει; Ξέρει κανείς αν αυτό είναι δυνατόν; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 (edited) Δεν ξέρω γιατί δεν προχωράν οι συναλλαγές με την κάρτα σου, ξέρω όμως άτομο που έχει συνδέσει visa της Πειραιώς που είναι στο όνομα του, με το PayPal συγγενή του και κάνει αγορές χωρίς πρόβλημα εδώ και καιρό. Η διεύθυνση κατοικίας που είναι δηλωμένη η κάρτα με την διεύθυνση που είναι δηλωμένη στο PayPal είναι ίδια όμως. Στάλθηκε από tapatalk Edited January 13, 2017 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Iδια περιπτωση φαινεται... Η διευθυνση ιδια ειναι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Εχω λεφτα στο balance του PayPal και θέλω να τα μεταφέρω στην κάρτα και να τα κάνω ανάληψη. Πώς γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δεν γίνεται Μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό μπορείς να τα κατεβάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Εχω λεφτα στο balance του PayPal και θέλω να τα μεταφέρω στην κάρτα και να τα κάνω ανάληψη. Πώς γίνετε? Δύο τρόποι υπάρχουν, είτε τα στέλνεις ανέξοδα στο paypal φίλου, συγγενή κλπ και στα δίνει σε μετρητά είτε συνδέεις ΙΒΑΝ στο paypal και τα μεταφέρεις αλλά η τράπεζα θα σου κρατήσει προμήθεια 3-4€ στο εισερχόμενο έμβασμα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Για αυτο χρησιμοποιούμε λογαριασμό με δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα Α) Πειραιώς Direct Β) Attica Bank Edited January 17, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Έχει δωρεάν εισερχόμενο έμβασμα εξωτερικού η Πειραιώς; Είχα την εντύπωση ότι κρατάει 4 ευρώ. Στάλθηκε από tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Έχει δωρεάν εισερχόμενο έμβασμα εξωτερικού η Πειραιώς; Είχα την εντύπωση ότι κρατάει 4 ευρώ. Στάλθηκε από tapatalkO Windirekt εχει δωρεαν εμβάσματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Για αυτο χρησιμοποιούμε λογαριασμό με δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα Α) Πειραιώς Β) Δηλαδή, προτείνεις να ανοίξουμε λογαριασμό στην Πειραιώς και στην ΕΤΕ, όταν αυτό δεν επιτρέπεται από τα CC; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Βεβαίως και επιτρέπετε να ανοίξεις windirect στην Πειραιώς αν έχεις ήδη έναν λογαριασμό σην Πειραιώς Αλλά εγώ δεν πρότεινα κάτι , είπα απλά τι κάνουμε για να αποφύγουμε την χρέωση . Αν απαγορεύετε προφανώς δεν μπορείς Κάποιοι όμως μπορούν όπως νέοι φοιτητές φαντάροι , εργαζόμενοι που μπαίνει η μισθοδοσία τους ή όσοι έχουν ήδη ένα λογαριασμό σε μια τράπεζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δύο τρόποι υπάρχουν, είτε τα στέλνεις ανέξοδα στο paypal φίλου, συγγενή κλπ και στα δίνει σε μετρητά είτε συνδέεις ΙΒΑΝ στο paypal και τα μεταφέρεις αλλά η τράπεζα θα σου κρατήσει προμήθεια 3-4€ στο εισερχόμενο έμβασμα. Ξέχασα να το γράψω φίλε έχω προσθέσει iban εδώ και ένα χρόνο .τώρα τι ακριβώς πατάω για να τα μεταφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Πας εδώ και πατάς withdraw funds Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts