oregon Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Αυτο να κανεις αυριο. Και δεν προλαβαινεις να στειλεις, να σου στειλουν, να συννενοηθεις με paypal, αλλα και δεν βλεπω να προτιθενται. Και μενα δε με δικαιωσαν προσφατα για δυο μικροπαραγγελιες απο aliexpress που παρολο δεν ηρθαν ποτέ, το paypal έκλεισε τις υποθεσεις εις βαρος μου. Μιας και ειναι 150$ και δεν ειναι 5, εγω θα πηγαινα στην τραπεζα. Αυτό που περιγράφεις το βλέπω λίγο δύσκολο, καθώς το aliexpess δεν παίρνει PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Θα πας εκει, θα υπογραψεις ενα χαρτι, δεν ειναι τπτ. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που περιγράφεις το βλέπω λίγο δύσκολο, καθώς το aliexpess δεν παίρνει PayPal. Το μαγαζι ειναι το vifocal, εκανα παραγγελια απο aliexpress, αλλα ζητησα paypal και μου εδωσαν. Εγω απο δω και περα ξερω οτι δε με καλυπτει τιποτα περαν της αξιοπιστιας του καταστηματος. Κινητο απο vickmall, tablet απο banggood και ολα τα μικροπράγματα απο άλλους, αλλα εχω στο μυαλο μου οτι μπορει να τα χασω. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 ευχαριστω για τη βοηθεια! θα παω αυριο στην τραπεζα και ελπιζω να βγαλω ακρη.............. να δω και την τελικη αποφαση του paypal.... αν και πιστευω πανε τα λεφτα μου... τοσα χρονια αγορες και πρωτη φορα τετοιο προβλημα με το paypal.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 να γραφει τι συνεβει καθως και τα στοιχεια του αστυνομικου αλλα και τον αριθμο σηματος του...... In order to continue this investigation, a police report must be filed with your local law enforcement agency and a copy of the report must be faxed to PayPal. Contact your local police department and obtain a police/incident report. This report should be on the law enforcement agency's letterhead or stamped police documentation and clearly explain the details of your issue. This documentation must include the department/officer's contact information, the reporting officer's name, badge number and signature. If the upload feature is available in your PayPal account, we encourage you to upload your documents, as it's usually the quickest way for us to receive and review your information. Here's how to upload your information: 1. Log in to your PayPal account. 2. Click "Resolution Center" near the bottom of the page. 3. Click "Resolve" under "Action" next to the item for which you need to provide documentation. 4. Follow the instructions to upload the files. 5. Click "Send Files to PayPal." You can also fax the police/incident report to PayPal at (402) 537-5760 (please note this is a United States phone number, if you are faxing from outside the United States, you will probably need to dial 00 1 before the number). The fax needs to include your email address and PayPal Buyer Complaint Case number (PP-004-295-995-886). We need to receive your fax by December 03, 2015. If we don't receive your fax by December 03, 2015, your claim will be canceled. Please note that we're unable to grant extensions to this time period or reimburse you for any costs or fees related to the requested documents. Note: Any documents you provide may also be supplied to the seller. οχι δεν ειπα τιποτε περιεργο... ισα ισα που συνεχεια παρακαλουσα να μου δωσουν λυση και αυτοι απαντουσαν οποτε γουσταραν..... φιλε κανω αγορες απο το εξωτερικο, απο τα 18 μου και ειμαι 40, αυτο πρωτη φορα το βλεπω απο το pp, να σου πω τι πιστευω, οτι τα μ#υνι@ του coolicool το ζητησαν.... ειπαμε οι ανθρωποι ειναι ζω@, ευτυχως δεν εχω αγορασει ποτε απο αυτους. Μην κανεις τιποτα, φυγε αυριο για τραπεζα και πες οτι εχεις πεσει θυμα απατης. Υπεγραψε τις δηλωσεις περι αμφισβητησης συναλλαγης, ακομη και να μην τα παρεις (που δεν υπαρχει περιπτωση) θα τους λιωσει το pp μετα διοτι θα αναγκαστει να δωσει εκεινο τα χρηματα πρωτα, απλα στην τραπεζα να ξερεις θα σου το παιζουν εκεινοι "κινεζοι" υπομονη και επιμονη. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 φιλε κανω αγορες απο το εξωτερικο, απο τα 18 μου και ειμαι 40, αυτο πρωτη φορα το βλεπω απο το pp, να σου πω τι πιστευω, οτι τα μ#υνι@ του coolicool το ζητησαν.... ειπαμε οι ανθρωποι ειναι ζω@, ευτυχως δεν εχω αγορασει ποτε απο αυτους. Μην κανεις τιποτα, φυγε αυριο για τραπεζα και πες οτι εχεις πεσει θυμα απατης. Υπεγραψε τις δηλωσεις περι αμφισβητησης συναλλαγης, ακομη και να μην τα παρεις (που δεν υπαρχει περιπτωση) θα τους λιωσει το pp μετα διοτι θα αναγκαστει να δωσει εκεινο τα χρηματα πρωτα, απλα στην τραπεζα να ξερεις θα σου το παιζουν εκεινοι "κινεζοι" υπομονη και επιμονη. γινεται να το ζητησουν απο το paypal?? οταν λες θα το παιζουν κινεζοι? υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο?? προετοιμασε με λιγο για το ποσο υπομονη να δειξω γιατι ειμαι στα ορια μου αυτην τη στιγμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Αυτο να κανεις αυριο. Και δεν προλαβαινεις να στειλεις, να σου στειλουν, να συννενοηθεις με paypal, αλλα και δεν βλεπω να προτιθενται. Και μενα δε με δικαιωσαν προσφατα για δυο μικροπαραγγελιες απο aliexpress που παρολο δεν ηρθαν ποτέ, το paypal έκλεισε τις υποθεσεις εις βαρος μου. Μιας και ειναι 150$ και δεν ειναι 5, εγω θα πηγαινα στην τραπεζα. paypal ...... aliexpress..... κατι γινεται λαθος..... και γιατι αγοραζεις απο ali και ζητας απο τον πωλητη να πληρωσεις με pp, δηλαδη να γινει η συναλλαγη εκτος ali.... οχι φιλε ποτε κατι τετοιο, και πως το pp σου εδωσε εσενα το φταιξιμο? τα tracking τι εδειχναν? να φανταστω οτι ο πωλητης δεν εδωσε καθολου στοιχεια πωλησης στο pp, δηλαδη δεν ανακοινωσε οτι τα ειδη που παρηγγειλες τα ταχυδρομησε με σχετικο tracking...... να ξερεις οτι το vifocal εχει νημα εδω και καταστημα που δεχεται pp απευθειας..... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γινεται να το ζητησουν απο το paypal?? οταν λες θα το παιζουν κινεζοι? υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο?? προετοιμασε με λιγο για το ποσο υπομονη να δειξω γιατι ειμαι στα ορια μου αυτην τη στιγμη... Δεν γνωριζω αν το pp εχει αλλαξει πολιτικη προσφατα και ζηταει εγγραφα που ΔΕΝ υπαρχουν, αν το κανει αυτο ξερει πολυ καλα οτι ολοι θα στραφουν σε εναλλακτικους τροπους πληρωμης, οπως ειχε παθει και στο παρελθον και πηγαν ολοι στο ali, λογο προστασιας, και μετα το pp εκανε τον χρονο αμφισβητησης 180 μερες και επιστροφη των εξοδων επιστροφης του προιοντος κλπ κλπ κλπ, για να τραβηξει κοσμο φυσικα. Εαν καποιο μελος εχει αναλογη εμπειρια ας ενημερωσει. Οσο για το τι θα αντιμετωπισεις στην τραπεζα στειλε pm να μην το κανουμε chat το νημα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 paypal ...... aliexpress..... κατι γινεται λαθος..... και γιατι αγοραζεις απο ali και ζητας απο τον πωλητη να πληρωσεις με pp, δηλαδη να γινει η συναλλαγη εκτος ali.... οχι φιλε ποτε κατι τετοιο, και πως το pp σου εδωσε εσενα το φταιξιμο? τα tracking τι εδειχναν? να φανταστω οτι ο πωλητης δεν εδωσε καθολου στοιχεια πωλησης στο pp, δηλαδη δεν ανακοινωσε οτι τα ειδη που παρηγγειλες τα ταχυδρομησε με σχετικο tracking...... να ξερεις οτι το vifocal εχει νημα εδω και καταστημα που δεχεται pp . Εδω τα λεω. Πολυς κοσμος την εκανε αυτή τη δουλεια, βρηκα μια θηκη και μια μπαταρια σε καλη τιμη και τα πηρα.. Tracking δεν ειχαν, στις 10 μερες που περασαν, ο πωλητης δεν επικοινωνησε καθολου, ενω παρεθεσα και ενα σωρο email που στο μεταξυ ρωτουσα τον πωλητη πού ειναι τα πράγματα και οτι δεν εχω παραλαβει. Το ωραιο ειναι οτι ηταν δύο ξεχωριστες παραγγελιες και το pp τις αντιμετωπισε σαν μία. Τους εδωσε τυχαιο tn απο αλλη παραγγελια που εχει παραληφθη το δεμα ισως.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά, με ποιον τρόπο μπορώ να αγοράσω πλέον από aliexpress; Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες στο τοπικ και μόνο να μπερδευτώ κατάφερα.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά, με ποιον τρόπο μπορώ να αγοράσω πλέον από aliexpress; Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες στο τοπικ και μόνο να μπερδευτώ κατάφερα.. :wacko: λαθος νημα φιλε, pp και ali δεν πανε μαζι, δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6423315#post6423315 η λυση ειναι skrill, revolut, western union κλπ.... ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδω τα λεω. Πολυς κοσμος την εκανε αυτή τη δουλεια, βρηκα μια θηκη και μια μπαταρια σε καλη τιμη και τα πηρα.. Tracking δεν ειχαν, στις 10 μερες που περασαν, ο πωλητης δεν επικοινωνησε καθολου, ενω παρεθεσα και ενα σωρο email που στο μεταξυ ρωτουσα τον πωλητη πού ειναι τα πράγματα και οτι δεν εχω παραλαβει. Το ωραιο ειναι οτι ηταν δύο ξεχωριστες παραγγελιες και το pp τις αντιμετωπισε σαν μία. Τους εδωσε τυχαιο tn απο αλλη παραγγελια που εχει παραληφθη το δεμα ισως.. αρα πας στο νημα του vifocal εδω στο myphone και αναφερεις την απατεωνια τους, απο το εν λογο μαγαζι την εχω πατησει μεσα στο ali, φυσικα πηρα τα χρηματα μου πισω, απο το φυσικο τους καταστημα με pp ακομη δεν μου εχουν κανει μαμακια.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 καλησπερα. μολις εκανα παραγγελια απο το sport-direct με paypal.πρωτη φορα απο το καταστημα αυτο. με την ολοκληρωση της πληρωμης το καταστημα μου εδωσε τον αριθμο παραγγελιας. ενω τα χρηματα τραβηχτηκαν απο την καρτα δεν μου εχει στειλει e-mail ουτε το paypal ουτε το καταστημα. η κινηση των χρηματων δεν φαινεται στο paypal. γνωριζει καποιος να μου πει τι συμβαινει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Αληθεια; μονο ακυρα εχω φαει. Γραφει denied στη σελιδα του paypal, για μπες εκει και δες τι λεει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Είχα προπαραγγείλει ενα αντικείμενο απο το gearbest με paypal και amex. Ξαφνικά ενω το είχα ξεχάσει έρχονται 4 alerts απο την Τράπεζα (alpha) Μπαίνω στο web και βλέπω 4 φορές το ίδιο πόσο σε "επεξεργασία". Την ιδια στιγμή έρχεται και email απο το κ@λ;μαγαζο οτι προχωράει η παραγγελία. Μπαινω στο paypal και βλέπω Dec 2, 2015 / Purchase From / gearbest / Completed / Details / -$20 Dec 2, 2015 / Transfer From / Credit Card / Completed / Details / $20 Nov 15, 2015 /Authorization To gearbest / Completed / Details / -$20 Τι συμβαίνει τα cc φταίνε και προσπάθησαν να τραβηξουν 4 φορες τα λεφτά η τα τράβηξαν 4? Απο την Τράπεζα μου ήρθε 3 φορές sms και 4 φορές email οτι χρεωθηκα με διαφορετικό transaction id. Ενω στο κ@λ;μαγαζο είναι 1 το προϊόν στα 20$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Dec 2, 2015 / Purchase From / gearbest / Completed / Details / -$20 Dec 2, 2015 / Transfer From / Credit Card / Completed / Details / $20 Nov 15, 2015 /Authorization To gearbest / Completed / Details / -$20 Αυτά τα βλέπω φυσιολογικά: στις 15\11 εξουσιοδότηση να πάρει το μαγαζί €20 και σήμερα κανονική εξόφληση της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Δεν γνωριζω αν το pp εχει αλλαξει πολιτικη προσφατα και ζηταει εγγραφα που ΔΕΝ υπαρχουν, αν το κανει αυτο ξερει πολυ καλα οτι ολοι θα στραφουν σε εναλλακτικους τροπους πληρωμης, οπως ειχε παθει και στο παρελθον και πηγαν ολοι στο ali, λογο προστασιας, και μετα το pp εκανε τον χρονο αμφισβητησης 180 μερες και επιστροφη των εξοδων επιστροφης του προιοντος κλπ κλπ κλπ, για να τραβηξει κοσμο φυσικα. Εαν καποιο μελος εχει αναλογη εμπειρια ας ενημερωσει. Οσο για το τι θα αντιμετωπισεις στην τραπεζα στειλε pm να μην το κανουμε chat το νημα. H κάλυψη των εξόδων επιστροφής των προϊόντων (νομίζω μέχρι 6 το χρόνο για τον καθένα, δεν είμαι σίγουρος) λήγει φέτος στις 31 Δεκεμβρίου...ακόμα και για αγορά που έκανες το 2015, δεν θα δεχθεί να εξετάσει ανάλογες αιτήσεις από το νέο χρόνο... Κάτι έχει αλλάξει επίσης και στη πολιτική του για επιστροφές χρημάτων σε περίπτωση "DoA" / Dead/Defective on Arrival"...παρέλαβα ταμπλέτα με πρόβλημα στην οθόνη (το έβγαλε εντός 1-2 ωρών, το μεγαλύτερο διάστημα σε idle μάλιστα) και ζήτησα refund, μέσω email συνοδευομενο από όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, μόλις μερικές ώρες μετά την παραλαβή, την ίδια μέρα... ...κι όμως το Paypal δέχθηκε το αίτημα του Banggood να μην αποδεσμευθούν τα χρήματα προτού επικυρώσουν αυτοί ότι έλαβαν το επιστρεφόμενο δέμα στη Κίνα... ...έτσι έσκασα 140€, έλαβα προβληματικό προϊόν και τώρα το Paypal κρατάει τα χρήματά μου, "κόπτοντάς" μου τη χαρά μιας Χριστουγεννιάτικης αγοράς... Παλαιότερα διάβαζα συνέχεια ότι επέστρεφε τα χρήματα αν ανέβαζες φωτογραφία με το αποσταλλόμενο δέμα (μετά την επεξεργασία από τα ΕΛΤΑ) και τον αριθμό παρακολούθησης... Ξενέρωσα, ειδικά όταν παίζει τώρα στον Γέρμανό το Lenovo Miix 3 10,1" μαζί με καλό πληκτρολόγιο/θήκη και 2 χρόνια εγγύηση στα 199€...ούτε που θα γύριζα να κοιτάξω το Teclast αν είχα αντίστοιχες επιλογές διαθέσιμες όταν το αγόρασα... Ξενέρωσα τόσο πολύ, που αναθεώρησα τη στάση μου για αγορές από Κίνα...μόνο για μπιχλιμπίδια από δω και πέρα και για προσωπικές συσκευές θα κάνω υπομονή για τις τοπικές εκπτώσεις και προσφορές... Edited December 2, 2015 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Αυτά μου φαίνονται σαν οδηγίες για όσους έχουν ήδη δηλωμένο λογαριασμό. Το θέμα είναι οτι στη σελίδα του TopUp δεν υπάρχουν οι απαραίτητες πληροφορίες για την αποστολή εμβάσματος. Θα επικοινωνήσω μαζί τους για να το ξεκαθαρίσω. Έστειλα email για να μου πουν αν και πως μπορώ να στείλω έμβασμα χωρίς να έχω δηλωμένο λογαριασμό. Δεν μου ξεκαθάρισαν αν γίνεται, μου είπαν όμως να ανεβάσω ένα αντίγραφο λογαριασμού και αποδεικτικό ταυτότητας απο την ασφαλή σύνδεση του Message Center για να τον προσθέσουν αυτοί. Το πρόβλημα είναι οτι η Eurobank δεν βγάζει statement με το όνομα μου σε λατινικό αλφάβητο, παρ΄όλο που γύρισα τη γλώσσα στα Αγγλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Έστειλα email για να μου πουν αν και πως μπορώ να στείλω έμβασμα χωρίς να έχω δηλωμένο λογαριασμό. Δεν μου ξεκαθάρισαν αν γίνεται, μου είπαν όμως να ανεβάσω ένα αντίγραφο λογαριασμού και αποδεικτικό ταυτότητας απο την ασφαλή σύνδεση του Message Center για να τον προσθέσουν αυτοί. Το πρόβλημα είναι οτι η Eurobank δεν βγάζει statement με το όνομα μου σε λατινικό αλφάβητο, παρ΄όλο που γύρισα τη γλώσσα στα Αγγλικά... Τα στοιχεία του δικού σου λογαριασμού (IBAN κτλ) στο Paypal σου τα έδωσαν; Τέτοια έχεις εξ ορισμού, δεν γίνεται να μην έχεις. Στην κάρτα ανάληψης που έχεις το όνομά σου είναι γραμμένο στα Ελληνικά ή με λατινικό αλφάβητο; Λογικά είναι σε λατινικό, οπότε γράψε το όνομα όπως το βλέπεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ξέρω οτι το θεμα κάπου σε αυτο το νήμα θα εχει αναφερθεί. Διάβασα πολλές απο τις 480 σελίδες πίσω στο 2004. Λόγω cc δεν γνωρίζω εαν μπορω να φόρτωσω paypal με πιστωτική από Ελλάδα; Εαν ναι πως γίνεται και τι χρεώσεις υπάρχουν; Εαν καταχώρησω πιστωτική στο PayPal ειναι safe; Ρωτάω γιατι στις μέρες μας πολλα γίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Τα στοιχεία του δικού σου λογαριασμού (IBAN κτλ) στο Paypal σου τα έδωσαν; Τέτοια έχεις εξ ορισμού, δεν γίνεται να μην έχεις. Στην κάρτα ανάληψης που έχεις το όνομά σου είναι γραμμένο στα Ελληνικά ή με λατινικό αλφάβητο; Λογικά είναι σε λατινικό, οπότε γράψε το όνομα όπως το βλέπεις εκεί. Μόνο αυτά που ανέφερα ζήτησαν, δεν έγραψαν κάτι άλλο. Και γιατί να έχουν δικό μου ΙΒΑΝ απο τη στιγμή που δεν έχω δηλώσει λογαριασμό τράπεζας; Όσο για το όνομα, μάλλον δεν κατάλαβες: το όνομα μου σε λατινικά το έχουν στο PayPal. Πως όμως θα δουν οτι το statement είναι δικό μου όταν το όνομα εκεί είναι στα ελληνικά; Δεν έχω όρεξη να τους κάνω μαθήματα greeklish :p ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρω οτι το θεμα κάπου σε αυτο το νήμα θα εχει αναφερθεί. Διάβασα πολλές απο τις 480 σελίδες πίσω στο 2004. Λόγω cc δεν γνωρίζω εαν μπορω να φόρτωσω paypal με πιστωτική από Ελλάδα; Εαν ναι πως γίνεται και τι χρεώσεις υπάρχουν; Εαν καταχώρησω πιστωτική στο PayPal ειναι safe; Ρωτάω γιατι στις μέρες μας πολλα γίνονται. Αν δεν εμπιστεύεσαι το PayPal, καλύτερα να αφήσεις κατα μέρους το διεθνές e-shopping. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 H κάλυψη των εξόδων επιστροφής των προϊόντων (νομίζω μέχρι 6 το χρόνο για τον καθένα, δεν είμαι σίγουρος) λήγει φέτος στις 31 Δεκεμβρίου...ακόμα και για αγορά που έκανες το 2015, δεν θα δεχθεί να εξετάσει ανάλογες αιτήσεις από το νέο χρόνο... Κάτι έχει αλλάξει επίσης και στη πολιτική του για επιστροφές χρημάτων σε περίπτωση "DoA" / Dead/Defective on Arrival"...παρέλαβα ταμπλέτα με πρόβλημα στην οθόνη (το έβγαλε εντός 1-2 ωρών, το μεγαλύτερο διάστημα σε idle μάλιστα) και ζήτησα refund, μέσω email συνοδευομενο από όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, μόλις μερικές ώρες μετά την παραλαβή, την ίδια μέρα... ...κι όμως το Paypal δέχθηκε το αίτημα του Banggood να μην αποδεσμευθούν τα χρήματα προτού επικυρώσουν αυτοί ότι έλαβαν το επιστρεφόμενο δέμα στη Κίνα... ...έτσι έσκασα 140€, έλαβα προβληματικό προϊόν και τώρα το Paypal κρατάει τα χρήματά μου, "κόπτοντάς" μου τη χαρά μιας Χριστουγεννιάτικης αγοράς... Παλαιότερα διάβαζα συνέχεια ότι επέστρεφε τα χρήματα αν ανέβαζες φωτογραφία με το αποσταλλόμενο δέμα (μετά την επεξεργασία από τα ΕΛΤΑ) και τον αριθμό παρακολούθησης... Ξενέρωσα, ειδικά όταν παίζει τώρα στον Γέρμανό το Lenovo Miix 3 10,1" μαζί με καλό πληκτρολόγιο/θήκη και 2 χρόνια εγγύηση στα 199€...ούτε που θα γύριζα να κοιτάξω το Teclast αν είχα αντίστοιχες επιλογές διαθέσιμες όταν το αγόρασα... Ξενέρωσα τόσο πολύ, που αναθεώρησα τη στάση μου για αγορές από Κίνα...μόνο για μπιχλιμπίδια από δω και πέρα και για προσωπικές συσκευές θα κάνω υπομονή για τις τοπικές εκπτώσεις και προσφορές... μηπως γνωριζοντας για τα cc στην ελλαδα μας κανει αυτες τις @@ριες? σου λεει απο ali δεν μπορειτε να αγορασετε, τι θα κανετε? θα παρετε απο αλλου μεσω pp, λεω τωρα εγω!!! Αν παντως αλλαζει πολιτικη, μπορουμε να αλλαξουμε κ εμεις. Εγινε στο παρελθον θα γινει και στο μελλον. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έστειλα email για να μου πουν αν και πως μπορώ να στείλω έμβασμα χωρίς να έχω δηλωμένο λογαριασμό. Δεν μου ξεκαθάρισαν αν γίνεται, μου είπαν όμως να ανεβάσω ένα αντίγραφο λογαριασμού και αποδεικτικό ταυτότητας απο την ασφαλή σύνδεση του Message Center για να τον προσθέσουν αυτοί. Το πρόβλημα είναι οτι η Eurobank δεν βγάζει statement με το όνομα μου σε λατινικό αλφάβητο, παρ΄όλο που γύρισα τη γλώσσα στα Αγγλικά... εγω τους ανεβασα το statement της eurobank και την ταυτοτητα μου εμπρος και πισω, η ταυτοτητα εχει και λατινικα και ελληνικα, ας κανουν οι ιδιοι μια αντιπαραθεση αν ειναι σωστα τα στοιχεια βαση ταυτοτητας, βεβαια εδω και 4 μερες δεν μου απαντησαν ουτε προσθεσαν τον λογαριασμο της eurobank στον λογαρισμο μου στο pp ωστε να στελνω χρηματα με εμβασμα, ενα περιεργο ειναι οτι ουτε στα mail μου απαντανε, τι να συμβαινει αραγε? τα εγγραφα τα ανεβασα απο τον εμπιστο συνδεσμο μεσα απο το site τους με login στον λογαριασμο μου...... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 εγω τους ανεβασα το statement της eurobank και την ταυτοτητα μου εμπρος και πισω, η ταυτοτητα εχει και λατινικα και ελληνικα, ας κανουν οι ιδιοι μια αντιπαραθεση αν ειναι σωστα τα στοιχεια βαση ταυτοτητας, βεβαια εδω και 4 μερες δεν μου απαντησαν ουτε προσθεσαν τον λογαριασμο της eurobank στον λογαρισμο μου στο pp ωστε να στελνω χρηματα με εμβασμα, ενα περιεργο ειναι οτι ουτε στα mail μου απαντανε, τι να συμβαινει αραγε? τα εγγραφα τα ανεβασα απο τον εμπιστο συνδεσμο μεσα απο το site τους με login στον λογαριασμο μου...... Προφανώς ψάχνουν κάποιον που να μπορεί να διαβάσει ελληνικά :lol: Κράτα με ενήμερο για την εξέλιξη, για να δω πως θα κινηθώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) εγω τους ανεβασα το statement της eurobank και την ταυτοτητα μου εμπρος και πισω...... Όταν λες statement τι έννοεις? Κάποιο αντίγραφο λογαριασμού? Πως το βρίσκουμε αυτό? Γιατί έχω eurobank λογαριασμο και εχω στείλει και εγώ email, ρωταω να γνωρίζω τι θα ζητήσουν. Edited December 2, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Όταν λες statement τι έννοεις? Κάποιο αντίγραφο λογαριασμού? Πως το βρίσκουμε αυτό? Γιατί έχω eurobank λογαριασμο και εχω στείλει και εγώ email, ρωταω να γνωρίζω τι θα ζητήσουν. εννοω το statement που στελνει η τραπεζα καθε μηνα για την κινηση του λογαριασμου σου, εκει αναγραφονται ολα τα στοιχεια, το θεμα ειναι οτι ή δεν απαντανε λογο φορτου?!! εργασιας ή μας εχουν γραμμενους στα παλαιοτερα των υποδηματων τους. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Όταν λες statement τι έννοεις? Κάποιο αντίγραφο λογαριασμού? Πως το βρίσκουμε αυτό? Γιατί έχω eurobank λογαριασμο και εχω στείλει και εγώ email, ρωταω να γνωρίζω τι θα ζητήσουν. Αν δεν σου στέλνει κίνηση λογαριασμού η τράπεζα (ούτε σε μένα στέλνει), πας στην Ταμειακή Διαχείριση>Λογαριασμός, ζητάς σύνθετη αναζήτηση κινήσεων (τελευταίο τρίμηνο π.χ.) και πατώντας το εικονίδιο του εκτυπωτή σου βγάζει αντίγραφο σε PDF. Καλύτερα βέβαια να αλλάξεις την γλώσσα στα αγγλικά πριν κάνεις log-in. Όπως έγραψα πιο πάνω το κρίσιμο σημείο (το όνομα) παραμένει στα ελληνικά αλλα ας μην τους παιδεύουμε παραπάνω απ' ότι πρέπει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 εννοω το statement που στελνει η τραπεζα καθε μηνα για την κινηση του λογαριασμου σου, εκει αναγραφονται ολα τα στοιχεια, το θεμα ειναι οτι ή δεν απαντανε λογο φορτου?!! εργασιας ή μας εχουν γραμμενους στα παλαιοτερα των υποδηματων τους. Αν δεν σου στέλνει κίνηση λογαριασμού η τράπεζα (ούτε σε μένα στέλνει), πας στην Ταμειακή Διαχείριση>Λογαριασμός, ζητάς σύνθετη αναζήτηση κινήσεων (τελευταίο τρίμηνο π.χ.) και πατώντας το εικονίδιο του εκτυπωτή σου βγάζει αντίγραφο σε PDF. Καλύτερα βέβαια να αλλάξεις την γλώσσα στα αγγλικά πριν κάνεις log-in. Όπως έγραψα πιο πάνω το κρίσιμο σημείο (το όνομα) παραμένει στα ελληνικά αλλα ας μην τους παιδεύουμε παραπάνω απ' ότι πρέπει :) Ευχαριστώ, κατάλαβα. Αρκετά παιδιά είπαν ότι τους κάλεσαν στο τηλέφωνο για επιβεβαίωση και η διαδικασία έγινε άμεσα. Αυτός που κάλεσε μιλούσε ελληνικά, οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με την επιβεβαίωση ονόματος που είναι γραμμένο στα ελληνικά. Ειδωμεν... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ευχαριστώ, κατάλαβα. Αρκετά παιδιά είπαν ότι τους κάλεσαν στο τηλέφωνο για επιβεβαίωση και η διαδικασία έγινε άμεσα. Αυτός που κάλεσε μιλούσε ελληνικά, οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με την επιβεβαίωση ονόματος που είναι γραμμένο στα ελληνικά. Ειδωμεν... Και εγώ αυτό σκεφτόμουν. Μόλις επιστρέψω στην έδρα μου θα στείλω αυτά που ζήτησαν για να δούμε τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts