Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια και καλη χρονια..το ρωτησε και καποιος φιλος πιο πριν και δεν εχει απαντηθει απο καποιον..αν γνωριζετε...Προσπαθουμε με μια φιλη μου να προσθεσουμε τραπεζικο λογαριασμο (ΙΒΑΝ) στο ππ και μας βγαζει μηνυμα λαθους οτι δεν μπορει να συνδεθει τραπεζικος λογαριασμος αυτη τη στιγμη...ειναι θεμα capital control ή παιζει κατι αλλο;

:blink:

Καλησπερα παιδια και καλη χρονια..το ρωτησε και καποιος φιλος πιο πριν και δεν εχει απαντηθει απο καποιον..αν γνωριζετε...Προσπαθουμε με μια φιλη μου να προσθεσουμε τραπεζικο λογαριασμο (ΙΒΑΝ) στο ππ και μας βγαζει μηνυμα λαθους οτι δεν μπορει να συνδεθει τραπεζικος λογαριασμος αυτη τη στιγμη...ειναι θεμα capital control ή παιζει κατι αλλο;

:blink:

Η σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού γίνεται με 2 τρόπους.

Είτε με τηλεφωνική επικοινωνία, εάν βιάζεσαι, είτε απάντηση στο αυτοματοποιημένο μήνυμα που παίρνεις, μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια, γράφοντας το αίτημά σου και τον ΙΒΑΝ που θέλεις να συνδέσεις. Μετά από 2 μέρες περίπου θα σε καλέσουν και μετά από ταυτοποίηση (έλεγχος email) θα ανοίξει το σύστημα ο υπάλληλος και θα συνδέσεις το λογαριασμό.

Εκτως απο το error δεν μου ερχεται καποιο μηνυμα...μηπως πρεπει να τους στειλω τα στοιχεια μεσω Feedback για να μου κανουν την συνδεση ή εστω να με καλεσουν;

Εκτως απο το error δεν μου ερχεται καποιο μηνυμα...μηπως πρεπει να τους στειλω τα στοιχεια μεσω Feedback για να μου κανουν την συνδεση ή εστω να με καλεσουν;

Ναι, θα στείλεις μέσα από το message center του PayPal ότι δεν συνδέεται ο λογαριασμός. Μετά θα σου έρθει στο email που έχεις συνδεδεμένο στο PayPal αυτοματοποιημένο μήνυμα και σε αυτο απαντάς αυτά που σου γράφει ο φίλος πιο πάνω.

The day is my enemy, the night my friend

Η σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού γίνεται με 2 τρόπους.

Είτε με τηλεφωνική επικοινωνία, εάν βιάζεσαι, είτε απάντηση στο αυτοματοποιημένο μήνυμα που παίρνεις, μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια, γράφοντας το αίτημά σου και τον ΙΒΑΝ που θέλεις να συνδέσεις. Μετά από 2 μέρες περίπου θα σε καλέσουν και μετά από ταυτοποίηση (έλεγχος email) θα ανοίξει το σύστημα ο υπάλληλος και θα συνδέσεις το λογαριασμό.

Εγω που δεν μπορω νσ συνομοιλισω μαζι τους στα Αγγλικα τι θα τους πω οταν μου τηλεφωνησουν;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εγω που δεν μπορω νσ συνομοιλισω μαζι τους στα Αγγλικα τι θα τους πω οταν μου τηλεφωνησουν;

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε καλέσουν. Αν απαντησεις στο τυποποιημένο email γράφοντας το iban που θελεις να συνδεσεις μέσα 48 ώρες μπορεί να στον συνδέσουν οι ιδιοι, χωρίς να χρειαστεί τίποτα άλλο.

Την πρώτη φορά που ακολούθησα αυτή τη διαδικασία, μίλησα με τη Μαρία στα ελληνικά και αγγλικά.

Δηλαδή υπάρχουν και υπάλληλοι που μιλάνε ελληνικά.

Ρε παιδιά έστειλα μήνυμα στο pay pal με email ότι δεν μπορώ να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό και μου έστειλαν τυποποιημένο μήνυμα στο email και απάντησα σε αυτό το μήνυμα που μου έστειλαν. Τα έκανα σωστά ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?

Οταν γινεται refund που πανε τα λεφτα; Στο summary βλεπω οτι εχω +ΧΧ, διπλα ομως στο balance λεει μηδεν. Και φυσικα ουτε στην καρτα εχουν μπει.

Ρε παιδιά έστειλα μήνυμα στο pay pal με email ότι δεν μπορώ να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό και μου έστειλαν τυποποιημένο μήνυμα στο email και απάντησα σε αυτό το μήνυμα που μου έστειλαν. Τα έκανα σωστά ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?

Με 2 τρόπους γίνεται η σύνδεση του τραπεζικού λογαριασμού.

1. Απαντάς στο αυτοματοποιημένο μήνυμα γράφοντας το αίτημά σου και τον ΙΒΑΝ και θα σε καλέσουν σε 2-3 μέρες για να ανοίξουν το σύστημα και να τον προσθέσεις.

2. Τους τηλεφωνείς (ο αριθμός στο Call Us)

Με 2 τρόπους γίνεται η σύνδεση του τραπεζικού λογαριασμού.

1. Απαντάς στο αυτοματοποιημένο μήνυμα γράφοντας το αίτημά σου και τον ΙΒΑΝ και θα σε καλέσουν σε 2-3 μέρες για να ανοίξουν το σύστημα και να τον προσθέσεις.

2. Τους τηλεφωνείς (ο αριθμός στο Call Us)

Ναι φίλε έτσι έκανα απάντησα στο αυτοματοποιημένο μήνυμα και έγραψα και το lban. Τώρα περιμένω να δούμε πότε θα με ειδοποιήσουν και τι θα μου πουν.

Ο υπάλληλος που θα σε καλέσει θα σε ρωτήσει το mail που έχεις στο paypal, για ταυτοποίηση, και στη συνέχεια θα ανοίξει το σύστημα και είτε θα προσθέσεις εσύ τον IBAN ή εκείνος.

Ο υπάλληλος που θα σε καλέσει θα σε ρωτήσει το mail που έχεις στο paypal, για ταυτοποίηση, και στη συνέχεια θα ανοίξει το σύστημα και είτε θα προσθέσεις εσύ τον IBAN ή εκείνος.

Σωστά. Υπάρχει και περίπτωση να μην καλέσουν καθόλου αν έχει δώσει iban, απλά θα έρθει ένα μήνυμα στο message center ότι συνδέθηκε ο λογαριασμός.

Ναι φίλε έτσι έκανα απάντησα στο αυτοματοποιημένο μήνυμα και έγραψα και το lban. Τώρα περιμένω να δούμε πότε θα με ειδοποιήσουν και τι θα μου πουν.

Το ίδιο έκανα και εγώ και δεν με ενημέρωσε κανείς ότι μου είχαν συνδέσει τον λογαριασμό.

Το ανακάλυψα μετά από μερικές μέρες και ενώ είχα στείλει και μερικά mail στην υποστήριξη (με αυτόματη μετάφραση απο τον γουγλη λόγω κακών αγγλικών μου)

Το ίδιο έκανα και εγώ και δεν με ενημέρωσε κανείς ότι μου είχαν συνδέσει τον λογαριασμό.

Το ανακάλυψα μετά από μερικές μέρες και ενώ είχα στείλει και μερικά mail στην υποστήριξη (με αυτόματη μετάφραση απο τον γουγλη λόγω κακών αγγλικών μου)

Για την προσθήκη του λογαριασμού δημιουργούν ενα ticket στο κεντρο μηνυμάτων σου και σου δινει 4 μόνο ώρες να προσθέσεις ΙΒΑΝ, μετά τις ωρες αυτές χανεις την ευκολία της προσθήκης

To δε μηνηματακι αυτό βρίσκετε

Log in to your PayPal account (see below if you can't log in).

Click the Help at the top or bottom of the page.

Click Message Center.

Click the message to view it.

..και λέει

After reviewing your account, I have made some minor changes which now allow you to add a bank to your account. However, these changes will time out in four hours’ time. If by chance you miss this time frame, please reply to this e-mail or call us

Έχει καταλάβει κανείς σας τι ζόρι τραβάνε με τη σύνδεση Ελληνικού τραπεζικού λογαριασμού εκεί στο Paypal; Αδυνατώ να βρω τη συσχέτιση με τα capital controls. Πολύ δε περισσότερο αφού τελικά αφού μας ταλαιπωρούν με επαληθεύσεις ...email την κάνουν τη σύνδεση τελικά.

Καλημερα, ξερει κανεις πως ζηταμε και τα εξοδα μεταφορικων, σε περιπτωση dispute, οταν εχουμε στειλει πισω το ελλατωματικο προιον?
With great power, comes great responsibility...

Έχει καταλάβει κανείς σας τι ζόρι τραβάνε με τη σύνδεση Ελληνικού τραπεζικού λογαριασμού εκεί στο Paypal; Αδυνατώ να βρω τη συσχέτιση με τα capital controls. Πολύ δε περισσότερο αφού τελικά αφού μας ταλαιπωρούν με επαληθεύσεις ...email την κάνουν τη σύνδεση τελικά.

Προφανώς προσπαθούν να περιορίσουν τα εμβασματα και εχουν βαλει στο παιχνιδι και το ππ. Ποσοι χρήστες νομιζεις γνωρίζουν αυτα που γράφονται εδω και σε αλλα φορουμς

Εγω ειχα την σκέψη οτι θα χάσουμε το ππ οριστικά και αμετάκλητα. αλλά απο οτι φαίνεται κάποιος θεος μας λυπήθηκε πάλι

Edited by nikos_kallithea