trust0 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Αν τα εμφανίζει στο λογιστικό υπόλοιπο, δεν έχουν αφαιρεθεί και κάποια στιγμή θα αποδεσμευτουν. Σε αντίστοιχη περίπτωση, έδωσα στο κατάστημα το transaction ID και ζήτησα να κάνουν ακύρωση από τη μεριά τους. Μετά από 2-3 ώρες τα χρήματα γιναν πάλι διαθέσιμα. Εμένα μου έτυχε με το sportsdirect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Κανονικα δε θα επρεπε να αφαιρεθουν μιλησα στο τσατ με το site και μου ειπαν οτι δε δεχτηκαν την πληρωμη για λογους ασφαλειας, μιλησα και με εθνικη τραπεζα και μου λενε οτι εχει γινει μια αγορα απο το εξωτερικο και γιαυτο δεν υπαρχει το ποσο στο λογαριασμο μου!!:confused: ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο με απόπειρα αγοράς από sportsdirect μέσω Paypal/χρεωστικής πειραιώς...η αγορά απέτυχε, αλλά τα χρήματα έμειναν για κάποιο διάστημα (δεν θυμάμαι πόσο) δεσμευμένα. ...άλλες φορές έτρωγε πόρτα και δεν δεσμευόντουσαν χρήματα...δεν ξέρω γιατί έτσι εκείνη τη φορά. το paypal τα δεσμευει η η τραπεζα? εμενα μια εβδομαδα περασε και δε βλεπω τα χρηματα στο λογαριασμο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εσύ βλέπεις στον τραπεζικό λογαριασμό σου αναλυτικά το λογιστικο και το διαθέσιμο υπόλοιπο και δεν υπαρχουν τα χρήματα στο λογιστικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εσύ βλέπεις στον τραπεζικό λογαριασμό σου αναλυτικά το λογιστικο και το διαθέσιμο υπόλοιπο και δεν υπαρχουν τα χρήματα στο λογιστικο; στην ενημερωση που βγαζω απο το ΑΤΜ δεν μου δειχνει να εχω καποιο λογιστικο υπολοιπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Σου δείχνει 0 ή δεν γράφει καθόλου τη λέξη λογιστικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 μήπως αγόρασες κάτι σε άλλο νόμισμα ; Μπορείς να μας πεις τί έπρεπε να πληρώσεις και τί πλήρωσες ; Το Paypal πάντως δεν χρεώνει τον αγοραστή. αγορασα απο γκιαρ μπεστ 109 δολαρια και πληρωσα σε ευρω107,20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εκανες καπου λαθος με τις ισοτιμιες. Ειναι σχεδον 1:1 πλεον. Μαλλον υπαρχει μια διαφορα, αλλα οι χρεωσεις της τραπεζας φαινονται ξεχωριστα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εκανες καπου λαθος με τις ισοτιμιες. Ειναι σχεδον 1:1 πλεον. Μαλλον υπαρχει μια διαφορα, αλλα οι χρεωσεις της τραπεζας φαινονται ξεχωριστα; οχι ειναι απο χρηματα στο πειπαλ οχι καρτας η ισοτιμια ειναι στα 109 δολαρια ειναι 103 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Σου δείχνει 0 ή δεν γράφει καθόλου τη λέξη λογιστικο; δεν γραφει λογιστικο στην ενημερωση μονο υπολοιπο λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 άρα δεν σου δίνει πλήρεις πληροφορίες του λογαριασμού. Μόνο μέσω ebanking θα το δεις τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 άρα δεν σου δίνει πλήρεις πληροφορίες του λογαριασμού. Μόνο μέσω ebanking θα το δεις τότε. δεν εχω ebanking, οπως προανεφερα η τραπεζα που μιλησα τηλεφωνικα λεει οτι εχει γινει μια αγορα γιαυτο δεν υπαρχει το ποσο και το καταστημα λεει οτι δε δεχτηκε την πληρωμη για λογους ασφαλειας γιαυτο μου εδειξε payment denied, τελως παντων να μη ζαλιζω αλλο το forum ελεγα μηπως καποιος ηξερε τι ακριβως γινετε σε αυτη την περιπτωση αν κατα καποιο τροπο δεσμευτηκαν τα χρηματα και πρεπει να περιμενω πολλες μερες να επιστραφουν η αν κατι δεν ειναι σωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Και μένα η τράπεζα διάφορες βλακειες μου έλεγε τότε και με βοήθεια από φόρουμ έβγαλα άκρη. Αν δεν ξέρουμε το λογιστικό υπόλοιπο δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι απλώς δεσμευμενα τα χρήματα σου ή φυγαν από το λογαριασμό σου. Πάρε τηλ και ζητά αναλυτικά λογιστικό και διαθέσιμο υπόλοιπο. Edited November 30, 2015 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 η ισοτιμια ειναι στα 109 δολαρια ειναι 103 ευρω Σύμφωνα με τον μετατροπέα του Paypal, $109 είναι €107,52 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Σύμφωνα με τον μετατροπέα του Paypal, $109 είναι €107,52 Kαι εμενα 103 μου τα βγαζει. http://www.express.gr/agores/agores/140oz_20071206140.php3 Αλλα εαν κανεις μετατροπη στο Paypal 107......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 οποτε παιδια ειναι νταβατζιλικη του πειπαλ και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 οποτε παιδια ειναι νταβατζιλικη του πειπαλ και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αφήνεις την τράπεζα να κάνει την μετατροπή ή να "φορτώνεις" το balance με το νόμισμα που πρόκειται να χρησιμοποιήσεις, γλιτώνοντας έτσι την μετατροπή του Paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αφήνεις την τράπεζα να κάνει την μετατροπή ή να "φορτώνεις" το balance με το νόμισμα που πρόκειται να χρησιμοποιήσεις, γλιτώνοντας έτσι την μετατροπή του Paypal. πως μπορω να αφηνω την τραπεζα να κανει μετατροπη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 πως μπορω να αφηνω την τραπεζα να κανει μετατροπη ? Πας Profile=>My Money=>My Preapproved Payments=>Update=>Set Available Funding Sources και στην κάρτα σου επιλέγεις Conversion Options και την επιλογή “Bill me in the currency listed on the seller's invoice” και τέλος επιλέγεις Submit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Έχω βάλει 90 ευρώ στο Paypal κάνοντας request από άλλο μου μέιλ και προσπαθώ να αγοράσω το τάμπλετ Chuwi Hi8 από banggood και δε με αφήνει!!! Τι να κάνω για να το αγοράσω;; Τα λεφτά μου επιστρέφουν πίσω στην κάρτα;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Έχω βάλει 90 ευρώ στο Paypal κάνοντας request από άλλο μου μέιλ και προσπαθώ να αγοράσω το τάμπλετ Chuwi Hi8 από banggood και δε με αφήνει!!! Τι να κάνω για να το αγοράσω;; Τα λεφτά μου επιστρέφουν πίσω στην κάρτα;;;;;;; Για ποιον λογο ακριβως δεν σε αφηνει??Εχεις στο balance αυτο το ποσο και δεν σε αφηνει?Ποσο κανει το μηχανακι ακριβως?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 παιδια και εγω το ιδιο εκανα πολλες φορες υπαρχει περιππτωση να μην εχω λεφτα τωρα να τα εχει παρει το gearbest?και αν ναι πως γινετε να τα παρω πισω παιδια SOS!!!μιλαω για το payment denied!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 οχι ειναι απο χρηματα στο πειπαλ οχι καρτας η ισοτιμια ειναι στα 109 δολαρια ειναι 103 ευρω η ισοτιμία που βλέπεις στο Xe.com ή σε αντίστοιχα site, είναι η μέση τιμή ανάμεσα στην τιμή αγοράς και την τιμή πώλησης, Κανείς απολύτως , δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει σε αυτήν την τιμή , ακόμα και στην διατραπεζική υπάρχουν μικρές αλλά υπαρκτές αποκλίσεις. Πέρα από αυτό , σε όλες τις τράπεζες υπάρχουν α) Μία τιμή πώλησης β) μία τιμή αγοράς. Το Paypal έχει την δική του τιμή Πώλησης , και την δική του τιμή αγοράς, μάλιστα η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις τιμές είναι πιό μεγάλη από τις τράπεζες. Για αυτόν τον απλό λόγο ρυθμίζουμε την αλλαγή να την κάνει η τράπεζα και όχι το PAyPal. Σε περίπτωση όμως χρέωσης στο Balance , την αλλαγή την κάνει το PAyPal, δεν έχεις άλλη επιλογή. 3% χρεώνει όπως θα έχεις διαπιστώσει , και όχι 7% όπως ανέφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Για ποιον λογο ακριβως δεν σε αφηνει??Εχεις στο balance αυτο το ποσο και δεν σε αφηνει?Ποσο κανει το μηχανακι ακριβως?? Τελικά μια χαρά το αγόρασα από Banggood, εγώ έκανα πατάτα πριν. Παρατήρησα όμως χρεώσεις και στο paypal και στην τράπεζα όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Πας Profile=>My Money=>My Preapproved Payments=>Update=>Set Available Funding Sources και στην κάρτα σου επιλέγεις Conversion Options και την επιλογή “Bill me in the currency listed on the seller's invoice” και τέλος επιλέγεις Submit. και αν δεν ειναι απο χρηματα καρτας αλλα απο χρηματα που ειναι στο πειπαλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 και αν δεν ειναι απο χρηματα καρτας αλλα απο χρηματα που ειναι στο πειπαλ ? Τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το PayPal θα πάρει την "προμήθεια" του, όποιο τρόπο και να διαλέξεις (πληρωμή με άλλο νόμισμα ή μετατροπή balance) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts